Dr. Haydar Dümen Kalbiniz sinyal verir!
HABERİ PAYLAŞ

Kalbiniz sinyal verir!

Kadın ve erkek birbirini tanırlar. Ardından flört başlar. Tabii bu işlerde acele etmemek en iyisi. Çünkü kalbiniz zamanla size doğru sinyali gönderir. Bir bakarsınız ki ateş bacayı sarmış. Yine de cinsellik için telaşa kapılmayın...

BÖYLE SORU YOK!

Sürekli hayal kuruyorum

20 yaşındayım, bekarım. Tanıştığım her kadınla ilişkiye girme hayali kuruyorum. Ama tecrübem yok, korkuyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, anladığım şu ki iş yerinde, misafirlikte, rastladığın her yerde bir kadınla tanışıyorsun. Olayı film şeridi gibi gözümüzün önüne getirelim. Kadın 38 yaşında olsun. Elini sıktın, zangır zangır hem titriyor hem boğazın tıkanıyor, konuşacak tek kelime aklına gelmiyor. Yürek gümbür gümbür. Şu kadına bak hele, seni bir lokmada yutacakmış gibi bakıyor. Tanışma tamam, gerisini sen tamamla. Yani telefonunu mu alacaksın yoksa gideceği yere mi götüreceksin? İyi de cebinde taksi parası yok. Haydi yırttın! Akşam rüyanda evine bırakırsın.

Haberin Devamı

Eskisi gibi sertleşmiyor

46 yaşındayım, karım da 35 yaşında. 6 aydır karım çok istekli ama ben rahat sertleşmeyi sağlayamıyorum. Karım “Beni aldatıyorsun” deyip ağlıyor. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bu bilgileri eşine okut. Sevgili okurum, eşinin senden başka birini görmeye ne gücü var ne de kendine güveni. Olay benim gözümün önünde gibi. Ben tabloyu çizeyim. İçinde istek var ama organ uyuşturucu yutmuş gibi, tık yok. Adamın sıkıldıkça hem ter basıyor hem de bu sahneden dolayı organını suçluyor. Kesinlikle damarlarında belki hormonlarında bir sorun var. Bunlara baktırın, bana da gönderiverin. Sağlam basalım, bir çıkış yolu arayalım.

Kız arkadaşım hep ağlıyor

22 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkinin sonunda ağlamaya başlıyor. Birkaç gün geçince yine ilişkiye girmek istiyor. Ağlamasını nasıl önlerim?

CEVAP

Ne o için mi burkuldu okurum? Olur böyle vakalar Hocanız duruma bakar.

1) Kız sana güvenmiyor.

2) Yaşadığını içine sindiremiyor.

3) Pişmanlıktan ve karnı da tok olduğundan iki arada bir derede kalıyor.

4) Evine gitti, bütün gece seni düşündü. Evlenmeye karar verdi ama nerede? Sana güvenmediği için o gece uyuyamadı.

Haberin Devamı

5) Ertesi gün anasından zılgıtı yedi.

6) Gözyaşlarını içine akıttı.

7) 3 gün sonra o kız gitti, yerine ele avuca sığmaz biri geldi.

8) Her seferinde telefon bozuk mu diye denetledi.

9) Tam bu sırada kapı çaldı, annenin siparişleriymiş. Kimdir gelen bilinmedi.

10) Ben de bilemedim değerli okurum, tahmin ediyorum seninki değildi.

İnternet beni bitirdi

24 yaşındayım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu internet beni bitirdi. Artık yoruldum. Kızlarla beraber olunca boşalmak bilmiyorum. Bu sorun ileride evliliğimi etkiler mi?

CEVAP

Değerli okurum, evliliğini etkilemez mi sen düşün. “Yapamıyorum, edemiyorum” gibi iradesizliklere karnım tok. Haftada 3-4 sana az geliyormuş. Sana açık çek yazdım. Her gün 1 kez yap, 6 ay sonra mail bekliyorum.

Hâlâ kan geliyormuş

Nişanlımla ilişkiye girdik. Nişanlımın kızlık zarı yırtıldı. İlişkiye girdiğimizden beri 3 gün geçti ama hâlâ kan geliyormuş. Bu normal mi yoksa bir doktora gidelim im?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, gelen kanın miktarı önemli. Steril bir gazlı bezle oraya tampon yapın. Yarım saat kadar tutun. Kan çoksa mutlaka hekime gidin. Ama ufak ve azsa bir süre sonra diner. Ancak 5-10 gün cinsel perhizde olun ve birleşme yapmayın.

Neden penisim acıyor?

18 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Kız arkadaşımla öpüşürken penisim acımaya başladı. Hatta acıdan yerimden bile kıpırdayamadım, neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, neden olacak? Azgınlığından. Oraya kan doldu, gerildi. Dokular basınç altında kalınca tabii ki ağrıyacak. Korkulacak bir şey değil. Ama defalarca aynı şey olursa, bir üroloji uzmanı ona bakmalı. Ola ki içeride bir sorun vardır.

Erkek arkadaşım acemi olduğumu söyledi

20 yaşında kızım. 1 yıldır bir ilişkim var. Geçenlerde sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, çok acı çektim. Sonra bana çok acemi olduğumu söyledi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu defteri kapat. Bu acılar ruhunda birikim yapar, cinsellikten soğursun. Partnerin de hoyrat biri. Bir süre ilişkinizin bu bölümüne ara verin.

Kan gelmedi, kafam karıştı

1.5 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik. İlişki sırasında ondan kan gelmedi. Ertesi gün acısı vardı. Tuvalete gittiğinde kanama olduğunu, acının geçtiğini söyledi. Kafam karıştı. Böyle bir şey olabilir mi? CEVAP

Değerli okurum, sevmeye devam. Sosyal yapın uygun olduğunda tabii evleneceksin. Kendine gelince ne kadar hassassın. Sen onu terk edersen, kızla evlenecek adama kazık mı atıyorsun? Kız masum. Doğru söylemiş. Onu kaçırmamaya dikkat et!

Erkeklere isteğim yok

23 yaşında kızım. Erkeklere karşı cinsel istek duymuyorum. Duygusal anlamda bir şeyler hissetmeme rağmen cinsel isteğim yok. Acaba bu sorunun kaynağı nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, fiziği, insanlığı, kültürü, duyguları, anlayış ve sevecenliği kendine uygun birini bulduğunda önce cinsellik fitili ateşlenecek. Sonra o ateş bacayı saracak. Bu ateşten çocuklarınız olacak. Şimdiden sen sıcak ve biraz da o gözle bak erkeklere. Kendini biraz akışına bırak.

Kızlık zarım yırtıldı mı?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, kan geldi. Adet görmeme 2-3 gün vardı. Kanama 2-3 gün sürdü sonra kahverengi bir sıvı geldi. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, galiba zar yırtıldı. Kesin emin olman için kadın doğum uzmanına gitmende yarar var. Bakalım ne diyecek?

Üst üste mastürbasyon yapıyorum

21 yaşındayım. 1 aydan uzun süredir günde 3-4 defadan fazla üst üste mastürbasyon yapıyorum. Bu durum ilerde çocuğum olmasını etkiler mi?

CEVAP

Değerli okurum, çocuğun olur ama bu durum senin kimliğine olumsuz etki eder. Cinsel kimliğinde önce erken boşalma sonra kadınından zevk alamama ortaya çıkar. Ve de kadının yatak odasında uyurken sen gizli gizli banyoda mastürbasyon yapabilirsin. İşte sakıncaları, sen bilirsin yavrum. Hadi sana biraz da tolerans tanıyalım. Haftada 2-3 neyine yetmiyor?

Neden meni gelmiyor?

18 yaşındayım. Bu zamana kadar 3 kez ilişkiye girdim. Ama ikisinde de benden meni gelmedi. Mastürbasyon yaparken hiç sorun yaşamıyorum. Nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, alışamadın. Şartlanma böyle. Bir de kafana takıyorsun sanıyorum. Kendi haline bırak. Tedavilik bir şey değil. Evlendiğin zaman her şey düzelecek.

Bir daha ilişkiye girse kan gelir mi?

Sevgilimle üzerimizde kıyafetler varken birlikte olduk. Kız arkadaşımdan birkaç damla kan geldi. Acaba sevgilimin kızlık zarı bozulmuş mudur? Bir daha ilişkiye girdiğinde kan gelme ihtimali var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, zarı bozulmadı. Kan zardan gelmedi, bölge tahriş olduğundan geldi. Bir dahaki normal ilişkide zar esnek değilse kan gelir. Esnekse gelmez.

GÜNÜN SÖZÜ

Evren bir kaos mu, bir düzen mi yoksa insanı üzen mi? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder