Dr. Haydar Dümen Kadın ruhundan anlıyorsa...
HABERİ PAYLAŞ

Kadın ruhundan anlıyorsa...

Haberin Devamı

Orgzam sorunu aslında dünya kadınlarının ortak derdi. Çünkü cinsel organ ilişkiye değil, doğuma programlı. Kadınların dert yandığı bu konuda biraz da iş erkeklere düşüyor. Eğer erkek, kadın ruhundan anlıyorsa, gerekli ortamı hazırlayabiliyorsa ve tecrübeliyse şans kadının yüzüne gülüyor, orgazmı yaşıyor

BÖYLE SORU YOK!

Enerjim hiç bitmiyor

23 yaşındayım, bekarım. Hiç bitmeyen bir enerjim var. Ama benim gibi bir kıza hiç rastlamadım. Kendime uygun bir partner bulur muyum yoksa hayat böyle geçer gider mi?

CEVAP

Hiçbir şey sonsuz değildir yavrum. Amma da hayalperestsin. Lise yıllarında okuduğum bir özdeyiş aklıma geldi. ‘Dünya bir değirmendir, durmadan döner, hayat bir fenerdir, yanar yanar elbet söner’ diyordu. Sönmeyecek bir fener düşünebiliyor musun hayalperest okurum?

Bu konularda ihtirası olanlara da anam “Bir gün Allah onun da eşeğine çüş der” derdi. Senin konunda bu söz aklıma geldi. Her insan hayatının filozofu olayım derken aklına da çiftetelli oynatmamalıdır.

Evlenecekmişsin ve üstünmüşsün de arayıp da bulamayacakmışsın da... Vallahi anamı anımsattın bana, gerisi aramızda kalsın.

İlişkiye hiç isteğim yok

25 yaşında, 6 aylık evli kadınım. Eşimi seviyorum ama cinsel ilişkiye istekli değilim. Kocam da bunun farkında. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, hayatta çok şeyin olmazsa olmazı vardır. Bunlardan en önemlisi aşk, sevgi ve cinsel ilişkilerdir. Bu eylemlerden kaynaklanan çocuk yapma yani üretim kutsallık da içerdiğinden herkes için iki yanlı ihtiyaç ve faktördür. Bu nedenle ilişkiler iki yanlı zevk ve tatla donanımlıdır.

Bu tür ilişkiler güven içinde uzun yıllara uzanır. Yazdıklarımı 7’den 70’e herkes bilir. Bilir de bu konular ülkemizde şansa bırakılmıştır. Nasıl ki temelsiz bina uzun süre ayakta kalamazsa cinsel konuda da donanımsız ailelerde sarsıntılar kaçınılmaz olur.

Sevgili okurum, evlilikte çiftler bir bakıma birbirlerinin hem ırgatı hem doktoru hem de yol göstericileri olmalıdırlar. Eğer bir zorluk varsa o zaman uzmanına gidilir.

Genelevi seviyorum ama...

28 yaşındayım, bekarım. 5 yıldır haftada 2 kere geneleve gidiyorum ve mutluyum. Ama evlilik yaşım geldi. Evlenince genelevi ararım diye endişe ediyorum. Sizce ileride problem olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, Timurlenk, Nasreddin Hoca’nın bulunduğu kenti işgal etmiş. Bir alanda şaşalı bir çadır görünce “Kimin?” diye sormuş. “Efendim, içeride sarıklı bir hoca var, ‘Ben Allahım’ diyor dediklerinde Timurlenk çok sinirlenmiş ve öfkeyle içeri dalmış.

Hoca’ya “Madem ki Allahsın, benim şu komutanın gözünü iyi et de görelim” demiş. Nasreddin Hoca şöyle bir bakmış “Ben kendi işimin Allahıyım” demiş.

Bu cevabı duyan Timurlenk başlamış gülmeye ve bu nedenle Akşehir’i talan etmemiş derler. Değerli okurum, ben bugünün doktoruyum, ileride her şey olabilir. Eğer ki sizler olmazı olura, oluru da olmaza çevirirseniz vay halinize!!!

İlk gece devam etmek doğru mu?

22 yaşındayım, 1 ay sonra evleneceğim. Gerdek gecesinde kızın zarı bozulup bırakılmalı mı? İlişkiye devam edilmeli mi?

CEVAP

Değerli yavrum, devam edebilirsiniz ama bunu kız da isterse.

Faydalanamıyorum

22 yaşındayım. Penisim büyük ve erken boşalma sorunum var. Seksten zevk alamaz oldum. Penisimin büyüklüğünden faydalanamıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, daha ne istiyorsun? Kaymaklı ekmek kadafıyının kaymağı mı az geldi?

Ya ilişki sırasında sancı çekersem?

25 yaşında kızım. İlk ilişkiye girdiğimde vajinam çok sancı yapmıştı, kan gelmişti. Doktor “Bakiresin, kızlık zarın bozulmamış” demişti. Bir ay sonra düğünüm var. Sancı çekerim diye korkuyorum. Cinsellikten soğumaktan korkuyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, her acı kendinden soğutsaydı kimse acılı kuru fasulye yemezdi. Kızlık zarı sağlam ya da yırtılmış, sen bakire değilsin. Çünkü o mamayı yemişsin. Eşin uyumlu, uslu olursa acıyı az duyacaksın. Sen de kasım kasım kasılmayıver çocuğum.

Orgazmı olmayı başaramıyorum

36 yaşında kadınım. 2 yıllık evliliğim bitti. Sadece mastürbasyonla tatmin oluyorum. Şimdi bir sevgilim var ama ilişkide orgazm olamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadın senin gibi. Çünkü vajina cinsel birleşmeye değil, doğuma programlı. Bu nedenle pek çoğunda duyarlılığı yeterli olmayabiliyor. Yapacağın şey aynı yolda devam etmek. Ama uzun süreli bir erkek arkadaşın ya da kocan olursa, dilerim şansına usta bir erkek çıkar. O mermerden bir heykel üretebilir. Çünkü tıpta ‘Soğuk kadın yoktur, kadınının ateşini yakamayan erkek vardır’ denir.

Çok mastürbasyon yapıyorum

Çok mastürbasyon yapıyorum. İsteğim fazla, bir türlü duramıyorum. Birçok kez ilişkiye girdim. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu azalt. Birçok kadınla beraber oluyormuşsun. Öyleyse mastürbasyona ne gerek var? Beynini kadınlara programla. Sorun göremedim. Ama ciddi sorun olursa yazarsın, buradayım.

Sertleşmiyor

24 yaşındayım, sertleşme olmuyor. Sadece bir kızı hayal edince ve sabahları sertleşiyor. Bir de kıza ve kadına çok düşkünüm. Hep onları hayal ediyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, senin gözün gönlün aç. Bedenin açlığı bir gün doyar ama gözünün açlığına bir şey diyemem. O güzelleri hayal etmeye devam et. Eskilerin deyimiyle insan hayal ettiği sürece yaşarmış. Hiç olmazsa hayallerinle yaşadığından kırıntı mutluluklarını biriktir. Evlendiğinde kullanırsın. Tabii ki neyi, nerede kullanacağını bilmen koşuluyla.

Eşimin spermlerini dışarı atıyorum

2 aylık evliyim. Eşimle çocuk istiyoruz. Ama ilişki sonrası spermlerin tamamını dışarı atıyorum. Bu ciddi bir sorun mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, bütün kadınlarda meni dışarı akar. Bu gebeliğe engel değildir. Gebelik için sperm eşinin sayısını da bilmek gerekir. Eğer o sayı yeterli ise adetinin başladığı ilk günden sayarak 14’üncü gün birleşme yapın. 3-4 aylık deneme sonuç verecektir. Olmazsa ikinizi de konunun uzmanına başvurun.

Acı ve kan yoktu acaba zar esnek mi?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, acı ve kan yoktu. Kızlığım bozuldu diye çok korkuyorum. Zarım esnek mi?

CEVAP

Esnek yavrum, esnek. Bir daha yineliyorum esnek, esnek.

Sivilceler çıkıyor

Cinsel organımın üzerinde sivilceye benzer şeyler çıkıyor. Girdiğim ilişki yüzünden mi?

CEVAP

Değerli okurum, o kadar kısa bilgi ki sivilce mi, et beni mi? Bunu bilmeden sana ne yanıt vereyim. Ama cinsel birleşmeyle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Çok tedirginsen bir cilt hastalıkları uzmanına gitmeni öneririm.

Çok heyecanlıyım

19 yaşındayım, Daha önce cinsel deneyimim olmadı. Bunu yaşamayı düşünüyorum ama heyecanlıyım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bütün gençler kızlar, erkekler ilk birleşmelerde ya da aşk konu olunca heyecanlanır. Heyecanı yaşamak, aşkı yaşamak kadar güzeldir. Kendinle fazla hesaplaşmadan, sorgulamadan zamana bırak her şeyi öğreneceksin.

GÜNÜN SÖZÜ
Elleri ve yüreği yumuşak olanlar daima gülümserler. Mutluluğun enginliklerinde özgürce uçmaları için kanatlarının kırılmaması gerekir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder