Dr. Haydar Dümen Kadını zorlayan hayal
HABERİ PAYLAŞ

Kadını zorlayan hayal

Haberin Devamı

Erkekler her ne kadar büyük cinsel organ peşinde koşsa, bunun için hayaller kursa da kadınlar bu işten memnun olmuyor. İlişkide acı çeken, gözü korkan kadın cinsellikte soğuyor. Bu hayalden artık vazgeçin...

BÖYLE SORU YOK!

Taş bağlasam uzar mı?

21 inyaşındayım. 65 kiloyum, penisim boyu 9 santim. Ucuna taş bağlayıp beklesem boyu uzar mı?

CEVAP

O taş var ya değerli okurum, eğer ceviz kadarlarından toplar, bir poşete koyar, tavana asar, altına oturursan günde başına 3-5 taş düşürürsen her şey olur, aklın başına gelir!!! Böylece daha dengeli biri olursun. İster taş, ister kurşun ne bağlarsan bağla, bu bizim işimiz değil. Sen onu fizikçilere sor ki gramı iyi ayarlansın, uzatacağım derken kopmasın!!! Şimdi gelelim sana; kimsin, nesin? Anladık yer, içersin nereye koşarsın bir de onu düşünsene.

Aynı kişiyle hayat geçer mi?

30 yaşında kadınım. Sevgilimle 2 yıldır ilişkiye giriyoruz. Artık zevk vermiyor. Evlenmeyi düşünüyoruz. Aynı kişiyle hayat geçer mi?

CEVAP

Sevgili okurum, geçer mi, geçmez mi bilemem. Geçireni çok var. Geçmeyenleri de var ama onu sorgulayamam. Evlensek diye düşüne durun, ruh zaten seni boşamış!!! Yani bedenen kadın, ruhen dulsun. Bunları zamana bırakalım, gelelim şu merakına; diyelim ki senin önüne 2 şık koydular, cinsel zevk yok ama çocuk var. Ya da cinsel zevk var ama çocuk yok. Bu konuda tercihler kişiden kişiye değişir. Çünkü evlilik tek başına seks değildir, yuvadır, dayanışmadır, yaşam değerini koruma, en önemlisi yaşlılıkta başkasına muhtaç olmama demektir.

Bakirliğimi satabilir miyim?

20 yaşındayım, bakirim. Sizce bakirliğimi satabilir miyim?

CEVAP

Satarsın değerli okurum. Değerli sözünü yazarken 3 kalem değiştirdim, yazmıyorlar. Nedenini öğrenmek için onlarla hayali iletişim kurayım dedim. 1’inci kalem: Yazamam. Ülkeme, gençlerimize, etik değerlerimize böylesine saygısızlık yapana mürekkep harcayamam dedi. 2’ncisi: Patron, bunun genetiğinde satıcılık var. Her şeyi satar yani. Bu yaşta neyi satacağı belli değil. Bakirliğinin nesini yani neresini bilemediğim için yazamam diye direndi. 3’üncüsü: Ellerini öpüyorum baba, beni de kattın bu hesaba, içimde kalmasın. Bu var ya bu, ben anlıyorum neyin nesi, bir yozluk hazinesi. Ben 3’üne de hak verdim, kendi diyeceğimden vazgeçtim.

Hamile mi?

18 yaşındayım. Sevgilimle ön sevişme esnasında kız arkadaşımın vajinasının üzerine boşaldım. Sevgilim uzun zamandır adet görmüyor. Acaba hamile olabilir mi?

CEVAP

Olabilir değerli okurum, derhal gebelik testi yaptırın. Çok basit bir test. Bunu göze alın ki bir sorun çıkarsa çözümü için geç kalmayın.

Kızlar benden kaçıyor

20 yaşındayım. Penisim çok büyük. Kız arkadaşlarım ilişkiye girmek istemiyor, ürküyorlar. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, büyük penis ameliyatla küçültülmediğine göre iş sana ve tekniğe kaldı. Sakın kızları korkutup ürkütme. Bazen bu korku iğrenmeye neden oluyor. Bence bu sorumlulukları da göz önüne al.

Cinsel organım küçük

17 yaşındayım. Penisim küçük ve meni gelmiyor. Yoksa ben kısır mıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, üroloji uzmanına gideceksin. Arkadaşımız bu olayın teşhisini koyacak. Ve gerekiyorsa tedavisi yapılacak.

Orgazm olamıyorum

24 yaşında kadınım ve 3 haftalık evliyim. Eşim bu konuda usta olduğu halde ilişkiden hiç zevk almıyorum. Bu durum eşimi ve beni çok üzüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, dünyadaki bütün kadınların yarısı senin gibi. Önünüzde en az 50 yılın var. Zaman içinde pek çok şeyi öğreneceksin. Fantezileri ve alternatifleri kullanarak tekniğinizi geliştirerek duygularınızı romantikleştirerek elbette bir aşama kaydeceksiniz. Şimdilik kendini yormadan ve yargılamadan yola devam.

Nasıl ilişkiye girerim?

Cinsel organım 9 santim. Konuyu aileme de anlatamıyorum. İleride nasıl ilişkiye gireceğimi bilmiyorum. Bu durum beni çok korkutuyor.

CEVAP

Değerli okurum, ileride ortam oluşunca her şey normal şartlarda ilerleyebilir. Penisinin ölçüsünden ben çok emin değilim. Zamanı gelince her şeye bir formül bulunur. Şişmansan kasık yağları erit. Penis 2-3 santim daha ortaya çıkar.

Kendimi kaybedersem

Cinsel isteğim çok. En yakın arkadaşlarımla bile ilişkiyi hayal ediyorum. Onları kaybederim diye korkuyorum. Kendimi kontrol altına almak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, zaten kontrol altındasın. Bu yoldan şaşma. Biraz daha frene bas. Ama kızlara da alışmaya çalış.

Penisim çok büyük

29 yaşındayım. Kızlarla beraber olamıyorum. Penisimin sertleşmeden önceki hali çok büyük. Eski sevgililerim acı çektiler. 1 yıllık nişanlıyım. Nişanlıma bundan bahsetmedim. Onu kaybetmekten korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, durumun özel. Aslında evlilikte birçok şey formüle edilir. İnsanın hayatı boyunca birlikte yaşayacağı adamın korkutucu boyutlarda penisinin olması kadının yaşam haklarına haksızlık gibi geliyor bana. Göstermenin yolunu nasıl bulursun, bilemem. Bu konuda araya da giremem. Hayırlı olsun diyelim, mutluluk dileyelim. En azından da sözle de olsa kızı bilgilendirelim.

İkincisi olmuyor

6 yıllık evli, 35 yaşındayım. İlişki sırasında çok erken boşalıyorum ve ikinci kez ilişkiye giremiyorum. Eşim kızıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmalar tedavi edilir. Erken boşalmanın tedavisi, alışkanlığı ve şartlanmayı değiştirmeye bağlı olduğundan belki seni biraz yorabilir.

Artık tatmin etmiyor

17 yaşındayım. Artık mastürbasyon yapmak beni tatmin etmiyor. Bir de penisimin boyu 11 santim, sizce yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon tatmin etmiyorsa ne yapmak istiyorsun? Kadın mı istiyorsun hem de bu yaşta? Hadi seni kucağına alacak birini buldun. Sana bir şeyler öğretti diyelim. Sonra o da seni tatmin etmezse ne yapacaksın? Hadi bakalım, seni yolmadan annenin yanına.

Birlikte olabilir miyim?

21 yaşındayım. Sevgilim 18 yaşında. Benimle ilişkiye girmek istiyor ama ben reddediyorum. Çünkü kızlık zarını bozmak istemiyorum. Sevişiyoruz ama tatmin olmuyor. Acaba kızlık zarını bozmadan onunla birlikte olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, bilmem ki. Ayrıca beni de ilgilendirmez. Tatmin olmayıversin sanane. Sadece kızlık zarını bozmama kararına sevgiyle ve saygıyla yaklaşıyorum. Elinden geleni yap. Niyetinin ne olduğu da belli değil. Sen sağlam dur. Çok da ısrar ederse arkadaş değiştir. Sanırım kız bunu kafaya koymuş.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım ve 2 haftalık evliyim. İlişkiye girince erken boşalıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, erken boşalman tedavi olacak. Şöyle 1 ay kadar sabret. Hekimden bire bir yardım al. Evliliğiniz mutlu olsun.

GÜNÜN SÖZÜ

Akla asla sırtını dönme, öcünü alır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder