Dr. Haydar Dümen Kıymetini bilin
HABERİ PAYLAŞ

Kıymetini bilin

Haberin Devamı

Dünyadaki kadınların neredeyse yarısı eşlerini çok sevmelerine rağmen cinsel ilişkide orgazm problemi yaşıyor. Ya da erkekler eşlerinin ilişki sırasında soğuk ve donuk olduğundan dert yanıyor. Bazı kadınlar şanslı. Onlar hem kendini hem eşini mutlu etmesini iyi biliyor. Bu yüzden elinizdekinin kıymetini bilin...

Büyütebilir miyim?

Ben 20 yaşındayım. Penisim 13 santim. Büyütmenin yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten büyümüş büyüdüğü kadar. Daha ne istiyorsun? Büyütmenin de bir yolu yok.

Sevişirken bağırıyormuşum

24 yaşında kızım. 3 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşım var. Sevişirken çok zevk alıyorum. Partnerim çok bağırdığımı söylüyor. Ama ben duymuyorum. Bu yüzden aramız açıldı. Ne yapmam gerekir?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm sırasında birçok değişik tepkiler olur. Senin gibi bağıranlar, tırnaklarını erkeğin tenine geçirip kanatanlar, kahkaha atanlar, hıçkıra hıçkıra ağlayanlar görüp bildiklerimiz. Senin kendi bağırmanı duymaman beyninin bu olaya tümüyle konsantre olmasından kaynaklanıyor. Belki bir bakıma ne güzel diyebilirim. Yani dünya vız geliyor. Bu kadar zevk alıyorsun. Bu bir şans. Ama yine de konu komşu konusunda dikkatli ol derim.

Cinsel organım normal mi?

15 yaşındayım. Cinsel organımın ereksiyon hali 14 santim. Acaba normal midir?

CEVAP

Değerli okurum, normalin normali. Ereksiyon hali bizim için önemli. O da kitabın yazdığı kadar ideal.

Sevgilim orgazm oluyor ama...

24 yaşındayım. Kız arkadaşım orgazm oluyor ama boşalamıyor. Bana “Boşalma geliyor ama bir anda gidiyor” diyor. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Yavrum, kızlardan öyle boşalacak bir şey gelmez. Biz erkekler tohumları dışarı atarız, kızlar içine çeker. Neden? Çünkü gebe kalacak, yavru verecek, doğa böyle koymuş. Eğer kızlardan da bir şey gelseydi o akıntıyla sperm yumurtaya ulaşamaz (akıntıya karşı kürek çekmek gibi) çocuk mocuk olmazdı. Doğa neylerse iyi eyler.

Kıllarım bile cılız

Günde 2 kere mastürbasyon yapan arkadaşımın vücut kılları ve sakalları daha gür. Ben 2 günde bir mastürbasyon yapıyorum. Benimkiler çok kısa. Beni aydınlatır mısınız?

CEVAP

Sevgili okurum, aydınlatıyorum; sen doğru yoldasın. Kılla mastürbasyonun ilgisi yok.

Sürekli uzuyor

17 yaşındayım. Cinsel organım gün geçtikçe büyüyor. Şu anda 20 santim. Bu durumda ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bazen doğa da şaşırır. Şu anda yapacağın pek fazla bir şey yok. Sadece sık mastürbasyon yapma. Şimdilik olayı kendi haline bırak. Sakallanma, kasık kılların, yumurtalarından hiç söz etmemişsin. Bir de okula gidip gitmediğini yazmamışsın. Bunları bilsem iyi olurdu.

Bir türlü sertleşmiyor

25 yaşında, evli bir kadınım. Eşim 30 yaşında. Penisi çok küçük ve sertleşmiyor. Bazen sertleşiyor ama 1-2 saniye içinde küçülüyor. Ne yapmalıyım? Doktora gitmiyor.

CEVAP

Sevgili okurum, doktora gitmesi şart. Konulacak teşhise göre tedavisi olduğunu bilin. Örneğin birinin dişi ağrıyor ama dişçiye gitmiyorsa, o dişe veda edeceğini o da bilmeli. Aynen bunun gibi.

Gebe kalma ihtimali var mı?

Kız arkadaşımın vajinasının üzerine boşaldım ama dakika geçmeden sildim. Sizce hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalma ihtimali çok zayıf da olsa her zaman söz konusu. Kan gelmediyse zar duruyor. Şimdilik zamana bırakalım, dikkatli olun.

İleride sorun olur mu?

21 yaşındayım. Penisim sola doğru eğik. İleride evlenince sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ileride evlendiğinde sorun olursa operasyonla tedavi edilir. Şu anda ona dokunma. İlacı da yok. Zaten böylesinin sana zararı olmayacaktır.

İç çamaşırını aşar mı?

23 yaşında nişanlı kızım. Nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşadık. Üzerimde iç çamaşırım vardı. Onun yoktu ve boşaldı. Aklıma takılan şu: Acaba iç çamaşırımdan sperm geçme olasılığı var mı? Hamile kalır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hamile falan değilsin. Keyfine bak.

BÖYLE SORU YOK

Güvenimi kaybetmek üzereyim

38 yaşındayım, penisim 11 santim. Kendime güvenimi kaybetmek üzereyim. Penis büyütülür mü?

CEVAP

Değerli okurum, ben bilimin sözcüsüyüm. Bu nedenle bilime ve bana inanmanı isterim. İşte altına imzamı attığım raporum: Penis boyu kişilere, ırklara, yaratılışın özüne göre ortalama 15 cm’dir. 3-5 cm altı ve üstü de normaldir. Şimdi söz sırası bende: Bu boydaki penisle evliliğini ve mutluluğunu sürdürürsün. Ne var ki, kadınını manen tatmin et. Sevecen ve uyumlu ol. Çocuğunun anası olacak kadınına iyi davran. Böylece cinsel mutluluğun altyapısını hazırla. Gerisi kendiliğinden gelir, sular seller gibi akar. Antrenmanlarla ya da ameliyatla büyütülmez.

GÜNÜN SORULARI

Doğal yiyecekler isteği azaltır mı?

23 yaşında, çok istekli bir gencim. Sevgilimle bazı şeyler yapıyoruz. Ama ben artık durulmak istiyorum. Doğal yiyecekler kullansam cinsel isteğim azalır mı?

CEVAP

Tabii evladım doğru söylüyorsun. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovmuşlar ama gör işte o kovanlar da doğruyu bulamadıklarından sorunlar içinde yaşıyorlar. Oysa sen ne yapıyorsun? Düşünce alanında gerçekleri ararken ‘ben keyfime bakarım’ mı diyorsun. Ben ise, kızlara mı kendine mi acıdığını anlayamadım. Doğal yiyeceklerden söz ediyorsun. Ben doğal olmayan bir yiyecek bilmediğimden sana yardım edemiyorum. ‘Anacığın önüne ne getirdiyse onu ye’ diyorum. Artık tüm yiyecekler ikiye ayrıldı. Ben hâlâ armudun, elmanın organiği nasıl olur bunu da bilmiyorum. Hadi bakalım anan yemeği koymuş, soğutmadan buyur ana baba sofrasına.

Şoförüm, hızlıyım ama vites kaçırıyorum

Hocam, derdim büyük. Şoförüm ve hızlıyım ama vites kaçırıyorum. Yola çıkmadan bakımları yapıyorum. Fakat harekete geçtiğimde lastiklerin havası iniyor. Ne yapmalıyım? RUMUZ: GONZALES

CEVAP

Değerli Gonzales, ne hikmetse bu ‘aliz galiz’ ek takıntıları kulağa da hoş geliyor. Bu nedenle sana takma adınla hitap ettim. Ben de senin araba benzetmen üstünden gideyim. Bir araban var. Yola çıkmadan önce ona bir göz atarsın, yağına, suyuna bakarsın. Bu bakım işleri arabanın sahibi tarafından yapılır. Tamamsa şoför kendine maşallah çeker, ıslıkla ‘Bekledim de gelmedin’ şarkısını söylemeye başlar. Koltuğa yapışır, güneş gözlüğünü takar, yıldırım hızıyla etrafına bakar ve gaza basar. Bundan lastik hoşnut değilmiş ne yazar? O tekerlek jant üzerinde akar ama senin içinden ince bir vızıltı geliyor kulağıma. Galiba vicdanınla iraden tavla oynuyorlar. Bir göz atıver, hadi koçum.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder