Dr. Haydar Dümen Ne erken ne de geç
HABERİ PAYLAŞ

Ne erken ne de geç

Cinselliği herkes merak ediyor. Bazıları yaşıyor, bazıları sadece dinliyor. Unutmayın, cinsellik zamanı gelince yaşanmalı, ancak o zaman mutluluk verir. Bu yüzden dikkat! İlişkiye girmek için ne erken davranın ne de geç kalın. Her şey zamanında güzeldir.

[[HAFTAYA]]

Spermlerim biter mi?

Çok ilişkiye girmek spermleri bitirir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, spermler sürekli üretildiğinden bitmez. Ama bitmiyor diye de bol kepçe kullanılmaz. Bunu böyle bil.

Evlendiğimde isteksiz olmaktan korkuyorum

27 yaşındayım. Hiçbir kadınla ilişkiye girmedim. İsteseydim birçok kadınla birlikte olurdum ama tercih etmedim. İki haftada bir mastürbasyon yapıyorum. Sizce evlendiğim zaman isteksizlik sorunu yaşar mıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, olabilir. 10 yıldan fazla, sayısı az da olsa cinselliğin mastürbasyona programlanmış. Bunu aşman kolay değil. Zamanı gelince de karşı cinse yönelmek ruhsal sağlığımız için önemlidir. Ülkemizde buna olanak bulunmuyor ama yine de her şey zamanında ve yerinde olsa, doğanın kurallarına ters düşmemiş oluruz. Bu yaştan sonra senin hemen ilk adımı atman ve olabilirse evlenmen gerekir. Çünkü evlilikte eşine alışana kadar belki bir zaman dilimine de ihtiyacın var.

Büyütebilir miyim?

23 yaşındayım. Penisim 11 santim. Kendime güvenimi bile kaybetmek üzereyim. Bir kızı seviyorum ama evlenmek istemiyorum. Cinsel organımı ameliyatla büyütebilir miyim veya bu halde evlenirsem bir sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın normal. Bütün klasik kitaplar böyle yazar. Kadının vajinası 8 santimdir. Kiloluysan ve kasıklarında yağ birikimi varsa bu yağlar, penisi 1-2 santim yuttuğundan görüntü daha küçükmüş imajı verir. Öyleyse o bölgedeki yağları eritmeye bak. Değilse, sevdiğin kişiyle göğsünü gere gere, rahatlıkla evlen.

Ne kadar istesem de orgazm olamıyorum

25 yaşındayım. 7 yıllık evliyim ama orgazm olamıyorum. Mastürbasyon yaparken orgazma ulaşıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, bu bir teknik sorunu. Fanteziler yanında uygulanabilecek bazı teknikler de orgazmı tetikleyebilir. Ama takdir edersin ki ben bu teknikleri sayfalarda anlatamam. Dert etme, kadınların pek çoğu senin gibi. Klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçiş yöntemleri aranacak. Ya da ikisi birden kullanılacak. Örtülü de olsa ne demek istediğimi anladın sanırım.

Haberin Devamı

Cinsel ilişkiye çok meraklıyım...

16 yaşındayım, cinsel ilişkiye çok meraklıyım. Her gün film izliyorum. Yaşımın küçük olduğunu biliyorum ama birçok arkadaşım cinsel ilişkiye girdi bile. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili yavrum, bu yaştaki arkadaşlarını cinsel ilişkiye girdikleri zaman sen gördün mü? Yarın sen git, arkadaşlarına “Ben her gün iki defa cinsel ilişkiye giriyorum” de. Lafın atmasyonunun KDV’si de yok, gümrük vergisi de. Diyelim ki onlar girdi. Onların düştüğü çukura sen düşme. Daha önünde 60 yıl var. Şakır şakır cinselliğin işleyecek. Şimdiden ruhunun musluklarını kurutma.

Boyu yeterli mi?

Penisim 13 santim. Cinsel ilişkiye girersem sorun yaşar mıyım? Cinsel organımın boyu yeterli mi? Penisi büyüten kremler var, gerçekten yarar sağlar mı? Yan etkileri var mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, büyütmeye ihtiyacın yok. Normaldir, yeterlidir. Pomat momat hiçbir şey büyütmez. Haftada 1-2 kez mastürbasyon yapar, işine bakarsın. Kızlarla duygusal arkadaşlıklar kurarsın. Okuyorsan, diplomanı alırsın. Ondan sonra açılmış yollarda Türkiye’nin yeni bir elemanı olarak hayata adımını atarsın. Görüyorsun, önünde büyük amaç ve işler var. O yola ağırlık ver. Ufak santimlerle uğraşma.

Çok aceleciyim

27 yaşında kızım. Erkek arkadaşım çok sakin biri ama ben aceleciyim. Hiç ilişkiye girmedim. Ama seviştiğimiz zamanlar tam hazza ulaşacağım zaman acı duymaya başlıyorum. Ne yapmalıyım? Hep böyle mi devam edecek?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel ilişkide erkekler aceleci olur. Burada iş tersine dönmüş. Sen acele ediyorsun. Sanki kaçan treni yakalar gibi bir telaş içindesin. Bırak karşındaki koşsun. Sen havaya gir, sakinleş. Kendini ve bedenini kasma.

Nişanlımla birlikte olmak istiyoruz ama...

5 yıldır çıktığım kız arkadaşım var. Bu yıl nişanlandık. Ben onunla ilişkiye girmek istiyorum. Ama nişanlım ailesinden korkuyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Sevgili okurum, erkenden evlenin. 3-5 ay daha sabredin. Başını ve nişanlının ruhunu niye zora sokuyorsun ki? Acelen ne ki? Önünüzde 50-60 yıl var.

Kızlara karşı hiç ilgim yok

24 yaşındayım. Kız arkadaşım ve karşı cinse karşı ilgim yok. Haftada 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu durum psikolojik mi?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon alışkanlığın var. Ama yavaş yavaş bundan uzaklaşıp kızlara en azından duygusal yaklaş. 10 yıldır mastürbasyon yapıyorsun. Kızlara alışana kadar 3-5 yıl geçer. Evleneceksin, çocukların olacak. Ama her kız arkadaşın için de “Bununla yatayım” diye düşünürsen işte o zaman hapı yutarsın. Sonuç alamaz paniklersin. Bu defa mastürbasyonun dönülmez yoluna girersin.

Çok ilişkinin zararı var mı?

Erkek arkadaşımla 1.5 aydır sözlüyüz. O her an benimle birlikte olmak istiyor. Bu durumdan şikayetçi değilim ama fazla ilişkinin bize zararı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, sözlülük dahası nişanlılık dönemi bir tür anlaşma ve evliliğin kısaca pazarlama dönemidir. Senin ufaklık evlilik ve nişan bile olmadan sahipsiz bostan dalar gibi o bahçeye dalmış. O organı sanki kavun, karpuz sanmış. Sen ki iyi niyet, belki saftirik, dahası “Yan cebime koy” örneği bir masumiyetle çıkmışsın yola. Şimdi evlilik haritasını soruyorsun bana. Bak güzel kızım, her şeyi bilirim de daha kasaba bile gelmemiş ete soğan doğrayıp eti kokutamam.

30 yıldır erken boşalıyorum

47 yaşındayım, 17 yaşından beri erken boşalma sorunum var. “Bitkisel ilaç kullan” dediler. 1 ay kadar kullandım ama faydası olmadı. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Ah benim tatlı dilli, soluk benizli, tembel mi tembel okurum. Tam 30 yıl sen bu sorunla savaş. Her bir ilişki bir yıkım, yüzünü bir türlü güldürmüyor bu takım! Kadının evliliğe ve yaşadıklarına “Kader” demiş. Şansının sunduğu ayvayı da yemiş!!! Okurum 17 yaşında, kendinde bu sorunu keşfetmiş. Maşallah tühh tühh, 1 ay ilaç kullanmış. Bana göre zahmet etmiş!!! Sonra boynunu bükmüş, “Şansım” deyip sineye çekmiş. Değerli okurum, 17 yaşında ilişkiye adım atmışsın, ne oldu şimdi? Erken öten horoz gibi, senin horoz da o yaşta, o heyecanla bu duruma alışmış. Şimdi ne oluyor? Sığındınız Hocanıza, elden gelden yapılacak, çaresine bakılacak.

Çok kan geldi, bayılmışım

2 haftalık evli kadınım. Geçen hafta birlikte olmayı denedik. Çok kan geldi, bayılmışım. Tekrar denedik ama olmuyor. Ne olur yardım edin. CEVAP Sevgili okurum, zorlanınca her şey zor yırtılır. Kağıdın bile suyu ve huyu vardır. Sorun yırtanın hünerine bağlıdır. Kadın korkuyor, kendini sıkıyor. Bacaklarını da korkudan açamıyor. Erkek bir an önce bitse, erkeklik sınavından bir geçse derdinde. Ya ruhlar ne olacak? Ey erkekler, organını mızrak sananlar, evliliğin ilk gününe acı ve korku katanlar, bilmiyorsunuz ki bu ilişkilerin ve eylemin onayı beyinden ve ruhtan geçer. Zorlama korkuyu pekiştirir. Kimi zaman ilişki aylar, yıllar ertelenir. Buna da tıpta vajinismus denir. Çaresi vardır ve tedavi kesindir.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanı insan yapan kendisidir. H. D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder