Dr. Haydar Dümen Kız arkadaşım arzularının önüne geçemiyor
HABERİ PAYLAŞ

Kız arkadaşım arzularının önüne geçemiyor

Haberin Devamı

Kızları tavlama konusunda çok acemiyim

18 yaşındayım. Ben kızları tavlama konusunda çok acemiyim. Kızlara açılamıyorum, biraz da utangacım. Ne zaman birine açılacak olsam sanki biri beni engelliyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, arkadaş ol. Onları flört gibi görme. Beğenilen, sevilen, hoşlanılan biri ol ama ilişkilerinde kızlarla sanki erkek arkadaşınmış gibi dostça konuş. Dertleşebilir, espriler yapabilir, konuları sulandırmadan diyalog kurabilirsen engeli aşacaksın.

Sevgilim hamile kalmış mıdır?
16 yaşındayım. Geçen gün sevgilimle ilişkiye girdik, boşaldım. Kız arkadaşım bana yaklaşık 1 hafta sonra midesinin bulandığını ve istifra ettiğini söyledi. Acaba hamile kalmış mıdır?

CEVAP: Değerli okurum, bana göre kalmadı ama yine de her birimiz ellerimizi havaya açıp dua edelim. Umarım kalmamıştır diye dilekte bulunalım.

Eşimle mutluyduk ama şimdi çok isteksizim


20 yaşında, 3 yıllık evli bir kadınım. Eşimle mutlu bir birlikteliğimiz var. Bende bir süredir isteksizlik başladı. 2 yaşında bir kızım var. Bu durum eşimle sorunlar yaratıyor. Ayrıca ilk zamanlarda eşimi çok istiyordum ama orgazm olamıyordum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP: Sevgili okurum, bir süre kendini sorgulamadan, yargılamadan olayları oluruna bırak. Eşinin bu konudaki davranışı, sayısal istekleri ve ruhsal yakınlığı gibi bölümlerde sorun varsa onları eşinle konuşabilirsin. Ama mutlaka yatak odasına artı değerler koymak zorundasınız. Estetik fanteziler ne güne duruyor?

Doktorlar sadece evli olanlara bakıyormuş
Kız arkadaşımla ilişkiye girdikten sonra vajinasında şişme oluyor. Doktora gitmesini söylediğimde bana “Sadece evlilere bakıyorlar” diye cevap verdi. Bir de çok sık kanaması oluyor, neden?

CEVAP: Değerli okurum, bir yumurtalık ya da rahim sorunundan söz ediyorsun. Doktorlukta mutlaka evli kadınlara bakılır diye bir kural yok. Hele bu ultrason denilen şey çıktıktan sonra cinsel organı görmeden bile teşhis koyabiliyorlar. Bence de doktora gitsin.

Erkek arkadaşım on saniye içinde boşalıyor


18 yaşında bir genç kızım. Erkek arkadaşım 10 saniye içinde boşalıyor. Ben ise zevk almama rağmen orgazm olamıyorum. Rumuz: Bekliyor

CEVAP: Sevgili okurum, sebebi 10 saniye. O, 10 saniye 10 dakikaya çıksa var ya o zaman bir sorun olursa bu konuyu değerlendirelim. Çünkü sen haklısın. O süre kimseye yetmez.

Nişanlım sadece oral seks yapınca tatmin oluyor
Ben 19, nişanlım 20 yaşında. Yaklaşık 4 ay önce birlikte olduk. O günden beri her ilişkiye girdiğimizde kan geliyor. Bir de hiç zevk almıyor. Ama oral seks yapınca tatmin oluyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP: Değerli okurum, vajinal zevklenmesi zayıf. Klitoris zevklenmesi normal. Her birleşmede kanamanın olması organ uyumsuzluğu ya da vajinal bir sorundan kaynaklanabilir. Şimdilik böyle idare edin. Gerekirse jinekoloğa gitsin derim.

Kız arkadaşım arzularının önüne geçemiyor


19 yaşındayım ve sevgilimle iki yıldır birlikteyim. Ama o hiç doymuyor. Başka erkeklerle de beraber oldu ama arzularının önüne geçemiyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz? RUMUZ: QWET

CEVAP: Değerli okurum, senin böyle bir görevin yok. Nasıl engelleyebilirsin bilemem? Bana göre kendisinin ve ailesinin engelleyemediği bir durumda senin rolün ne olur bilemem? Şunu şunu yap desek kimi zaman onun, bunun yarasına dokunuyor, gocunuyorlar. ‘Bırak kızı ne isterse yapsın’ desem ahlak duvarlarını yıkıyoruz. Konuş ama yine de kız bildiğini okuyacak. İleride başına gelebilecek tehlikelerden söz et. Baskı yapmadan kendi seçimine bırak. Ama yılma, bıkma.

Evlenmeden önce doktora gitmek istiyorum
25 yaşında, 6 aylık nişanlı bir kızım. İlk gece korkum var. Biz nişanlımla ilişkiye girmedik. Ben evlenmeden önce doktora gitmek istiyorum. Beni bekleyen bir zorluk varsa ortaya çıksın diyorum. Böyle bir muayene yapılabilir mi?

CEVAP: Sevgili okurum, doktora gerek yok. Senin doktorun yüce doğa. İnsanoğlu var olduğundan bugüne kadar milyarlarca imalat geçti elinden. Sen o gruptan hatasız bir ürünsün. Hiçbir sorun çıkmayacak. Ama ülkemizde yaygın olan vajinismus denen olayla karşılaşırsan onu da biz çözeceğiz. Niye dert ediyorsun ki? Her şeyi kendi akışına bırak.

4

Sıradaki haber yükleniyor...
holder