Dr. Haydar Dümen Kadın yine yapayalnız
HABERİ PAYLAŞ

Kadın yine yapayalnız

Erkek ergenlikte başladığı mastürbasyondan kurtulamıyor bağımlısı olup çıkıyor. Yaşı gelince evleniyor ama mastürbasyonu bırakamıyor. Kadın gözü yaşlı, reddedilmenin sıkıntısıyla yatak odasında yapayalnız kalıyor, üzülüyor

BÖYLE SORU YOK!

Acaba kırıldı mı?

Tam ereksiyon olmadan boşalırken penisimden pıt diye ses geldi. Morarma ve ağrı yok. Baş kısmı morarıyor ama çok pimpirikliyim, sanırım bana öyle geliyor. 1.5 haftadır mastürbasyon yapmıyorum. Çünkü sertleşmiyor. Acaba penisim kırıldı mı?

CEVAP

Değerli okurum, senin korkun biraz pimpirik olan yapın ve durup dururken penise iftira atmış olmandandır. Bence paniklemişsin. Böylesine ufak tefek tıklamalarla ya da gücünü uygun ölçüde barfiks yapmalarla kırılsaydı dünyada erkek kalmazdı.

Haberin Devamı

Sen pıtı çıtı bırak, kendi psikolojine bak. Yukarıdan yani beyninden gelen kuşkuya bir çelme tak. Tökezlenince organ tekniğini unuttu yani baskı altında kaldı ve şimdilik sana naz yaptı.

Kızlar benden kaçıyor

27 yaşındayım penisim 20 santim. İlişkiye girmek istiyorum, olmuyor. Kızlar kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Bak sen şu namusuna, canına, estetiğe önem veren, seçici ve ne istediğinin bilincinde olan kızlara. Ben onlara bir ders vereceğim ki(!) tıpış tıpış sana gelecekler. Kızlar: Annelerinin kınalı keklikleri ve gözü gibi baktıkları sevgili yavruları.

Geleceğini, ruhunu, bedenini ve de duygularını bir kuru gürültüye teslim etmeyenler, üstelik arkadaşlarına benzer durumlarda mesaj verip örnek olan benim hem okurlarım hem de hayat okulumun öğrencileri. Helal olsun be! İşte böyle olur. Kuru gürültüye pabuç bırakmadınız ya, bir gram da benim hakkım geçtiyse hepinizi sevgili kucaklarım.

Sarımsak büyütüyormuş

19 yaşındayım, sarımsak sürmenin penisi büyüttüğünü öğrendim. Ne kadar ve ne miktarda sürmeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, yavrum ben falcı mıyım? Ne eni belli, ne boyu. Kaç kilo sarımsak sürülecek bilemedim ama bir anımı hatırladım. Biri telefonda “Büyütebilir miyiz?” diye sordu. Ben de ‘Yarın 12.00’de ara, söyleyeyim’ dedim. Saat 12’de aradı, “Ölçtüm, şu kadar” dedi. ‘Çevresini ölçtün mü?’ diye sordum. “Hayır” deyince, ‘Ölç, yarın 12’de ara’ dedim. Ertesi gün 12’de “... kadar” dedi. ‘Bu işi büyütünlere sorayım, yarın 12’de ara’ dedim. 12’de aradı. “Hocam fiyatı?” dedi. ‘5 bin lira’ deyince dondu, sonra ses yumuşadı. “Hocam 500’e olmaz mı?” dedi. Değerli okurum, sarımsak sadece yemek içindir, ben bunu bilirim, bunu söylerim.

Haberin Devamı

İlişkide çok heyecanlanıyorum

18 yaşındayım. 2-3 kez ilişkiye girdim ama penisim tam sertleşmiyor. Mastürbasyon sırasında da tam sertleşmiyor. Bir de ilişkide heyecanlanıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapma. Her heyecanlananda, korkanda aynı şey görülür. Sabırlı ol. Tedirgin olma. Alışana kadar böyle aksamalar olabilir. Mastürbasyona da çok yüklenme.

Küçültülemez mi?

26 yaşında kadınım, nişanlıyım. Nişanlımın penisi büyük. Çok canım yanıyor, acı çekiyorum. Acaba nişanlımın cinsel organının küçültülmesi mümkün mü?

CEVAP

Sevgili okurum, zor bir sorun. Penisin küçültülmesi söz konusu değil. Tek yöntem onu idareli kullanmak. Bunu da siz aranızda keşfedin. Yapabileceğiniz bundan ibaret.

Haberin Devamı

Günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum

21 yaşındayım. Günde 5 defa mastürbasyon yapıyorum. Bu ileride sorun yaratır mı? Bir kız gördüğüm zaman dayanamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ileride seninki tutukluk yapınca “Ne ettim be ya!” diyeceksin. Güzel eşin yatarken onu gözün görmeyecek. Tuvalete koşup mastürbasyon yapacaksın. Gerisi sana kalmış. İster devam ister geleceğini hesaba katarak iradeni kullan.

Kaçıncı aya kadar ilişkiye girebilirim?

29 yaşında kadınım, 4 aylık hamileyim. Dayanamayıp ilişkiye girdim. Hamileliğimin kaçıncı ayına kadar ilişkiye girebilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, doğuma 1.5 ay kalana dek ilişkiye girebilirsin. 1.5 ay da doğumdan sonra perhiz var. Çocuğuna hayırlı yarınlar.

Cinsel organım küçük

19 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim, küçük buluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Kendine uygun bir eş bulduğunda organ da iyi çalışırsa sorun yaşayamayacaksın. Tıp bilimi böyle diyor. Gerisine ben ne ekleyebilirim ki?

Rüyamda ilişkiye giriyorum

19 yaşındayım. Otobüse bindiğim zaman yanımda oturan kadınla o gece rüyamda ilişkiye giriyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Bir de penisimin 2 aydır sertleşmiyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, birincisi rüya zenginliği. Bu konuda hiçbir rüya görmeyenler seni kıskanacak. Sen bol keseden işi idare ediyorsun. Penisinin de seninle alıp veremediği yok. Ona fazla karışma. O kendi işini, yapacağını bilir. Zamanı gelince de görevinin başına dikilir.

Kızlık zarım esnekmiş

22 yaşında kızım, kimseyle cinselliği yaşamadım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Bana “Bakire değilsin” dedi. Eminim ama yine de tedirgin oldum. Doktor kızlık zarımın esnek olduğunu söyledi. Bu evlenince sorun yaratır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kendinle barışık olmalısın. Kızlık zarı esnekse kanamıyor. Bunun kötü bir anlamı da yok. Doğa öyle gerektirmiş, öyle yaratmış. Ayrıca kızlık zarı namusun, erdemin bekçisi olmuyor. Büyük olasılıkla evlendiğinde kanama olmayacak. Sen de esnek dersin olur biter.

Nişanlım benden önce orgazm oluyor

24 yaşındayım ve nişanlıyım. Nişanlımla son 2 aydır problem yaşıyoruz. Nişanlım benden önce orgazm oluyor ve isteksizlik başlıyor. Bir de ilişkide yanma ve kaşınma oluyormuş. Bir jinekoloğa mı gitmeliyiz?

CEVAP

Değerli okurum, mantar ya da başka şeyler var mı diye doktor bakar. Cinsel yaşamınızın tekrar düzene gireceğine inanıyorum. Belki bir uzmandan yardım almanız gerekebilir.

Neden sertleşme oluyor?

22 yaşındayım, cinsel deneyim yaşamadım. Eskiden film seyrederken bile penisimi kontrol ederdim. 5 aydır sevgilimle sıradan konuşmalar yaparken bile sertleşme oluyor, ardından da ağrı giriyor. Ne sorunum var?

CEVAP

Değerli okurum, herkesin istediği bir şeyi dert haline getirmişsin. Enerjin ve libidon çok. Yapacağın şey; kız arkadaşınla konuşurken biraz sanat, biraz politika, biraz ülkenin durumu hakkında konuşmak. 3 aya kalmaz her şey yoluna girer. Dengeleri sen kur.

Yatakta her şey bitiyor

2 yıl önce kız arkadaşımla ayrıldık. O günden beri kızlarla olamıyorum. Ortam normal, baskı yok ama yatağa kadar her şey yolunda gidiyor. Sonrasında hiçbir şey olmuyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, zamana bırak, sorun yok.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk kimi zaman davetsiz misafir gibidir. Ne zaman geleceği ve ne zaman gideceği bilinmez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder