Dr. Haydar Dümen Mutluluk kadını bulur
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk kadını bulur

Haberin Devamı

Kadınların çoğu aynı dertten yakınıyor: ‘Kocamı seviyorum ama orgazm olamıyorum.’ Hanımlar, orgazmın eşinizi sevmenizle ya da aşkla ilgisi yok. Acele etmez, kendinizi sıkmazsanız yıllar içinde taşlar yerine oturur ve mutluluk da sizi bulur...

Zar neden yırtılmıyor? 18 yaşında kızım. Nişanlımla 2 ay önce birlikte olduk ama kızlık zarım yırtılmadı. Bu duruma çok üzüldüm. Kızlık zarım neden yırtılmıyor?



CEVAP
Sevgili okurum, şu kan sözcüğü biraz ürkütücü kavram içerir. Artık bu ürkütücü kavrama kafanızı takmayın. Doğanın yaratma gücünün size sunduğu özelliklere daha saygılı olsanız, mutluluğunuz ve huzurunuz artar diye düşünüyorum.

Eşimi seviyorum

34 yaşında, 2 çocuk annesiyim. Eşimle severek evlendik. Hiç orgazm olmadım. Zevk alıyor, eşimle birlikte olmak istiyorum ama orgazm olamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Sevgili okurum, vajinal orgazmı henüz yakalayamadın. Birçok kadın senin gibi. Bunun aşkla, sevgiyle ilgisi yok. O başka, bu başka. Bazı kadınlar klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçemiyor. Vajinal orgazmın sorumluluğunun bir bölümü de eşinde. Birleşme süresi, ustalığı vs. Şimdilik buna kolay çare bulamıyoruz. Biraz bekleyelim, fantezilere devam edelim.

Orgazm olamıyorum

10 aydır evliyim. Kocamla sorunum yok. Ama cinsellikle başım hoş değil; zevk almıyor, orgazm olamıyorum. Sorunum ne olabilir?

CEVAP Sevgili okurum, dünyadaki kadınların yarısı orgazm olamıyor. Fantezileri kullanın. Klitoris orgazmdan vazgeçme. Klitoris orgazmı ile vajinal orgazm arasında bir köprü kur. Erkeğin seni keşfetsin. Ruhunun ve bedenin birtakım gizli yerleri olabilir. Bu da zamanla bulunur diye düşünüyorum. Hadi bakalım kolay gelsin.

Sevgilim hamile mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama dışarı boşaldım. 5 dakika sonra tekrar devam ettik. Sevgilimin hamile kalma riski var mı? Hamile kalmak için bir damla meni bile yeterli mi?

CEVAP Sevgili okurum, siz aranızda düğün, bayramınızı yapmış ve kutlamışsınız. Kız gebe kalabilir de kalmayabilir de. Umarım kalmamıştır. Çünkü başınız derde girer. Bu gebelik damlalarla pek ölçülmüyor. Cingöz bir sperm hainlik yapabilir. Evinden kaçan çocuklar gibi yumurtaya doğru koşar ve onu bulursa işte gebelik oluştu. Bunu da kimse engelleyemez. Ben kızın gebe kalmadığını düşünüyorum.

Cinsellik tat vermiyor

25 yaşındayım. Eskiden kızlarla sık sık ilişkiye girerdim. Şimdi kız arkadaşım var. Onunla evlenmeden ilişkiye girmeyi düşünmüyorum. Acaba kız arkadaşımı sevdiğim için mi böyle oluyor? Yoksa başka bir nedeni mi vardır?

CEVAP Değerli okurum, sorun yok. Sen beyninin evrimi ölçüsünde daha kaliteyi yakaladın, kendi iç dünyanın doğrularına yaklaştın. Artık sıra ona gelmiş, evlen.

Acı çekecek miyim?

Çevremdekiler “Gerdek gecesi çok acı çekersin” diyor. Acı varsa, ilişkinin ne anlamı var?

CEVAP Sevgili okurum, sıradan bir olayı büyütüyorsunuz. Karşılıklı anlayış, ilgi, sevecenlik, sabır ve bilgi olayı kendiliğinden çözer. Acele etmez, oldu bittiye getirmezseniz yalnız gerdek gecesinin değil, yaşam boyu mutluluğun da sihrini öğrenir, çözersiniz.

Haftada 25-30 kere mastürbasyon yapıyorum 31 yaşındayım. Penisim büyük, kız arkadaşım beni reddediyor. Bu yüzden haftada 25-30 kez mastürbasyon yapıyorum. Zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, büyük penis küçülmüyor ama haftalık mastürbasyon sayısını küçültebiliriz. Bu kadar büyüklük merakı seni uçuruma götürür. Kendine göre bir eş seçer, idareli kullanırsın.

Sözümü tutamıyorum

15 yaşındayım. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama içimden ilişkiye girmek geçiyor. Penisim 14.5 santim. Mastürbasyon yapmayacağım diyorum ama olmuyor.

CEVAP Çocuk, mastürbasyon yap ama azalt. Penisinin boyu değme babayiğitlerde bile yok. Daha ne istiyorsun? Çabuk dersinin başına geç.

Zararlı mı?

17 yaşındayım, günde 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun sakıncası var mı?

CEVAP Acelen ne ula? Günde 4 kez mastürbasyonla bir koşuya çıkmışsın. Şimdilik yollar düz gidiyor. Ama bu at bu çileyi çekmeyecek. Gün gelecek “Bu yoldan gitmeyeceğim” diyecek. Haftada 3 kez mastürbasyondan şaşma.

Kan geliyor?

23 yaşında kızım. Ayda 2 defa mastürbasyon yapıyorum ama birkaç gün sonra kanlı akıntı geliyor. Mastürbasyonun kızlık zarıyla ilgisi yok diye biliyorum ama neden kan geliyor?

CEVAP Sevgili okurum, bildiklerin doğrudur. Sözünü ettiğin akıntı içeriden geliyor. Ola ki bir mantar ya da başka bir iltihabi durum söz konusudur. Kanın kızlık zarıyla ilgisi yok. Gidebilirsen bir kadın doğum uzmanı bu konuda karar versin.

Kız kötü davranmamı istiyor

Sevgilim yatakta kendisine kötü davranmamı istiyor. İstediğini yapmayınca bana küsüyor ve konuşmuyor. Kız arkadaşıma mazoşist olduğunu söyledim ama kabul etmedi. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, kötü de nereye kadar kötü? Belden altı, belden üstü mü? Bel üstünden başlayalım. İlk akla gelen hakaret ve küfürlerdir. Bu yolda sana asla tüyo veremem. Senin hatun mutlu olacak diye kendimi feda edemem. Bel altına asla müdahil, herkesin özeline ve zevkine maydanoz olamam. Şiddete gelince; her gün gazetelerdeki 3’üncü sayfayı saat 20.00’den sonra defalarca yüksek sesle oku, ruhunu üşüt, olay yaratanlara da ağır hakaretler savur. Kızın karşısında boynunu bük, masum masum dur.

Çocuklarımı çok harcadım

19 yaşındayım, 2 aydır bıkmadan, usanmadan her gün mastürbasyon yaptım. Çocukları çok harcadım. Bunun bana zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, her gün bir seferde 300-400 milyon çocuk yani potansiyel çocukların daha doğrusu spermlerin yerlerinden nasıl umutla fırlıyorlar? Tümü donanımlı DNA’larıyla bir erişselerdi menzile yani yengeye, aradan girselerdi yumurtaya ne biçim çalışacaklar, senin modelini yaratacaklardı. Milyarca fedai sonunda bu hale düşüyor. Kendine acımıyorsan bari çocuklarına acı. Ancak bunun da hesabını sen verecek değilsin, düzen böyle kurulmuş. Önerim: Aklın, iradenin üzerine eğilsin, ona yol göstersin. Ve sermayeyi idareli kullanmayı öğrensin. ‘Lafla peynir gemisi yürümez’ de bizim sesimiz Haydar Dedelerinin sesi, ister uyarsın ister rafa koyarsın

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder