Dr. Haydar Dümen Onun gönlünü alın
HABERİ PAYLAŞ

Onun gönlünü alın

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik denince skor peşine düşüyor. Beyler, ilişki her iki tarafı da mutlu ederse sorun yok. Ama siz kendinizi düşünür, kadını göz ardı ederseniz işiniz sarpa sarar. Duygusal olun ve romantik sözlerle kadının gönlünü alın, onu keşfetmeye çalışın...

BÖYLE SORU YOK!

Kar benim organı da vurdu

Yurdu vuran kar beni de vurdu. 5 saatlik kar esareti sonucunda 5 gündür bülbül ötmüyor, çok tedirginim. Bu durumu nasıl atlatabilirim? RUMUZ: SUSKUN BÜLBÜL

CEVAP

Kar mı yağdı Erciyes’in dağına / Ateş düştü ciğerimin bağına / 5 gün 5 gece dili tutuldu bülbülün / Ne hayrı var ne gecenin ne gündünüz / Tam siper yuvasına büzülmüş / Sanki erimiş, süzülmüş / Gözlerle gıdıklıyorum olmuyor / Elle dokunuyorum anlamıyor / Hayaller kuruyorum / Vaatlerde bulunuyorum Nuh diyor peygamber demiyor / İnadım inat adım kör Murat / Elleşme benimle işim yok seninle / Yılda 5 günü bana çok gördün / Her seferinde başıma el işi takke ördün / Çektim sineye bu ne, bu ne diye diye / Kendin pişirdin kendin yedin diye seni suçluyor.

Değerli okurum, aranıza girmek istemiyorum. Zaten şu anda her şey bitmiş, organ senden özür dilemiştir bile!

Kaç kilo vermem gerekir?

1.80 boyunda, 87 kiloyum. Haydar amca, kaç kilo verirsem normal boyuna gelir?

CEVAP

Değerli amcasının yeğeni, martavalları armut sanıp dalından koparıp koparıp yiyeni. Hayrola yine ne oldu? Boy NBA oyuncuları, kilo ringe çıkmış orta sıklet boksörleri gibi olan okurum.

Burada ölçüler fazla ama sana göre ne eksik? Bu akşam erken yat, cetveli al eline, uzan yatağın, yorganın üzerine, başının altına bir yastık koy.

Tut başını, çek yukarıya (dikkat et, koparma!!!) cetveli karnına daya, bak ucunun cetvele uyan milimetresine, sarıl kağıda, kaleme. Girmeden komplekse ölçüyü alalım, ne diyecek Haydar amcan bakalım.

Sanki binanın camından akıyor

27 yaşındayım, boşalırken menilerim binanın camından kayan yağmur gibi dibine düşüyor, hiç ileriye gitmiyor. Film oyuncusu Peter North bir ürün kullanıyor, acaba bende de işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, sorunun doğrudan üroloji uzmanı meslektaşımızı ilgilendirir. Sözünü ettiğin ne Peter North’u tanırım ne de bilmediğim ve bilimin onayından geçmemiş başıbozukluklara itibar ederim. Tabii ki o üründen haberim yok. Tıpta iki kavram önemlidir. Teşhis ve tedavi. Teşhis edersin ama tedavisi yoktur.

Teşhis edemezsen neye göre tedavi edeceksin? İnsanlarımızın çok önem verdiği bu kavramların başında cinsellik gelir. Bu nedenle öyle deneme-yanılma yöntemlerine bile cesaret edebilmek için mangal gibi yürek ve bağnazlık gerekir.

Bu konuda kaybedilen bir değerin de geri dönüşü olmadığına göre, ilk dersine çalış, uzmanın teşhis ve yorumunu bana aktar. Biz de önümüze bakalım ve elimizden geleni yapalım.

Sertleşme sona eriyor

35 yaşında kadınım, kocam da 44 yaşında. İlişkide penisi sertleşmiyor. İlk başta sertleşiyor ama hemen sönüyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, hadi hemen kocanın elinden tut, uzmana gidin. Penisi sertleştiren kan dolaşım mekanizmasının ölçümünü yaptıracaksınız. (Renkli penil doppler) Laboratuvar ve hastenelerde yaptırırsınız. Rapordan sonra kararı biz vereceğiz.

Kızlık zarı doğuştan mı?

20 yaşında kızım. 1 yıldır ilişkim var. Her fırsatta yüzeysel ilişkiye giriyoruz. Penisini vajinama doğru ittirince canım yanıyor. Bu sorun düzelir mi? Kızlık zarı doğuştan mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı doğuştan vardır. Sözünü ettiğin sorunlar evlilikte çözülecek. Ayrılmak ya da evlenmek konusunda yani oyunu kuralına göre oynayın. Çok geç kalmayın. Yüzeysel ilişkiler uzun süre sürerse normal birleşmelerden zevk alınmıyor.

Boşalamıyorum

25 yaşındayım, zor boşalıyorum. Günde 2-3 kez bile ilişkiye girsem boşalamıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğinde düzelir diye umuyorum. Mastürbasyonla ilgili olduğunu sanıyorum. Üzerine düştükçe başarı şansın azalacak. Kendini sorgulama ve mastürbasyondan elde geldiğince uzak dur.

Söylenenler doğru mu?

21 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Bir abimden, kadının bir kez orgazm olması için erkeğin en az 3 kez boşalması gerektiğini duydum. Acaba bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, her insanın yapısı, huyu yani doğası vardır. Sayılarla, boyutlarla uğraşmak yerine kadını keşfetmeniz gerekir. Ondan sonra sayılar düşünülür. Amaç ilk birleşmede iki tarafın da orgazm şansını yükseltmek. Bu sağlandığında sorun kalmaz.

Zevk almıyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapınca zevk almıyorum. Doktora gitmeye de utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, bu bünye sorunu. Ama bu sorunun başına dert açağını sanmıyorum. Ayrıca olayların üzerine gidip kendini zorlamandan da bir yarar sağlanmaz. Bence kız arkadaşlarına olan ilgini duygusal ve dostluk yönünde geliştir. Bekleyelim ama dert etmeyelim.

Penisim 5 santim

16 yaşındayım, penisimin sertleşmiş hali tam olarak 5 santim. Bana ne tavsiye edersiniz?

CEVAP

Sevgili yavrum, yumurtaların küçükse ki bana göre öyle hemen üroloji ya da endokrinoloji uzmanına başvuracaksın. Derdini anne-babana söyleyeceksin.

Üzüntüden bittim

23 yaşındayım, cinsel deneyimim hiç yok. Arkadaşlarım dalga geçiyor. Üzüldüğüm için mastürbasyon yapamaz oldum. Kötü durumdayım. Bu durum ilişkide erken boşalmaya neden olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ayrıntılar üzerinde durma. Temel yapıyı oluştur. Bir kız arkadaşınla konuş, bir yerde oturun, muhabbet edin, çay için, onlara duygusal açıdan yaklaş. Cinsellik yolu kendiliğinden açılır. Çünkü cinsellik zorlamaya gelmez. Zorlanırsa bozuk çalar.

Acemisin diye bana kızdı

22 yaşında kızım, hiç ilişkiye girmedim. Bir yıldır ilişkim var. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, çok acı çektim. Sonra bana “Çok acemisin” dedi. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu defteri kapat. Bu acılar ruhunda birikim yapar, cinsellikten soğursun. Partnerin de hoyrat anlaşılan. Bir süre ilişkinizin bu bölümüne ara verin. Biraz daha düşünün. Orta yoldan da çok ayrılma.

Kızdan soğudum

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla beraber olduk. Bu olaydan sonra kızdan soğudum. Ayrılmayı düşünüyorum. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, nedenini düşünmeden ayrıl gitsin. Neyi zorluyorsun ki? Hem sana hem kıza yazık. Zaman kaybı, iş kaybı ve üzüntü. Sen derslerine çalış ve işine bak.

Acaba mastürbasyon yapıp kısır olur muyum?

17 yaşındayım. 2 yıldır mastürbasyon yapıyorum. İleride kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli okurum, olmazsın ama bu köşede verdiğimiz sayılardan şaşma, anlaştık mı?

Kız arkadaşım canı yanar diye korkuyor

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz. Sevgilim ilişkiye girince canının yanmasından korkuyor. Evlendiğimizde de aynı sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, hem kızı hem de kendini koru. Hele bir evlenin bakalım. Şimdi ben ne desem boş.

Küçültmek mümkün mü?

Penisim çok büyük. Küçültmek mümkün mü?

CEVAP

Yok yavrum.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankörlüğün yarası o kadar derindir ki acısı ölünceye kadar yaşanır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder