Dr. Haydar Dümen Pastadan bir dilim...
HABERİ PAYLAŞ

Pastadan bir dilim...

Haberin Devamı

Cinsellik pastaya benzetilebilir. Bu lezzetli pastadan payını almak herkesin hakkı. Ayaklarınız yere sağlam basıp işler yoluna girdikten sonra ertelediğiniz her şey sizi daha çok korkutur. Bu yüzden doğru zamanı, insanı ıskalamayın.

BÖYLE SORU YOK!

Karım oyunculara aşık

22 yaşındayım, 8 aylık evliyim. Karımın aklı fikri dizilerdeki kaslı ve yakışıklı erkeklerde Kavga ediyoruz, çok büyütüyorum?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım eşin 20 yaşına yeni girdi. Bu nedenle hayal ile gerçekleri ayırt edemedi. Dizi konusunda haklısın. Bir kere karşısına oturan arkasına bakamıyor!!! Hangi yaşta olursa olsunlar, nineler beğendiğine torunu gibi bakıyor. Erkekler bir göz atıp ya yatıyor ya okey oynuyorlar. Kadın ve kızların ilgisine romantik aşk denir. Zararsız bir yaşama sevincidir. Bunun üzerine sizler suçluluk duygusunu eklerseniz haksızlık edersiniz. Eşin de bir süre sonra vazgeçecektir. Dokunma minnoşuna, sevgiyle al koynuna.

O haplardan içsem mi?

28 yaşında kadınım, kocam 42 yaşında. Onu arada o mavi haplardan içerken görüyorum. Acaba içsem benim de isteğim artar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, senin mavi hapın kocandır! Erkeklerin bazılarının gözü dışarıdadır. Bunlar erkeklerin tekerleğine takoz gibi takılmışsa hemen bu haplara koşarlar. Eşleriyle de aynı sorunu yaşarlarsa, çareyi de hep haplarda ararlar. Kocan eğer seni pasta hamuru gibi yoğurursa ve bu arada erojen noktalarını bulursa, yatağa girince hemen ilişkiye yumulmazsa, senin mavi hapa ihtiyacın yoktur. Kocanı zorlama, önerilerimi dışlama, pratik bilgileri meze yap. Sonuçları 6 ay sonraya bırak. Al kaşığı eline, bak işine.

Kobra yuvasından çıkmıyor

19 yaşındayım, benim kobra yerinde durmuyor. Kızları görünce de yuvasından çıkmıyor. Ne diller döküyorum, nafile. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli kobram dedim ama bu sıfatı sadece gençliğin için kullandım. Sen ise, en gözde varlığına kobra dersen, organı da kobralığa alıştırırsan o da her yuvaya girip çıkmak istemezse ne yapacaksın? Bir de oraya maddi, manevi zehir atarsa bu sıfatı yakıştırman doğru mu? Kobra zehirlidir. Senin önce dilin sonra ruhun korku sembolü olmasın. Kızlarımıza neden bu sembolü kullanıyorsun? Ayıptır. Çocuğunun annesi olacaklar. Senin sıradan gördüğün kızlara bile saygısızlıktır. Bu konuda bilgi sahibi olmalısın. Kadın psikoloji için ise, beyefendi kimliği kazanarak yola çıkmalısın.

Hemen sertleşiyor

18 yaşındayım. Çok çabuk ereksiyon oluyorum ve bu beni bazen çok utandırıyor. Güzel birini gördüğümde penisim sertleşiyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, elleşme. O sonunda kendi düzenini sağlar.

Hastalık bulaşır mı?

26 yaşındayım, evli, 1 çocuk babasıyım. 2 ay önce yabancı uyruklu bir kadınla korunarak ilişkiye girdim. Şimdi eşimle ilişkiye girerken korkuyorum. Hastalık bulaşmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, büyük ihtimalle sağlamsın, hiçbir şeyin yok. Korku paranoyasına kapılmışsın. Keyfine bak, normal birleşmelerini yap. Karınla aranı soğutma. Sonunda bir deneme yapmışsın. Kendine göre dersini almışsın. Unut.

Sola doğru eğik

Penisim sola eğik. Bunun sebebi nedir? İlişkiye girdiğimde sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bu tür zararsız eğrilikler, cinsel birleşmeye engel değilse sorun yaratmaz. İleri derecede eğri olanlar ise ameliyatla düzeltilir.

Kız beni terk etti

27 yaşındayım, bekarım. Kız arkadaşımla İlişkiye girmek istedik. Kız arkadaşım cinsel organımın büyüklüğünü görünce beni terk etti. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, büyük penisler gerçekten erkeklerin derdi. Kızın kaçması doğaldır. Kendine uygun birisini bulacaksın. Bu sayfalardaki yazılarımızı ve önerilerimizi dikkatli oku, mutlu ve daha sağlıklı bir yaşamın formülünü yakalarsınız.

Cinselliği yaşasam mı?

47 yaşında kızım. 6 aydır flört ettiğim biri var. İlişkiye girmek istiyorum ama korkularım var. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, tabii geç kalınmış bir yolculuk bu. Hayat yolculuğunda o trene binmek için sen valizleri toplarken birinci tren kaçmış. İkinci tren, istasyona gelmek üzere. Senin bu arkadaşınla evlenip evlenemeyeceğini bilemem. Ama sevgine ihanet etme derim. Artık ayağın karaya basmış, bundan sonra üçüncü bir treni beklemek seni yorar ve depresyona sokar.

Erken deyip gitti

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla 6 aydır birlikteyim. İkimiz de istiyorduk ilişkiyi ama kız “Her şey için erken” dedi. Nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, neyin nedeni? Kız öyle isterken birden istemeyivermiş. Kim bilir aklına ne gelmiş! Belki de korkmuş. Hadi bakalım sen söyle, beni aydınlat.

Sevgilim hamile mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama dışarı boşaldım. 5 dakika sonra tekrar devam ettik. Sevgilimin hamile kalma riski var mı? Hamile kalmak için belli bir miktar meni mi gerekiyor yoksa bir damla bile yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın gebe kalabilir de kalmayabilir de. Umarım kalmamıştır. Çünkü başınız derde girer. Bu gebelik damlalarla pek ölçülmüyor. Anlattıklarından kız arkadaşının gebe kalmadığını düşünüyorum. Gelecek için ne olacağını da bilemiyorum. İş size kalmış. Bu bilgileri iyi değerlendirin.

Haplarla büyür mü?

22 yaşındayım. Ergenlikten bu yana cinsel organım gelişmedi. Satılan haplarla büyütebilir miyim? Ne olur çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, kaç santim, kaç santim, kaç santim? Yani ereksiyon durumu kaç santim? Bilinmez bir soruya hayali bir cevap olmasın diye soruyorum. Sadece iki kelime yaz, cevabını da al.

Ancak 1 kere oluyor

Sorunum erken boşalma. Eskiden 2-3 defa ilişkiye girebiliyordum. Şimdiyse sadece 1 kere oluyor, çabuk boşalıyorum. Partnerimi mutlu edemiyorum. Geciktirici sprey ya da krem kullansam işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu konuyu evlilik koşulları oluşursa çözeceğiz. Şimdi fazla bir şey yapamayız. Sprey ve kremler kullanırsın ama hangisini nasıl kullanacağını da bilemezsin. Ayrıca ilaçlar da var. Bunlar da dediğim gibi devamlılık içerisinde tedavi etkisi oluyor.

Kimseyle olmadım

26 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hiç kimseyle cinsel birlikteliğim olmadı. Ayrıca hiç mastürbasyon yapmadım. İlerde bu benim için sorun olur mu, yoksa normal bir durum mu?

CEVAP

Değerli okurum, bilemem ama ileride cinsel sorunlar yaşayacağını sanıyorum. Tren hareket etmiş. Biraz hızlan ve artık yakala. Ayakların yerden kesilsin.

Süreyi nasıl uzatabilirim?

20 yaşındayım. Geçen hafta kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede boşaldım. İlişkinin tadına varamadım. Bu süreyi doğal yollarla nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmadan söz ediyorsun. Evlendiğin zaman düzelecek. Şimdilik alışmaya çalış.

GÜNÜN SÖZÜ

Gökyüzü eğer karanlık olmasaydı yıldızlar nasıl parladı? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder