Dr. Haydar Dümen Kadınınızı dinleyin...
HABERİ PAYLAŞ

Kadınınızı dinleyin...

Haberin Devamı

Büyük penis kadını korkutuyor. Çünkü bırakın onları mutlu etmeyi, acı çektiriyor, üzüyor. Bu yüzden erkeklerin anlayışlı ve yavaş hareket etmesi şart.

Kadının beklentilerine kulak verin ve sözünü dinleyin. Eğer yanlış davranırsanız partnerinizi ya da eşinizi hayat boyu cinsellikten soğutabilirsiniz

BÖYLE SORU YOK

Cinsel organım serseri oldu


20 yaşındayım, haftada 5 kızla oluyorum. Bazen aynı gece 3 kere ilişkiye giriyorum. Penisim serseri oldu, morarıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, organı bilmem ama ben öfkeden morarmak üzereyim! Sana test uyguluyorum, şartım soruyu sorunca yanıtı ilk saniyede vereceksin.

Başlıyorum; Bir elde kaç parmak var? Yanıtın 5 doğru. İki elde kaç parmak var? 10, evet doğru. 10 elde kaç parmak var?

Ne dedin, 100 mü? Aynı bunun gibi, beynin de hesap makinen de yanlış. Bu beyin ve hesapla haftada 5 kızı nasıl sıralıyorsun? Her biriyle gecede 3 ilişki. Vallahi atıyor ama tutturamıyorsun. 20 yaşındasın. Cepte para, garajda araba, Boğaz’da yalın bir de tıkır tıkır işleyen fabrikan olsaydı yine de eh derdim.

Ardından da içimden yuh derdim. Yalan fabrikan tıkır tıkır işliyor, zavallı organ sanırım hayalinden morarıyor!!!

GÜNÜN SORULARI

Gözüm hep çoraplarda...

26 yaşındayım, kendimi bildim bileli gördüğüm kadınların sadece çoraplarına bakıyorum. Bu durum beni çok yorup yıpratıyor.

Hasta olduğumu düşünmeye başladım. Kurtulmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, şikayetinin adı fetişizmdir. Ayakkabı, çorap başta olmak üzere organlara, göze, dudağa, kalçaya, mimiklere oradan da eşyalara kadar uzanan bir alanda yaygın bir durumdur.

Her insanda biraz vardır. İşin zor yanı, kadın dururken ayakkabıya yönelip onu koklayıp öperek sevişmektir ki bu ileri derecede olanıdır. Bundan kurtulman kolay değil.

Çünkü uzun süreli tedavi ister. Kendini kaptırmayıp ve de suçluluk duygusuna kapılmayıp evleneceksin. O zaman tedaviyle düzelecek, formülü de tarafımızdan verilecektir.

Erken boşalıyorum, istek gidiyor

24 yaşındayım, sevgilimle ilişkiye girdiğimde erken boşalıyorum ve daha sonra da isteksizlik oluyor. Bu durum ilişkimiz etkiliyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, her şeyi sen yaşıyor, görüyor ve de analiz ediyorsun. Dediğin doğru, lezzetli yemekten bir kaşık alınca miden “Tamam” diye kapısını kapatırsa, yemek tenceresini çöpe atmak gelir içinden. Midene de sitem edersin.

Senin şu moral bozucu, bir oranda komplekse kapılmanın sorumlusu organa da yapacağın bir şey olmadığından boynunu bükeceksin. Ya partnerin?

Asıl hayal kırıklığını da ona yaşatırsın. Ne umdu, ne buldu olayında o da sen de iki arada bir derede kalırsınız. İyi haberinizi verelim, biz onu tedavi ederiz.

Kısır olur muyum?

Çok fazla mastürbasyon yapıyorum. Her gün 4-5’e çıkıyorum. İleride kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli çocuğum, sayının çok olduğunu biliyorsun. Sınırı aşmış her eylem, her olay sorun yaratır. Elini bağlamayacağıma göre sen düşüncelerini ve elini oradan çekeceksin. Aklına gelince olduğun yerden uzaklaşıp düşüncelerini dağıtacaksın.

İlaç kullandım ama değişiklik olmadı

26 yaşındayım. Penisim 12.5 santim olduğunda büyütmek istedim. İnternetten bir hap buldum, kullandım. “2 ayda 5 santim büyür” diyordu ama değişiklik olmadı. Cinsel organımı nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, 4-5 santim değil, 4-5 milim bile büyümüş olsa bugün pek çok gencin cebinde o haplardan olurdu. Yazık umudunuza ve paralarınıza. 12.5 santim penis her işi aslanlar gibi yapar. Kilo alma.

Erken boşalıyorum

24 yaşındayım, 6 ay sonra evlenmeyi düşünüyorum. Erken boşalma sorunum var. Nişanlım çok şikayetçi, benden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı geç boşalmaya transfer edecek, şartlanmanı değiştireceksin. Bu da evlilik koşullarında gerçekleşiyor. Tedavisi sağlam oluyor.

Büyük diye korkuyorum

27 yaşındayım, penisimin büyük olması benim sıkıntım. Bu durum beni düşündürüyor. Ne yapmalıyım? mı?

CEVAP

Değerli okurum, korkularında haklısın. Kadın için zorluklar yaratacaktır. İlk birleşmeyi 1 haftaya yayın. Yavaş yavaş ve acelesiz. Eşinin korkularına anlayış göster. Tek çözüm daima idareli kullanmak.

Eğriliğine üzülüyorum

18 yaşındayım, bugüne kadar ilişkiye girmedim. Penisimde eğrilik var. Bu eğrilik düzeltilir mi? Çok üzülüyorum.

CEVAP

Değerli okurum, kafana takacak bir sorun yok. Bütün kuşkuların yersiz. Evlenmeden önce bir operasyon düşünülmesi için (şimdi değil) penisinin cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğri olması gerekir.

Çekiniyorum

26 yaşındayım. Hiçbir kadınla ilişkiye girmedim. Çünkü çekiniyorum. Penisim 11 santim. Tıbbi bir tedavi yöntemi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, normalin tedavisi diye bir şey yok. Çünkü penisin normal.

Zevk almıyorum

20 yaşındayım. Her gün ortalama 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman geç boşalıyorum. Kız arkadaşımdan da zevk almıyorum. Tek başıma daha zevkli oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, bu tempoda gidersen evlendiğinde dünyalar güzeli karın seni odada beklerken, sen bu iş için banyoya koşabilirsin. İradeni kullan. Zaman zaman iradene yenilirsen üzülme. Bu bir maraton koşusudur, sonunda sen kazanacaksın.

Dayanamıyorum

Günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Aslında yapmak istemiyorum ama dayanamıyorum. İleride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, beynin mastürbasyona alışır. Evlendiğinde eşine yaklaşımların zorlaşabilir. Seni erken boşalmaya koşullar. Beynini de cinselliğe yönlendirdiğinden duygusal yapı zedelenir. Olay mekanik hale dönüşür. Sözlerime uy. Biraz iradeni frenle.

Büyüklere ilgi duyuyorum

18 yaşındayım. 5 dakika arayla 7 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir de yaşça büyüklere ilgi duyuyorum, yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, nice insanların hoşuna gidiyor. Zengin adam, yatım olsun diyor. Ama gidip hırsızlık yapmıyor. Heyecandan hoşlanan adam servetini kumara yatırmıyor. Çocuğum böyle yapılsa dünyanın çivisi çıkardı. Sen dengeni kur. Çocukluktan adam olma yolunu tut. Hem zevkine bak, hem okulu bitir, hem iyi bir eş ve iyi bir baba ol.

Hemen kan gelir mi?

20 yaşında kızım, kızlık zarı bozulduğu an kan gelir mi? Gelirse ne kadar sürer?

CEVAP

Sevgili okurum, hemen gelir. Özellikle ayağa kalktığınız zaman kanı görme şansınız daha artar. Bir damla ile bir çorba kaşığı kadar olur, daha azı da, daha çoğu da olabilir.

Evliliği erteliyorum

26 yaşındayım. Günde birkaç kez mastürbasyon yapıyorum. 3 defa ilişkiye girmek istedim ama başaramadım. Yakında evlenmeyi düşünüyorum ama bu yüzden evlilik tarihini erteliyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, evleneceksin. Çocukların olacak. Evliliklerde genelde ilk günler sorunlu geçer. Sen de bunları yaşayacaksın. Örneğin; bir arabanın rot balans, gaz ayarı yapıldığı gibi sistem kendini ayarlayacak. Ondan sonra 50 yıl o araba tıkır tıkır saat gibi hizmet edecek. Gözünde büyütme.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzelliği korumak zordur. Ruhun güzelliğini sürdürmek ise daha da zordur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder