Dr. Haydar Dümen Mutluluk yarım kalırsa...
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk yarım kalırsa...

Erkeklerin yakındığı erken boşalma, eşlerini de yıpratıyor. Kendini hazır hisseden, büyük istekle cinsel ilişkiye başlayan kadın erken boşalma yüzünden hayal kırıklığına uğruyor, yarıda kalıyor. Sorun varsa tedavi olun ve mutluluğu el ele yakalayın...

BÖYLE SORU YOK!

Kızdan ayrılsam mı?

20 yaşındayım. Ben kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama o her gün birlikte olmak istiyor. Bu yüzden ondan ayrılmayı düşünüyorum. Bu kadar istekli olması normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, bence de ayrıl. Çünkü bu yıl seni çıkmaz sokaklara atar. Olan olmuş. Arkadaşınla bir kafede otur, “Bak canım, cinsel ilişkinin sayısını azaltalım, bu işin sayısını bilim ortakları azaltın diyor. Evliliğe niyetliysek şimdilik Hocam buna da izin vermiyor” de. Cinsellik tacınızın pırlantayla süsleneceği günler 30’undan sonra olacak. O günleri de hesap ederek ruhunuzu ve fiziksel yapınızı verimli kullanın, kendinizi bozuk para gibi harcamayın.

Haberin Devamı

Aynı tempo sürer mi?

Nişanlımla günde 3 kez ilişkiye giriyoruz, ikimizde de doyumsuzluk var. İleride vajinada genişleme olur mu? Evlilikten sonra aynı tempo devam eder miyiz?

CEVAP

Değerli okurum. Evlilikte 2 yıl içinde senin hızlı posta seferlerin normale dönecek. Nişanlın yüzükle mi yoksa aranızdaki anlaşmayla yani tüzükle mi sana bağlı? Bu kararı verirken iki taraf bile bile mi yoksa başkasının ağzını kapama durumuyla mı hareket ettiniz? Evlilikte cinselliğe odaklansanız bile bir süre sorun yaşayacaksınız. Sayılar düşecek, birkaç yıl sonra haftada 2-3’e inecek. Bunu zaman belirleyecek. Ne yapalım zamana sözümüz geçmiyor. Karanlık bir bulutun arkasında, siz mutluluk ışığıyla onu aydınlatıp el ele verirseniz yollar açık.

Geç boşalmam mümkün mü?

Yaşım 35. Erken boşalma sorunum var. Bu yaştan sonra mastürbasyonla erken boşalmadan geç boşalmaya geçilebilir mi yoksa sadece bu ilişkide mi gerçekleşir?

CEVAP

Değerli okurum, sayenizde yazı-tura atanlara döndüm. Yani kardeşim evli misin, bekar mısın? Yoksa kadın, kıza bakarken mi boşalıyorsun? Mastürbasyonu bahane edip o yoldan kendini alıştırarak geç boşalmayı mı amaçlıyorsun? Ne desem boş. Bugün senin günün, koş yavrum koş. Nereye mi dedin? Tabii ki tedaviye. Gelelim sonuca, pardon değerli okurum. Yukarıdaki kargaşa senin yüzünden. Hemen evliliğe olta at, eğer derdin yine de çözülmezse haydi bakalım tedaviye. Doktorunu bulursan azmana döneceksin. Yok gitmezsen yuvanda çürüyeceksin.

Haberin Devamı

Meni akmasın diye engelledim

Tam boşalacağım zaman uyandım ve meni akmasın diye engelledim. Kasıklarım ve kalçam çok ağrıdı. Bunun zararı var mı?

CEVAP

Zararı yok ama ağrısı var değerli okurum. Sana diyor ki benim sistemime fazla karışma. Yola çıkmışı engelleyince keseden de baskı gelince, ben sıkışıyorum, oradaki dokuları biraz incitiyorum. Bazen kanama da oluyor. Sen trafik memuru olacaksan, yeşil ışık yanmışsa hızlı arabalara dur deme, geçiş hakkı ver, kendini kurtar, yersiz frene basma.

Erken boşalma yüzünden kavga ediyoruz

20 yaşındayım. Penisimin boyu 12 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman erken boşalma sorunu yaşıyorum. Bu sorun yüzünden sevgilimle sürekli kavga ediyoruz. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bu konuda sevgilin haklı olduğu için her kavgada tepesine çıkıp horoz gibi gagalamayacaksın. Aşağıdan alarak erken boşalmanı tedavi ettireceksin. Kız da eşit haklara sahip olduğundan, onun da senin gibi ruhu ve teni doyacak. Ondan sonra durum mutluluğa kalacak.

Eşimi seviyorum ama...

2 yıldır evli kadınım ama ilişkiye giremedik. Çünkü geçmişte yaşadığım bazı olaylardan dolayı kendimi kasıyor, çok sıkıyorum. Eşimi seviyorum ama bacaklarım kitleniyor. Doktor zarımın esnek olduğunu söyledi. Cinsel ilişkiye rahat girmem için ne yapmalıyım? Bana yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, yapacağın bir şey yok çünkü sende vajinismuş kasılması var. İradeye bağlı olmadığından bu durum yıllarca da sürebiliyor. 10-20 yıl sürenler bile var. Bu rahatsızlık tedavi ediliyor. Sen de duy, zaman kaybetmeyin ve birbirinizi germeyin, tedavi olun.

2-3 dakika sürüyor

19 yaşındayım. Cinsel organım küçük geliyor. Bir de erken boşalıyorum. Boşalma sürem 2-3 dakika arasında. Bu duruma nasıl çözüm bulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğin zaman 3-5 ay onu kendi haline bırakacaksın. Hâlâ aceleciyse biz onu eğitecek, ağzına gem takacağız, şimdilik sorun yok.

Eğrilik kadına sorun yaşatır mı?

17 yaşındayım. Cinsel organım 18 santim. Ama ucuna doğru hafif bir eğrilik var. Bu eğrilik ileride partnerime sorun yaşatır mı?

CEVAP

Değerli okurum, santimi mantimi, eğriliği meğriliği tam ve normal. Bir erkeğe yakışır türde biraz da insaflı ve kadına, kıza saygılı davranırsan senden çok kadının ve kızın memnun olacağını ben sana söylüyorum.

Zarın yırtılmaması gebeliğe engel mi?

5 yıldır erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Ama benden kan gelmedi. Doktora gidip kızlık zarımın yapısı hakkında bilgi istedim. Doktor, zarın halka şeklinde olduğunu anlattı. Yırtılma olmadığını söyledi. Gebeliğe engel bir durum mudur?

CEVAP

Sevgili kızım, yollar açık, sen gebe kalmamda sorun olur mu diyorsun. Çok yakın zamanda bile gebe kalabilirsin. İşte o zaman yana yakıla beni ara. Biraz da ağla, “Ben bu çocuğu ne yapacağım?” diye. Bak ne biçim sorunlar yaşayacağız. Gebe kalmayı önle, gerisini sana bırakıyorum.

Midesi bulanıyor, neden?

20 yaşında bir kız arkadaşım var. Ne zaman ilişkiye girsek midesi bulanıyor. Bu durum ikimizi de üzüyor. Bulantılar yüzünden kız arkadaşım ilişkiye girmeye çekiniyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, bazı kadınlarda, kızlarda bunu görüyoruz. Bu psikolojinin tepki mekanizması. Yani kız, cinselliğe hazır olmadığı gibi psikolojisi, eğitimi, aile yapısı ve değer yargılarından dolayı bilinçaltı bir etkiyle tepki veriyor. Şimdilik üzerine gitme. Çünkü gelecekteki cinselliği bu yolda gelişirse baskı altında kalır. İleride hiç mutlu olmaz. Büyütebilir miyim?

20 yaşındayım. Penisim çok küçük yani 7-8 santim civarı. Karşımdaki kadını tatmin edemediğimi düşünüyorum; penisimi büyütebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, penisin ereksiyon halinde 7-8 santim ise hemen bir üroloji uzmanına başvurmanı öneririm. Eğer sönük hali böyleyse ideal.

Hamile kalır mı?

Geçen ay bir kızla ilişkiye girdik. O günden itibaren görüşmedik. İlişkiye girerken prezervatif taktım. Boşladığımda her şey yolundaydı. Acaba kız hamile kalır mı? CEVAP Yahu değerli okurum, ben nereden bileyim, nasıl bileyim? Rüyaya mı yatayım, falcıya mı sorayım? Bu yüzden uykum kaçarsa kalkıp şıkır şıkır oynayayım mı?

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın merkezi beyindir. Ama ona yürek sahip çıkmalıyız. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder