Dr. Haydar Dümen Mutluluk yarım kalıyor
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk yarım kalıyor

Haberin Devamı

Erkeklerin yakındığı erken boşalma, eşlerini de yıpratıyor. Büyük istekle cinsel ilişkiye başlayan kadın erken boşalma yüzünden hayal kırıklığına uğruyor. Beklediğini bulamıyor ve mutluluğu yarım kalıyor. Böylece hem cinsellikten hem de erkeğinden soğuyor...

BÖYLE SORU YOK!

Benimki hep ayakta

28 yaşındayım, benimki hep ayakta, insan içine çıkamaz oldum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Aman okurum yerin kulağı var, sakın kimse duymasın! Yoksa nazar değer hep ayaktalıktan istifa edip yataklığa girer. İşte o zaman yandın demektir. Aslında yatakta görev başında ise, yani siper kazıp içine saklanıyor, sonra atışa geçip görevini tamamlıyorsa ona da işini yapmış deriz.

Ancak yatakta komada olsaydı olaya başka türlü bakardık. Peki peki anladık, neyine yardım edeyim? Boynuna tasma taktırıp dizine mi bağlatayım?

Sen kendi parçana söz geçiremiyor, iradeni ona esir ediyorsan bir gün gerçek yardım ihtiyacın olacaktır. Bunun için atının dizginini, aslanının yelesini sıkı tut. Avucunla değil, elinin tersiyle onu it ve iradenin yolunda git.

İlişkiden 1 saat sonra kan gelir mi?

Bir kızla ilişkiye girdim, bana bakire olduğunu söyledi. İlişkide kanama olmadı. 1 saat sonra kan geldiğini söyledi. Kan hemen mi gelir, 1 saat sonra kanama olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, vallahi de billahi de senin kızı çok sevdim. Şöyle gözümün önüne getirdim. Nice zamandır düşünüyor, boşa koyuyor dolmuyor, doluya koyuyor almıyor misali, bu konu üzerinde hep aklı ve hesabı. 3 gün önceden başladı hazırlanmaya. Hem korkuyor hem ürküyor hem de içindeki canavara göz kırpıyor.

Sonunda girmiş senin odaya, karar vermiş “Ya Settar” diye kendini atmış mindere. Yarı aygın yarı baygın tutku aklını esir almış. Onu da pamuk ipliğine bağlamış.

Ha koptu ha kopacak, eğer ip koparsa olay yarı yolda kalacak. Heyecan bastı, felç etti bedenini. Sana göre ilişki var. Ama kanama olmayınca 2 saatliğine çiçeğin saksısı kalmış kıza. O şimdi zara göre bir kadın melek, sana da biraz izan ve akıl gerek.

Acaba sınıfta mı kaldım?

56 yaşındayım, 80 kiloyum, 1.90 boyundayım. 23 yıllık evliyim. Eskiden günde 4-5 defa ilişkiye girerken şimdi çok kötü. Sınıfta kaldık. Bu normal mi yoksa bende bir anormallik mi var?

CEVAP

Değerli okurum, bu konuda her şeyi hatun ya da partner belirler, söz sahibi odur. Akıl bir tarladır işlemesini bilene, akıl bir aynadır bakmasını bilene. Ağa, kahyasını şehre göndermiş “Bak bakalım oralarda durum nasıl?” demiş.

Kahya 1 hafta sonra gelince, çıkmış ağanın karşına ve “Şehrin bir ağası var ki sorma, bankalarda kasa kasa parası, 3 arabası, 2 aşçısı, 3 çocuk bakıcısı, geleni gideni günde 50’si” diye sayarken ağa dayanamamış “Ya karısı ya karısı?” diye sormuş. Kahya “Ağam bir tane” deyince “Aaa gitmem, benim 4 tane, ben onun gibi 4 ağa ederim, ondan zenginim” demiş.

Değerli okurum, bu bir mesajdı, gülelim diye yazdım. Ya idare et ya uzmanına git.

Kız tahrik ediyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Her hareketiyle beni tahrik ediyor. Evlenmeden önce böyle bir şey yapmak istemiyorum. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiden uzak durmanın yolunu sen zaten bulmuşsun.

Büyütücü işe yarar mı?

26 yaşındayım, penisim 7 santim. İnternette penis büyütücü, performans artırıcı ilaçlar görüyorum. Bu ilaçların yararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbirinin yararı yok. Penis 1-2 santim kadar ameliyatla büyütülür. Buna gerek görüldüğünde bu konuda uzman olan bir hekim bulursun, konuşursun.

Esnek mi, kan gelir mi?

22 yaşında kızım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisin yarısı vajinama girdi, canım acıdı ama kan gelmedi. Esnek mi yoksa evlenince kan gelir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bu birleşmede vajinan esnedi. İlerideki bir birleşmede penisi çapıyla da ilgili kanayabilir de kanamayabilir de. Esnekse “Esnektir” dersin.

Cinsel organım gelişir mi?

17 yaşındayım. Vücut geliştirmek için 2 yıldır spor salonuna gidiyorum. Vücudum gelişiyor ama cinsel organım da gelişir mi?

CEVAP

Gelişir yavrum, gelişir. Zamanı gelince de çalışır. Ama bir engeli var, alışması lazım. Zamana ihtiyacı var. Sadece kilo alma.

Kız arkadaşım çok kızıyor

25 yaşındayım, kız arkadaşım da 24 yaşında. İlişkiye girince ben çok erken boşalıyorum. Sevgilim çok sinirleniyor. Acaba bu bir hastalık mıdır? Yoksa normal bir durum mu? Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşulları oluşunca sana hekimler yardım edecek, üzülme. Ama kız arkadaşın haklı. Her hamlede yarıda kalmış bir zevk, kadında düş kırıklığı yaratır. Yine yazayım, Ağustos sıcağında kız susamış, senin de elinde buzlu limonata var. Kız aldı, doya doya sonuna kadar içti. İçindeki ateş söndü. Oysa erken boşalmada, sen kıza bir bardak limonatıyı verdin. Bir yudum içti, hemen elinden aldın. Anladın değil mi?

Her ilişkide acı çekiyorum

24 yaşında kızım. 2 yıldır ilişkim var. İlk seferinde çok canım yandı. Sevgilim şimdi her gün ilişkiye girmek istiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 3-5 ilişkiden sonra acı devam ediyorsa bir jinekologdan yardım istemeniz gerekir. O yardıma rağmen acılar olursa onu da biz çözeriz.

Bozuldu mu?

18 yaşında kızım. Mastürbasyon yaptım ama yüzeysel. Orgazm oldum. Sabah kalktığımda iç çamaşırıma değil ama peçeteye 2 damla kan geldi. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sanmıyorum, sevgili okurum. Bozulmadı. Vajinanın girişini koru, bozulmaz.

Kızın canı yanıyor

21 yaşındayım. Düzenli bir cinsel hayatımız var. Kız arkadaşım cinsel ilişki sırasında vajina çevresinin çok fazla sızladığını söylüyor. Bu yüzden yarıda bırakmak zorunda kalıyoruz.

CEVAP

Değerli okurum, tahmin ediyorum zorlamalar var. Kızın yavaş, sevecen hareketlere ihtiyacı olduğunu sanıyorum. Sense herhalde hızlı zorlamalara giriyorsun. Malumunuzun orası narin dokulardan oluşuyor. Dikkatli ol.

Nasıl önlem alabilirim?

30 yaşında, 2 kız çocuk annesiyim. Normal doğum yaptım. İlişkide acı çekiyorum. Çünkü vajinamın girişi gevşek. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kimi kadınların başına gelen bir olay. Çözümü estetik operasyonlar. Bunlar yapılarak daralma sağlanabilir. Bu işte yetenekli bir hekim bir kadın-doğum uzmanı sorununu çözecektir.

İlk kez ilişkiye girdim

18 yaşındayım. Geçenlerde ilk defa ilişkiye girdim. Kız arkadaşımla daha ön sevişme yaparken boşalacaktım. Acaba ilk olduğu için mi böyle oldu? Yoksa bir sorunum mu var?

CEVAP

Sevgili yavrum, heyecandan olur. Bu bir öğrenme, alışma işidir. Cinsellikte heyecan ortam ve tedirginlik olumsuz rol oynar. Erken boşalma olabileceği gibi peniste ereksiyon zorluğu da yaşanır. Bunlar zamanla düzelir.

Yırtıldı mı?

21 yaşında kızım. Sürtünme yoluyla sevişirken penisi biraz vajinama girdi. Kanama olmadı. Acaba kızlık zarım yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, tabii ki yırtılmadı. Bana göre esnek. Evlendiğindeki kanama olup olmayacağını ne ben bilirim ne de sen bilirsin. Onu belirleyen vajinanın kapısı ile penisin yapısıdır.

Zar yırtılmadan hamile kalınır mı?

18 yaşında kızım. Kızlık zar yırtılmadan hamile kalınır mı?

CEVAP

Kalınır sevgili yavrum, boyundan büyük işlere kalkışma olur mu?

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkı bir kumar sayarsan kaybedeceğin kesindir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder