Dr. Haydar Dümen Kadının yıkılan düşleri
HABERİ PAYLAŞ

Kadının yıkılan düşleri

Haberin Devamı

Erken boşalma yüzünden erkekler üzülüyor ama kadınları da düşünün. Büyük istekle ilişkiye başlayan kadın erken boşalma yüzünden beklediğini bulamıyor, yatakta mutsuz oluyor. Çaresi var, tedavi olun, mutluluğunuz bozulmasın.

BÖYLE SORU YOK!

Daha milli olamadım

18 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyor, kendimi suçlu hissediyorum. Daha milli olamadım. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Senin mastürbasyonun denizin dibine batsın emi okurum. Denizin dibinden çıkarıp haftada 3-4 kere gözünün içine bakıp levreğin gevreğini yer gibi yersin!!! O zaman hayallere dalıp yapacağın mastürbasyon için bizden helal olsun tepkisini alırsın. Bu tempoyu bozmaz, kadını, kızı görünce azmazsın. Bu aşamalardan geçmeden milli olayım derken, düş kırıklığından kolay kurtulamazsın. ‘Davul bile dengi dengine çalarmış.’ Sen de trompetini enginden engine çalarsan bu konuda yıllar başına çorap değil, melon şapka örer.

Odaya girince her şey bitiyor

42 yaşındayım, sertleşme oluyor. Ama kadınla aynı odaya girince her şey bitiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu konu ancak evlilik koşulları oluşunca tedavi edilir. Heyecanların yatışır, beden kadına, onun tenine, kokusuna ve hokus pokusuna alışır, sonuca ulaşılır. Eğer yardıma ihtiyaç duyulursa, konuyla ilgili deneyimli bir uzmana ulaşılır. Gereken ilaç ve öneriler alınır. Umarım tercihin 35’inden yukarı bir kadın olmaz ki iki de çocuk yapmalısınız. Bu söylediklerim bilimsel gerçektir. Bir de mutlaka organ ve bedenle ilgili bir tetkik yapılır yani organın damar sisteminin ölçülmesiyle bir sağlamlık belgesi alınırsa kimsenin başı ağrımaz, içi de yanmaz.

Erken boşalıyorum, mutsuzum

61 yaşındayım, emekliyim. Erken boşalıyorum. Birkaç kez doktora gittim, anti depresan verdiler, sonuç hep hüsran. Evliyim. Ömrümün son yıllarında mutlu bir ilişki için yardım istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, yaş olarak sonbaharın bereketli günlerini yaşayabilirsin. Önünde ortalama 20 yılın daha var. Erken boşalmada anti depresanlar kullanılıyor, doğru. Ancak ateşli hastalıklarda da antibiyotikler kullanılıyor. Nasıl ki mikrobuna göre antibiyotik kullanılıyor, başkasının faydası olmuyorsa bu konu da aynen böyledir. Çünkü bedenin tüm yapısının bu işlemde rolü vardır. Tümü göz önüne alınmalı. Sonunda reçeteyi yazdıktan sonra hasta denetim altında tutulursa yüzde 90 sorun çözülüyor.

Birçok kadınla oldum ama...

28 yaşındayım. Birçok kadınla beraber oldum. Cinsel ilişkiye girdiğim zaman erken boşalıyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma sorunun var. Bu düzelecektir, tedavi edilebilen bir olay. Burada benim doktorca koşulum, evlilik ortamının oluşması. Ya sürekli bir ilişkin olacak ya da evli olacaksın. Çünkü o zaman tedavide başarı sağlanıyor.

Kızlık zarım yırtılmış mıdır?

19 yaşında kızım. Bir hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Benden kan geldi. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük olasılıkla yırtılmıştır. Yine de ufak bir ihtimal zedelenme olabilir. Evlilik için bu soruyu soruyorsan belki kanama şansın olabilir. Hadi hayırlısı.

İlk defa ilişkiye girdim

18 yaşındayım. İlk defa ilişkiye girdim. Kız arkadaşımla ön sevişme yaparken boşaldım. Benim bir sorunum mu var?

CEVAP

Değerli yavrum, ilk ilişkilerde heyecan olur. Bu bir öğrenme, alışma işidir. Cinsellikte heyecan ortam ve tedirginlik olumsuz rol oynar. Erken boşalma olabileceği gibi ereksiyon zorluğu da yaşanır. Bunlar zamanla düzelir. Kafanı takarsan geç, aldırmazsan erken hallolur.

Prezervatif delik çıktı

2 hafta önce bir kızla ilişkiye girdim. Ancak kullandığım prezervatif delik çıktı. Sizce kız hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, bilemem ki. Kız adetini görmezse test yaptırın.

Kaç santim içeride?

18 yaşındayım. Kızlık zarı vajinanın kaç santim içinde?

CEVAP

Değerli okurum, ne santiminden bahsediyorsun? Kızlık zarı vajinanın tam girişinde.

Arada bir o ilaçlardan alıyorum, zararlı mı?

42 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. Ayda bir ya da 3-4 ayda bir Viagra kullanıyorum. Sizce sakıncası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, o tür hapların zararı yok ama psikolojik olarak bağımlılık kazanma.

Sevgilim sinirleniyor

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman çok erken boşalıyorum. Bu da kız arkadaşımın hoşuna gitmiyor ve sinirleniyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi var. Ama evlendiğin zaman yapılırsa daha iyi olur. Sevgilin haklı. Her hamlede yarıda kalmış bir zevk, kadında düş kırıklığı yaratır. Sık sık yazıyorum ama yine yazayım. Ağustos sıcağında kız arkadaşının elinde bir bardak buzlu limonata var. Kız onu içmek istiyor ama bir yudum içmişken sen onu alıyorsun. Eee ne yapsın kız?

Yeterli olur mu?

26 yaşındayım ve düzenli bir ilişkim var. Yakında düğünüm olacak. Ben bu zamana kadar hiç ilişkiye girmedim. Penisim 12 santim. Evlendikten sonra ilişkiye girince partnerimi tatmin edememekten korkuyorum. Sizce yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, güle güle evlen. Sen de, eşin de mutlu olacaksınız.

Kız orgazm olmadı

30 yaşındayım. Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz ama partnerim orgazma ulaşmadı. Onu mutlu edememek benim için büyük bir kırgınlık. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, her kadının cinselliği kendine özgüdür. Kadınlar orgazmı yakalamakta zorluk yaşar. Bu konuda da elimizde tek ilaç fanteziler. Hangi fantezilerden hoşlandığını bul. Eğer evlenecekseniz bir çözüm bulunur. Ama günü birlik ilişkilerde bu çözülmez.

İlişkide daha uzun sürüyor neden?

22 yaşındayım. Mastürbasyonda hemen boşalıyorum ama ilişkide bu durum 10 dakikayı buluyor. Sizce bir sorun var mı?

CEVAP

Değerli okurum, normal süreyi yakalamış, evlendiğinde daha da bunun tekniğini kavramış bir insan olarak kendi göğsünü de kabartan bir yapıya sahipsin. Ama mastürbasyon yaparken erken boşalmayı önlemek için alışkanlık olmasın diye duraklayarak ara vererek başka şeyler düşünerek uzat.

Yaşım çok mu küçük?

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan yoruldum. Bir kızla ilişkiye girmeyi hayal ediyorum. Sizce yaşım çok mu küçük?

CEVAP

Değerli okurum, biraz sabret. Acele giden genellikle yolu şaşırır. Seni yormak istemiyorum, haftada 2-3 mastürbasyonla 1 yıl idare et. Gelecek yıl konuşalım.

GÜNÜN SÖZÜ

Neye inanacağın konusunda bir kuşkun varsa iki yol göstericin var. Aklın ve vicdanın. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder