Dr. Haydar Dümen Kadına da iş düşüyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadına da iş düşüyor

Evlilikte cinselliğin yeri tartışılmaz. Eşleri birbirine yakınlaştırıyor, sorunların çözümünde rol oynuyor. Evet, kadınlar ilişkiyle geç tanışıyor, hep çekingen oluyor. İlk adımın erkekten gelmesini bekliyorlar. Hanımlar, yatakta size de iş düşüyor, öyle durmakla olmaz

BÖYLE SORU YOK

Seks yaparsam zayıflar mıyım?

30 yaşındayım, aşırı şişmanım. Bir arkadaşım hergün ve her saat başı seks yaparsam kilolarımdan kurtulacağımı söyledi. Acaba bu doğru mu? CEVAP: Yorma oğlum yorma, fazla seksle girilmez forma. Atının yemini kesiver, yediklerini yarıya indiriver. Yemekle seks kankadır. Biri doyunca öteki acıkır. Formül aralarına nifak sokmaktır!!! Bir yaygara bir kıyamet, sen kuru soğana devam et, gör mucizeyi ve incelmeyi.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI

Kız beni ilişkiye zorluyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşım 9 yaş büyük. İlk kez onunla ilişkiye girdim. Şimdi sürekli ilişkiye girmemi istiyor. İlişki sırasında onunla sürekli konuşmamı istiyor, beni zorluyor. Ne yapmam gerekir? RUMUZ: DURMASÖYLE CEVAP: Konuş oğlum konuş, her işe yarar. Göz de boyar, kese de doldurur. Sen yatakta şişme erkek bebek değilsin ki. Kız bekarlığının finallerini oynuyor. Maçta gol skoru tamam. Ancak alkış, slogan, takım ruhunu canlandıran sözlü takviyeler noksan. Sekste buna fantezi denir. Neye duyarlı olduğunu bir keşfederse, kız seni evine bile göndermez. Sen yine de bildiğini oku, ben arada kalmayayım. Zaten bir süre sonra ilişki bitince kız seni unutacak. Nöbete başka biri geçecek

Kocam sırtını dönüp uyuyor

34 yaşında kadınım. Kocamın ilişki korkusu var. Fanteziler yapıyorum ama ikna edemiyorum. Ben çok istekliyim. Penisi 16 santim. Sanıyorum utandığı için bana arkasını dönüp uyuyor. Ne olacak halimiz? CEVAP: Sevgili okurum, her şey tamam anladım da 16 santimlik, fevkaladenin fevkinde bir penis için eşin neden utanıp arkasını dönüp yatsın ki? İşte bunu anlamadım. Yaşın, cinsel enerjin ve isteğinin doruğunda. Adamın ise kırağı vurmuş patlıcan gibi!!! Buruşmuş, kızartmaya gelmiyor. Karnıyarık için tavaya yanaşmıyor. İmam bayıldıya izin vermiyor. Bu konuda fanteziler yani soslar da işe yaramıyor. Geriye ne kaldı? Patlıcanın kimyası. Yani eşinin ruh dünyası. Tek yol turşusunu kurmak. Hadi hayırlısı diyelim. Bu turşu işinde yılları beklemeyelim.

Haberin Devamı

*****

Zar yırtılınca ne kadar kan gelir?

19 yaşındayım. 2 yıldır erkek arkadaşım var. Sevgilim eliyle eli tatmin etmişti. Adetim biteli 2 gün olmuştu. Kızlık zarıma dokunmadığını söyledi. İç çamaşırımda 1-2 damla kan gördüm. Kızlık bozulduğunda ne kadar kan gelir, ne kadar acı olur? CEVAP: Sevgili okurum, sorularının tümü kişiden kişiye değişir. Hiç acı duymayan da olur, az ya da çok acı duyan da. Bu bir bünye sorunu. Sen benden kapalı kutu içindeki bilmeceyi çözmemi istiyorsun. İç çamaşırında gördüğün kan adet kanıyla da kızlık kanıyla da ilgili olabilir. Tahmini düşüncem zarla ilgili değil. Zar yerinde duruyor.

Karımın aklına sevişmek gelmiyor

10 yıllık evliyim. Karım cinselliğe düşkün değil. Aklına yılda bir kez bile gelmez. Ben üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum ama olmuyor. Eşimin bana adım atmasını, her şeyin düzelmeye başlamasını beklemekten çok yoruldum. Ne yapacağım? CEVAP: Değerli okurum, çok haklısın. Ülkemizde pek çok kadın eşin gibi. Birçoğu istek olsa bile hareketsiz, yatakta uzanıveriyor. Şu anda yapılacak bir şey yok. Onunla konuşmayı dene, gerekirse profesyonel yardım alın. Önünüzde daha uzun yıllar var.

Haberin Devamı

Daha siftahım yok

16 yaşındayım ve doğal olarak mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyon yaparken zevk almak için ayaklarımı kasıyorum. Bunun sebebi nedir? Bir de bu yaşıma geldim, siftah yapamadım. CEVAP: Değerli okurum, ayaklarını kasmaya devam, en azından sana zararı yok. 1-2 yıl bekle bakalım. Siftahlar kaçmıyor ya evladım.

İlk gece ilişkiye devam etmeli miyim?

23 yaşındayım. Gerdek gecesi ilk birleşmede kızlık zarı yırtılıp kan geldikten sonra ilişkiye devam etmek zararlı diyorlar. Bu doğru mudur? CEVAP: Değerli okurum, size kalmış. Canın çeker, eşin de isterse olabilir. Belki de olmaması iki taraf için daha iyidir. Yağmalanacak mal bulmuş gibi defalarca üstelemenin de en azından ruhsal bakımdan hiç yararı olmaz. Her bakımdan zararı olur.

Acaba evlenmem uygun olur mu?

Benim problemim cinsel organımın çok büyük olması. Hayat kadınlarıyla bile ilişkiye giremiyorum. Şu an nişanlıyım. İlk ilişkide problem olur mu? CEVAP: Değerli okurum, evlenmekten vazgeçme. İlk ilişkide sorun yaşayacaksın. Bu sorunlar bir süre devam edebilir. Ancak bazı öneriler ya da teknik yöntemlerle bir ölçüde çözüm bulunur. Dikkatli ol! Kızı korkutma, ilk gece de “Olacak” diye ısrar etme.

Kızlık zarım yırtıldı mı yırtılmadı mı?

İki kez ilişkiye girdim, kanamam olmadı. Kız mıyım, değil miyim? İleride evlenirsem kızlık zarım kanar mı? Doktora gidemiyorum. CEVAP: Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Penisin boyutlarıyla ilgili olarak evlendiğinde kanayabilir. Kanamama olasılığı yüzde 50 üzerinde. Şu anda yapılacak bir şey yok.

Sabah çamaşırında kan vardı

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kanama olmadı. Esnek olduğunu düşündüm. Kız bunu kafasını taktı. İkinci kez ilişkiye girdiğimizin sabahı kız arkadaşımın iç çamaşırında kan gördük. Sizce bu kızlık zarının yırtıldığının işareti midir? CEVAP: Değerli okurum, kızlık zarının zedelenmesi ve yırtılmasının işaretidir. Bazen böyle olur. O andaki sert bir hareket, kızın iradesiz olarak kasılması da rol oynayabilir. Esnekti ama kanadı. Hep gördüğümüz şeyler. Kız arkadaşın niye dert ediyor ki!

Cinsel organım ne zaman büyür?

14 yaşındayım. Penisim 6.5 santim. Boyum da çok kısa. Sizce normal mi? Normal değilse ne zaman büyür? CEVAP: Sevgili okurum, biraz bekle. Ama yavrum bunu annene, babana söyle. Seni bir üroloji ve endokrinoloji uzmanına hemen götürsünler. Şu yumurtalara, kandaki hormon düzeyine bir baksınlar. Hadi yavrum, bir an önce baktır.

Hâlâ kan geliyormuş

Nişanlımla ilişkiye girdik. Nişanlımın kızlık zarı yırtıldı. İlişkiye girdiğimizden beri 3 gün olmasına rağmen hâlâ kan geliyormuş. Bu normal mi yoksa bir doktora gidelim im? CEVAP: Değerli okurum, gelen kanın miktarı önemli. Steril gazlı bezle oraya tampon yapın. Yarım saat tutun. Kan çoksa mutlaka bir hekime gidin. Ama ufak ve azsa bir süre sonra diner. 5-10 gün perhizde olun, birleşme yapmayın.

GÜNÜN SÖZÜ

Neşe ile keder geçimsiz iki kardeş gibidir. Aynı bedende yaşarlar ama kendilerine zarar verirler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder