Dr. Haydar Dümen Kadın rol yapıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadın rol yapıyor

Haberin Devamı

Pek çok kadın orgazm güçlüğü yaşıyor. Bu konuyu kendinize sıkıntı etmeyin ve erkeğinize karşı da rol yapmayın. Erkek üzülmesin diye orgazm taklidi yapıyorsunuz ama eğer gerçeği öğrenirse size güveni kalmaz ve kendini daha kötü hisseder

BÖYLE SORU YOK!

Çok fazla seks yapıyoruz

24 yaşındayım, sevgilimle çok seks yapıyoruz; 27’den fazla. Kimse bana inanmıyor. Kız arkadaşım doymak bilmiyor. Acaba bu durumun zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, zaten çizdiğin bu tablonun sevgiline zararı olmuş. Neredeyse nemfomaniye (Seks düşkünü) adımını atmış gibi. Bu yolun sonu yok. Bu durum dibi delik kovaya benzer. Kuyudan suyu doldurup yukarı çekene kadar su delikten boşalır! Buna halk deyimiyle; ‘elim hamur, karnım aç’ denir. Şimdilik senin sırtında yumurta küfesi yok. Ama sevgilinin yumurta dolu sepetinin ne altı ne de sapı sağlam. Her türlü oburluk insanın başına dert açar ve sorun yaratır. Bu sorunlar eşe de sıçrar. Aman dikkat! Ölçüyü kaçırma, üzerine bir damla bu çamurdan sıçratma. Çünkü lekesi asla çıkarılmaz.

GÜNÜN SORULARI

Başkasına aşık oldum

Biriyle ilişkiye girdim, kızlık zarım yırtıldı. Şu anda ondan nefret ediyorum. O ise benimle evlenmek istiyor. Ben başkasına aşık oldum. Bu durumdan nasıl kurtulacağım?

CEVAP Tabii böyle olacaktı sevgili okurum, yaşını yazmamışsın ama şunun şurasında 18 yaşına gireli 3 ay oldu. Bu yaşlarda aşk zambak çiceklerine benzer. Rüzgar ne yandan eserse ona göre dans eder. Kızlığa güle güle diyelim, üzerine 1 bardak soğuk limonata içelim. Gelelim ikinci paragrafa. O da nesi? Karşına aşk renklerine bürünmüş bir deve dikeni çıkarsa işte burada göz aldanır. Beyne durmadan gözden beğeni mesajları postalanır. Beyin ne yapsın? Kılavuz okeyliyor, o da alt tarafa emir veriyor ve onu harekete geçiriyor. Sen de buna aşk diyorsun öyle mi? Geç Allah’ını seversen. Aşk bu kadar ucuzladı mı?

Orgazm sırasında acı başlıyor

22 yaşında, 8 aylık evli kadınım. Evlenmeden 4 ay önce kocamla ilişkiye girmeye başladık. Çok zevk alıyordum. Ama son zamanlarda tam orgazm olacakken vajinama şiddetli bir sancı giriyor. Eşimi itiyorum, nedeni nedir?

CEVAP Sevgili okurum, orgazm sırasında organların kasılmasından yani iç yapılardaki spazmlardan kaynaklanabilir Vajinada vajinitis dediğimiz hafif iltihaplanmalar ya da kuruluklar da bu ağrılara neden olabilir. Organ uyumsuzluklarını da dikkate almak gerekir. Sertlikten kaçınılmalı, uygun pozisyonlarla ilişki kurulmalıdır. Bütün bunlar için önce jinekolojik muayeneden geçeceksin. Eğer sorun yoksa biz psikiyatırlar devreye gireceğiz. Özetlersek; jinekologlar dokudan ruha çıkar. Psikiyatırlar ise ruhtan dokuya iner. İşte yol haritanı aldın sevgili okurum. Bir bilirkişi de kendinsin. Bir de kendi açından araştırıver.

* * *

Cinsel organım uzar mı?

15 yaşındayım. Penisim 13 santim. Sizce bu kısa mı? Yoksa ideal mi? İleride uzayacak mı?

CEVAP İyidir yavrum, ileride biraz daha uzayacak.

Meninin çıkmasını engelliyorum

19 yaşındayım. Mastürbasyonda boşalacakken meninin gelmesini engelliyorum. Bu kısırlık yapar mı? Bir de evlenince karımın hamile kalması için ne kadar boşalmalıyım? Kızlığın bozulmasında penis boyunun avantajı var mı?

CEVAP Değerli okurum, sakın ha meninin çıkışını engelleme. Diğer sorularına gelince; hele evlen bakalım. Doğanın kuralları neyse ona uy. Zaten gelen meni boşaldığını gösterir. Penisinin boyu da ne avantaj ne dezavantaj. Çünkü kızlık kapıda girişin hemen ağzında.

Hamile mi?

19 yaşındayım. 1 ay önce kız arkadaşımla aynı günde 2 defa ilişkiye girdik. İlkinde korundum ama ikincide korunmadım. Acaba peniste kalan sperm artıklarından hamilelik oluşur mu?

CEVAP Değerli okurum, kız gebe değil. Ama soru net yanıt vermeye de uygun değli. Bir sperm kaçamak yapıp yumurtaya ulaşırsa gebelik olur. Ama hayat mucizelere göre değerlendirilmez.

Sürekli kızlara bakıyorum

14 yaşındayım. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama artık zevk alamıyorum. Bir kızla birlikte olmak istiyorum. Kızlara bakmaktan kafayı üşütmek üzereyim. Ne olur yardım edin.

CEVAP Sevgili yavrum, hemen annenne koş. Anlat durumunu. Annen de biraz dövünsün. Doğru psikiyatrik tedaviye.

Erken boşalamaz mı?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Ama onun tatmin edemeyeceğim diye korkuyorum. Onun erken boşalması için ne yapmalıyım? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Sana yardım, senin erken boşalmanı tedavi etmek. Kız için yapılacak fazla bir şey yok. Ama senin tedavin de şimdi değil. Evlendikten ya da evlilik koşulları oluştuktan sonra. Sakin ol, heyecanını yen. Kızla beraberken cinsellik dışındaki konulara ağırlık ver. Dikkatin dağılsın. Cinsel birleşmeye de girip hem sen mahcup olma hem de kızı düş kırıklığına uğratma. Çünkü daha çok gençsiniz. Bastığınız yer kaygan. Ayağınız kayabilir.

Penisim 8.5 santim

18 yaşındayım ve 57 kiloyum. Penisimin ereksiyon hali 8.5 santim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, rahat etmen için bir üroloji uzmanına başvuracaksın. Eğer kilolu isen işin daha kolay çözülecek. Bu gibi durumlarda hastayı birebir görmek gerekiyor. Doğru yol bu.

Neden erken boşalıyor?

Sevgilimle 1.5 yılı aşkın süredir birlikteyiz. Bir ara ayrıldık. Ben erken boşalırdım. Şimdi o erken boşalıyor. Acaba neden? Zevk aldığını söylüyor. Erken boşalması benden mi kaynaklanıyor?

CEVAP Elbette senden. Uçan kuştan mı olacak yoksa pazarın pahalılığından mı? Ortada iki kişi satranç oynuyor, yenen de yenilen de onlardan biri olacak. Eğer erkeksen, bulmuşsun bir nimet, çok terlemeden, yorulmadan bu işi bitireceksin. Sevgilinin kıymetini bil. İlk buluştuğunda yanaklarından ve avuçlarının içinden öpüver.

Kızlar mastürbasyon yapar mı?

16 yaşında kızım. Kızlar mastürbasyon yapar mı? Yaparsa zararı var mı? Zara bir şey olur mu?

CEVAP Sevgili yavrum, erken kalktın, erken uyandın. Sen biraz daha uyusan diyorum. Mastürbasyonuna karışmıyorum. Tabii ki yapılabilir. Bunu engelleme şansımız yok. Ölçü ve teknik aşılmazsa sakıncası yok. Vajinaya herhangi bir şey girmezse kızlık zarı bozulmaz. Şimdilik bu kadar bilgi yeter.

Orgazm taklidi yapıyorum

28 yaşında kadınım. Orgazm sorunu yaşıyorum. Sevgilim ben orgazm olmadan boşalmak istemiyor. Bu sırada sertleşme sorunu ortaya çıkıyor. Ben onu mutlu edebilmek için orgazm taklidi yapıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP Sevgili okurum, zamanla, teknik geçişle klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçiş yapacaksın. Arkadaşının ereksiyon sorunu senin beklemesi ve fren yapmasından kaynaklanıyor. Senin orgazm taklidini yaptığını anladığında kırılır. Sana güveni sarsılır. Açık konuşmanda yarar var. Fantezi ve klitoris tekniğine önem verirseniz her şey düzelir.

Dalga geçerse...

18 yaşındayım, 60 kiloyum. Penisim13 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Dalga geçer diye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP Değerli okurum, kızın dalga geçip geçmeyeceği senin tedirginliğin. Dereyi görmeden paçayı sıvama.

Fantezilerim bitmiyor

17 yaşındayım. Gördüğüm bütün kadınlarla ilgili fantezi düşünüyorum. Günde 7-8 kez mastürbasyon yapıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, mastürbasyonu azalt. Kadın arkadaş bulamayacağına göre bekleyeceksin. Bu yaşta bu azgınlık niye? 18 yaşına gel bakalım. Geleceğinin cinselliğini yapılandırmak bize kalsın. Ama şimdiden temellerini çürük atma.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklın en iyi savunma silahı güzel
sözcüklerdir. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder