Dr. Haydar Dümen Kontrolü ona bırakın
HABERİ PAYLAŞ

Kontrolü ona bırakın

Haberin Devamı

Evliliklerde bir süre sonra cinsel hayat monotonlaşabiliyor. Yoğun iş temposu, günlük stres ya da yorgunluk çiftin cinselliğine darbe vuruyor. Bu sorunu çoğunlukla erkekler yaşıyor. Burada kadınlara iş düşüyor. Eşinizi zorlamayın ve ona destek olun, gerekiyorsa yataktaki kontrolü ele alın

BÖYLE SORU YOK!

Çarşaf istiyorlar


25 yaşında kızım. Yakında evleneceğim. Nişanlımla daha önce ilişkiye girdim. Şimdi ailesi bizden çarşaf istiyor. Nişanlım sorun etmiyor ama ben çok üzülüyorum. Acaba bize o gece için ne kadar kan gerekiyor?

CEVAP Sevgili okurum, aile kan ister. Tamam da o kanı içen yani kanatan hiç soruşturulmaz. Çünkü o erkektir. Diyeceksin ki “Ben bilerek böyle yaptım.” İyi de arkadaşının gözü kapalı mıydı? Ya bir de gebe kalsaydın? Nişanlın da bunu duyunca pır uçup gitseydi? Neyse geçelim bunları. Kırsal kesimde gerdek sabahı gelin evinde kızın getirdiği çeyizler köyün kadınlarına sergilenir. Çarşaf da orada bir giysinin altına saklıdır. Ama gelenler görür. Kısaca kız kanıtlı ve tanıklı olarak namusunu korumuş ve aklanmış olur. Ya zar esnekse ne olacak? Boş verelim bu dramları, bir çay kaşığı bile çoktur. Kolay gelsin, gerisini sen bilirsin.


Karım penisimden korkuyor

Hocam, cinsel organım eşimi çok ürkütüyor. Karım cinsel ilişkiden korkuyor. Bu sorunu nasıl halledeceğiz?

CEVAP Değerli okurum, yemin ederim alışır. En vahşi hayvanlar bile evcilleşip insan yaşamına alışıyorlar. Ben kahvaltımı bir karga başımda, ikisi omuzlarımda, biri de kollarımda yapıyorum. Omzumdakiler açıkgöz, lokmaları ağzımdan kapıyorlar. Alıştırmanın neşeli, komik, binbir hali vardır. Birkaç örnek vereyim: Unutma ki ufak özveri ve hediyeler ister. Örneğin; dokunmatik karşılığı ayakkabı. Tutmatik karşılığı bir yüzük, konaklamatik için ise bir takı gerekebilir. İşe kenarından başlayıver. “Bir akşam misafirliğe bize buyurur musun?” de, sen de hazırlıklı ol. Bin halden birini ben söyledim, 2’sini sen buluver canım! Mesela; komadaymış gibi yat. Ya da uyku hapı diye vitamin hapı yut. Güya derin uykuya dal, bakalım ne yapacak? O sırada dikkatli ol. O sana hareket planının şifrelerini verecektir.

Adeta volkan gibiyim

29 yaşındayım. Bugüne kadar hiç deneyimim olmadı. Mastürbasyondan da uzak duruyorum. Patlamaya hazır bir volkan gibiyim, benim halim ne olacak?

CEVAP Değerli okurum, lavlar katmanlardan fırlamak için hareket halinde. Lav katmanları hareket edince depremler olur. Bir benzetme yaparsak, insandaki bu depremler, dünya nüfusunu hesap edersek asıl depremlerden daha çok zarar verir. Şimdi ben sana soruyorum? Ne yaparsın sen be Allah’ın kulu? Cinsellik soyları sürdüren, yaradılışın kutsal yoludur. Örneğin; taş düşer, kuş uçar gibidir. Benim çocukluğumda köyümüzde yer altında yağlı kayış diye bir bilmece vardı. Yanıtı yılandı. Sen şimdi bana o bilmece gibi yer altındaki yanardağı soruyorsun? Vallahi de buldum! Uysa da uymasa da, doğru da olsa yanlış da olsa ben adını koydum: Vezüv bu be Vezüv!!! Bir patlarsa her şey olacak dümdüz. Bunu bilesin, yolunu ona göre seçmelisin.

* * * *

Acaba hamile miyim?

18 yaşında kızım. 6 aydır ilişkim var. Sevgilimle ilişkiye girmek istedim. Öpüşürken vajinama boşaldı. Adetimin son günündeydi. Acaba hamile kalma ihtimalim var mı?

CEVAP Hayır yavrum, hamile değilsin.

Hiç tecrübem yok çok utanıyorum

16 yaşındayım. Henüz cinsel deneyimim olmadı. Geneleve gitmeyi düşünüyorum ama penisim 8 santim. Çok utanıyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Sevgili yavrum, genelev için çok gençsin. Zaten yasalar buna izin vermiyor. 18 yaşını doldurmalısın. Penisinin sertleşmiş haldeyken boyu 8 santimden fazla olmalı. Aklıma biraz şişman olduğun geliyor. Kilo verirsen her şey yoluna girer. Şimdilik genelev olayını aklından çıkar. Keyfine bak.

Nasıl tedavi oluruz?


38 yaşındayım, 5 yıllık evliyim. Bir oğlum var. Karım çok geç orgazm oluyor. Ben ise erken boşalıyorum. Aradaki dengeyi sağlayamıyoruz. Biz nasıl tedavi olacağız?

CEVAP Değerli okurum, karının erken boşalmasını sağlamak zor. Ama senin erken boşalmanı düzeltmek o kadar zor değil. Senin süreni uzatırsak o sürenin eşine yeteceğine inanıyorum. Tedavide senin üzerinden gitmek gerekir.

Sürekli eşimden kan geliyor

1 aylık evliyim. Eşimle ilişkiye girerken sanki ilk kez ilişki yaşıyormuşuz gibi kan geliyor. Eşim bu durumdan rahatsızlık veya acı duymuyor. Hatta kanın geldiğini bile anlamıyor. Bunun nedenini öğrenebilir miyim?

CEVAP Değerli okurum, ya senin penisinin boyutu biraz büyük, ya da eşinin vajinasında kanamaya neden olan bir oluşum var. Her ikisi de kötü anlam taşımıyor ama eşini lütfen bir kadındoğum uzmanına götür, şu olayın adı konulsun.

Çok geç boşalıyorum

26 yaşındayım. İlişkiye girdiğimde geç boşalıyorum. Ben boşalana kadar sevgilim 3 kez orgazm oluyor. İlk ilişkim rahatlıkla 20-30 dakikayı buluyor. İkincisi 1 saat sürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, söylediğin zaman dilimleri abartılı değil. Birçok kadın için bu bir nimet. Kadınının birkaç kere orgazm olması da senin için mutluluk verici bir piyango. Çünkü senin erkeksi duygularını güçlendirir, güvenini artırır. Bir, iki fanteziyi beynine ekleyiver, bir de kendi kendine geç boşalmanın ilerisi için iyi bir avantaj olduğunu telkin et. Hadi bakalım, el ele tutuşup biraz yol alalım.

Cinsellikten soğudum

40 yaşındayım, ağır bir işim var. Gün boyu çok yoruluyorum. Akşam eve gelince de halim kalmıyor. İnanın cinsellikten soğudum. Bu monotonluğu üzerimden nasıl atabilirim?

CEVAP Değerli okurum, eve yorgun geliyorsun. Uzanırsın, eşin sana biraz masaj yapar, yorgunluk gider. Monotonluk başlı başına iştahsızlıklığın ta kendisidir. Beden yorgun, ruh dingin, gönül iştahsız ama yollar uzun, hayat güzel. Değerli okurum, galiba hanımına iş düşecek. Yataktaki komutanlığı sen bırak, kumandan o olsun. Biraz da o marifetlerini o ortaya koysun bakalım. Ona göre yeniden mail at ki durumu değerlendirelim.

Bakire miyim, değil miyim?

22 yaşındayım, 1 yıl önce sözlendim. Sözlümle birlikte olduk ama kan gelmedi. Sözlümle ayrıldık. Esnek bakireysem bile ileride eşim daha önce ilişkiye girdiğimi anlar mı?

CEVAP Sevgili esnek bakire. İleride eşin ne olduğunu anlamaz. Sen çeneni tutmazsan bu sır sana kalır.

Sevgilimin adeti gecikti

3 yıllık bir ilişkim var. 25 yaşındayım. Arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Bu ay adeti gecikti. Hamile kalma ihtimali olabilir mi? Adeti normalde de aksayabiliyor. Biz birlikte olmayalı 15 gün geçti. Ne olur cevap verin.

CEVAP Değerli okurum, sanırım olmadı. Ama sürtünme türü ilişkilerde cinsel organ üzerine akan menide gebe kalma olasılığı var. Bunu da uzaktan bilmek kolay değil. Ama içimden gelen ses gebe olmadığını söylüyor. Biraz daha bekleyelim.

Nişanlımı da mutsuz etmek istemiyorum


26 yaşındayım. 1.83 boyundayım, 90 kiloyum. Penisim 8 santim. Bu yüzden iki kez nişanlımdan ayrıldım, onu da mutsuz etmek istemiyorum. Boylu poslu bir adamım ama penisim küçük. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, bir taraftan ruhun bir taraftan organın. Bir çelişki yaşadığın doğru. Ancak çözüm aramak zorundayız. Elimiz kolumuz bağlı, kendimizi depresyona sokmayalım. Tıp biliminin yeni getirdikleri içerisinde protez dahil çareler olup olmadığını bir üroloji uzmanına gidip danış. Sonra bana bir mail at.

GÜNÜN SÖZÜ

Herkes kendi mezarını kazarsa, stres kazması, kötü beslenme de küreğidir. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder