Dr. Haydar Dümen Mutluluk yolu açılır
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk yolu açılır

Haberin Devamı

Cinsellik çift arasında yaşanıyor. Herkes payına düşeni alırsa iki tarafı da mutlu ediyor. Kadın ya da erkek kimin desteğe ihtiyacı varsa diğeri ona yardım elini uzatırsa yollar açılır, mutluluk bulunur...

BÖYLE SORU YOK!

Sertliğini kaybetmiyor


19 yaşındayım. Benimki bir türlü sertliğini kaybetmiyor. Hiç ilişkiye girmediğim için olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, desene sen 3 ayaklı bir yapıya sahipsin. 3’üncü ayağın için gururlanıyor mu yoksa rahatsız mı oluyorsun? Bu soruya sanırım gururlanıyorum yanıtını verirsin. Peki bizden ne istiyorsun? İlişkiye gireceksin de benden izin ya da sözlü-yazılı rapor mu bekliyorsun? Veya maşallah seninki müzelik dersem, reklamını mı yapacağımı sanıyorsun? Neyse, oluyor böyle uçukluklar varsa aramızda kimi kaçıklar. Bir de kök söktürüp ter döktürüyorlar. Senin derdin yok, keyifle idare et.

Nasıl büyütürüm?

17 yaşındayım, penisim 10 santim. Küçük diye kız beni istemiyor. Büyütmek için ne yapayım?

CEVAP

Çocuğum, aslanım, 17’sinde kız arkadaşınla evlilik oyunu oynadınız da, kız gördü ve beğenmedi mi? O kaç yaşında? Boyut konusunu nereden, kimden öğrendi? Küçük yorumu için; acaba onu küçük kalem gibi görüp ona göre mi değerlenirdi ve ‘bu bana yetmez’ mi dedi?

Bu yaşta tapu alır gibi iyi ki milimetrekaresinin hesabını yapmadı. Belki de matrak yazımızdan bu hesabın nasıl yapıldığını soranlar da karşımıza çıkacaktır. Değerli okurum, uzatmayalım. Hadi aslanım, uyku saatin geldi, sütünü iç, yat. Yarın sınavda aldığın başarı notunu bana ilet.

Karım hiç memnun değil

Yeni evliyim. Eşim 19 santim olan penisimden memnun değil, korkuyor. Ne zaman üzerine gitsem kaçıyor? Yardım edin, zor durumdayız. RUMUZ: EDWARD

CEVAP

Değerli okurum, eşinin nereye kadar üzerine gidiyorsun? Bu işi göstermelik mi yapıyorsun? Yani eşini mi korkutuyorsun? Zorla güzellik yani seks olmaz. Üzerine fazla düşme, biraz da ona zaman bırak. Evlilikte bu işin göstermelik olanını ve pazarlık yapılanı ilk senden duyuyorum.

Ev hali bu. Sizin mahremiyetiniz yok. Banyosu var, sıcağı var, derken giysi değiştirmek ve yakınlaşmalarıyla mübarek her zaman göz önünde. Öyleyse sen köşe bucak kovalayıp eşini korkutuyor musun? Neyse, olay karmaşık bir bilmeceye benziyor. Bu nedenle bildirmece sunamıyoruz. Kendi formülünü kendin bul diyoruz.

Kız arkadaşım hamile mi?

1 ay önce arkadaşımla ilişkiye girdik, ben boşaldım. Memelerinde ve karnında şişlik var. Bazen de midesi bulanıyor. Acaba bu psikolojik mi yoksa kız hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalmadı. Ama psikolojik etki altında kaldı.

Cinsel ilişkiye girmek istemiyorum

27 yaşında, 4 yıllık evli kadınım. Bir oğlum var. Ben eşimle birlikte olmak istemiyorum. İlişki sırasında boşaldığımı anlamıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, cinsel soğukluk tablosu çiziyorsun. Cinsellikte iki tarafın isteklerine uyarak ve kırmadan bir orta yol bulunursa güzel sonuçlar alınır. Sende olan bir eksikliği eşinin gidermesi gerekir. Sen de ona yardımcı olabilirsin. Önünüzde uzun bir yol var. Mutlaka çözüm arayın ve bulun.

Kendimi tutamıyorum

21 yaşındayım. Kız arkadaşım da 18 yaşında. Bundan 10 gün önce kız arkadaşımla 17 saatte 9 kez ilişkiye girdim. O günden sonra 7 kez daha ilişkiye girdik. Kendimi tutamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, uçurumun kenarında oyun oynuyorsun. Kendini tutamazsan yuvarlanırsın. Tutarsan, orada kenarda kalırsın. Ve yaşamının gelecek 50 yılında cinselliğini adam gibi kullanırsın. Uçurumdan yuvarlanmak üzeri olan sana ben bir dal uzatsam ne kadar tutunacaksın, ne kadar söz dinleyeceksin? Ben güvenemediğim için olayı iradene havale ediyorum.

Orgazm olamıyorum

26 yaşında kadınım. Eşimle birlikte olurken tatmin olamıyorum, aklıma başka şeyler geliyor. Bir de evlenmeden önce kendi kendimi tatmin ederdim. O zaman zevk alıyordum. Şimdi niye olmuyor?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazm tekniklerini öğrenmen gerekecek. Biraz da eşinin ustalığı rol oynayacak. Biraz sabır, bilgi, fantezi ve bunların bileşkesinde tabii ki zaman içinde bir amaca ve sonuca ulaşacaksın.

Sertliğini yitiriyor

41 yaşında, evli, 2 çocuklu bir erkeğim. Daha önce aktif bir cinsel hayatım vardı. Şimdi ise penisim sertliğini yitiriyor. Bu yüzden aile saadetim tehlikede. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, şeker hastalığın var mı? Olay psikolojik de olabilir, damar sistemi ile ilgili de. Damar sistemiyle ilgili olup olmadığını anlaşılması için ultrasonla penis renkli doplerine bakılması gerekir. Bunu hastanede yaptırabilirsin. Sonuç sağlam çıkarsa, geriye psikolojik olan kalır. O da bazen zamanla kendiliğinden, daha çok dert edinmemen koşuluyla düzelir. Gerekirse tedaviye de başvurabilirsin.

Karım neden çekingen?

Karımda soğukluk var. Sanki duvarla sevişiyor gibiyim. Eşimle konuştuğumda “Ben de istiyorum ama çekiniyorum” diyor. Ne olur bize yardım edin. Acaba psikolojik destek alsak mı?

CEVAP

Değerli okurum, ülkemizde kadınlar her bakımdan kuşatılmış durumda. Eşini anlayışla karşıla. Çünkü o da sıkıntıda. Sevdiği, hayatını birleştirdiği eşine, onun istediklerini tam verememenin yani oyuna katılamamanın suçluluk duygusunu yaşıyor. Zaman lehinize işler. Fantezileri fazla sert olmamak koşuluyla kullanın.

Her kızla ilişkiye girmek istiyorum

17 yaşındayım. Günde 3 kere mastürbasyon yapmadan kendime gelemiyorum. Gördüğüm her güzel kızla ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olsan diyorum. Biraz da etik duygularını, sorumluluklarını düşünsen.

Hep sivilce çıkıyor

17 yaşındayım. Hemen her gün mastürbasyon yapıyorum. Yüzümde sivilceler çıkıyor. Arkadaşlarım “Mastürbasyon yapınca çıkıyor” diyor. Acaba neden bu mu?

CEVAP

Değerli okurum, yüzünü temiz tutmalısın. Mastürbasyonla ilgili değil. Gerekirse cilt hastalıkları uzmanından da yardım alabilirsin. Bir süre sonra geçecek.

İsteğimi nasıl azaltırım?

25 yaşındayım, karşı cinse karşı o kadar istekliyim ki güzel, çirkin demeden herkesi arzuluyorum. Her gün en az 3 kere mastürbasyon yapıyorum. Bu isteğimi nasıl azaltırım?

CEVAP

Değerli okurum, sosyal ve ekonomik şartlar uygunsa evlen. Ya da kendini o kadar yor ki cinsellik aklına gelmesin. Ama o kadar mastürbasyon da olmaz ki!..

Acaba mikrop mu kaptım?

2 hafta önce bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim. Bir hafta sonra tuvalete gittiğimde yanma başladı. Acaba mikrop mu kaptım?

CEVAP

Değerli okurum, vakit kaybetmeden idrar ve meni tahlili yaptır, hemen.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk ekmeğinin mayası sevgi, hamuru özveridir. Ancak bu ekmek yürek fırınında pişerse kutsallığını kazanır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder