Dr. Haydar Dümen Kadın yine tek başına
HABERİ PAYLAŞ

Kadın yine tek başına

Erkekler mastürbasyonu seviyor ama tadını kaçırmayın. Çünkü ona esir oluyor, kadından zevk alamaz hale geliyorsunuz. Beyler, kadını yatakta tek başına bırakıp ağlatıp üzmeyin. Kendinizi mastürbasyona mahkum etmeyin...

GÜNÜN SORUSU

Milli olmak istiyorum

19 yaşındayım, milli olmadım. Kızları görünce dayananmıyorum. Artık bıktım, ilişkiye girmek istiyorum. Tüm arkadaşlarım denedi, ben yapamadım. Ne olur yardım edin. CEVAP: Dayan aslanım dayan. Dayanman bitince pes etme, diren. Her taraf kız. Senin de her hücren erkek be! Yılma diren. Fethedeceğin kalenin düşmesine çok kalmadı. Aslında kale korucuları da bunu bekliyor. Ama usulüne uygun anlaşma ve uzlaşma paketiyle olsun istiyorlar. Kale komutanı hesaplı kitaplı. Kalenin bütün kalebendleri onu ilgilendiriyor da en çok bir kapıyı sağlam tutmaya, kalenin içindeki nüfusu da arttırmaya çalışıyor. Buna karşı doğa kendi kuralını dayatıyor. Değerli okurum, nasıl olsa milli formayı giyeceksin, o yasak meyveyi de yiyeceksin. Ne var ki boğazına takılmasın, afiyet olsun. Milli formayı giyince başın göğe değecek!!!

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Kocam 2 yıldır ilişkiye girmiyor

32 yaşında kadınım. Kocam 42 yaşında. 2 yıldır benimle olmuyor. Canı istemiyormuş. Ben de cinselliğe çok istekli değilim ama arada bir şey yaşasak diyorum. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP: Sevgili okurum, cinsel isteksizlik grip salgını gibi bir salgındır. İlk birkaç yıl fırtınadır, eser. İkinci 3-4 yılda hız keser. Üçüncü aşamada yaz yağmuru gibidir, eser, gürler ama yağmaz. Gürlemeleri de kuru gürültüdür. Kimi zaman yemek soğuk, kimi zaman tencere dibin kara gibi anlamsız sebeplerden çıkar. Bunların da altında cinsel isteksizlik, soğukluk, açıkçası bıkkınlık ve monotonluk yatar. ‘Ah neydi o eski bayramlar gibi’, şimdi ‘Neydi o eski evlilikler’ yakınması olsa da sistem evrimini yapıyor ve kendi kurallarını koyuyor. Örneğin; 20’li yaşlarda evleniyorsan 70’li yaşlarda cinsellikten hayal kırıklığına uğrarsın. Zaten adını koymuşlar; evlilik demişler adına. Bir bakan bir de bakmayan pişmanmış tadına.

Haberin Devamı

******

Mastürbasyondan sıkıldım

18 yaşındayım. Cinsel isteğim çok fazla. Günde 1-2 kere boşalıyorum. Her gün mastürbasyon yapmaktan sıkıldım. Ne olur yardım edin. CEVAP: Değerli okurum, 30 yaşına geldiğinde eşinle cinsel ilişkide zorluk çekeceksin. Kaçıp kaçıp mastürbasyon yapmak için gizleneceksin. Eşin kan ağlayacak, bir gün bana durumu yazacak. Ben de ikinizi karşıma alacağım. Size çözüm bulacağım. Azalt oğlum, azalt. Nereye koşuyorsun?

Vajinamın bir dudağı sarkık

Vajinamın bir dudağı çok sarkık ve bundan rahatsız oluyorum. Bu durum neden olur? CEVAP: Evet değerli okurum, bir jinekolog belki de estetik cerrahi bölümüyle ilgilenen bir uzman sana onu düzeltir.

Neden kasılıyorum?

28 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdim. İlişkide kaslarımın kilitlendiğini fark ettim. Boşalırken penisimden kan geldiğini gördüm. Bu hastalık ya da soruna yol açar mı CEVAP: Sevgili okurum, kasılma nedeniyle iç kılcal damarlarda yırtılma olabilir. Ben sorun olduğunu düşünmüyorum ama bir idrar tahlili sıkıntı varsa onu ortaya çıkarabilir

Haberin Devamı

Zevk almıyorum

25 yaşındayım. Sevgilimle 2 yıldır ilişkiye giriyorum. İlk başta zevk alıyordum. Son 6 aydır akıntı ve kaşıntı başladı. Artık tat almıyorum, orgazm olamıyorum. Bu bir hastalık mı? CEVAP: Sevgili okurum, hemen bir kadın-doğum uzmanına, hemen hemen. Erken tedavi olursan bu dertten kurtulacaksın. Kronikleşirse sıkıntın uzar. Zevk alamamanın nedenine gelince; orası fena halde kayganlaştı ve duyarsızlaştı da ondan.

Çok kan geliyor

28 yaşındayım. Erkek arkadaşımla 2 ay önce ilişkiye girdik. Daha önce hiç kimseyle bir şey yaşamadım. Buna rağmen 1-2 damla kan geldi. Sevgilim sorun etmedi. Ama sonrakilerde kan gelmeye başladı. Bunun nedeni nedir? CEVAP: Sevgili okurum, 2 damla kan yeterlidir. Sonradan gelen kanı kötüye yorumlamıyorum ama rahat etmek için bir kadın-doğum uzmanına gitmeni uygun buluyorum.

Eşimden zevk almıyorum

1 yıldır evliyim ve eşimle cinsel ilişkiye her girdiğimizde, karım beni tatmin etmiyor. Ben ise onun tatmin olması için elimden geleni yapıyorum. Ama ben bir türlü zevk alamıyorum. Ne yapmam lazım? CEVAP: Değerli okurum, sanırım mastürbasyona şartlanmış birisin. Yaşını yazmadığın için daha net bir şey söyleyemiyorum. Eşinle fanteziler keşfedin. Ve sen de kaçamak mastürbasyon yapıyorsan bunu karından gizleme. Belki aranızda ortak bir çözüm bulabilirsiniz.

Karım acı çekiyor

1 yıllık evliyim. Penisim çok uzun ve kalın. Birleşmeye çalıştık ama eşim acı çektiği için bir türlü cinsel birleşmeyi gerçekleştiremedik. Eşime acı çektirmeden nasıl birleşebiliriz? CEVAP: Değerli okurum, zor bir konu. Penis operasyonla ne incelir ne de kısaltılır. Eşinle bu koşullarda acı çekmeye mahkum gibi. Belki doğumdan sonra biraz rahatlar. Ama yine de ikinizin beklediği acısız, zevkli mutlulukları zor yakalayacakmışsınız diye düşünüyorum. Burada birleşme tekniği çok önemli.

Doymak bilmiyorum

27 yaşındayım. Bugüne kadar çok cinsel deneyimim oldu. İlişkiye girdiğim tüm kızları mutlu ettim ama ben bir türlü doyamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP: Değerli okurum, doymuyorsan ya iştah kesici bir yönteme başvuracaksın. Tipinin tam zıttı bir kadın bulacaksın. Zar zor işe koyulacaksın. Ya siz aklınızı mı yediniz? Ben seni bu mektubuna ne yanıt vereyim? Ne istiyorsun? İster doyarsın ister doymazsın. Bu geminin de kaptanı sensin. Soyadımız dümen diye bütün yollar benden sorulmaz ki! Bu hayat yolu gemisinin dümeni senin elinde, pırıl pırıl altın gibi. Sakın bakıra çevirme. Gemiyi dalgalarda devirme.

Acaba iktidarsız olur muyum?

16 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. İleride iktidarsız olmaktan çok korkuyorum. Beni aydınlatır mısınız? CEVAP: Sevgili okurum, hiçbir şey olmayacaksın, her şey güzel güzel gidecek. Şimdilik sen mastürbasyon yapmayı gün aşırıya indir. Normal uykunu al, normal beslen, derslerine çalış, spor yap. Flörtlerin olsun ve de gün aşırı mastürbasyon yapmaya devam et.

Zarım bozuldu mu?

20 yaşında kızım. Sevgilimle defalarca ilişkiye girmemize rağmen kızlığım bozulmamıştı. Ama mastürbasyon yaparken vajinamdan kan geldi. Ağrım olmadı ve kızlığım bozuldu mu? CEVAP: Sevgili okurum, doktora gitmene gerek yok. Mastürbasyonun tekniği burada önemli. Vajina içine herhangi bir cisim girmemişse gördüğün kan kızlık zarının kanı değil.

GÜNÜN SÖZÜ

Neye inanacağın konusunda bir kuşkun varsa iki yol göstericin var. Aklın ve vicdanın. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder