Dr. Haydar Dümen Kadın zevk alamaz ki
HABERİ PAYLAŞ

Kadın zevk alamaz ki

Haberin Devamı

Bazı erkekler eşlerinin cinsellikten zevk almadığını, ilişkiden kaçtığını yazıyor. Beyler, erken boşalmanız varsa kadın bu işten elbette zevk almaz, tatmin olmaz. Çünkü siz onu her seferinde yarı yolda bırakıyor, sırtınızı dönüp yatıyorsunuz. Cinsellik sadece kendini düşünmek değildir. Eşinizi de düşünün, sorun varsa tedaviye geç kalmayın.

Ben boşalınca kız arkadaşım zevk almıyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdikten bir dakika sonra boşalıyorum. Sevgilim zevk almadığını söylüyor. Onu kaybetmek istemiyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, kız arkadaşın tabii ki zevk almayacak. Daha merhabasında sen bitiyorsun. O da ne olduğunu anlamıyor. Yemeğe oturdunuz, kız arkadaşın çatalla ağzına bir lokma attı. Sen yemek tabağını önünden kaldırıverdin. Şimdi ben sana soruyorum, kız arkadaşın o yemekten zevk aldı mı? Bana göre ne gezer? Evlendiğinde erken boşalmanı tedavi ederiz.

Jigololuk yapıyorum cinsellikten nefret ediyorum

28 yaşında, yakışıklı bir erkeğim. 6 yıldır jigololuk yapıyorum. Günde en az 5 kadınla birlikte oluyorum. Artık kadınlardan da, cinsellikten de bıktım. Böyle giderse ortada kalacağım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: En az günde 5. Ya en fazla? Tutarsa atıyorum 15. Yani sen beşi şeş görüyorsun, ben de 3’ü 15 görüyorum. Senin gözünde büyüteç mercek, benim gözümde bilimsel bir gerçek var. Seç, seç al. İstediğin kadar hayale dal. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Duran gemiyi görenler de onun hayalet gemi olduğunu bilmiyor. Jigoloya kadın bastı parayı, iki saatte bırakmaz yakayı. Satın aldı bir kere. Jigolo dediğin de bir köle. O kapı senin, bu kapı benim dese de, trafik yolları kapattı. Bizim jigolo da tutarsa diye kafadan attı. Ama bu oyun tutmadı. Hoca da bu yalanı yutmadı.

Devamı 2. sayfada...

2 yıldır evliyim ama bir kez bile orgazm olamadım

2 yıldır evli bir kadınım ve hiç orgazm olmadım. Bu durumdan çok rahatsızım. Doktora da gidemiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Sevgili okurum, kadınların neredeyse yüzde 50’si vajinal orgazmı yaşayamıyor. Bu dünyada da hemen hemen böyle. Yapın, psikolojin dışında erkeğinin de bu konuda rolü var. Cinsellikte birbirinin özelliklerini keşfeden ya da ruh bilimci gibi partnerinin özelliklerini, ruhunun derinliklerini ortaya çıkaran biri gerekir. Kadının hoşlanabileceği fantezileri, bedeninin duyarlı bölgelerini keşfedebilmek, bulabilmek en büyük doktor yardımından daha iyidir. Burada doktor yardımı sınırlı kalıyor. Çoğu zaman hiçbir işe yaramıyor.

Eşim ilişkiden korkup kaçıyor

Yeni evliyiz, eşim ilişkiye girmek istediğimde benden kaçıyor, korktuğunu söylüyor. Eşimle nasıl ilişkiye girebilirim? RUMUZ: BAHTI KARA

CEVAP: Değerli okurum, eşin vajinismus. Tedaviye ihtiyaç duyduğunuz bir dönemde biz onu çözeceğiz.

Mastürbasyon yapınca sesim kısılıyor

18 yaşında bir kızım. Mastürbasyon yapınca sesim kısılıyor. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyorlar. Bu yüzden haftada 4’ten 2’ye indim. Bunalıma girdim. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: KÜSKÜN KIZ

CEVAP: Sevgili okurum, 2 yeter be. Bulmuş da bunuyorsun. Bak sesin alarm veriyor. Arkadaşlarına bu işi yapsın diye tüyo veriyor. Seni daha dengeli bir yola itiyor. İkiyle idare ediver. Ne yani dünyanın sonu mu gelecek? Not: İstersen sesin kısılınca bir bardak süt iç ya da biraz ıhlamur dene bakalım.

10 dakikada boşalıyorum

17 yaşındayım. İlişki sırasında çabuk boşalıyorum. Kızlar benimle alay ediyor. Çok denedim ama 10 dakikada boşalıyorum. Ne olur bana yol gösterin. RUMUZ: İŞÇİ

CEVAP: Değerli okurum, 10 dakika iyi bir süredir. O azgın kızlara söyle daha fazla azıp kudurmasınlar. Evlendiklerinde ya kocaları 1 dakikada boşalıverirse ne olacak? Kocayı mı terk edecekler? Biraz zor. Hem nikah hem de izbandut gibi bir adam olacak karşılarında dikkat etsinler. Pabuç pahalı. Pabucu deldirmesinler.

Devamı 3. sayfada...

Kızlık zarı dikilse başarılı olur mu?

Kızlık zarını diktirirsek başarı oranı nedir? Bu konuda bana bir uzman önerir misiniz?

CEVAP: Değerli okurum, bunlar gazete köşelerinden önerilmez. Ayrıca bu gibi durumlarda araya girilmez. Olabilecek sorunlara ortak olur, adınızı da riske sokarsınız. Cinsel konularla uğraşmak, bu alanda öğretici olmak çok hassas ve ince hesaplara dayanır ki yanlış yapılmamalı. Bunu yapan kadın doğum uzmanını sen bulacaksın. İlk geceden bir-iki gün önce yapılan zarlar dikiş yerinden kanar.

Arkadaş günde 25 kez orgazm oluyormuş

Çalıştığımız iş yerindeki arkadaşlardan biri günde 25 kez orgazm olduğunu söylüyor. Bizim psikolojimiz bozulmaya başladı. Ne olur yardımcı olun. RUMUZ: KONSOLOS

CEVAP: Sevgili okurum, yahu cinsinizi yazmaktan niye çekiniyorsunuz? Erkekse olmaz, kız ya da kadınsa olur. Yani ondan size ne? Siz kendi cinsinizi yazmayacak kadar ortalıkta uyurgezer şekilde dolaşırsanız Haydar Hoca’nın işi zorlaşır.

Külotlu çorap giyen kadınlardan hoşlanıyorum

25 yaşındayım. Külotlu çorap giyen kadınlardan hoşlanıyorum. Sizce bu bir hastalık mıdır?

CEVAP: Değerli okurum, takıntı yapmazsan hastalık mastalık değildir. Doğru yolda, iyiye kullanırsan ustalıktır, ustalık.

Karımı aldatsam etik olur mu?

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder