Dr. Haydar Dümen Kıskançlık yuva yıkar
HABERİ PAYLAŞ

Kıskançlık yuva yıkar

İki kişinin birbirini sevmesi, flört etmesi güzel de, işin içine kıskançlık girerse her şeye tepetaklak olur. Sevdiğiniz kadını ya da erkeği kıskanabilirsiniz ama bunu onu kısıtlayarak yaparsanız yuvanız yıkılır. İlginizi tatlı tatlı gösterin

Penisim 5 santim

16.5 yaşındayım ve 1.65 boyundayım. Kilom ise 70. Hocam, penisim 5 santim. Nedeni nedir?

CEVAP

[[HAFTAYA]]

Değerli okurum, şu 5-6 kiloluk fazlalığı at. Sonra git bir üroloğun önüne yat. Baksın bakalım. O ne derse ben ona inanıyorum.

Evlenmek istemiyorum

Haberin Devamı

Cinsel organım 9 santim. Kız arkadaşım beni hep aşağılıyor. 27 yaşındayım. Evlenmek bile istemiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin ameliyatla 1-2 santim büyüyebilir. Evlendikten sonra bu yönde de eşinden istek gelirse bu operasyon yapılabilir. Fonksiyonları yerindeyse kafana takma.

İlk ilişkide canım yandı ama kanama olmadı

20 yaşında kızım. 3 yıldır birlikte olduğum sevgilimle cinsel ilişkiye girdim. Ama şimdi çok pişmanım. Sürekli tartışıyoruz ve kıskançlığı beni deli ediyor. İlk birleşmede canım yandı ama kanama olmadı. Acaba kızlık zarım esnek mi? Ancak doktor mu bozabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Ama sen ruhunu kanatıyorsun. Bu kadar kıskanç bir erkekle hayat paylaşılmaz. Bence düşün. Önünde çok uzun yılların var. Uyum içinde olmayan evliliklerin de herkese zararı var. Bu varlara bir de mutsuzluk ve depresyonu katarsan hayat iki yanlı çekilmez olur.

Frenleyemiyorum

14 yaşındayım. 1.90 boyundayım. Her gün mastürbasyon yapmak istiyorum. Doktor “Boyunun uzamasını istiyorsan haftada 1 kez yap” dedi ama kendimi frenleyemiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, doktorundan daha cömert davranıyorum. Hadi haftada 2-3 yapabilirsin.

Kızlığım bozulmuş mudur?

1 yıl önce kızlığım bozuldu. Kan gelip gelmediğini anlamadım, çünkü adet dönemimdi. İlişkimiz sürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, yapılacak bir şey yok. Olan olmuş gözüküyor. Eğer yırtılma varsa bunun da çözümünü istersen evlilik zamanını bekleyeceksin. Değilse olayı kabulleneceksin.

Haberin Devamı

Hamile kalınır mı?

27 yaşındayım. Sevişmeye başladığımız zaman penisimden sıvı geliyor, iç çamaşırım ıslanıyor. Bu sıvıyla kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, o meni değil ki hamile kalsın. Ama yüzeysel sevişmede cinsel organın üzerine meni boşalırsa oranı düşük de olsa gebe kalma ihtimali vardır.

Kremle esner mi?

24 yaşındayım. Kızlık zarımın esneklik kazanmasını istiyorum. Krem sürerek olur mu?

CEVAP

Sevgili yavrum, esneği esnek, serti serttir. Ama dışarıdan ne kadar esnetirsen esnek, kanayacak olan kanar. Ne kadar sağlam tutmaya çalışsan, esneyen esner.

Küçük geliyor

16 yaşındayım. Penisim 7 santim. Ergenliğe girdim, ama arkadaşlarıma oranla benimki küçük gibi geliyor. Tıbbın buna çaresi var mı?

CEVAP

Değerli yavrum, ekipmanların tam, yola devam. Erkekliği elden bırakma. Arkadaşlarının geyik muhabbetine kafanı takma.

İkisinin farkı ne?

39 yaşında kadınım. Klitoral ile vajinal orgazm arasındaki farkı nasıl anlamalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, normal birleşmede orgazm oluyorsan bunun adı vajinal orgazmdır. O sırada klitoristen de yardım alıyorsan, ikisinin de birleşmesiyle el ele kazanılan bir zaferdir.

Haberin Devamı

Orgazm olamıyorum

36 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Sürtünme yoluyla sevişirken orgazm oluyorum ama ilişkiye girince olmuyor. Nedenini çok merak ediyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, bu kadınların ortak sorunu. Vajinal orgazma geçişi öğreneceksin.

Benden kan gelir mi?

24 yaşında kızım. Ben mastürbasyon yaparken biraz acı ile birlikte 3-4 damla kan gelmişti. Evlediğimde yine benden kan gelir mi?

CEVAP

Bilemem ki yavrum. Burada ihtimalleri konuşuyoruz. Evlendiğinde kan gelebilir de gelmeyebilir de.

Zarım bozulmuş mudur?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 5 yıllık ilişkim var. Sevgilim vajinamı zorladı. Tuvalete gittiğimde biraz kan vardı. Ertesi gün de kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, evet bozulmuştur. En azından yarı yarıya yırtılmış olabilir. Daha sonraki ilişkilerde kanayabilir de, kanamayabilir de.

MASTÜRBASYONDAN NASIL KURTULURUM

24 yaşındayım, evliyim, bir çocuğum var. Her gün, her saat mastürbasyon yapıyorum. Bu alışkanlığımdan kurtulmak için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, güleriz ağlanacak halimize durumuyla çok karşılaşırız. Bazen de tersi olur. Gülünecek yerde ağlarız. Seninki buna benziyor. Önce eşine yani kadınına yazık ettin. Burada gülünecek durum senin yataktan kaçıp kaçıp saklambaç oynaman. Yengemiz de eliyle koymuş gibi seni hep köşe bucakta bulsa ne olacak? Suyu kurumuş bir limon, sık sık bir damla akmıyor. Peki neden güleriz buna? Bazı olayların mutsuzluğuna öyle şaşırız ki “Hay Allah” diyerek acı acı güleriz de yüzümüz gülmeye katılmaz. Sevgilisinden terk mektubu almış gibi buruk bir gülüştür bu. Bak aslanım, evlilik böyle yürümez. Böyle giderse kadının, çocuğun ve sen kendi denizinizde boğulursunuz. Önerim: Bir uzmana gidin, sorun soruşturun, çözüm yolu bulun.

İHANET ETMİŞ OLUR MU?

23 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Kız arkadaşım yok. Her gün mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girmek istiyorum ama bir kıza da aşığım. Acaba ona ihanet etmiş olur muyum?

CEVAP

Peeh pehh!! Dağ yanmış, tavşanın haberi olmamış. Bugünkü 3 yanıtımıza da özlü sözlerle başladık. Bu rastlantı da bizim yol haritamız oldu. O ki çıktık yola devam edelim. Treni kaçırma, arkasından aval aval bakma. Bir de benden özel değerli okurum, kendin yandın, başkasını da yakma. İşte anahtar şifren önünde. Kızı da bir yokla. “Ey arkadaş, dolu musun, boş musun?” diye sor. Yanıtı benden. Kızın gönlü ağzına kadar dolu. Sevdiği, evleneceği eşi ve doğuracağı 2 çocuğuyla mutlu hayaller içinde. Sana gelince; kes mastürbasyonu, bitir bu hülyalı oyunu.

KUŞU HAVALANDIRAYIM MI?

18 yaşındayım, daha ilişkiye girmedim. Sizce beklemeli miyim yoksa benim kuşu havalandırayım mı?

CEVAP

Değerli okurum, ‘Paşa gönlün bilir’ diye bir özlü sözümüz vardır. Sözün bittiği yerdir orası. Kendine, karşı tarafa zarar vermeyecek bir konu ve eylemde büyüğe danışıldığında alınacak yanıttır. Ben ne diyebilirim? Kızı bulacaksın, arkadaş olacaksın, ortamı hazırlayacaksın. Kızın da fikrini alacaksın. Olumluysa, olabilecek riskleri çantaya atacak, atını yaşam yarışına sokacaksın. Ölme eşeğim ölme! Olaya gelince; ben sadece zamanlama için fikir yürütebilirim ve 4 yıl daha bekle derim. Kuşu havalandırmak için ise kanadını kırmadan, uçma yeteneğini kazanmadan, yolunu şaşırmadan, çalıya dolanmadan bir aşamaya gelirse ‘Paşa gönlün bilir’ derim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder