Dr. Haydar Dümen Kapınızı çalacaktır
HABERİ PAYLAŞ

Kapınızı çalacaktır

Haberin Devamı

Kadınların en çok dert ettiği konu orgazm. İşin içinde aşk, sevgi, anlayış da olsa bazen bu duygu kapıyı geç çalıyor. Bunu sıkıntı haline getirmenin, dert etmenin gereği yok. Her şeyi zamana bırakın, kendinizi, partnerinizi tanıyın. Bir gün orgazmla tanışacaksınız...

BÖYLE SORU YOK!


Penisimi sütle yıkasam mı?

19 yaşındayım, süt cilde iyi geliyor. Ben her gün sütle cinsel organımı yıkasam biraz uzar ve parlaklaşır mı?

CEVAP

Yıkamakla olmaz değerli okurum. Süt banyoları yapmalısın!!! Beden de beslensin ki süt hücrelere işlesin. Üstüne bir de sütlü kahve içersen seninki de sütlü kahveye dönünce bir içen tiryakisi olur. İtiraf edeyim ki böylesine üstün zekalar da yalnız bizim gençlerimizde bulunur. Sorun şu: İnek sütü mü, keçi mi yoksa eşek sütüne mi karar verilsin ki isteğin yerine gelsin. Eşek sütüyle istediğin olursa, kimliğini yitirmezsin, bu sefer de “Nasıl kurtulacağım?” diye şikayet edersin.

Erken boşalıyorum

56 yaşındayım, erken boşalıyorum ve sertleşme sorunu yaşıyorum. Hangi ilacı almam lazım? İnternet sitelerine güvenemiyorum. Tavsiyeniz nedir? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, çarpraz bilmece gibisin yani. Erken boşalmadan yola çıkıyorum, sertleşme sorunuyla karşılaşıyorum. Her derde bir ilaç ve aynı öneri yetmez. Şu internet dalgalarını da unutalım, bilimin yolunu tutalım ve işimize bakalım. Durumun 56 yaşına kadar nasıldı? Sanki kaçıyormuş gibi kovalayıp dengelerini mi bozdun? Her neyse, biraz karmaşık bir sorun bu. İki şikayetin için de mutlaka uzman yardımı almalı, dengeyi sağlamalısın.

Biraz daha büyür mü?

26 yaşındayım, 1,70 boyunda, 75 kiloyum. Kız arkadaşımla yüzeysel ilişkimiz var. Penisim 15 santim. Acaba normal mi? İleride biraza büyür mü? İlişkide bana yeter mi? RUMUZ: ÜÇ BEŞ YEDİ

CEVAP

Değerli okurum, büyümez de büyümez. Neden büyüsün ki? Normalin normali. Sanki anatominin ideal modeli. Yüzeysel sevişiyorsanız bundan bize ne? Siz bilirsiniz, öyleyse öyledir. Herkesin de beklentisi ve yolu kendine özeldir. Yaş dersen, delikanlılığa demir atmışsın, ne var ki cinsellik konusunda biraz bilgisiz kalmışsın. Bana ne yazacağımı bile şaşırttın. Herkes yoluna, akıl başa, dürüstlük vicdana, geleceğin de senin kararına kalmış.

Acaba hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bir defasında vajinasının üstüne sperm geldi. Hamile kalmış olabilir mi? Midesinin bulandığını ve karının şiştiğini söylüyor. Hamileyse kürtaj yaptırsak kızlık zarına zarar gelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, giysili birleşmelerdeki ilişkilerden gebe kalınmaz. Gebelikte 3 ay içinde karın büyür. Bu karın büyümesi tamamiyle psikolojik. Kürtaj yapıldığında elbette kızlık zarı bozulur.

Hiç ilişkiye girmedim

25 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Ama her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonun zararı olmaz. Haftalık sayın 2-3’ü aşmasın.

Orgazm olamıyorum

36 yaşında kadınım, bekarım. 1 aydır cinsel ilişkiye giriyor, orgazm olamıyorum. Partnerim geç boşalıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, yalnız yaşamanın büyük avantaj ve zevkleri vardır. Hayal dünyasında krallığını bile ilan edebilirsin. Nasıl olsa hayal kurmak bedava. Adamın bana göre dört dörtlük. Orgazm bir yerlerde kayıp. Birazcık zaman alsa da onu bulacağız. 3-5 ay sonra yeniden buluşalım, belki de siz o güzelliği bulmuş, kapınızı çalmış olur.

Zevk almıyorum

23 yaşındayım. Sevgilimle 2 yıldır cinsel hayatım var. İlişkiden zevk alıyordum ama 6 aydır yanma, akıntı var. Şimdi orgazm olamıyor, az zevk alıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, hemen kadın-doğum uzmanına. Erken tedavi olursan, büyük olasılıkla bu dertten kurtulacaksın. Kronikleşirse sorun uzar. Zevk alamamanın nedenine gelince; orası fena halde kayganlaştı ve duyarsızlaştı da ondan.

Neden kan geliyor?

24 yaşında kadınım, erkek arkadaşımla 2 ay önce ilişkiye girdik, 1-2 damla kan geldi. Sonraki ilişkilerimde yine aynı şekilde kan sürdü. Duyduğuma göre ilk ilişkide daha fazla kan gelirmiş. Bunun nedeni nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, 2 damla kan yeterlidir. Sonradan gelen kan da kötüye yorumlamıyorum ama rahat etmek için bir kadın-doğum uzmanına git diyorum.

Eşimi seviyorum ama...

6 aydır evli ve mutluyum. Bir türlü ilişkiden zevk alamıyor ve boşalamıyorum. Eşim de bunu çok istiyor ama olmuyor. Sizce benim sorunum ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, fantezileri kullanın. Klitoris orgazmdan vazgeçme. Klitoris orgazmı ile vajinal orgazm arasında bir köprü kur.Erkeğin de seni biraz keşfetsin. Ruhunun ve bedenin birtakım gizli yerleri olabilir. Bu da zamanla keşfedilir diye düşünüyorum. Hadi bakalım kolay gelsin.

Neden akıntı oluyor?

Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Yapmadığım zaman idrarımda kötü bir akıntı oluyor. Bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, yapacağın şey idrar tahlili yaptırmam. İltihap yoksa sorun yok. Bu sayıda mastürbasyona devam. İsteğim azalıyor Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ama bugünlerde beni aramıyor. Ben arayınca isteksiz konuşuyor. Böyle zamanlarda ondan soğuyorum, cinsel isteğim de azalıyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, soğumaya devam. Arkadaşın senden uzaklaşmak niyetinde. Bunu yüzüne söyleyemiyor. Sende de değişimler olmuş. Zararın neresinden dönersen kârdır. Galiba doğru yol bu.

Bir kez boşalıyorum

22 yaşında, 1.82 boyunda, 70 kiloyum. Haftada 1 mastürbasyon yapıyorum. İlişkide bir kere boşalıyorum ve isteğim kalmıyor. Sadece sigara içiyorum. Her şey normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal. Her şey ideal, her şey güzel. Ama sigaraya hayır. Çünkü o sigara senin canına okuyacak.

Çok heyecanlanıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor? Aklıma geldikçe çok heyecanlanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz bekle, biraz alış. Heyecandan kalbin yerinden çıkmaz ama kızın ve senin sosyal, psikolojik dengeleri yerinden fırlayabilir. Daha romantik ilişkiler düzeyinde kalsanız iyi olur.

İşe yarar mı?

27 yaşındayım, penisim 9 santim. İnternette penis büyütücü, performans artırıcı birçok ilaç görüyorum. Bu ilaçların yararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, söylediklerinin bu konuda yararı yok. Kapılmayın, kanmayın ve de yolunmayın. Penis 1-2 santim kadar ameliyatla büyütülür. Buna da hekim karar verir.

GÜNÜN SÖZÜ

Bir kuş kadar hürüm sözü bir atmacayla karşılaşıncaya kadar geçerlidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder