Dr. Haydar Dümen Kadın yorgun düşebilir
HABERİ PAYLAŞ

Kadın yorgun düşebilir

Erken boşalma sorunu yaşayan pek çok erkek ilişkiye doymuyor, çünkü tatmin olamıyor. Bu kadını yorar, hatta yarı yolda bırakır. Eğer tedavi olmazsanız eşiniz cinsellikten uzaklaşır. Bir uzmana başvurun ki dertler bitsin, mutluluğunuz yarıda kalmasın, yatak odasında sorun yaşanmasın.

Doymuyorum

31 yaşındayım, gecede 3-4 kere ilişkiye giriyor ama doymuyorum. Doyumsuzluğum birlikte olduğum kadınlar tarafından beğenilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, ne diyorsun yahu? Kadınlara sordum, “Doyumsuzluğu erken boşalmadansa istemez” dediler. Ya gördün mü köşemizi takip eden kadınlar da artık öğrendi. En iyisi sen gidip tedavi ol, erken boşalman sürerken kadınını hırpalama. Yorgun düşürüp cinsellikten soğutma. Uzmanını bul, iyileştir sorununu.

Haberin Devamı

Kuşun sesi neden çıkmıyor?

49 yaşındayım. Eskisi gibi aktif değilim. Doktor gittim, bazı ilaçlar verdi ama işe yaramadı. Benim kuşun neden sesi çıkmıyor?

CEVAP

Değerli okurum, eskiden ne kadar aktiftin de şimdi ne oldu? Senin deyiminle kuş mu hiç ötmüyor yoksa “Bıktım gayri, hep aynı yemi yemek istemiyorum” mu diyor? Ve seni protesto mu ediyor? Sana iştah şurubu kâr etmemiş. Ama doktor ne demiş, belli değil. Acaba tabak süslense ya da değiştirilse, sofrada renkli ve albenili olsa kuş yine sessiz mi kalacak? İşte sorun bu. Yeniden bir uzmana yolun göründü.

Hemen sertleşiyor

22 yaşındayım, bırakın kızları görmeyi, seslerini bile duysam fena oluyorum. Benimki hemen sertleşiyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, gençsin olur böyle şeyler ama onun da disipline alışması gerekiyor. Sonra başına iş alırsın, böyle fena ola ola yaşanmaz. Kızlarla flört edebilirsin ama aklına cinselliği getirme.

Birkaç ilişki istiyorum

34 yaşında, 2 yıllık evliyim. Her gün 2-3 defa ilişkiye girmek istiyorum. Acaba bu durum benim için sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten sorunu yaşıyorsun. Çünkü bu sayı çok. Hemen tedavi ol, eşini de fazla yorma. Sanırım erken boşalman var. Eğer tedavi olursan hayatın kendiliğinden düzene girebilir.

Sevgilim orgazm oldu mu?

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Kızın mutsuz olduğunu düşündüm, orgazm olup olmadığını sordum. “Evet” dedi. Ben şüpheliyim. Çünkü boşalma sıvısı gelmedi. Acaba gerçekten boşalmış mıdır?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, ona sor. Bu konuda kız ne derse doğrudur. Ne bileyim çocuğum? Uzaktan dürbünüm yok ki dürbünü zoomlayıp yakından bakayım.

Hep boşalmak istiyorum

26 yaşındayım. Sürekli boşalmak istiyorum ama olmuyor. Acaba bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, olur bazen. Takıntıdan olur. “Niye boşalamıyorum?” dersen boşalamazsın. Bilinçaltı birikimlerden olur. Ama kesin bir çözüm için bir üroloji uzmanından bilgi al. Organik bir sorun yoksa daha ileriki dönemlerde uzmandan psikolojik destek alırsın.

Kızlara ilgim artıyor

20 yaşındayım. İçimde sürekli mastürbasyon yapmak geliyor. Bu durum çevremdeki kızlara olan ilgimin artmasına yol açıyor. Onların benden uzaklaşmasından korkuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, insanlık dersleri satılıyorsa onu bul. Bulamazsan annen, babanla biraz daha dostluğunu pekiştir. Yakınlarına kız kardeşlerine, akrabalarına bak. Onlara yapılmasını istemediğin şeyleri yapma. Tabii başkalarının da mahremiyetine kötü gözle bakma. Beyin frenine bas. Ancak zevklerini ve duygularını da yabana atma. İşte sana formül. Uygulanabilene aşkolsun.

Haberin Devamı

Baba olabilir miyim?

22 yaşındayım. Askerden yeni geldim. Evlenmeyi düşünüyorum ama penis boyum beni korkutuyor. Ereksiyon hali 11-12 santim. Acaba çocuk sahibi olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, çocuk sahibi olursun. Ancak bunun penis boyuyla ilgisi yok. Sonucu sperm sayısı belirler. 10-11 santim penis yeterlidir. Ne var ki kadının ruhunu fethetmeyi, organını da iyi kullanmayı öğren.

Neden pişman oluyorum?

21 yaşındayım. Kız arkadaşımı çok istiyorum. Onunla birlikte olduktan sonra pişman oluyorum. Aradan bir hafta geçince yeniden isteklerim artıyor. Bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, işin doğasından kaynaklıyor. Acıkınca yemek yiyorsun, doyduktan sonra o iştah kapanıyor ve de yiyemiyorsun. Taa ki yeniden acıkıncaya kadar. Kız arkadaşın konusundaki pişmanlık toplumsal değerlerle ilgili olarak yaşanıyor. Kendini yargılama, ara noktayı bul.

5 dakika sürmüyor

Mastürbasyon yaparken en fazla 5 dakikada boşalıyorum. Hiç zevk alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bir de penisimin baş kısmında sivilce gibi kızarıklıklar var. Acaba neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, süre sana kısa geliyor öyle mi? Süreyi uzat. Mastürbasyon sayısını kısalt. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum. Biraz sabırlı olmalısın. Cinsel organın ve ruhunun üzerinde dedektif gibi ipuçları arama. Şu anda bir sorunun yok, keyfine bak.

2 dakika sürüyor

24 yaşındayım. İki yıldır çıktığım bir kız arkadaşım var. Cinsel ilişkimiz de var. Tek sorunum erken boşalmam. 1-2 dakika içinde boşalıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi var. Ama bu hasta ile doktorun bire bir karşılaşmasıyla ilgili. Çünkü ilaç kullanılacak. Uzaktan bu işler olmaz.

BÖYLE SORU YOK!

Sarımsak sertleşmeye yardım ediyormuş

Günde 1-2 diş sarımsağın kan sulandırıcı etkisinden dolayı penise giden kanı artırdığı ve daha iyi ereksiyon sağladığı söyleniyor. Bu bilimsel olarak gerçek mi?

CEVAP

Değerli okurum, gel seninle bu durumu hayal edelim. Böyle safsatalar gerçek olsaydı ereksiyon sorunu yaşayan tüm erkekler sarımsak kokusundan kendini ele verirdi, millet de yapıştırırdı yaftayı. Özel hayatın gizliliği, mahremiyet diye bir şey kalmazdı. Artık beyler, sorunlarının anlaşılacağı utancıyla sarımsak tedavisini bırakıp tıptan medet ummaya çalışırdı.

GÜNÜN SORULARI

Yaşıtlarımla olamıyorum

20 yaşındayım. Haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum, kızlara ilgim var ama yaşıtlarımdan nefret ediyorum. Daha çok 28-30 yaşındaki olgun, aklı başında kadınlara ilgiliyim. Bu yüzden yaşıtlarımla birlikte olamıyorum. Ne yapmalıyım?

Değerli okurum, sorun ettiğin şeyler aslında çok da önemli değil. Yaş, okul yıllarında büyük bir fark gibi gözükse de hayata atıldığında sadece rakam olduğunu fark edeceksin. O zaman 7-8 yaşa takıldığın bu dönemlere hayıflanacaksın. İlgi duyduğun kadınlar sana ilgi duyuyor mu, benim asıl merak ettiğim konu bu. Bu konudaki mailini bekliyorum.

İlişkiden utanıyorum

21 yaşında kızım. Aynı yaşta bir sevgilim var. Bana “Her şeyi yaşayalım, cinsel hayatımız da olsun” diyor. Ben korkup utanıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Sevgili okurum, hayatını belirleyen kararların alındığı bir dönemdesin. Kendi itirafına göre o daldan bu dala konan kuşlar gibi bir karakterin yok. Bu karakter değişmez. Önünde koca ömür var, acele etmeye gerek yok. Amacımız doğru yolu göstermek. Pırıl pırıl, aydın bir genç kız olarak eminim kafanı kullanacaksın. Sevmeye devam, dikkat et, kendine saygını yitirme.

GÜNÜN SÖZÜ

Bir düşün ırgatı da olsan, karnın doymuyorsa eğer dünyanın tüm yükü üzerine biner. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder