Dr. Haydar Dümen Kalbini fethedin
HABERİ PAYLAŞ

Kalbini fethedin

Haberin Devamı

Cinsellikle yeni yeni tanışan kadının bazı sorunlar yaşaması son derece doğal. Çünkü kadının hem psikolojik hem de fiziksel olarak ilişkiye hazırlanması gerekir. Önce birlikte olduğunuz kadının ruhunu, kalbini fethedin, duygusal ve sevecen olun ki sevgisini kazanın

BÖYLE SORU YOK!


Asla doymuyorum

37 yaşındayım ve doyumsuzum. 4 kız arkadaşım var. İlişkiye giriyorum ama güzel bir kız görünce dayanamıyorum. 98 kiloyum, penisim 14 santim. Bu normal mi? RUMUZ: DOYUMSUZ

CEVAP Hoop hoop, biraz soluklan arkadaş. ‘Acele eden ecele gidermiş’ diye atalarımız bir söz söylemiş. Bu söz senin için de geçerli olmasın diye hem duacın hem de yol göstericin olacağım. Galiba bekarsın. Öyle ya kızlar sıra sıra, el ele tutuşmuşlar yollarını gözlüyorlar. Asıl önemlisi 98 kilon. Bu durum tehlikeli, hazır kıta gibi pusada bekliyor. Güzel kızlar neyine vuruldu bilemem. Kese pardon kasa dolu mu kasa? Bunu da katarsak hesaba 14 santime geliyor sıra. Ya okurum, onca kız “Aman bulunmaz nimetim, sakın beni bırakma Ahmedim” derken, ben ne söylesem boş.


Koluma değse ürperiyorum

118 yaşında kızım. Erkekler konusunda çok istekliyim. Biri koluma değse içim ürperiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Çocuğum, sevgili yavrum, bütün zevk alınan ya da insanı oyalayan, keyif veren şeyler tutkuya dönüşür. Önce merak diye başlar. Sonra o merak alışkanlık sineye oturur. Her şeyin fazlası zararlıdır. Ayrıca alkol, kumar, uyuşturucu ve seksin çoğu ve tüm tutkularda azı karar, fazlası zarardır. Senin olayın zevk tuzağına konulmuş bir yem gibi. O tuzağa düşüp bir kere kafese girdin mi hayatın büyük ölçüde söndü demektir. Önünde seksini faal yaşayacağın dolu dolu 50 yılın var. Sanıyorum şu anda benden başka sana yardım edecek kimsen de yok. Dinle beni, bir süre içine kapan. İşlerinle ve kız arkadaşlarınla oyalan. Arada mailini bekliyorum.

Erken boşalıyorum, ne olacak?


21 yaşındayım, toplamda 7 kez cinsel ilişkiye girdim. Erken boşalma sorunum var. Bunun için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, genellikle erkeklerde erken boşalma mastürbasyondan kaynaklanıyor. Gençler, bu işi yaparken süreyi birkaç dakikaya indiriyorsunuz. Çoğunuzun yatak odası yok. Tuvalet ve banyo da kapanmaya uygun değil. Çünkü evde birileri var. Coşup aklınıza düştüğünde 3-5 dakikayı fırsat bilip mastürbasyona yöneliyorsunuz. Organ da sistem de buna şartlanıyor. Mastürbasyonu beklemeli türde azaltmaya çalış. Ve o tekniğe alış. Asıl karar evlendiğinde verilir. Ortam oluşunca tedavi edilir.

* * * *

İki damla kan geldi

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girerken penisi 3.5 santim kadar vajinama girdi. Akıntıyla birlikte iki damla kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş olabilir mi?

CEVAP Değerli okurum, öyle gibi gözüküyor. En iyi ihtimal zedelenmiş olabilir.

Bozulmuş olabilir mi?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkiye girdik. Hiç acı hissetmedim ama yine de kan geldi. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur? Birisi duyar diye test de yaptıramıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Ne yapacağım?

CEVAP Sevgili okurum, kafayı yeme. Bir yerlerde incinme oldu. Kızlık zarı yerinde duruyor. Zaten zarar görmüşse yapılacak bir şey yok. Ama evlendiğinde kanayacaktır. Bu görüşümün oranı yüzde 90 dolaylarındadır.

Kızlarla konuşmak istemiyorum

Mastürbasyon yaptıktan sonra hiçbir kıza ilgim kalmıyor, onlarla konuşmak bile istemiyorum. Bu durum beni rahatsız ediyor.

CEVAP Sevgili okurum, ya mastürbasyon yapma ya da kızlarla konuşma. Tercih senin, yol senin. Ama mastürbasyon yapa yapa günün birinde evlendiğinde evdeki mis gibi eşinle de konuşasın gelmezse...

İkinciye isteğim kalmıyor

22 yaşında, 1.82 boyunda, 70 kiloyum. Haftada bir kez mastürbasyon yapıyorum. Yaşıtlarımın benden daha çok mastürbasyon yaptığını tahmin ediyorum. İlişkiye girdiğimde bir kere boşalıyorum ve isteğim kalmıyor.

CEVAP Sevgili okurum, her şey normal. Her şey ideal, her şey güzel. Bu her şeye aklına gelen öteki şeyleri de ekle. Ben de onlara iyi ve mükemmel diye imzamı atıyorum.

Ne yapsam da olmuyor


24 yaşındayım. Sorunum erken boşalma. Ön sevişmeyi ne kadar uzun tutsam da aynı sorunu yaşıyorum. İlişkimin uzun sürmesi için ne yapabilirim? Bu durumun bir tedavisi var mı?

CEVAP Sevgili okurum, tedavi olacaksın. Onu tedavi ediyoruz diye hep söylüyorum.

Kızlara karşı ilgim yok


27 yaşındayım. Hiç kız arkadaşım olmadı. Karşı cinse karşı ilgim yok. Haftada 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu durum psikolojik mi?

CEVAP Değerli okurum, hayır sadece mastürbasyon alışkanlığın var. Ama yavaş yavaş bundan uzaklaşıp kızlara en azından duygusal yaklaşmalısın. 10 yıldır mastürbasyon yapıyorsun. Ama bu sofraya garnitür gerekecek. Kızlara alışana kadar 3-5 yıl geçer. Evleneceksin, çocukların olacak. Ama her kız arkadaşınla da birlikte olmayı düşünürsen işte o zaman hapı yutarsın. Sonuç alamaz paniklersin. Bu defa mastürbasyonun dönülmez yoluna girersin.

Zevk alsın istiyorum


18 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 defa ilişkiye girdim. Fazla keyif almadığını söylüyor. Sevgilimin daha fazla keyif alması için ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, kadınlar öyledir. Fizyolojik ve psikolojik olarak zevk konusunda, erkekler kadar düğmeye basar basmaz ateşlenir bir yapıya sahip değillerdir. Tabii senin de öğreneceğin şeyler var. Bir kadının, kızın ruhunu nasıl anlayacaksın? O geçiş süresindeki duygusallığı nasıl kullanacaksın? Zamana ihtiyacınız var. Bundan sonra da kıza “Zevk alıyor musun, almıyor musun” diye sorma?

Kuşum ötmüyor

18 yaşındayım. Kuşum uçmuyor. Uçmaya çalışıyor ama ötmüyor. Ölçtüm; 8.5 santim. Gerçekten çok utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, kilon varsa zayıfla. Bu konuda üroloji uzmanları karar verecek. Sabırlı ol. Bir kere yüz yüze uzman arkadaşla görüş. Ne söylediyse bana da bildir. Seninle ortak karar verelim.

Sorunlara yol açar mı?


24 yaşındayım. Hafta içi en az 15-20 kere mastürbasyon yapıyorum. Kendime engel olamıyorum. Bunun ilerleyen zamanlarda başka sorunlara sebep olmasından korkuyorum.

CEVAP Sevgili okurum, olmuş bile. Seni insanlıktan çıkarmış, başka bir sınıfa çekmeye çalışıyor. Aklın ve iraden var. Ama bunlar çalışmıyor. Bunlar da çalışmıyorsa insanlıktan uzaklaşıyor. Sana kalanlarla yetin. Azalt oğlum, azalt. Fırsatlar kaçmıyor, hayat bitmiyor, önündeki 50-60 yılı düşün.

Kızlara küstüm


20 yaşındayım. Cinsel organımın ereksiyon hali 9 santim. Kızlara küstüm, bakamıyorum.

CEVAP Değerli okurum, benim dilim o penis senin işini görür demeye yatkın. Ama yine de bir genel muayeneden geçmenden yanayım. Hem hormonal düzen hem yumurtalar bakımından bilimsel gözden bir bakılsın ki sözlerimiz havada kalmasın.

Hamile kalmış mıdır?

Kız arkadaşımla yüzeysel seviştik. Vajinasının üst kısmına boşaldım. Sperm vajinaya doğru aktı. O sırada sildi ama hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP Değerli okurum, kalmaz. Amma ne dersek diyelim doğanın ters mucizeleri de olur. Mekanizma bu. Bizim elimizde değil. Benim bu kalmaz sözüm de binde bir hatayla geçerlidir. Ama binde bir gerçekleşirse binde bir olur.

GÜNÜN SÖZÜ


Göze göre dağ yüce, insan cücedir.
Ama o aklıyla dağları devirir. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder