Dr. Haydar Dümen Karşılıklı istek varsa...
HABERİ PAYLAŞ

Karşılıklı istek varsa...

Cinsellik iki kişinin karşılıklı isteğiyle yaşanırsa mutlu eder. Ama eşlerden biri zevk almıyor, ilişkiyi görev görüyorsa sorun büyür. Vakit kaybetmeden harekete geçin, birbirinizin isteklerine kulak verin ve konuşun. Biraz fedakarlık tüm işleri yoluna koyar.

BÖYLE SORU YOK!

Kaç yaşında ilişkiye gireyim? 24 yaşındayım. 4 yıldır bir kız arkadaşım var. Şimdiye kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim, normal mi? Kaç yaşında ilişkiye başlamak lazım?

CEVAP

Değerli okurum, bir şeyin normal ve anormal olmasında kararı sizler verirsiniz. Tabii ki bilmediğiniz sorunlar yani telaşlı, ikircikli durumlarda önce deneyim gerekir. Şimdi iyi dinle: 9 yıldır eli boş geziyorsun. Değerli okurum, gönlün neyi istiyorsa o yolda yürü. Ama eşine karşı biraz deneyimli olursan iyi olur. Bu sorunlarda iyi ya da kötü, başarı ya da başarısızlık kapı komşu gibidir. Ona göre düşün. Yerinde yaşın, bir de karaysa kaşın bas gaza!!!

Haberin Devamı

Nişanlım şüphe ediyor

1 yıldır nişanlıyım. İlk defa nişanlımla ilişkiye girdim, kanama olmadı. Nişanlım şüpheleniyor. Doktora gitsek kanama olmadan bozulmuş der mi?

CEVAP

Sevgili okurum, nişanlına selam. Evlenin ve sarılın gelecek günlere. Doktora gerek yok. Zarın sahibi sensin. Zarın esnekliği bir yana, erkeğin penisinin çapı da önemli. Erkek ilişkide kanama olmayınca olumsuz bir duruma düşebilir. Örneğin soğuk koşullarda kaslar kasılınca zar da biraz direnişe girebilir. Yani demek istiyorum ki zarın statüsü mutluluğa ölçü olamaz. Sevgili okurum, senin gibi çok kişiyle karşılaşıyoruz. Yüzde 90’ınız boşuna telaş ediyor. Sen o telaşlılardan olma, şüpheye de, endişeye de gerek yok.

Kadın görünce isteğim kaçıyor

18 yaşındayım. İlk deneyimimi 2 hafta önce bir hayat kadınıyla yaşadım. Heyecan, kadının korkunç tavırları bir araya gelince çok kötü bir deneyim oldu. Aklımdan çıkmıyor. Şimdi kadınları görünce cinsel isteğim kaçıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, erkeklerin hayat kadınlarıyla yaptıkları denemelerin neredeyse yarıdan fazlası başarısızlıkla sonuçlanır. Heyecan, uyumsuzluk, telaş, korkular, bir de “Başaramazsam” gibi takıntılar olursa ereksiyon kendi mekanizmasının suyunu çekiverir, erkek de ne olduğunu anlamaz. Değerli okurum, ustalık her yerde geçerlidir. Organınıza ve ruhunuza hakim olun, gerisini boşverin.

Haberin Devamı

Neden sertleşmiyor?

Ben video izlerken cinsel organım sertleşmiyor. Acaba neden olabilir?

CEVAP

Aman efendim, birileri geldi bana geçen gün. “Vitrindeki yemeğe bakarken iştahım açılmıyor” demez mi? Biz de bu yola baş koyduk. Para pul almadan onu lokantaya götürdüm. İki tabağı içer gibi yuttu. Kaymaklı ekmek kadayıfından da çift porsiyon yedi. Bu işler böyledir aslanım, her şey hemen harekete geçmez. Hedef belli olacak, ondan sonra sen tetiğe basacaksın.

Nasıl doyacağım?

28 yaşındayım. Bugüne kadar çok cinsel deneyimim oldu. İlişkiye girdiğim tüm kız arkadaşlarımı mutlu ettim ama ben doyamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, doymuyorsan iştah kesici bir yönteme başvuracaksın. Bu mektuba ne yanıt vereyim? Ne istiyorsun? İster doyarsın ister doymazsın. Bu geminin de kaptanı sensin. Gemiyi dalgalarda devirme yeter.

Haberin Devamı

Hemen harekete geçiyor

Ne zaman kadın düşünsem cinsel organım sertleşiyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Madalya takacaksın oğlum, daha ne yapacaksın?

Karım cinselliği sevmiyor, neden?

25 yaşındayım. Karım da 23 yaşında. 1 yıllık evliyim. İlk başlarda karım canı yanacak diye ilişkiye girmekten korkuyordu. Daha sonra seksten hoşlanmaz oldu. Ne yapsam ona yaklaşamıyorum. Romantik olmaya çalışıyorum, olmuyor. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, bu yetmez çünkü daha işin başındasınız. Ciddi ve profesyonel bir yardım almalısınız. Önünüzde nereden baksanız 50 yıl daha var. Bu kadar fedakarlığı da değer. Bu işlerin en iyi uzmanını bulmalısınız.

Normal mi, değil mi?

17 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 10 santim. Sizce normal mi? Değilse ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Yavrum, normalin sınırında. Birkaç santim daha büyür diye düşünüyorum ve ayrıca kilolu olduğunu inanıyorum. Uzaktan teşhiste artık ustanın ustası olduk. Bu dediklerime inan, güven. Dediğim gibi kilon fazla ise ver. Doğru bildiğin yolda devam.

Ertesi gün kanamış

Sevgilimle ilişkiye girdik, kanama olmadı. Kız bir gün sonra kanaması olduğunu söyledi. Acaba daha önce biriyle ilişki yaşamış mıdır? O yaşamadığını söylüyor ama tedirgin oldum.

CEVAP

Değerli okurum, ben somut bilimler uzmanıyım, doktorum. Masal ve karmaşık bilmeceleri çözemem. Durum kesin, sevgilin kızdı ve esnekti, kanamadı. Ancak, bazı kızlarda kanama az olur, dışarı akacak kadar akışkanlığı sağlayamaz, içeride kalır. Kız da tuvalete gidince ya da yatınca fark eder ki çamaşırı kanlanmış. Ee be çocuğum, sen bu kızla ilişki kurarken bunları düşünmüyorsun, “Acaba başkasıyla oldu mu?” diye sorguluyorsun. Sen bu kızla evlenecek misin? Cevabını duyamadım. Hepsi bu kadar.

Büyük diye benimle ilişkiye girmiyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama penisim çok büyük olduğu için bir daha birlikte olmak istemiyor. Daha önceki sevgilimden de bu nedenle ayrılmıştım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, her şeyin normali iyidir. Orta çizgi rahattır. Fazlalıklar problem yaratır, mutsuzluk getirir. Ölçülü ve idareli ol yeter.

Kızın sesini duyunca...

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla evliliği düşünüyorum. Sevgilimin sesini telefonda duyduğumda penisim sertleşiyor. Bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, alışacaksın. O kadar alışacaksın ki önce “Onsuz olamıyorum” derken ilişkiniz evliliğe dönüşür, uzun yılları bulursa belki ondan sıkılacaksın. Hayat böyle. Alışmak için kaçmak değil, üzerine gitmek gerekir. Kendini yargılayıp yorma.

Hamile kalır mı?

18 yaşındayım ve kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Kızın vajinasına boşaldım ama kanama olmadı. Sizce kız arkadaşımın hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız hâlâ bakire ve hamile değil. Bunu duyunca sakın şımarmaya kalkma, kendi kuyunu da kazma.

Geneleve gitsem mi?

18 yaşındayım, şimdiye kadar ilişkiye girmedim. Arkadaşlarla geneleve gitmeye karar verdik ama ben kendime güvenemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bence daha hazır değilsin. Yani tren kaçmıyor, biraz bekle. Genelev konusunu yeniden düşün. Bir olumsuzluk yaşarsan bu konuya takılma. Orada koşullar ve ortam uygun değil. Bu ilk denemeleri bir ölçü alıp komplekse girme. Yani kaş yapayım derken göz çıkarma.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklın yolu birdir. O biri bulana kadar nice bedeller ödetir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder