Dr. Haydar Dümen Kadın ilgi bekliyor ama...
HABERİ PAYLAŞ

Kadın ilgi bekliyor ama...

Haberin Devamı

Bazı erkekler evli olsalar da heyecan arıyor, çapkınlık yapmaya başlıyor. Bir süre sonra da eşine karşı cinsel istek duymaz hale geliyor. Beyler, kadınlar ilgi ister. Eğer evinizin yolunu bulmyı başaramıyorsanız onun hayatını karartmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Büyütebilir miyim?

17 yaşındayım, penisim 8 santim. Biraz kiloluyum. Penisimi büyütebilir miyim? Çok korkuyorum. RUMUZ: KORKULU GENÇ

CEVAP

Korkma delikanlım, sen bir Anadolu gencisin, üzerine düşen her görevi yerine getirirsin. Şu anda bile organ göreve hazır durumda. Gözün arkada kalmayacak, partnerin de payını alıp doyacak. Bir de zayıflar, normale inersen kilo almamak koşuluyla 10 santimi bile geçiyor gibi. Birkaç yıl gelişme süresini de buna eklersek 20 yaşında “Hocam nasıl bildin?” diye hayranlıkla mail atacaksın. Sakın aslanı fazla mastürbasyona zorlama. Zincirle bağlı tutsak da yapma. Göreceksin her şey senden yana olacak.

Kadınlar beni yolda bırakıyor

33 yaşındayım, bekarım. Çok aktif bir seks hayatım var. Partner bulmakta zorlanmıyorum ama bir süre sonra benden uzaklaşıyorlar. Bu benim avantajım derken yolda kaldım. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Çok aktiflik ve kadını zorlama bu ilişkilerde ancak binbir yalan dolanla olur değerli okurum. Kız, kadın bir aldanır, iki aldanır. Önce konuştuklarına, olaylara bakar. Ortalık kararır gibi olursa flaşörleri yakar. O da nesi? Adamın her sözü, her nefesi bir yakıştırma efsanesi. Bakar ki bu yol aşılmaz, bu adamla hedefe ulaşılmaz, “Haydi bana bye bye. Çoğu azdırır, azı kuyu kazdırır, yetti gayri” diyerek bu işe son verir. Kalemim bile yazmaya devam etmiyor. Elimden bir şey gelmiyor, hadi bana da bye bye!!!

Atmacaydı serçeye döndü

49 yaşındayım, eskiden benimki gerçek bir atmacaydı. Şimdi serçe gibi. Hanım yakasından düştüğüm için mutluymuş. Benimki nasıl eski haline dönecek?

CEVAP

Yok öyle şey değerli okurum. Bedel ödüyor, önündeki sermayeyi harcıyor, atmacayı her gün güvercin avına yolluyorsun. Keyifler yerinde. Hanımın ise derdi derinde. Kimseye şikayet edemiyor, her gün aynı yemek de ye ye, bitmiyor. Ve sen değerli okurum, sevgili eşinin ruhunu ve yorgunluğunu da dinlemiyor, bildiğin yolda devam ediyorsun. Şimdi bunca yıl peşin çalışmanın faturasını bugün ödüyorsun. Soruyorum, haftada 1 ya da 2’ye razı oluyorsan şifa ve çare bizden. Değilse debelen Allah’ım debelen. Ne olursa olsun, kuş bildiğini okuyacak yeter ki kanadını kırma.

Kilo versem uzar mı?

17 yaşındayım. Kilom 88, 1.77 boyundayım. Penisim kısa ve ince. Acaba kilo versem uzayıp kalınlaşır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kilo verirsen her şey normalleşecek ve düzelecek. Penisinin boyunu bilmem ama ömrü uzayacak ömrü. Bu yetmez mi?

Evlenince çapkınlığa başladım

5 yıllık evliyim. Eşimi severek evlendim ama evlendikten sonra çapkınlığa başladım. Eşim hariç bütün kadınlara cinsel isteğim var. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik iflas etmiş. Senden bu evliliğe hayır gelmez. Sevgili eşinin, yolunu kapatma. Onu aşağılık komplekslere sokma, depresyona atma. Çocuk yapmadan evliliğinizi bitirin. Çünkü tedavin kolay değil.

Yeterli mi?

24 yaşındayım ve düzenli ilişkim var. Yakında evleneceğim. Penisim 12 santim. Bu penis boyu partnerimi mutlu etmek için uygun bir boy mu?

CEVAP

Uygundur değerli okurum, güle güle evlen. Sen de, eşin de mutlu olacaksınız. Tabii çocuklarınız da olacak.

Kızlık zarım kanamış olabilir mi?

17 yaşında kızım. Ben tuvalete gittikten sonra vajinamı çok sert siliyorum. Bugün 2-3 damla kan geldi. Kızlık zarım kanamış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, böyle şey olamaz kızım. Ama sertlikten de vazgeçsen iyi olur.

Geneleve gittim...

18 yaşındayım. Geçenlerde geneleve gittim. Şu anda penisim şişmiş durumda ve çok ağrıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bir şey olduğunu sanmıyorum ama bir üroloji uzmanına git. Ya da ondan önce hemen bir idrar tahlili yaptırıver. Ben de sorumluluk altında kalmayayım.

Nasıl anlatacağım?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın ısrarı üzerine birlikte olduk, kızlık zarım bozuldu. Şimdi ayrıyız. Ben bunu ileride evleneceğim erkeğe anlatmak istiyorum ama utanıyorum. Böyle bir şeyi nasıl anlatırım?

CEVAP

Sevgili kızım, hele evlilik günleri yaklaşsın, kararlar verilsin. Beklemede kalalım, zamanı gelince yeniden düşünelim.

Mastürbasyon yapmak istemiyorum

16 yaşındayım. Günde en az bir kere mastürbasyon yapıyorum. Bunun ne sakıncası var? Ben bu alışkanlığı bırakmak istiyorum, olmuyor. Bir çaresi yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, neden bırakıyorsun ki? Gel bakalım şimdi bunu gün aşırıya indir. Bir 6 ay sonra yeniden bu sütunda randevulaşalım. İndirdiysen ara. İndirmediysen, aşağılık kompleksine girmeden, atın dizginlerini ufak ufak çekerek sayıyı azalt, her şey düzene girer.

Bir türlü sertleşmedi

Kız arkadaşımla ilişkiye girecektim, penisim sertleşmedi. 17 yaşındayım, penisim 14 santim. Acaba normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, her iki durum da normal. İlk heyecanlar böyle olur. Organına da nazar değmesin, ölçüleri tamdır.

Acaba hastalık kaptım mı?

17 yaşındayım. 6 ay önce korunmasız olarak hayat kadınıyla ilişkiye girdim. Acaba hastalık kapmış olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, genelevdeki hayat kadınlarından pem hastalık kapılmıyor. Ama yavrum, 17 yaşında bir genç burnunu her yer sokmaz ki! Ondan sonra ne oldum, ne olacağım diye bir kuşku, bir panik.

Cinsel organım sürekli uzuyor

17 yaşındayım. Cinsel organım her gün uzuyor; 22 santim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, doğanın bir azizliğine uğramışsın yavrum. Şu anda yapacağın pek fazla bir şey yok. Sadece sık mastürbasyon yapma. Şimdilik olayı kendi haline bırak.

Kız mıyım, değil miyim?

17 yaşında kızım. Geçen sene erkek arkadaşımın penisi vajinanım ucuna değdi ama hiç acı hissetmedim. Şimdi bana “Sen kız değilsin” diyor. Bir ay sonra başkasıyla sözleneceğim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kızsın. Ama kızlık zarı kanar mı, kanamaz mı bu bilinmez. Esnek olabilir. Ama sen bunları dert edersen evliliğin de ilk gecenin tadını çıkaramazsın. İleriki yıllara da olumsuz başlayabilirsin. En azından iyi ve güzel şeyler düşün. Yaşadığın olayı unut.

GÜNÜN SÖZÜ

Parası çok olan azlığından, insanlığı az olan çokluğundan söz eder. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder