Dr. Haydar Dümen Kadın zevkle tanışamaz
HABERİ PAYLAŞ

Kadın zevkle tanışamaz

Haberin Devamı

Bazı erkekler eşlerinin cinsellikten zevk almadığını, ilişkiden kaçtığını yazıyor. Beyler, erken boşalmanız varsa kadın bu işten tatmin olmaz. Çünkü siz onu her seferinden yarı yolda bırakıyorsunuz. Cinsellik sadece kendini düşünmekle olmaz. Sorun varsa tedaviye geç kalmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Kız içimi kaynatıyor


22 yaşındayım. Kız arkadaşımı görünce bile çok etkileniyorum. O da beni tahrik ediyor, içimi fokur fokur kaynatıyor. Hocam, nereye kadar dayanacağım?

CEVAP

Değerli okurum, gençlik aşkı, gençlik dinamizmi, gençlik havası yaşamın her alanında kendini gösterir. Bunun için insanlar çocuk üretmeye ve eş bulmaya programlıdır. Gün gelecek (telaşlanma hemen değil) bugünkü cinsel coşkunun saatine emekli maaşının tümünü versen, yine de amacına ulaşamayacaksın!!! Organ “Iııhh” dedi mi, elimiz ayağımız bağlanır. Şöyle ki: Biz atı yarışa hazırladık diyelim, peki koşu pisti nerede?

Şurada koşturuvereyim desen, bu defa da atın istediği olacak yani koşmayacak. Yaşam bütündür. Şimdiden denge, zamanı gelince yenge finale doğru koşarken gözlerine de dikkat et! Oraya buraya çevirme ki at tökezlemesin. Bunlar önü arkası bilinen hikayeler, al idareyi eline, yüz verme ötekine!

Kocam yüzünden canımdan bezdim

32 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Kocam erken boşalıyor, artık bu durumdan çok sıkıldım, canımdan bezdim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, yatak odanızın tavanından üzerinize su damlıyor. Ne yaparsınız? O işkenceye razı olmaz, çözüm ararsınız. Her işte kural budur. Bu tür yarım yamalak ve aksak ilişkilerde o su damlası damladığı yerde göl olur, sizi adeta boğar. Erken boşalmanın tedavisi bunun da oranının yüzde 90 olduğunu sağır sultana bile duyurdum. Bana güveninizin tam olduğuna inanıyorum.

Siz gitmeseniz uzman olan doktor elinde çanta, gece sokaklarda ‘Tamirci geldi hanım’ diye mi bağıracak!!! Biz bu köşede halkın bilincinin karanlık köşelerini aydınlatamaya çalışıyoruz. Mutluluğunuzda mesleki başarımızın da payı var. Bu da bizi umutlandırıyor. Mesajı aldığını sanıyorum, şimdilik fazla uzatmıyorum.

Benim makinede bir sorun var

25 yaşındayım. Kız arkadaşım 18 yaşında. Haftada 2 ya da 3 kere ilişkiye giriyoruz. Kız arkadaşım ona yetmediğimi hissettiriyor. Benim makinede görünürde bir sorun yok. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Belli ki değerli okurum, kız biraz azmış. İştahı fazlaymış, seni de gereğinden fazla mahmuzlamış.

1) Erken boşalman varsa...

2) Ön sevişmede onu biraz doyurup yormuyorsan.

3) Cinsel aktivetede hamallığı sen yükleniyorsan.

4) Kız anadan doğma hiperaktifse

5) Birlikte gezip tozma yok, hep cinselliğe odaklanıyorsanız

6) Bunun için de bir odaya kapanıyorsanız

7) Dikkatini dağıtacak sosyal aktivitelere katılmıyorsanız

8) 18 yaşındaki kıza 17 yaşında cinselliği tadını tattırıp alışkanlık kazandırmışsan

9) Kocaman olmuşsun, hem sevgili hem ağabey gibi olamamışsan

10) Sen de ‘yan cebime’ koy gibi bu işten memnunsan ben ne yapabilirim değerli okurum.

Kâbus görüyorum

40 yaşında, 10 yıllık evliyim Erken boşalıyorum, cinselliği yaşayamıyorum. Bu konuda bana ne tavsiye edersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman tedavi olur. Onun üstesinden geliriz. Bunun için uzaktan ilaç verme yöntemimiz yok.

Zevk nedir bilmiyorum

10 aylık evliyim ama her ilişkiye girdiğimizde ağrı hissediyorum. Zevk diye bir şeyi ben tanıyorum. Her zaman ağrı oluyor. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, vajinanın jinekolojik tetkiki gerekir. İltihap ya da mantar türü şey var mı? Rahim ve onu bağlayan askılar, yumurtalıklar nasıl? Onlar sağlamsa, penis ve vajina arasında uyumda bir sorun olabilir. Yani penis, normalin üstündedir. Bütün bunlar normal çıkarsa ağrı durumunu biz hallederiz. Sorun yaşamayacağınızı bildiririm.

Sevgilim zevk almıyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdikten bir dakika sonra boşalıyorum. Sevgilim zevk almadığın söylüyor. Onu kaybetmek istemiyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın tabii ki zevk almayacak. Daha işin merhabasında sen bitiyorsun. O da ne olduğunu anlamıyor. Yemeğe oturdunuz, kız arkadaşın çatalla bir lokma ağzına attı. Sen yemek tabağını önünden aldın. Sana soruyorum, sevgilin o yemekten zevk aldı mı? Bana göre ne gezer?

Acaba hamile kalır mı?

23 yaşındayım, sevgilim 20 yaşında. Üzerimizde bir şey yokken seviştik. Bu sırada onun vajinasına boşaldım, hemen kuruttum. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Kalmaz sevgili okurum.

Mastürbasyonun zararı var mı?

18 yaşındayım. Haftada 5-6 kere mastürbasyon yapıyorum, zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 3-4’e indiriver.

Vazgeçemiyorum

25 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyorum. Kaç kez denedimse olmadı. Evlendikten sonra bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendikten sonra devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği artık cinsel ilişkiye başlaman gerekir. Saplanmış kalmışsın. Bir tür tutkuya dönüşmüş yani şartlanmışsın. Ama hiç üzülme. Vazgeçmeyi öğreneceksin.

Cinsel organım hemen sertleşiyor

18 yaşındayım. Ne zaman bir kadın görsem penisim sertleşiyor. Okulda, evde, sokakta nereden görürsem hemen sertleşme oluyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, kadın, kız görüyor ya da düşünüyorsan, sertleşmesinin neresi kötü? Düşünce niye kötü olsun. Tabii ki düşüneceksin. O yaşlarda düşünmeyip ne zaman düşüneceksin? Amma velakin iradeni de, kendini frenleyip öğreneceksin. İşin formülü bu.

10 dakika sürüyor

20 yaşındayım. İlişkide erken boşalıyorum. Kızlar alay ediyor. Çok denedim ama 10 dakika sürüyor. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, 10 dakika iyi bir süredir. O kızlara söyle daha fazla istekte bulunmasınlar, ya kocaları erken boşalırsa?

Ya kızlar istemezse?

20 yaşındayım. Sevgiliimle düzgün bir ilişki yaşamama rağmen işin cinsellik boyutunda duraksıyorum. Sevgilimin isteyip istemediğini nereden anlayacağım?

CEVAP

Değerli okurum, koşma. Yavaş yavaş, gerisini kendi hazırlayacaktır. Hem canım acelen ne? Şunun şurasında yaşın kaç? Kızı da düşün.

Gerçekten büyütür mü?

27 yaşındayım, cinsel organım 10 santim. Piyasada satılan bir ilaç buldum; 5 santim uzatma garantisi veriyorlar, doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, hırsızlık, sömürü, hortum çeşit çeşittir. Kimi yüzünüze güle güle paranızı çalar, kimi yalan söyleyip kandırarak! Böyle bir şey yok.

Kızlık zarı bozuk mudur?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım benimle ilişkiye girmeye korkuyormuş. Bana “Kızlık zarım esnek” dedi. Sizce kızlık zarı bozum mudur?

CEVAP

Değerli okurum, sana ne. Başkalarının namus bekçisi misin? Aynı soruyu kız kardeşine sorsalar ne olur?

Kadınlarla ilişkiye giremiyorum

18 yaşındayım. Ben kadınlardan tiksindiğim için henüz ilişkiye girmedim. Ama bir yandan çok istiyorum. Bu durum tedavi edilebilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kendinle bu denli hesaplaşma. Acele etme. Kadınlardan nefret etme duygunun bir analizi gerekebilir. Bunun için profesyonel yardım bile alabilirsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl nazlıdır, kimi zaman uyandığında atı alan Üsküdar’ı geçmiş olur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder