Dr. Haydar Dümen Kadını yorarsanız...
HABERİ PAYLAŞ

Kadını yorarsanız...

Haberin Devamı

Evlilikte yükü çoğunlukla kadın taşıyor. Evin işleri, çocukların bakımı hep kadında. Öte yanda erkek, yatakta arzulu, bakımlı, ateşli bir eş görmek istiyor. Unutmayın, kadının da canı ve duyguları var. Ölçüyü kaçırmayın, eşinizin ruhunu ve bedenini yormayın.

BÖYLE SORU YOK!

Neden sertleşme olmadı?


18 yaşındayım. Kız arkadaşım ise 32 yaşında. Birlikte olacaktık ama sertleşmediği için başaramadık. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, isteğini beynimin karar veren merkezlerine sundum ama bu ilişkiye olur kararı çıkmadı. Bu soruyu beynin bir üst makamına aktardım, oradan da ‘Olmaz’ yanıtı geldi ve nedenlerini de bildirdi.

1) Çok genç.

2) Kadın annesi yaşında.

3) Bu yaşa şartlanırsa ileride yaşına yakın biriyle evlenirse mutlu olmaz.

4) O yaşta bir kadın gencecik birine “He!” demişse, bu kadın kim acaba? Daha var ama yazacak yerim kalmadı. Anlayana sivrisinek sazmış, anlamayana davul zurna azmış diyerek noktayı koydum.

Olgunlara bayılıyorum

22 yaşındayım, kendimden büyük kadınlarla birlikte olmayı seviyorum. Acaba bu durum ileride ne olacak?

CEVAP

Değerli okurlarım, şu şansa ya da rastlantıya bakın. Ne diyorsun? “Kendimden büyük kadınlarla olmayı seviyorum.” İşte kanıt. Bu konu şartlanmaya bağlıdır. Erkek vardır, mastürbasyon şartlanmıştır. Kadının karşısında bile organ alıştığı yemi ister. Sendeki mekanizmanın neden ve nereden kaynaklandığını bilemem. Olgun kadınlardan hoşlanan bir grup insan vardır. Seni de o gruba alalım diyelim. Yukarıdaki mektupta yazdıklarımı aynen sana da aktarıyorum. Tıbbın ve psikolojinin kuralları tektir. Uyan sınıfını geçecektir. Uymayan zor yollarda tepinecektir.

Kız arkadaşım çekip gitti

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3-4 kere ilişkiye girdik. Ama o artık ilişki istemediğini söyledi ve çekip gitti. Ne yapmış olabilirim?

CEVAP

Hiç desem değil. Çok şey desem, “Hangisi?” dersin değerli okurum. Mantıklı olanı, ruhsal, fiziksel ve cinsel olarak onun istediği biri değilsin. Tercih onun hakkı. İsteksizlik senden kaynaklansaydı, bu da senin hakkın olurdu. Frekanslar tutmuyorsa, voltajlar uymuyorsa, elektrik bile devreye girmez. Giden gider, yolu açık olsun. O kız evlenecek eş arayacak. Sen de birkaç yıl sabredecek, koşullar uyunca evleneceksin. Ama bu arada uygun birini bulana kadar her genç ne yapıyorsa, mastürbasyonu azaltarak sen de onu yapacaksın.

Eşim beni tatmin edemiyor

40 yaşında, 3 çocuk babasıyım. Eşimle haftada 4 defa ilişkiye girmemize rağmen ben bir türlü doymuyorum. İçim içime sığmıyor. Her gün, her an, her saniye ilişkiye girmek istiyorum. Ama eşimde böyle bir istek yok. Beni tatmin etmediği için dışarıda mutluluk arıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, eşin sana 3 çocuk vermiş bir kadın. Evin yükünü taşıyor, yemek yapıyor, çocuklarını büyütüyor bir de sana yetişmeye çalışıyor. Sakın azıp şımarma. İnsanların ölçüleri vardır. Haftada 1-2 yaşın için idealdir. Kadını zorlama. Dışarıdaki kadınların hepsi risk faktörüdür. Bu risk eve taşınabilir. Bir kuyudan ne kadar çok su çekersen ya da hiç su çekmezsen kurur. Kuyunuz kurumasın, suyunuz bereketli olsun, ama huyunuz da berrak olsun lütfen. Aile mutluluğunuzu bulandırmayın.

Hamile kalır mı?

17 yaşındayım, 2 gün önce kız arkadaşımla beraber olduk. Kızlık zarı bozuldu. Boşalmadım ama hamile kalır mı?

CEVAP

Çocuğum, erken yaşlarda daha çocukken bir şey yapıyor sonra da panikliyorsunuz. Bana göre kız arkadaşın gebe değil. Ama unutma ki bu defa gebe kalmadıysa bir başka zaman birleşmeler yaparsan onların birinde kız gebe kalırsa seyreyle o zaman gümbürtüyü. Seni kimse kurtaramaz.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım, sevgilimse 19 yaşında. 1 ay önce ilişkiye girmemle boşaldım. Depresyondayım. Bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, yardıma falan ihtiyacın yok. Heyecanlanınca böyle olur. Bu konuyu kafaya takma.

Boyu yeterli mi?

Penisim 13 santim. Cinsel ilişkiye girersem sorun yaşar mıyım? Penisim yeterli mi? Penisi büyüten kremler var, gerçekten yarar sağlar mı? Yan etkileri var mı?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organını büyütmeye ihtiyacın yok. Normaldir, yeterlidir. Pomat momat hiçbir şey büyütmez. Normal sayıda haftada 1-2 kez mastürbasyon yaparsın. Ufak santimlerle uğraşma.

Kız dalga geçti

19 yaşındayım, 1 aylık ilişkim var. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ama partnerim penisim küçük diye dalga geçti. Bu yüzden çok utanıyorum. Bu bir hastalık mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin sertleşmiş hali kaç santim? Buna kız arkadaşın mı karar verecek? Hadi şu santimini yazıver. Ben sana doğru bir yanıt vereyim.

Yırtılmış mıdır?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde biraz ileri gittik. Sevgilim titriyordu, sonradan fark ettim ki kan geldi. Acaba kızlık zarı patlamış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, olan olmuş, biten bitmiş, kızlık zarı yırtılıp kanamış. Patlama sözü de hiç hoş değil .

Kızlarla öpüşünce...

20 yaşındayım. Kız arkadaşlarımla öpüşmeye bile kalksam hemen etkileniyorum ve cinsel organıma ağrılar giriyor. Ama boşalamıyorum. Sizce bu durumda boşalmam gerekmez mi?

CEVAP
Değerli okurum, ne olmasını isterdin? Bu böyledir, mekanizma böyle çalışır. Tabii ki zaman zaman boşalmak gerekir. Daha doğrusu zorunludur. Ama bu boşalmanın saati ve yeri tartışılabilir. O saatte penis sertleşmişse hemen boşalacağım diye bir şey olmaz. Sence de olmaz, değil mi?

Kısa diye üzülüyorum

17 yaşında, 1.90 boyunda, 65 kiloyum. Penisim 14 santim diye üzülüyorum. Bu sorunu halletmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ideal bir cinsel organın var. Boşuna kuşku ve korku yaşıyorsun.

Mutlu edemiyorum

20 yaşındalı. Kız arkadaşım mutlu edemiyorum. Penisim 17 santim ve erken boşalıyorum. Partnerimin orgazm olmasını nasıl sağlarım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normalin üst sınırını zorluyor. Erken boşalman kız arkadaşın için olumsuzluk. Bu evlilik koşullarında tedavi ile düzeltiliir. Kızların ve kadınların orgazm olma şansı öyle yüksek değildir. Kız arkadaşın klitoris orgazma alışmışsa bunu vajinal orgazma transfer etmek gerekir. Bunun için uzun bir sabır, ustalık ve zaman bedeli ödeyebilirsin. Bunu da göze al. Çünkü hayat uzun.

Zevk almıyorum

22 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye giriyoruz ama sadece ağrı hissediyorum. Zevk yok. Nişanlım bunun düzelebileceğini söylüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, hele bir evlenin. Bir kadın-doğum uzmanına gitsen iyi olur. Kendini kastığını sanıyorum. Evliliğe ve cinselliğe alış. Kendini kasmamayı öğren. Bunun için derin derin nefes alman bile yetecektir. Bir dene bakalım.

GÜNÜN SÖZÜ

Kalbe giden yol vicdandan geçseydi hayat yolu günlük gülistanlık olurdu. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder