Dr. Haydar Dümen Kadın rol yapıyor ama...
HABERİ PAYLAŞ

Kadın rol yapıyor ama...

Haberin Devamı

Evlilik çocuk oyuncağı değil. Cinsellik bu kurumun olmazsa olmazı. Kadınların bazıları huzuru bozulmasın, sorun çıkmasın diye, bazen de eşinin korkusundan orgazm taklidi bile yapıyor. Hanımlar, rol yaparak yaşanmaz. Bu ne size ne de yuvanızı mutluluk getirir

BÖYLE SORU YOK!

1 kez ilişkiye girmiş, anlar mıyım?

Kız arkadaşım 2-3 yıl önce bir kez ilişkiye girdiğini söylüyor. Benim bu durumu anlama şansım var mı? Birden fazla ilişkiye girmişse vajinası nasıl olur? RUMUZ: ALBATROS

CEVAP:
Var oğlu var. Var da ben sır vermem. Pazarda çakma mal peşine düşmüş eksperler gibi ‘Bu böyledir’, ‘O öyledir’ diye kimseyi damgalayamam. Yaradan’ın işlerine de fazla karışmam. İlişki sonrası organda işaret bırakılsaydı birle kalmazdı!!! Kimilerinde işaret konulacak yer bulunmazdı. Geri kalanlar ise ikiye ayrılırdır. Buz dağları bir yanda, çöl sıcağında kavrulurken buzlu limonata içmeyenler öte yanda... Bir kıyamet kopardı. Ben yine dayanamadım, şifreyi veriyorum. Şifre kızın belleğinde, kasada kilitli.

GÜNÜN SORULARI

Nişanlım ilk geceden korkuyor

27 yaşındayım, 5 aydır nişanlıyım. Nişanlım ilk geceden korkuyor. Penisim 15 santim. Bu boyutun normal olduğuna onu ikna edemedim. Bir de siz söyler misiniz? CEVAP: Değerli okurum, senin aracılığınla nişanlına bir mektup gönderiyorum. ‘Haydi mektup uğurlar ola, bu mektubu okurumuzun nişanlısına vermeyenin iki gözü kör ola.’ Sevgili yeni nişanlı, yakında taze gelin olacak korku içindeki kızımız. Eğer ülkeyi sarıp kavuran malum korkunu yenersen bir, iki yıl sonra kucağında çocuğu olacak okurum. Neden korkuyorsun ki be yavrum? Biraz Arapça takılalım. Cümle mahlukat bu işi anasından doğma bilir de bizde nisa taifesi beşerdir şaşar. Değerli gelin adayımız, senin müstakbel eşin öyle usta bir elden çıkmış ki hedefi tam 12’den vurmuş. Anatomi bilimi kitaplara ölçüyü 15 santim olarak koymuş. Daha ne istersin be kızım? Umarım eşin korkutmaz, pişmiş aşa soğuk su katmaz.

Egzersiz yapsam penis büyür mü?

19 yaşındayım, penisim 11 santim. İnternette penis egzersizi buldum. Acaba yapsam büyür mü? CEVAP: Değerli okurum, bilim dururken ottan bottan, internetten, kısmetten medet uman, o büyütücü meraklıları ve karışımları hazırlayanlara benim önerim: Gidin Türkiye Patent Kurumu’na, alın patentini, bunu da bilimsel merkezlerde kanıtlayın. Çıkın sahaya top çevirin. Çin’den günde 100 bin şişe büyütücü, Arap ülkelerinden 50 bin şişe erken boşalmayı önleyici, 30 bin şişe güçlendirici siparişler için 100 bin metrekarelik fabrikayı kurun Çorlu düzlüklerine... Perakende satışları hesaba katmayalım yoksa hesap makinesi ambale olur. Her bir şişeyi 10 euroya satalım. Günde 1.800.000 euro eder. Bu parayı Merkez Bankası’ndan TL’ye transfer edelim, 4 milyon 500 bin TL. İyi para? Daha da petrol aramaya gerek kalmazdı. Benim sana söyleyecek sözüm yok, durumun normaldir.

Vajinaya baksam görür müyüm?

23 yaşındayım, yakında evleneceğim. İlk gece kızlık zarı kanamaz ise vajinaya dışarıdan bakıldığında zar görülür mü? CEVAP: Değerli okurum, esnek olsa da olmasa da amatör biri dışarıdan kızlık zarına baksa da, onu görse de ne olduğunu anlayamaz. Zaten esnek olan zarın görüntüsü çok ufaktır. Bir papatya düşün. Biri büyük, biri küçük. Ama sen hiç papatya görmemişsen, bir menekşeye acaba papatya mı diye bakabilirsin?

Ya büyümezse?

14 yaşındayım, penisim küçük. İleride büyümeme ihtimali var mı? Çok korkuyorum. CEVAP: Değerli okurum, büyüyecek. Büyümenin ölçüsü de yumurtaların, onlara bak. Yeşil bir badem büyüklüğünde olması gerekir. Öyleyse sorun yok. Koltuk altı, bıyık ya da kasık kılların çıkıyorsa o da iyiye işaret. Şişmansan kasıkta biriken yağ penisi biraz küçük gösterir. Kilo almamaya bak. Bu önerilerimden sonrasını doğaya bırak, o ne yapacağını iyi bilir.

Çok heyecanlanıyorum

17 yaşındayım, kızları görünce çok heyecanlanıyorum. Kız da benden soğuyor. Bu heyecanı nasıl yeneceğim? CEVAP: Değerli okurum, sen daha antrenmandasın, ısınma turları atıyorsun. O heyecanını bana bir saatliğine kiralasan ben de sana istediğin ödemeyi yapsam!!! Tabii kalbin çarpacak, yüzün kızaracak, dilin dolaşacak ama birkaç yıl sonra onlar uçup gidecek. Sahaya usta bir oyuncu çıkacak. İşte o zaman ayağına düşen topu iyi kullan, kuralına göre oyna.

Rol yapıyorum

26 yaşında kadınım, 1 yıllık evliyim. Kocamla sevişirken zevk alamıyorum. Üstelik ona da “Zevk alıyorum” diye yalan söylüyorum. Bu konudan rahatsızım. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP: Sevgili yavrum, alışacaksın. Birazcık konuşsanız birazcık renk katsanız ve karşılıklı duygu yoğunluğuna girseniz iyi olacak. Zaman senin ilacın olacak. Gerekirse profesyonel bir yardım alırsınız.

Ön sevişmede boşalacaktım

18 yaşındayım. İlk defa ilişkiye girdim. Daha ön sevişmedeyken tatmin olacak duruma geldim. İlk deneyiminden olabilir mi? Yoksa bende bir sorun mu var? CEVAP: Sevgili okurum, büyük ihtimalle ilk olduğu için çok heyecanlandın. Ayrıca ileride erken boşalma gibi bir tablo oluşursa kaygılanma, biz onu tedavi ederiz. Çünkü ne kadar heyecan, stres o kadar erken boşalma yan yana ve eleledir. Evlilik şartları bu konunun ilacı gibidir. Alışacaksın, öğreneceksin.

Kızdan kaçmak istiyorum

Kız arkadaşımla yaşıyorum ama şu sıralar ondan kaçıyorum. Onunla birlikte olunca cinsel isteğim kalmıyor. Kendime hakim olamıyorum ve çok kırıcı davranıyorum. CEVAP: Kaçmaya devam yavrum. Formülü bulmuşsun, çare arıyorsun. Ya da çareyi bulmuşsun, formül arıyorsun. Ben ne yapayım? Benim de elimi kolumu bağlıyorsun. Aklına uy. Uyduğun aklına biraz da vicdan koy ve yola koyul.

Kana dayanamıyorum

Nişanlıyım. Bu ay içinde evlenmeyi düşünüyoruz. Ama beni kan tutuyor, bu yüzden korkuyorum. Gerdek gecesinde ne yapacağım? CEVAP: Değerli okurum, karanlık ya da loş oda... İşin sonunda da bir uyku gözlüğü takıver.

Mastürbasyona doyamıyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaya doyamıyorum. Günde 3-4 kere yapıyorum. Ne olacak benim halim? CEVAP: Değerli okurum, hiçbir şey olmayacak. Sersemsepelek okulu bitireceksin. Derslere konsantre olamayacaksın. Kendinle uzlaşamadığından sinirlerin de bozulacak. Suçluluk ve aşağılık kompleksine kapılacaksın. Yeter mi, sayayım mı değerli okurum.

Cinsellikten soğudum

Her gün cinsel ilişkiye giriyorum. Ama artık cinsellikten soğudum. Sizce ne yapmalıyım? CEVAP: Sevgili okurum, cinsel ilişkiyi haftada ikiye indir. İndirmeden öncede 3 haftada da perhize gir. Her şeye yeniden başlar gibi başla. Duyguların ikinci tomurcuklarını açsın. Güller bile solar. Ama budayıp biraz bekleyince ikinci tomurcuklar açar. İnsan da aynen böyledir.

Benimki küçük 20 yaşındayım.

Arkadaşlarım penislerinin 15-18 santim civarı olduğunu söylediler. Benimki onlara göre küçük. Ne yapmalıyım? CEVAP: Sevgili okurum, ne kadar küçük? 18’e göre ne kadar küçük? 15’e göre ne kadar küçük? Bak arada 3 santim var. Ama köftehor seninki de 13-14 santimdir. Eğer öyleyse en iyi sensin. Dert etme. İyi oku, çok çalış. Bu ülke sizleri bekliyor. Büyük umutlar bağlıyoruz. Çünkü gelecekte IMF borçlarını siz ödüyorsunuz..

GÜNÜN SÖZÜ

Yaz aşkları mevsimliktir gönül eyler. H.D.

8

Sıradaki haber yükleniyor...
holder