Dr. Haydar Dümen Macera yaşamak isterken...
HABERİ PAYLAŞ

Macera yaşamak isterken...

Haberin Devamı

Gençlikte macera yaşama isteği gençlerin gözlerini kamaştırır. Ama sonu olmayan yollara sapmanın ve takılıp düşmenin de maceraya dahil olduğu unutulmamalı. Dikkatli ve iradeli olun. Cinselliği yaşamak isterken bedeninize, ruhunuza eziyet etmeyin ve ailenize üzüntü yaratmayın...

BÖYLE SORU YOK!

Benimki sertliğini kaybediyor

4 yaşındayım, 5 günlük evliyim. Cinselliği yaşamak istedik ama penisim sertliğini kaybetti. Karım “Sen beni sevmiyorsun” diye ağlıyor. Sinirlerim çok bozuk, yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu yazımı eşine oku ve “Bak Hocan sana sesleniyor” de. Sevgili taze, yeni gelin kızım. Erkeğin seni öyle seviyor ki bu sevgi dozunun fazlalığından incinmenden korkuyor olabilir. Hem hanım kızım, acelen ne? 50 yıl sizi bekliyor. Sevginin de nice tartımları vardır. Onu önünüzdeki yıllar belirleyecek. Eşin belki deneyimsizdir. Yanlış yaparım gibi çekincesi de olabilir.

Seni ilişkiyi ikinci plana al, şöyle doya doya öpüşüyor musunuz ondan haber ver!!! Ve ilişkiye geçiş zamanlamasını kocana bırak. Üstüne gittikçe ters teper. Organın aşkla falan ilgisi yoktur. O kendini kartını oynar, alışına dek de insana illallah dedirtir. Bize de ‘Olur böyle vakalar, kaçan kovalanır’ sözünü ettirir.

Ne yapsak büyük?

23 yaşında kadınım, erkek arkadaşımın cinsel organı çok küçük. Ne yapsak büyür? Ben çok mutsuzum. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, cinsel ilişkiden zevk alma sadece erkeğin cinsel organıyla ilgili değildir. Okşamasını bilen, komplekslerini aşmış, sıcak yürekli, sevecen ve sempatik yapılı bir erkek isterse taşı bile dile getirir. Peki taş nasıl dile gelir? İşte ustalık buradadır. Taştan bir heykel, bir sanat eseri yaratır. İlişkilerde de amaç bu olmalıdır. Kadının vajinasının girişteki 2 santimlik yeri duyarlıdır.

Geri kalan bölümünde his yani duyarlılık yoktur. Arkadaşınla evli olmadığına, tapusunu da almadığına göre idare et gitsin. Ne var ki ruhu, senin ruhunu incitmesin, güven duygunu zedelemesin. Önce bir kadına nasıl davranılacağını bilsin. Gerisi sana kalmış.

Mastürbasyondan bıktım

18 yaşındayım. Hiçbir kızla ilişkiye girmedim. Hep mastürbasyon yapıyorum, artık bıktım. Bana zevk verecek başka yollar var mıdır?

CEVAP

Erken bıktın be delikanlım, nerede bu bolluğun pazarı? Şu başka yollar sorun da beni ürküttü. Sen işi, gücü, okulu falan bırak, zevkler aramaya bak. Yani babandan miras büyük mü? Zarar ve iflas ihtimali yok mu? Piyasada değişti, dolar yükseldi gibi sosyo ekonomik olaylardan babanın geliri sıfıra inerse ne yapacaksın? Bunca zevk, güzel kızlar, kadınlar varken kendi performansını düşünmeden zevk ara.

Neden bu zevki aşağılarda, bacaklarının bedenine takıldığı yerde arıyorsun da beyninde aramıyorsun? Zaten mastürbasyona tutkunsun, bağımlı olmuşsun. Kendin etmiş, kendin bulmuşsun. Bu olumsuzluktan kendi iradenle kurtulacak, daha kaliteli zevkler bulacaksın. Yoksa ileride ben ne yaptın diye yanacaksın.

Bozulmuş olabilir mi?

21 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisim onun vajinasına değdi. Bana çamaşırında kan gördüğünü söyledi. Sonra tamamen ilişkiye girdik. 1 haftadır kanaması var. Acaba kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşının kızlık zarı size veda etti. Bir ucu sende, bir ucu onda. Bundan sonrasına erdemli ve insancıl boyutlarda karar verin.

Eşimi seviyorum ama...

32 yaşında kadınım. Eşimi çok seviyorum ama cinsel ilişkide acı çekiyorum. Onunla bir araya gelmeye korkar oldum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk önce bir kadın doğum uzmanına gideceksin. Orada organik bir sebep yoksa, bu acıyı biz yok ederiz.

Haplardan da içiyorum

24 yaşındayım, 12 saat çalışıyorum. 2 aydır uyumadım desem yeridir. Akşamları spor yapıyorum. Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girmek istedik ama ben erekesiyon olamadım. Cinsel gücü arttırıcı hap alıyorum. Hap ileride sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bütün kapıları fethetmişsin bana girilecek kapıyı soruyorsun. O kadar yorgunluğa ne gerek var, onu sen bileceksin. Zaten ilişkiye girmişsin. Hapları falan da bulmuşsun. Hadi yolun açık olsun.

İlişkiden sonra kan geliyor

Her ilişkiden sonra penisimden kan geliyor. Bazen hemen kan geliyor bazen de ilişkiden sonra çamaşırımda görüyorum. Haftada en az 2 kere ilişkiye giriyorum. Sorun nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bir üroloji uzmanına hemen başvurmanı öneriyorum.

Sevgilim cinsellik için çok ısrarcı

21 yaşında kızım, 3 yıldır bir erkek arkadaşım var. Sürekli ayrılıp barışıyoruz. Erkek arkadaşım “Ben cinselliği de yaşamak istiyorum. Herkes yapıyor, doğal bir şey bu” dedi. Kızlığımı bozmayacağını söylüyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, ben ne yapacağını biliyorum. Bu ilişki uzun vadeli umut vermedi bana. Bir evcilik oynar gibi hem ayrılamama hem de geçinememe söz konusu. Arkadaşın kartını açtı; “Böyle olmuyor, şöyle olması gerekir” dedi. Arkadaşın bir süre yani bu ilişkiden bıkana kadar sular durulacak. Yine de sonunu kestiremiyorum ama senin zamanından, yaşından ve duygularından birtakım dilimler kaybolacak. O kaybolan şey de bazen bulunmuyor sevgili okurum. Bazı şeyler gitti mi de geri gelmiyor.

Büyük diye beni istemiyor

27 yaşındayım, yeni evliyim. Eşim cinsel ilişkiye girmeye korkuyor. Penisimin büyük olduğunu öne sürerek çoğu kez beni reddediyor. Acaba ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, tıbbi yardım alacaksın. Sorunun çözülecek. Ben sadece müjdesini veriyorum. Gerisi size kalmış.

Sevgilim neden orgazm olmuyor?

21 yaşındayım, kız arkadaşım da 19 yaşında. Biz birlikte olduk ama kız orgazm olmadı. Ne yapmam lazım? Bir de penisim 9 santim. Acaba bunun etkisi olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kadınlar ve kızlar kolay orgazm olamazlar. Penisin idare eder. Her şey normal ve olması gereken gibi. Komplekse girmene gerek yok. Delikanlılığı elden bırakma.

Karım beni terk eder mi?

20 yaşındayım, birkaç aydır kız arkadaşım var. Biz evlenmeyi düşünüyoruz. Benim vücudum gereğinden fazla kıllı. İleride evlendiğimiz zaman bu sorun yaratır mı? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kıllar sorun yaratmaz. Eşini sevginle tatmin edersen başka bir şey aramaz. Çok özel yerlerini aldırmak istersen lazer var lazer.

Cinsel organım normal mi?

18 yaşındayım. Cinsel organımın ereksiyon hali 14 santim. Acaba normal midir?

CEVAP

Değerli okurum, normalin normali. Ereksiyon hali bizim için önemli. O da kitabın yazdığı kadar ideal.

Kız arkadaşım hamile kalır mı?

Ben adet döneminde kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP

Kalmaz yavrum. Ama binde bir de olsa, hani belli de olmaz.

Beni baştan çıkarıyorlar

17 yaşındayım. Şimdiye kadar hiçbir kızla birlikte olmadım. Ama konuştuğum her kız beni baştan çıkarıyor. Her gün mastürbasyon yapmaktan bıktım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sen zaten baştan çıkmışsın. Buna doğuştan baştan çıkmak demek daha doğru. Çare: Genlerini, kendini, beynini ve iradeni eğiteceksin. Bugünlerin yarını var. Evleneceksin. Her gördüğün kız ya da kadına istek duyarsan evliliğin tehlikeye girer.

GÜNÜN SÖZÜ

Kelle koltukta olabilir ama asla bacakların arasında olmasın. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder