Dr. Haydar Dümen Kadının sucu ne?
HABERİ PAYLAŞ

Kadının sucu ne?

Erkeklerin düşlerini süsleyen büyük penis bazen de başlarına iş açıyor. Kadın ilişkiden korkuyor, hatta bazen kaçıyor. Canının yanacağını tahmin etmeyen kadın sonrasında cinsellikten soğuyor. Beyler, insaflı olun, her şeyin ortası karardır...

BÖYLE SORU YOK!

Hemen uykum geliyor 19 yaşındayım, hangi kızla sevgili olsam ondan soğuyorum. İlişkiye girsem de girmesem de uykum geliyor, sohbet bile edemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Ah ana sevgisinin kurbanı olan değerli okurum. Anacığının seni uyuttuktan sonra babacığınla baş başa kalma olayları senin bilinçaltına yerleşmiş. Cinsellikte eyleme geçince uyku merkezin otomatiğe bağlanıyor. Uyurken ses, naz ve de niyaz istemediğinden kız bir an önce çekip gitsin diyorsun. Kısacası annene sevgi ve saygının büyüklüğüne kimseyi ortak etmiyor, hâlâ kendini çocukmuş gibi hissediyorsun. Biraz daha büyü, sorun yapma. Kızlarla oynama ki komplekse girmesinler, herkesi de senin gibi bilmesinler.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Ya başarılı olamazsam

28 yaşındayım, 1 hafta sonra düğünüm var. Cinsel deneyimim yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok heyecanlıyım, başarılı olamazsam diye korkuyorum.

CEVAP Değerli okurum, bu gibi durumlarda çiftler körebe oynar gibi olur. Erkek organı görmez tanımaz, organa bakmasına da kız izin vermez. Kızların çoğu loş ışık ya da karanlık ister. Kız da bu konunun cahili. Acır mı, kanar mı telaşı ve hesabı içinde. Erkeğin ise bu durumda heyecanı penise yansır. Penis alarmı alınca felaket gibi yorumlar, yuvasına çekilir. Kız ise, kurbanlık koyun gibi süzüm süzüm süzülür. Bu hikaye uzun mu uzundur. Anlattıklarıma takılma. İlk gece olmazsa yarınlar sizin. Sen heyecanlanmaz, eşin de korkudan kasılmazsa ve kapı arkasında çarşaf bekleyenler olmazsa 3-5 denemeden sonra her şey sular seller gibi akıp gider.

Eşiğim isteği yok ne yapayım?

23 yaşındayım, 8 aydır evliyim. Eşimin cinsel isteği hiç yok. Çok huzursuzum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP Değerli okurum, ev alacaksak kıyı bucak her yerine bakarız. Giysileri seçene dek birini giyer, diğerini çıkarırız. En güzel yemeği canımız çekmez de “Ah bir mantı olsa da yesek” deriz. Eğer ev konusunda yanılırsak aynı değere ya da daha fazlasına satar, yenisini alırız. Ama evlilik öyle mi ya! Tadını, huyunu, suyunu bilmediğimiz bir çorbayı bile tedirgin içeriz. Bir yaşam boyu sürecek evliliklerde de yarış atına biner gibi birini bırak, ötekine geç olayı olmaz. Yani değiştiremeyiz. Her şey yorumlayana göre değişir. Bazı evlilikler kimine göre cehenmem, kimine göre işkencedir. Bu çileler de namus uğruna çekilir. Ancak onun da tartısını beyin mi, ruh mu yoksa ten mi yapacak? İşte sorun bu.

Haberin Devamı

İlişkiye girsem de boşalamıyorum

24 yaşındayım. Benim sorunum zor boşanmam. Günde 2 ya da 3 kez bile cinsel ilişkiye girsem boşalamıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP Sevgili okurum, evlendiğinde düzelir diye umuyorum. Mastürbasyonla ilgili olduğunu sanıyorum. Üzerine düştükçe boşalmaman artacak. Kendini sorgulamadan şimdilik öyle kalsın. Mastürbasyondan uzak dur.

Cinsel organım ince

17 yaşındayım. Penisim ince ve kısa. Bu bende ciddi bir özgüven sorunu oluşturuyor. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP Değerli okurum, biraz büyü yavrum. Ruhun, bedenin olgunlaşsın. Zamanı gelince her şey yoluna girer. O penisten de çok önemli. Zamanı geldiğinde her şeyin çözümü bulunur.

Zarım yırtılmış mıdır?

21 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. Sürtünme yoluyla tatmin olmaya çalıştım. Çok az kanamam oldu. Kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? Evlenince sorun yaşar mıyım?

CEVAP Sevgili okurum, yırtıldığını sanmıyorum. Sen de düşünme. Evlendiğinde sorun yaşamayacaksın. Ama zarın esnekse kan gelmezse bunun da söylediklerinle ilgisi yok. Dik dur, komplekse girme.

Küçültmek mümkün mü?

Penisim çok büyük. Küçültmek mümkün mü?

CEVAP Yok yavrum, mümkün değil.

Acı hissediyorum

23 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla yeterli ön sevişme yaşıyoruz ama acı hissediyorum. Nişanlım geç boşalıyor.

CEVAP Değerli okurum, acıdan şikayet ediyorsun. Önce kadın doğum uzmanına, sonra da psikiyatırlara uzanan bir yoldasın. Bu evlenmene engel değil. İyi ki bizler varız, yardımınıza koşuyoruz.

İlk geceden korkuyorum

18 yaşında kızım. Evlendiğimde ilk geceden çok korkuyorum. Sanki o an oradan kaçacakmışım gibi geliyor. Bu korkumu nasıl yenebilirim?

CEVAP Sevgili okurum, önce bilgilenecek, sonra alışacaksın. Arkanda doğanın sonsuz gücü var. O sana yardımcı olacak. Çocuğun da olacak. Ama burada en önemli engel yaşın. Biraz büyü. Evlilik ve onun getireceği sorumlulukları göğüslemeye hazırlı ol. Ayrıntıları biz çözeriz.

Hastalık kaptım mı?

Genelevde prezervatif kullanmadım. Bir sorun olur mu? Hastalık kaptıysam bir günde belli olur mu? Ya da belirtileri nelerdir?

CEVAP Sevgili okurum, genelevdeki kadınlar sürekli denetim altında. Mikrobik hastalık kapma söz konusu olsa bile tedavisi var. Ama AIDS virüsü almaktan korkma. Oradaki kadınlar bu bakımdan da sürekli kontrolde altında. Her ne kadar genelev koşulları olumsuz ise de ne yapalım ki Türkiye’nin ortamında şimdilik ilk denemelerin tek yolu gibi gözüküyor.

Kız korkar mı?

17 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte olmak istiyorum ama penisim büyük olduğu için korkuyorum. Sonra sevgilim benimle birlikte olmak istemezse ne yaparım?

CEVAP Değerli okurum, al işte büyük penis. Kız da korkacak. Mutluluk da yok olacak. Kızı kaçırma, aklını da uçurma. En azından ruhu yara almasın. Büyüğü küçültemiyoruz. Tıbbın neşteri oraya daha işlemedi. At senin, meydan senin. Kırbacını fazla şaklatma. Kızımızın ödünü patlatma. İdareli kullanmayı öğren.

İsteğime yenik düşüyorum

19 yaşında kızım. Bazen isteklerime yenik düşüp mastürbasyon yapıyorum. Tuvalete gittiğimde az miktarda pıhtılı kan gördüm. Bunun kızlık zarıyla bir alakası var mıdır?

CEVAP Sevgili okurum, hiçbir alakası yok.

Ne zaman kan gelir?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla defalarca ilişkiye girdim. Ama kan gelmedi. Kızlığımın bozulup bozulmadığını öğrenmek istiyorum. Kızlık zarımın esnek olduğunu söylediler. Ne zaman kan gelir?

CEVAP Esnek yavrum, esnek. Artık kan gelmeyecek gibi. Ama bir gün geliverirse bu defa da nereden geldiğini sorma. Zar bu, kendi bildiğini okuyor, bize de sormuyor.

Utanıyorum

16 yaşındayım ve yüzümde çok sivilce çıkıyor. Kız arkadaşlarım sivilce bulaşır diye yanıma gelmiyor. Bir de sigara içiyorum. Acaba sigaradan olabilir mi? Sizden yardım bekliyorum.

CEVAP Sevgili okurum, sigara içmenden utansan daha iyi. Sağlığını bozuyorsun, utan. Sanıyorum ailenin parasını yiyorsun, utan. Bulunduğun ortamı zehirliyorsun, utan. Evlendiğinde ağzın sigara kokacak, utan. Bunlar dururken yüzündeki birkaç sivilceyi sorun ediyorsun. Sivilcelerin bulaştığını ben bilmiyorum. Cilt hastalıkları uzmanına görünüver.

GÜNÜN SÖZÜ Mutluluk gözyaşlarını sevmez ama bol kahkalardan da hoşlanmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder