Dr. Haydar Dümen Kıskançlık aşkı tüketir
HABERİ PAYLAŞ

Kıskançlık aşkı tüketir

Haberin Devamı

İki kişinin birlikte hayatı paylaşmaya çalışması, flört etmesi güzel de, işin içine kıskançlık girerse her şey kötüye gider. Sevdiğiniz kadını ya da erkeği kıskanabilirsiniz ama bunu kavga çıkarıp kısıtlayarak yaparsanız sizden uzaklaşır. Onu sevdiğinizi ve değer verdiğinizi tatlı tatlı gösterin.

BÖYLE SORU YOK!

İkiz istiyorum, olmuyor

40 yaşında, 1.70 boyunda ve 85 kiloyum. 12 yıllık evliyim, gül gibi 2 çocuğum var. İkiz çocuk istiyorum, olmuyor. Yardım edin.

CEVAP

Ne demek bu koca adam, olgun erkek, gül gibi iki çocuğa sahip baba? Ne dedin sen, ne dedin anlayamadım. Hoşgör, yaş gereği böyle oldum. Yoksa bu mailin 20 yıl önce gelseydi, Mart karı olmasa da Nisan dolusuyla seni taşa tutardım. İkiz istermişsin bak hele! Sipariş hatası mı? Ya dördüz olsalardı ne yapardın? Onlar kardeş kardeş, oynaya oynaya, biri bir dizinde, diğeri ötekinde şıkır şıkır diller, minik minik eller... Eğer benim olsalardı minik parmaklarını öpe öpe büyütürdüm onları. Sen uçman gerekirken neyi sayıklıyorsun anlayamadım.

Kıza vakit bulamıyorum

19 yaşındayım, yoğurtçuyum. Kız arkadaşıma vakit bulamıyorum. Sürekli istek geliyor ama ilişkiden korkuyorum. Çünkü kan geliyor.

CEVAP

Değerli okurum, ‘El veriyor el veriyor, orta direk bel veriyor/ Döndüm baktım sol yanıma / Mehmetim can veriyor’ türküsünün sonunu değiştirelim. “Bir de baktım ön yanıma kan geliyor kan geliyor” diyorsan eyvellah. Şarkılar bazen şaşırır da burada kan gerçeği var. Bir kere mi yoksa 10 keresinde mi? Bunu öğrenmeliyim. Bir kerelik ise, kızlık gitti, ilk raundu kız kaybetti. Daha başından bıkmış, yorulmuşsun da, yangına körükle gitme olayının sorumluluğunu bana yükler gibisin. Bu durum beni aştı, sen bilirsin.

Uzun süre yapmamak zararlı mı?

Arkadaşım 2 ayda bir mastürbasyon yaptığını söyledi. Bunun faydası ya da zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurlarım, hassas terazide adeta altın tartar gibi hesap yapıyorsunuz. Genç yaşlar geleceğe hazırlık, birikim yıllarıdır. Bilgiler beyinde depolanır, zamanı gelince ve de genellikle hayat boyu kullanılır. Arkadaşının ritminden sana ne! Kimse bir başkasına örnek olamaz. Hiç mastürbasyon yapmamak da olmaz. Cinsellik hayalden başlayarak beyinde şekil kazanarak karşı cinse yönelikse doğru kimlik kazanır. Dahası estetik ilişkiler zorunludur. Cinsel aktivitenin dinamosu beyin, musluğu organdır. Hüner, ne kurusun ne de horhor çeşmesi olsun.

Nasıl anlarım?

18 yaşındayım. Daha önce ilişkiye girmedim. Bir kızın kızlık zarının bozulup bozulmadığını nereden anlayacağım?

CEVAP

Değerli okurum, senin işin değil. Ayrıca anlayıp ne yapacaksın? Yani kız değilse onunla birleşme mi yapacaksın? Eğer kızsa ona göre bir çare mi arayacaksın? Yavrum, bunlar hoş şeyler değil.

Küçültme şansı var mı?

Kızlarla sevişiyoruz ama penisimi görünce korkuyor, ilişkiden kaçıyorlar. Ne yapabilirim? Küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, küçültmenin yolu yok. Sen şimdi kızları mızları bırak, dersine ve işine bak. Kızların asla ruhunu incitme. Evlenmeden önce gereken yerlerde deneme yaparsın, eşinle de idareli kullanmayı öğrenirsin.

Tehlikeli mi?

Ergenlik çağında mastürbasyon yapmak tehlikeli mi? Spermlere zarar verir mi?

CEVAP

Değerli okurum, çok yaparsan iyi olmaz. Hiç yapmamak da olmaz. Ortayı bul.

Penisimin boyu 9 santim

16 yaşındayım, 1.95 boyundayım. 100 kiloyum. Penisimin ereksiyon hali 9 santim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, yok. Kilo verince penisin boyu 12’ye çıkacak. Yani kasık yağlarından kurtulunca görüntü fazlaşacak, gerçek boyutunu kazanacak. Şimdi cinsel organ neredeyse yağların içinde gizli.

Geç boşalıyorum

27 yaşındayım. En erken 45 dakikada boşalıyorum. Bu karşı cinste sorun yaratıyor. Bu süreyi nasıl kısaltabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik üzerine düşme. Çünkü hemen yapılacak bir şey yok. İleride evlendiğin zaman, evleneceğin partnerin sana uyumlu olursa ikiniz de şanslı sayılırsınız.

Zarını görebilir miyim?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişme sırasında zarının bozulmuş olduğundan şüphe ettim. Henüz beraber olmadık ama ben ona belli etmeden kızlığının bozulup bozulmadığını nasıl görebilirim?

CEVAP

Anlayamazsın. Anlayıp da ne yapacaksın? Tapusunu mu alacaksın? Haddini bil.

Kızlarla konuşamıyorum

17 yaşındayım, şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Kızlar beni beğeniyor ama ben onlarla konuşamıyorum. Bana çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, konuş. Elini tutan, dilini kesen mi var oğlum? Ama arkadaş gibi konuş, insancıl konuş, estetik konuş. Bak o zaman peşini bırakıyorlar mı?

Kızlar benimle ilişkiye girmiyor

19 yaşındayım. Penisim 20 santim. Kızlar benimle penisim çok büyük olduğu için ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum hiçbir şey yapma. Kızlar iyi yapıyorlar ve doğru yapıyorlar. Bu kız bolluğu da sizin aklınızı aldı iyice, beni de panikletti doğrusu. Nasıl iş yani? Pazardan mal mı seçiliyor?

Cinsel hayatı etkiler mi?

20 yaşındayım. Hiç ilişkiye girmedim. Penisimin boyu 11 santim. Bu kadar küçük olması cinsel hayatımı etkiler mi? CEVAP Değerli okurum, cinsel hayatın etkilenmez ve çocuğun olur. Çocuk penis boyuyla ilgili değil. Yumurtalardan gelen spermlerle ilgili. Evlendiğinde bu sorunla karşılaşırsan spermlerini saydırırsın ve o bağlamda tedavi yöntemi ararsın. Bunları düşünmek için erken. Boyunu sorun yapma.

Kıskançlığı beni bitirdi

21 yaşında kızım. 1 yıldır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var. Onunla ilişkiye girdim. Kan gelmedi. Şimdi kıskançlığı beni delirtecek. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek olduğu için kanamadı. Ama sen ruhunu kanatıyorsun. Yakında çok derin yaralar açılacak ve hiçbir zaman onarılmayacak. Bu kadar kıskanç bir erkekle hayat paylaşılmaz. Gecen, gündüzün zehir olur. Bence düşün. İşin başındasın yeniden bir yol çiz kendine. Uyum olmayan evliliklerin herkese zararı var. İşin içinde mutsuzluk ve depresyon girerse hayat iki yanlı çekilmez olur.

Penisimde yanma oluyor

32 yaşındayım, 3 yıldır evliyim. İlişkiye girdikten sonra penisimde yanma oluyor. Bu sorun uzun bir süredir beni rahatsız ediyor. Acaba neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, idrar yollarında iltihaptan söz eder gibisin. Hemen bir laboratuvara git. İdrar ve meni tahlili yaptır. Ve bu raporları alıp mümkünse bir üroloji uzmanına göster. O sana gereken reçeteyi yazar, bu dertten kurtulursun.

GÜNÜN SÖZÜ

Romantizim su gibidir. İçmeden olmaz, ama karın doyurmaz. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder