Dr. Haydar Dümen Öyle yatarak olmaz!
HABERİ PAYLAŞ

Öyle yatarak olmaz!

Haberin Devamı

Evliliklerde cinselliğin yeri tartışılmaz. Eşleri birbirine yakınlaştırıyor, çoğu zaman sorunların çözümünde önemli bir rol oynuyor. Evet, kadınlar ilişkiyle geç tanışıyor, bedenini iyi tanımıyor ve hep çekingen oluyor. Çoğu zaman ilk adamı erkekten gelmesini bekliyor. Ama bu işler öyle kolay değil. Yatakta kadına da iş düşüyor, yatmakla olmaz.

Korkan zevk alamaz!

Kadınlar baskı altında büyütüldükleri, cinsellik konusunda korkutuldukları için evlenseler bile korkularını yenemiyorlar. Yaşadıkları ilişkiden keyif almaya çalışmıyorlar. Sadece görevmiş gibi düşünüyorlar. Eğer korkarsanız, acele ederseniz, zevk alamayacağım hissine kapılırsanız acılarınız hiç bitmez, mutsuz olursunuz.

Eşim cinselliğe düşkün değil, ne yapacağım?

10 yıllık evli bir erkeğim. Eşimle düzelmek bilmez cinsel sorunlarımız var. Eşim cinselliğe düşkün değil. Aklına yılda bir kez bile gelmez. Ben üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum ama olmuyor. Eşimin düzelmesini beklemekten çok yoruldum. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, çok haklısın. Ne yazık ki ülkemizde pek çok kadın tıpkı eşin gibi. Al birini vur ötekine. Bir çoğu istek olsa bile hareketsiz, yatakta uzanıveriyor. Ben buna çuval gibi yatmak dediğim zaman buna da toplu reaksiyon gösteriyorlar. Oysa bu bir Anadolu deyimidir. Yavrum, şu anda yapılacak bir şey yok.

12 saatte 9 kez boşalmak mümkün mü?

İş arkadaşım bir gecede yani 12 saatte 9 kez zorlanmadan boşalabildiğini söylüyor. Anlattıkları biraz uçuk ama sizce böyle bir şey mümkün mü? RUMUZ: GENÇ MAHMUTPAŞALI

CEVAP: Değerli okurum, varsayalım ki doğru. Bu neye yarar? Nasrettin Hoca’ya “Bak bir tepsi baklava gidiyor” demişler. “Bana ne” diye yanıt vermiş. “Ama hoca sizin eve gidiyor” dediklerinde “Sana ne” demiş? Yani buna benziyor. Bana ne, sana ne değerli okurum. Attı mı, tuttu mu bu onun bileceği iş. Sen kendi yoluna, kendi doğruna bak. Ben not verseydim sen pekiyi alırdın. O ortayı zor alırdı.

Devamı 2. sayfada...

Tam sertleşme olmadan boşalıyorum, neden?

33 yaşındayım ve nişanlıyım. 5 ay sonra evleneceğim. Nişanlım evlenmeden birlikte olmak istemiyor. Daha önce birkaç kadınla ilişkiye girdim. Sürtünme yoluyla nişanlımla birbirimizi tatmin ediyoruz. Ama organım tam sertleşmeden boşalıyorum. Acaba neden?

CEVAP: Sevgili okurum, tedavilik bir durumun olacağını sanmıyorum. Tedavi ortamını evlilik koşulları oluşturacak. Ereksiyonu sağlayacak bilinen ilaçları kullanmanın da bir zararı yok. Hem kendine güven kazandırır hem de şartlanmana geçiş hazırlar.

Benim 65’lik kuşu susturmak için ne yapayım?

Yaşım 65. Her hafta 3 kere öttürüyorum. Yine de kuş konacak dal arıyor. Şimdi yeni bir sevgilim var ve 29 yaşında. Benim kuşu biraz uyutmak için ne yapmam lazım? RUMUZ: ZAGOR

CEVAP: Zagor, şu kuşu sık sık öttürme. Bizi de kahırdan öldürme. Bu sesten insanlar rahatsız olur. Bizim kuşlar neden böyle ötmüyor diye yüreklerine oturur. Hem şu senin 29’luk tanırım onu. İki örük uzun saçı olmasa, tıpkı Bo Derek. Tanrı yaratmış överek. Gözleri iri, göğüsler diri. Yürürken oynuyor her yeri. Söyle saçlarını kessin, arada bir Firüzağa’da kahve içsin. Nasıl olsa bir dizi film yönetmeni onu bulur. Yerli Bo Derek kamunun gündemine oturur. Olur mu, olur. İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara. Derken Hocan attı bir nara. Zagooor, bu tabloya haftada 3 yetmez, böyle gidersen kimse onu sana yedirmez. Haftada 7’ye ayda bir pırlanta yüzük hediye, devam et ‘Ha babam da ha babam’ diye diye.

Devamı 3. sayfada...

Nişanlım çift cinsiyetli!

Gerdek gecesini rahat geçirmek için nişanlımla cinsel ilişkiye girmeye karar verdik. Nişanlımın çift cinsiyetli olduğunu öğrendim. Ben bu durumu aileme nasıl açıklayacağım? Çok zor durumdayım.

CEVAP: Değerli okurum, tıpta iki cinsiyetli demek hem erkek hem kadın organlarına sahip olmak demek. Bunun bile ayrımını yapmak da çoğu zaman doktorlar da zorlanır. Eğer eşcinsel eğilimleri var anlamında konuşuyorsan bu başka bir şeydir. Bana ayrıntılarıyla bir mail at, bekliyorum.

Kızlık zarım bozuldu mu?

16 yaşında bir kızım. Tuvalete girdikten sonra biraz sert siliyorum. Birgün vajinamı silerken biraz kan geldi. Adetime daha zaman vardı. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP: Bozulmasına bozulmadı ama Hocan da sertliğin dozunu anlayamadı. Hadi sert diyelim ama ne kadar bastırdın onu da bilelim. Bir gün ailenle bize gel, birlikte mantı yiyelim. Bizimkisi ev mantısı, Kayseri’den gelir unu. Halistir yoğurdu. Kıyması Silivri kuzusu, çok ucuzadır kilosu. Yazdan kışa doludur deposu. İşleyişi ağırdır. Depo müdürünün kulakları biraz sağırdır. Mantı pişti, aile üşüştü. Bir kaşık... yandı ağız. Acısı fazla olmuş, o da nesi herkesin gözü yaşla dolmuş. Mantı bitti, Hoca yine kendi köşesine gitti: Kızım, yumuşakca siliver, çok bastırma. Hadi bu kadar şeyi de bili biliver. Kızlık zarını da arada bir incitmeden sevi seviver.

Cinsel organı büyütmek mümkün mü?

İnternet sitelerinin reklamlarında penis büyütme hapı yer alıyor. Siz faydasız olduğunu yazmıştınız. Ama yine de içimde bir umut var, acaba cinsel organı büyütmek mümkün mü?

CEVAP: Değerli okurum, paranın olduğu yerde sömürü olabilir. Eğer sömürü olmuşsa vicdan uçup gitmiştir. Herkes kesesini doldurmaya kalkar. Ama bu insanlara da biraz akıl fikir gerekir. Öyle ilaçla büyüse dünyada ilaç sanayi kurulur. Açık açık satılır. Ayrıca böyle yapay şekil değiştirmeler de yaratılışa, doğaya aykırıdır.

Her gün ağırlık bağlasam cinsel organım büyür mü?(Tıklayın)

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder