Dr. Haydar Dümen O gece diye tutturmayın
HABERİ PAYLAŞ

O gece diye tutturmayın

Haberin Devamı

İlk gece hem kadın hem de erkek için sıkıntılı. Tedirginler, korkuyorlar. Gençler, sakin olun. İlk geceye her şeyi sığdıracağız diye kendinizi zorlamayın. Önünüzde uzun bir yol var, hazır hissettiğinizde birlikte olur, mutluluğu bulursunuz.

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim uyuyakalıyor 25 yaşındayım, kız arkadaşımla ne zaman ilişkiye girsek sevgilim uykuya dalıp uyanmıyor. Hep yarıda kalıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşın etine buduna dolgun mu? Ya da anasının kuzusu, suya sabuna dokunmayacak kadar tembel mi? Kaç saat ya da ne kadar birlikte kalıyorsunuz? Bir gece ise bırak uyusun. Uyumasını bekle ki ikramiye sana çıksın ve ödülünü toplayasın!!! Uyanmaması garip. Yanında kalma numarasından mı yoksa kokuna doyamamasından mı anlayamadım!!! İştahın var, sen obursan onun da kapasitesi sınırlıysa 400 metreyi, 100 metre 100 metre koşmak istiyorsa bu da onun hakkı. Onca özverisine karşı senin de ona hoşgörün oluversin.

Cinselliğe çok düşkünüm

34 yaşındayım, kız arkadaşım 30 yaşında. Cinselliğe çok düşkün olmam ilişkide sorun yaratıyor. Bu düşkünlüğü nasıl azaltırım?

CEVAP

Değerli okurum, evli mi, bekar mısın? Evliysen bu düşkünlük biraz daha nötrleşmeliydi. Bekarsan demek ki kronik çapksın. Sanki bıldırcın avcısı gibisin. Kız arkadaşın 30 yaşında olduğuna göre ‘bak tadına, at çöpe’ türünde olmaz. Düşkünlük nasıl yani? Gecelik skora göre mi ya da cinsel obur kimliğinden mi kaynaklanıyor? Keşke şikayet kızdan gelseydi, bana bir ipucu vermiş olurdu. Sana gelince; irade dizginiyle biraz oynayıver. Ne kazanırsan onu kâr sayıver. Bir de nereye doğru gidiyorsan haritaya bakıver.

Gecede 7 bize az geliyor

23 yaşındayım. Nişanlımla gecede 7 kereden fazla ilişkiye giremiyoruz. Bende sorun mu var? 7 az geliyor.

CEVAP

Acıyorum okurum. Kime mi? Önce kızlara. Şöyle ki, ilişkinin ötesinde bir dünya olduğunu görmeyen, ilişki kalitesini sayılarla ölçen, kadın-kız psikolojisini bilmeyen erkeklere tenlerini, ruhlarını teslim eden kızlara acıyorum. Sana gelince; hayatın üçte ya da dörtte birini geçmişsin. Yaş olarak evlilik kapıda bekliyor. Kızlar evlilikte mutluluğu, ruhta, ilgide, özveride, anlayışta ararken, erkeklerin çoğu bunların farkında bile değiller. Kuşkusuz cinsellik önemli. Ateş olmadan yemek pişmez. Pişmeden yense bile, şans midenin dayanma kapasitesine kalır. Al sana 7 ilişki. Bu ne ki? 14 olmalıydı diye dua ediver.

Karım bağırıyor

25 yaşındayım, 2 aylık evliyim. Cinsel ilişkiye 1 gün ara veriyoruz. İlişkiye gireceğimiz gün eşim ağrı çekiyor, “Acıyor” diye bağırıyor. Boşalamıyorum. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, vajinada herhangi bir iltihap ya da organik bozukluk yoksa (yoktur sanıyorum) o acıyı gideririz. Orgazm konusu biraz karmaşıktır. Ona da profesyonel yardım gerekebilir.

Neden penisim şişiyor?

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapmayı pek sevmiyorum. Yapınca ne zevk suyu ne sperm geliyor. Bir de mastürbasyon sonra cinsel organım şişiyor. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, şişmeye pek takılmadım ama meni gelmiyorsa, zevk suyu gelmiyorsa bunun da nedenini bulup çözmek gerekir. Dilersen bir üroloji arkadaşımıza uğrayıver.

Kızlar çok şikayetçi

17 yaşındayım. Birçok kere ilişkiye girdim. Penisim 17 santim. Kız arkadaşlarım çok rahatsız oluyor. Ben çok zevk alıyorum ama karşı taraf rahatsız olunca biraz kırılıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Çocuğum, ya sayı saymasını bilmiyorsun ya dayak yememişsin! Söylediklerin akla mantığa uyuyor mu? Nerede yaşıyorsun sen? Bak oğlum, ileride işsiz, güçsüz, mesleksiz kalır, baba servetini de tüketirsin. Sürünürsün bu kafayla gidersen.

Kanda belli olur mu?

21 yaşındayım. 2 ay önce yabancı bir kadınla ilişkiye girdim. AIDS kapmış olmaktan çok korkuyorum. AIDS kanda belli olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, AIDS MAIDS değilsin. Nereden kapacaksın ki? Kuşkular seni ruh hastası yapar. Ama çok kafaya takarsan, gider testini yaptırırsın. Sen bilirsin ama bana göre gerek yok.

Nasıl önlem alayım?

20 yaşındayım. 3 ay önce erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim. Kanama oldu, acaba kızlığım bozulmuş mudur? Bozulmuşsa ne gibi bir önlem alabilirim? Diktirme olasılığım var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, ne önlemi? Olan olmuş biten bitmiş. Kime, ne için diktireceksin? Kızlık zarını diktirsen aynı olayı tekrar edeceksin. V yine yırtılacak.

Nasıl dizginleyeyim?

1 yıllık ilişkim var. Kız arkadaşımı çok arzuluyorum. Kendimi nasıl dizginlerim?

CEVAP

Güzel çocuklarım, aşkın coşkusunu yaşamak başlı başına güzeldir. Arada böyle oluversin. Sekse de sıra gelecek. Ama olay hem vicdan hem sosyal açıdan ruhunuzu kanatmasın. Çevreyi incitmesin. İşin sırrı burada. Hadi benim güzel çocuklarım, tıpış tıpış el ele, biraz parka dolaşmaya gidin.

Cinsel organım kısa

Yaşım 22, penisim ciddi kısa ve ince. Görünüş olarak gelişimim iyi. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yardımcı olurum. Ama ilk önce sen bana yardımcı ol. Ölçü, ölçü, ölçü...

Kızlık zarı yırtılmış mıdır?

Geçen gün kız arkadaşımla sevişiyorduk. Tam birleşmedik ama penisim vajinasına girdi. Kan geldi. Ben zorlanmadım. Kız da acı hissetmedi. Acaba kızlık zarı yırtılmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, bana göre yırtıldı ama kesin değil. Şaşırdınız. Kızlık zarının ileride, derinde bir yerde olduğunu sanıyorsunuz. Oysa zar, vajinanın tam girişinde. Odanın kapısı gibi orada. Bu nedenle bir miktar giriş bile zarı bozuyor. Benden haber vermesi.

İlk gece ya erken boşalırsam?

26 yaşındayım. Nişanlıyım, yakında evleneceğim. Nişanlımla yüzeysel olarak bir şeyler yaşadık. O hiç zevk almadı. Ben zevk aldım ama erken boşalmam var. İlk gece geciktirici kullansam olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, örnek verelim, ava çıkıyor, bütün kuşları, tavşanları, keklikleri vurup çantana doldurmayı düşünüyorsun. Evlendiğinde erken boşalmanı düzeltiriz. İlk gece için ereksiyonu koruman gerekirse, onu güçlendirmek için ilaç alman daha doğru olur. Hayat uzun bir yol, hepsini bir geceye sığdırmak pusulanızın manyetik etkisini bozar.

Kız zevk almıyormuş

Penisim 6 santim. Kız arkadaşım ilişkiden zevk almadığını söylüyor. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 6 santim sönük haliyse normal. Sertleşme hali ise ufak. Eğer dediğim gibi ufaksa bir üroloji uzmanı ile görüş. Ama sönük hali öyleyse normaldir.

Çare bulamadım

24 yaşındayım, pek çok kez cinsel ilişkiye girdiğim, mastürbasyon yaptığım halde erken boşalmaya çare bulamadım. Arkadaşlarımla geneleve gittiğimizde ben en uzun 2-3 dakika sürüyor. Kendimi kötü hissediyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yardımcı olacağım. Senden rica ediyorum, evlen de gel. O zaman her şey yoluna girecek. Çünkü sürekli kadının olacak. Tedavi yerine oturacak.

GÜNÜN SÖZÜ

Akla asla sırtını dönme, öcünü alır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder