Dr. Haydar Dümen Mutluluğa gölge düşmesin
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluğa gölge düşmesin

Erkekler hep daha büyük cinsel organ istiyor, imkansız hayallerin peşinde koşuyorlar. Beyler, öyle hayal ettiğiniz kadar büyüğünün işe yaramadığını sürekli yazıyorum. Elinizdekiyle idare edin, böylece mutluluğunuz gölgelenmez, kadınınız acı çekmez, mutsuz olmazsınız.

BÖYLE SORU YOK!

Karım beni boşayacak

33 yaşında, 4 yıldır evli, 1 çocuk babasıyım. Sorunum ereksiyon zorluğu ve isteksizlik. Eşimle birlikte olamıyorum. Ayda 1 ya da 2 kere ilişkiye giriyoruz. Erken boşalıyorum. Bu sorunumu düzeltemezsem eşim boşanacak. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, çok gençsin. Sözünü ettiğin sorunlar düzelecek, bu iş bizim elimizde. Bu yanıtı eşine de oku, çünkü ortada bir çocuk var. Bir de yolunu şaşırmış, pusulasını kaybetmiş sen varsın. Bizler kimin için bu sayfalarda nefes tüketiyoruz? Aslında radikal yolu varken bu önemsemiyor, hekimler yerine kapkaççılardan yardım bekliyorsunuz. Haydi okurum, harekete geç, tedaviye uzmana git ki aile mutluluğuna gölge düşmesin.

GÜNÜN SORULARI

Karım isteksiz

Eşim 27 yaşında. Ben her gün veya 2 günde bir, 2-3 kez birlikte olmak istiyorum. Eşim ikinci kez beraber olmak istemiyor. Ne yapmalıyım?

Haklısın okurum. Ama her günü eşinin hatırı için indiriver 2 günde bire. Eşin seçici. Kalite üzerinde duruyor, sayılar artınca da seksten soğuyor. Nedeni: Çünkü ruhu doymuyor. Ruhu nasıl doyacak? Sen onu kraliçe yerine koyacaksın, arada sabah kahvaltısını hazırlayacaksın. Tatlı dil, güler yüz ve anlayışla kalbini fethedeceksin. Hızlı mısın? Sanırım erken boşalman var. Erken boşalmada sayı, kalitenin önündedir. Bunu düzeltip sizi mutlu edelim.

Sevgilim olmuyor

20 yaşındayım, kız arkadaş edinemiyorum. Erken boşalıyorum ve o kızı bir daha istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Sen erken boşalıyorsun ama cezasını kıza yüklüyorsun. Yazık değil mi o anasının lepiska saçlı kızlarına? Düştün mastürbasyonun tuzağına, başladın erken boşalmaya, hırsını kızlardan alıyorsun. Bak oğlum, bu işler böyle olmaz. Duygusuz cinsellik yaşanmaz. Evlendiğinde ne yapacaksın? Erken boşalman sürerse karını babasının evine mi yollayacaksın? Kendine gel ve kızlarla oynamaya kalkma.

Haberin Devamı

Nişanlım hamile mi?

24 yaşındayım. Nişanlımla 3 hafta önce ilişkiye girdik, prezervatif kullandık. Prezervatifi çıkarıp yeniden ilişkiye girdik. 2 gündür nişanlımın midesi bulanıyor, terliyor. Hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, işin tekniği bakımından gebelik ihtimali yok diyemiyorum. Şimdilik bekleyin. Nişanlın gebe ise o tür şikayetlerin başlama süresi çok erken.

Eşim korkuyor

29 yaşındayım ve 2 aylık yeni evliyim. Penisim 22 santim olduğu için ilişki sırasına eşimin canı çok yanıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, idareli kullan yeter.

Kaçamak yaptık ama...

Sevgilimle ciddi bir birliktelik düşünüyorduk. Bir keresinde kaçamak yapıp ilişkiye girdik. Sonra devamlı birlikte olduk. Sevgilim bana kız olduğunu söylüyor ama kanama olmadı. Başkasıyla ilişkiye girmiş olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kanama olmama ihtimali her zaman var. Ben kıza inanıyorum. Ağzından evlilik lafı çıkmadığına göre öyle bir niyetin yoksa acaba kız olmaması senin daha işine gelmiyor mu? Sen istediğini yapacaksın. Kızın geleceğini düşünmeyeceksin. Ama onun da geçmişini kılı kırk yararak hesap soracaksın.

Haberin Devamı

Tüm zamanını alıyor

28 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı. Zamanımın büyük bir kısmını mastürbasyon alıyor. İlişkiye girmeyi istememe rağmen yapamıyorum. Zararı var mı? Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki var. Beyin ona programlanıyor. Beyin tıpkı bir bilgisayar gibidir. Programa ne girmişse onu gösterir. Evlendiğinde eşin içeride yatarken sen mastürbasyon için banyoya koşabilirsin. Hem sana hem eşine bundan büyük zarar olur mu? İraden sahip çıkmaya çalış.

Vajinam niye farklı?

23 yaşında kızım. Vajinamın sol tarafında uzun bir et parçası var. Hiç kimseninki öyle değil. Neden benimki böyle?

CEVAP

Sevgili okurum, yapacağın bir şey yok. Zamanı gelince ufak bir operasyonla alınır. Hiç dert etme. Onun alınıp alınmamasına bir kadın doğum uzmanı karar verecek, bir kere de onun fikrini al.

Acaba zarım yırtıldı mı?

19 yaşında kızım. 2 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, biraz kan geldi. Ardından da kahverengi bir sıvı gördüm. Kızlığım bozulmuş mudur? Evlendiğimde hamile kalabilir miyim? Kızlık zarım tekrar düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlığının yaralandığını sanıyorum. Tam yırtılma olmamış olabilir. Kahverengi akıntı, kızlık zarıyla ilgili değil. Yine de ortada bazı kuşkular var. Zar kendini onarmaz. Bana öyle geliyor ki evlendiğinde yeniden kanayacak.

Gebe kaldı mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif içinde kaldı. Boşaldıktan sonra çıkardık. Acaba kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, bu kuşkuları ben nasıl bileyim? Biraz sabredin. Adetini görmezse 15-20 gün daha bekleyin. Sonra bir gebelik testi yaptırırsın. Rahat olun çünkü sözünü ettiğin gebelik olasılığı zayıf.

Cinselliğe düşkünüm

Biz yeni evliyiz. Eşimle gayet eğlenceli bir cinsel hayatımız vardı. 5 yıl flört edip birbirimize aşıkken evlendik. Son zamanlarda eşimde cinsel isteksizlik başladı. Ben ise cinselliğe çok düşkünüm. Bu durum bizi üzüyor. Ne olur bize yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ilk aklıma gelen eşini bıktırdın. Yani rutin hale getirdin. Sevgili eşinin mekanik bir malzeme olmaya ruhu isyan etti. Biraz romantizm, arada birkaç gün mola ver, yatağa gitmeden ilişkide duygusallığa yeterince zaman ayır. Onu hazırladıktan sonra eyleme eşin de katılacaktır.

Sertleşmiyor

24 yaşındayım. Sertleşme problemi yaşıyorum. Bu durum birkaç aydır böyle devam ediyor. Sadece bir kızı hayal ettiğim zaman ve sabahları sertleşme oluyor. Kızlara ve kadınlara aşırı düşkünüm. Hep onları hayal ediyorum. Bu bir hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, yardıma muhtaç değilsin. Açlık mı açlık. Gözün gönlün aç. Bedenin açlığı bir gün doyar ama gözünün açlığı konusunda bir şey diyemem. O güzelleri hayal etmeye devam et. Eskilerin deyimiyle insan hayal ettiği sürece yaşarmış. Hiç olmazsa hayallerinle yaşadığından kırıntı mutluluklarını biriktir. Evlendiğinde kullanırsın. Tabii ki neyi, nerede kullanacağını bilmen koşuluyla.

Bisiklet yüzünden mi?

23 yaşında kızım, cinselliği yaşamadım. 10 yıl önce bisiklet kullandığımda ön tarafımda bir acı hissettim. Çok az kan vardı. Acaba kızlık zarı duruyor mu? Zar çeşitlerine baktım, benimki duvar gibi, açıklık yok. Ne dersiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın duruyor. Hem de kale duvarı gibi duruyor. Adet gördüğünü sanıyorum. O kan nereden geliyor? Demek ki boşluk var. Bir delik var, işte oradan kan geliyor. Sapasağlamsın. Neden kaygılandın bilemiyorum. Sakin ol, bisikletin sana bir zararı olmadı.

Cinsel organım eğri

Benim cinsel organım sol tarafa doğru 70 derece eğri. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, operasyonla düzeltiliyor. Bu konuyu iyi yapan doğru uzmanı bulmalısın.

GÜNÜN SÖZÜ

Keskin akıl keskin kılıç gibidir. Bazen sahibine de zarar verir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder