Dr. Haydar Dümen Onu hazırlamanız şart!
HABERİ PAYLAŞ

Onu hazırlamanız şart!

Haberin Devamı

Erkekler aceleci, kadınların isteklerini göz ardı ediyorlar. Beyler, kadınların ne bedeni ne ruhsal yapısı size benzer. Onların hazırlanması, ilişkiyi istemesi uzun sürer. Önce gönlünü fethedin. Biraz romantizm yatak odasındaki sorunları çözer.

Şişme kadın aldık ama...

3 arkadaş para toplayıp şişme kadın aldık. Şişme kadınla ilişkiye giren ilk arkadaş onu sahiplendi. Bize “Alın paranızı, ortaklıktan ayrılın” diyor. Nasıl bir yol izlemeliyiz? RUMUZ: ÇILGIN SÜTÇÜ

CEVAP Değerli okurum, sizin iş mahkemelik! Yargıç olarak kararımı bildiriyorum: Dosya incelendi. Lastik torbaya ilk sahip çıkana sizler izin verdiğinizden suç unsuru görülemedi. Şişmeyi sahiplenenle aranızda noter belgeli anlaşma olmadığından hak kullanandan yanadır teamülüne uyarak lastik bebek onun üzerine tescil edildi. Elde başka delil olmadığından sizlere ‘Çaylar şirketten’ örneği arkadaşınızın ikram edeceği 1 bardak buzlu gazoz içme hakkı verildi. İster için ister derneğe hibe edin.

Kocam çocuk istemiyor

24 yaşında, 10 aylık evli kadınım. Eşim 37 yaşında. Ben çocuk istiyorum ama galiba kocam istemiyor. İlişkiden sonra yarım saat kalkmamak gerekiyormuş. Ama eşim beni hemen kaldırıyor. Ona ne demeliyim?

CEVAP Sevgili okurum, baba istemiyorsa, bebek ‘istenmeyen çocuk’ olarak doğacaksa ve adamın niyetinde de senden ayrılmak varsa, yatakta yarım saat sırt üstü yatmana izin bile vermiyor, atını sağlama bağlıyorsa ben ne diyeyim? Meslek kutsaldır, görev kaçınılmaz. Yardım mesleğin özünde, umut doktorun gözünde, hayat yaşamın izinde aranır diyerek ben her şeyi göze alarak yardıma geliyorum. İlişkiden sonra yatakta yarım saat sırt üstü yatabilmen için tansiyonun düşsün, miden bulansın, karnın ağrısın... Yutarsa ne âlâ. Yutmazsa ondan gelecek hayıra hayal bile kurmayasın.

Mastürbasyonu nasıl bırakırım?

21 yaşındayım, aklım fikrim mastürbasyonda. Bırakmak istiyorum ama en fazla 1 hafta yapmadan dayanabiliyorum. Mastürbasyonu bırakmam için bana bir yol gösterin.

CEVAP Değerli okurum, bir alışkınlıkta iradeni kullan sözü ne kadar ucuz ve boş bir öneridir. Ben kendimi bildim bilelim, ülkemizde herkes herkese akıl verir. Cahillikle bilgelik sapla saman gibi birbirine karışır. Vatandaş hangi yola gideceğini şaşırır. Bu durumda yol ayrımına bakalım. Yetkili, size o yolun haritasını verecek. İyi de ayağınızda bot mu var, lastik terlik mi? Elinizde asa, evinizde masa mı var, bilmiyor. Yanlış yapmamak için oyunu kuralına göre oynayalım. Önce gel ikimiz bir horon tepelim. Gören maşallah desin. Sonra sen bir uzmana gitmelisin. Bana da “Haftada 2’ye indirmeye söz verdim” demelisin.

Kasıklarım ağrıyor

15 yaşındayım. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Birkaç gün için bırakmaya karar veriyorum ama kasıklarım ağrımaya başlıyor. Boşalınca rahatlıyorum. Önemli bir sorun mu?

CEVAP Sevgili okurum, o ağrılar meni birikim ağrıları. Organı çok çalıştırmaya alışınca salgılar da ona göre tempoya giriyor. Haftada 3-4’e kendini alıştır, kârlı çıkarsın.

Kurtulmak istiyorum

22 yaşındayım. Son zamanlarda çok sık mastürbasyon yapar oldum ama yapmak istemiyorum. Bir türlü bu isteğe karşı koyamıyorum. Ne olur bir öneride bulunun.

CEVAP Sevgili okurum, yol çok ama gider misin bilmem. Arzun gelince odadan çık, arkadaşlarının arasına katıl. Sokakta dolaş.. İkincisi, arkadaşlarına telefon et, dersleri konuş. Üçüncüsü sakinleştirici ilaçların yararı olabilir. Ya da hemen soğuk duş al. Bak daha elini, parmaklarını ısır, canını yak demiyorum. Sen bilirsin ben ne diyeyim?

Sivilceler neden kaynaklanıyor?

Mastürbasyonu seviyorum ama yüzümde sivilce çıkıyor. Mastürbasyon yüzünden mi yoksa ergenlikten mi kaynaklanıyor?

CEVAP Sevgili okurum, ergenlikten kaynaklanıyor. Yüzünü sık sık kremsiz sabunlarla yıka. Sivilceleri sıkma. Bir süre sonra geçecektir.

Hamile mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif içinde kaldı. Boşaldıktan sonra çıkardık. Acaba kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

CEVAP Sevgili okurum, adetini görmezse 15-20 gün daha bekleyin. Sonra gebelik testi yaptırırsınız. Kolaydır, ucuzdur. Bu dediğim süreyi de kafanıza bir şey takmadan rahat atlatın. Çünkü sözünü ettiğin gebelik olasılığı zayıf.

Kızlık zarı yırtılmış mıdır?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Ertesi gün iki damla kan görmüş. Acaba zarı bozulmuş mudur? Ne kadar kan gelir?

CEVAP Değerli okurum, bir yerden kan gelirse orada zedelenme olmuş demektir. Kılcal damarların incinmiştir. Bunun bir başka adı da zarın yırtılmasıdır. Ama belki de olmamıştır. Sizler böyle dolu dizgin gidin. Sonra da samanlıkta toplu iğne arayın.

Sevgilim hiç zevk almıyor

Penisim sürekli ereksiyon halinde. İlişkide 5 kez boşalabiliyorum. Ama partnerimi memnun edemiyorum, hiç zevk almıyor. Ne yapabilirim?

CEVAP Sevgili okurum, her kadın zevk alamaz ki. Bu bünye olayı. Kadının zamana ihtiyacı var. Bir de senin onu duygusal bakımdan hazırlamana... Olayı mekanikten romantik düzeye çıkarmanın da ustalığı sana bağlı.

Mastürbasyon penisi küçültür mü?

25 yaşındayım. Cinsel hayatım yok denecek kadar az. Her gün bir kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı var mı? Mastürbasyon penisi küçültüyor mu?

CEVAP Değerli okurum, mastürbasyon penisi küçültmüyor. Ama ortalama 10 yıl yapılan mastürbasyon kadınlara karşı deneyim ve başarı oranını küçültüyor. Acemilik çekebilirsin. Mastürbasyon sayına pek bir şey demem ama azaltabilirsin. Daha önemlisi kadına transfer olma zamanın gelmiş ve geçiyor.

Eşim orgazm olmuyor

36 yaşındayım, eşimle her gece seks yapıyordum ama benim kuş 1-2 aydır uçmuyor. Bir de eşim hiç orgazm yaşamadı. Ne yapayım?

CEVAP Değerli okurum, zaten kadını bıktırmışsın. Onu her seferinde yarı yolda koymuşsun. Şuna benziyor: Ağustos sıcağında elinde bir bardak buzlu limonata. Kadının dili damağı kurumuş. Buz gibi limonatayı veriyorsun. O bir yudum içince, hoop elinden alıveriyorsun. Bir, üç beş derken kadının bıkıp usandı. Artık bu işkenceye dönüşmüş. Olayın bence budur.

Neden boşalamıyorum?

17 yaşındayım. Arkadaşım benden küçük ama boşalıyor. Benim boşalamadığımı duyunca dalga geçti. İlişkiye girdim, neden gelmiyor?

CEVAP Değerli okurum, nerede ilişkiye girdin? Sanırım genelevde. O koşullarda boşalma olmayabilir. Ama normal koşullarda işlevini sürdürecek. Sanıyorum mastürbasyonla da boşalıyorsundur. Yani kanallar açık, işlevler yerinde demektir.

Kızları görünce sertleşiyor

15 yaşındayım. Bir kız gördüğümde penisim ereksiyon oluyor. Haftada en az 6 kez mastürbasyon yapıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP Sevgili çocuğum, çok küçüksün. Penisin sertleşip sertleşmemesi senin elinde değil. Ama yavaş yavaş frenleyebilirsin. Koşarsın, zıplarsın, maç yaparsın. Ciddi kitaplar okursun, ders çalışırsın. Bilmece çözersin falan filan. Hadi yavrum, kıyısından, köşesinden başla. Mastürbasyonu da biraz azaltıver.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder