Dr. Haydar Dümen Kadından kadına değişir
HABERİ PAYLAŞ

Kadından kadına değişir

Haberin Devamı

Erkeklerin cinsel organlarının boylarıyla ilgili sıkıntıları bitmiyor. Bazıları bu boy işinin erkeği ne kadar zora soktuğunu anladı. Çünkü kadın beklediğinden büyük bir organla karşılaşınca korkup kaçıyor. Ama merak etmeyin, herkesin beklentisi farklıdır, denginizi bulabilirsiniz

Mastürbasyondan nasıl vazgeçerim?

15 yaşındayım. Kızlar mastürbasyon yapmam için bahanem. Gazeteler, dergiler, diziler beni etkiliyor. Ben bundan kurtulmak istiyorum.

CEVAP

Değerli çocuğum, akıl yolunu seçmeye karar vermişsin. Diyelim ki herkes senin gibi. Bana göre öyle. Sen onların hiçbirinden farklı ve fazla değilsin. Onlar ne yapıyor, iradelerini kullanıyor. Akıl terazilerinin bir kesesine bu tür şeyler koyarken, ötekine iş, okul, arkadaşlık ve Türkiye’nin sorunlarını koyuyorlar. İşte denge sağlanıyor. Hemen yola çık.

Birçok kız benimle ilişkiye girmek istiyor ama...

18 yaşındayım. Mastürbasyona başladığım günden beri penisimde eğrilik var. Penisim 17 santim. Penisimin eğrilmesi beni ilişkiden soğutuyor. Birçok kız benimle ilişkiye girmek istiyor ama ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, eğriliği kafana takma. Cinsel birleşmeye engel olabilecek durumda eğriyse operasyonla düzeltilebilir. İyi ki biraz eğriymiş. Yoksa birçok kızın kanına girecektin.

Deneme yapayım mı?

Geceleri boşaldığımı fark ediyorum. Yaşım 18. Sizce bir deneme yapma yaşında mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz daha bekle. Gece boşalması birçok gençte olur. Bir doğal deşarj mekanizmasıdır.

Sevgilim hamile mi?

Sevgilimle sürtünme yoluyla sevişirken vajinasına boşaldım. Hemen sildik. Acaba hamile kalır mı? Zarı bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, anlattıklarına göre kız gebe değil. Bakirelerin gebe kalması her zaman söz konusudur. Yanlış biliyorsunuz. Biraz daha dikkatli davranırsanız iyi edersiniz.

Penisimden akıntı geliyor

31 yaşında, evli, 2 çocuk babasıyım. 1 haftadır idrara çıktığımda penisiminden sperme benzer akıntı geliyor. Acaba neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyden olmaz. Doğaldır. Pek çok insanda olur. O kayganlaştırıcı sıvı ayrıca sağlık işaretidir.

Kız arkadaşım acı çekiyor

21 yaşındayım, kız arkadaşım da 19 yaşında. Birkaç kez ilişkiye girmeyi denedik ama dayanamayacağını söyledi. Kızlık zarının çeşitleri olduğunu öğrenmiş. Kendisininkinin kalın olduğunu, bozulduğunda normalden fazla kan gelebileceğini söyledi. Acaba böyle bir durumla karşılaşırsak ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, dedikleri olabilir. Doğrudur ya da değildir. Yani kan gelmezse, acı duymazsa yol açık. Haydi vatandaş sefere marş marş mı olacak? Yapmayın gençler. Bu kadar kolay ve ucuz değil bu işler. Bir oyun oynuyorsunuz hem bilgili ve kuralına göre oynayın hem de içinde birazcık sorumluluğun kokusu olsun.

Kızlar korkuyor

22 yaşındayım. Penisim çok büyük. Hangi kız arkadaşa göstersem çok korkuyor. Galiba ben evlenemeyecceğim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, okurum, bilemem. Ona göre göre kendine uygun bir kadın bulursun. İki de bir ona buna göstermenin de ne anlamı var anlayamadım. Tabii ki kızlar korkar. Günün birinde seninkisinin de meraklısı çıkabilir. Yılmak depresyona girmek, boyun eğmek yok. Ama aklı ve iradeyi de kullanmak şartıyla her önüne gelene de göstermek yok.

Balon kullandık gebe kalır mı?

18 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girdik, korunacaktım ama prezervatif bulamadık. Onunda yerine balon kullandık. Balonun uçunda delik olduğunu gördük. Sevgilim hamile kalmaktan çok korkuyor.

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalmadı. Balonlu oyunlar bu nasıl doyumlar? Şakası bile hoş değil. Daha estetik, daha ciddi, daha her şeyi düşünerek hazırlıklı olamaz mısınız? Hayatın çok önemli bir yerine adım atıyorsunuz. Sonra yolunuzu şaşırıyorsunuz.

Acaba bozuldu mu?

18 yaşındayım. Sevgilimle üzerimizde kıyafetler varken seviştik. Kız kan geldiğini söyledi. Çok korkuyorum. Acaba kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, panik yok. Tahriş oldu ama yırtılma mırtılma yok.

Çok utanıyorum

14 yaşındayım. Penisimin boyu 6 santim. Bu durumdan çok utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Çocuğum, annenle, babanla konuş. Seninle ilgilensinler, bir üroloji uzmanına götürsünler.

Erken boşalıyor

Erkek arkadaşım birlikte olduğumuzda hemen boşalıyor. Sonra da tecrübesiz olduğum için benimle dalga geçiyor. Acaba sorun bende mi?

CEVAP

Sevgili okurum, sevdiğin adam seni tutamıyor. Heyecanlarını kontrol altına alamıyor. Olayın özü, sözü bu. Kendine toz kondurma. Erkekler böyledir. Cinsel konuda herhangi bir şey için hemen kadınları suçluyaverirler.

Büyürse sıkıntı olur mu?

17 yaşındayım, cinsel organım biraz büyük. Daha büyür mü? Büyürse ileride sıkıntı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, 17 yaş penisin büyümesi için sınırlı gibi olsa da bu yaştan sonra 1-2 santim büyüyeni olabiliyor. Verdiğin ölçü gerçekten büyük. Buna karşın yaşın küçük. Zaman nelere gebe, bilinmez. ‘Çıkmayan candan umut kesilmez’ gibi bir durum bu. Şimdilik ne böbürlen ne övün. Ne de olacak benim halim diye dövün. Kızları korkutma. Karşına saftirikler çıkarsa onları da vitamin tabletleri gibi yutma

Eskisi kadar zevk alamıyorum

Eskisi kadar mastürbasyondan zevk almıyorum. Boşalırken de eski hazzı alamıyorum. Sizce bu bir hastalık mı? CEVAP Evet, değerli okurum evet. Hepinize doğal yollar kapalı da hayal yolları boş. Hayal karın doyurmuyor. Sahtesi gerçeğinin yerine konulmuyor. Gerçeği ise bulunmuyor. Bulsanız da olmuyor. Bu konuda sıkışanlar çocuk evliliklerine başvuruyor. O evliliklerde asla mutluluk yaşanmıyor. Peki ne yapacaksın? Her gencin yaptığını; ‘Ortada kuyu var, yandan geç’ oyununu oynayacaksın. Yandan giderken de kural çizgisini aşmayacaksın. Şimdilik biraz perhize gir, ruhuna da hak ver.

İlişkiden kaçıp mastürbasyon yapıyorum

2 aylık evliyim. İlişkiye girince başka kızları hayal ediyorum. Bazen de ilişkiye girmiyor, mastürbasyon yapıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Olacağı buydu işte değerli okurum. Sen gençlik yıllarını mastürbasyonla geçir, ‘Ya Settar’ diye atla evliliğe. Bak yaşını bile yazmaktan çekinmişsin. Çünkü kulağını çekeceğimi bilmişsin. Şimdi ne olacak bu kızın hali? Kime yüklenecek vebali? Bu konuda suçlu çok. Tutarlı bilgi ve uyarı yok. Tek marifet, kes yolunu, sağa gitme, sola gitme, geriye dönme v.b. Bunlar boşuna laflar, kim arar, kim sorar. Ama bundan dolayı evlilikler en büyük bedelleri öder. Çünkü harabeye döner. Profesyonel yardım dene. Olmazsa kadının önünü daha fazla kesme.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet aşkın özüne düşen bir kurttur. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder