Dr. Haydar Dümen Pastadan bir dilim
HABERİ PAYLAŞ

Pastadan bir dilim

Haberin Devamı

Cinsellik pastaya benzetilebilir. Bu lezzetli pastadan payını almak herkesin hakkı. Bunun için geç kalmamak, hayatı hakkıyla yaşamak gerekiyor. Ayaklarınız yere sağlam bastıktan sonra yaşamı ertelemeyin. Doğru zamanı ve kişiyi ıskalamayın

BÖYLE SORU YOK

Kadın dayak yemiş gibi ağlıyor

27 yaşındayım. Benden yaşça büyük bir partnerim var. Onunla her ilişkiye girdiğimizde dayak yiyormuş gibi ağlıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

CEVAP: Kadın sana manevi baskı yapıyor evlat. “Beni bırakıp gitme” diye gözyaşı döküyor. “Bu yaşa kadar rahmetliden bir şey görmemişim” diye kaderine ağlıyor. Gurbete giden yolcusunu uğurlayanlar gibi adet diye ağlıyor. Asıl önemlisi, orgazmın dozu fazla gelince beyin gülme yerine ağlama düğmesine basıyor. Sen işe devam. Bu hayırlı bir ağlatma hesabıdır.

Karıma yetişemiyorum

36 yaşındayım, 5 aylık evli erkeğim. Karımı seviyorum ama o çok istekli. Bir de onun benden beklediği ilginç fantezilerine dayanamıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, evlenene yani 5 aya gelene kadar ne yaptın? Kendini karına mı sakladın yoksa kanalları kuruttun da yağmur suyuna muhtaç mı kaldın? Yengemiz kaç yaşında? Ne kadar istekli? Uykudan mı uyandırıyor, uyumana fırsat mı vermiyor? Her neyse biz dönelim dersimize. Şans diyelim buna. Kimine kavun, kimine kelek yedirirmiş misali sana kavun düşmüş! Kaşıkla ye diyeceğim ama uzaktan gazel okumak da kolay değil. Fantezilere gelince; cana can katanları olduğu gibi olumsuzluklara göz kırpanları da vardır. Sen gözünü kırptırma yeter!

İlişkiye girme zamanım geldi mi?

16 yaşındayım. Dayımın arkadaşları var. Onlar ilişkiye girmediğimi öğrenince beni geneleve götürmek istiyorlar. Ben korkuyorum. Kilom da var. İlişkiye girme zamanım geldi mi?

CEVAP: Dayının arkadaşları da amma dayılarmış ha!!! Buradan elimi uzattım, birinin kulağını çekeyim dedim. O da nesi? Kulak bana biraz tüylü geldi. Bazen öyle oluyor. Dört yıl önce seni gördüğümde 12 yaşındaydın ve o zaman da tombiştin. Annen seni çok severdi. Daha o yaşta sana layık bir kız beğenemezdi. Kısacası şeytanın aklına taş getire getire, kızları görünce senin beyinsizi talimli askere çevirdi. Şimdi oturunca yerini doldurduğunu gören, erkeklik adına kendilerine görev çıkaran kepçe kulaklılara aldırma. Sen korkmaya devam et. 3 yıl sonra ben olaya el atacağım, sana bir kıyak yapacağım.

*****

Orta noktada buluşamıyoruz

17 yaşındayım. Cinsel ilişkiye girmek için isteğim var. Kız arkadaşımın da istediğini düşünüyorum. Ama orta noktada buluşamıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, ben de neler düşünüyorum. Karşımdaki insanların da neler düşündüğünü hissediyorum ama kurallar var, kurallar. 17 yaşın kurallarıyla 65 yaşın kuralları bir değil. Tabii kız da senin gibi düşünecek. Senin gibi bir aslan delikanlı karşısında dururken ot toplamayı mı düşünecek? Elbette seni düşünecek. Şimdilik bunları unut, doğru sınıfa.

Nişanlım çok ısrarcı

20 yaşında kızım ve nişanlıyım. Nişanlım ısrarla ilişkiye girmek istiyor. Sonradan pişman olmamak için evlenmeden önce bir şey yaşamak istemiyorum. Ama acı çekmesine de dayanamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, biraz acı çekmesine katlan. O da fazla azmasın. Zaten bir süre sonra evleneceksiniz. Önünüzde bitmez tükenmez yıllarınız olacak. İştahını o günlere saklasın.

Üç yıldır ilişkiye girmedim

28 yaşındayım, 3 yıldır ilişkiye girmedim. İdrarımı yaparken son damlada su gibi bir sıvı geliyor. Sizce hasta olabilir miyim?

CEVAP: Hiçbir şey yok değerli okurum. Aslanlar, kaplanlar gibisin. Yeter ki yırtıcı olma.

Cinselliği yaşamadım

25 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hiç kimseyle cinsel birlikteliğim olmadı. Ayrıca hiç mastürbasyon yapmadım. Sizce ilerde sorun olur mu, yoksa normal bir durum mu?

CEVAP: Değerli okurum, bilemem ama ileride cinsel sorunlar yaşayacağını sanıyorum. Tren hareket etmiş. Biraz hızlan ve yakala. Ayakların yerden kesilsin artık.

Sertleşme sorunum var

24 yaşındayım. Düzenli olarak cinselliği yaşıyorum. Geçenlerde kız arkadaşımla ilişkiye girerken kasıklarıma kramp girdi, penisim 10 dakika sertleşmiş halde kaldı. Daha sonra yeniden eski haline döndü. Neden böyle oldu?

CEVAP: Evet, değerli okurum, 15-20 gün kendini zorlama. ‘Sertleşecek mi?’ diye denemelere girme. Sonra düzelecek o.

3 aydır orgazm olmuyorum

22 yaşındayım ve 3 aylık evliyim. Evlenmeden önce hiç cinsellik yaşamadım. Eşimle birlikte olduğumuzda ben orgazm olamıyorum. Kavga ediyoruz. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP: Sevgili okurum, evliliğin ilk ayları dahası ilk yılları böyledir. Sevişme yerine didişmeye erken başlamışsınız. Her şey düzelecek. Biraz birbirininizin huyuna ve suyuna gidin. Gerekirse bazı özel bilgiler edinin. Bana göre aceleye gerek yok. Daha yolun başındasınız.

Sevgilim öylece yatıyor evlenirsek sorun sürer mi?

Sevişirken ereksiyon olamıyorum. Sevdiğim kadın öyle yatıyor. Ayrılmak istiyorum ama olmuyor. İleride onunla evlenirsem yine aynı sorunlar devam eder mi?

CEVAP: Değerli okurum, etmez. Bu sorunun düzelecek. Ama yanlış sende başlıyor. Her şeyi onun için yapıyorsan kendin için ne yapıyorsun? Bu pasta kapma yarışıdır. Bütün pastayı sevgilin yerse sen ne yapacaksın? Ayrıca şahlanan at her zaman dizginlenmez. Yüzde 50’si partnerinden yana yüzde 50’si senden yana olsun ki şahlanan atını küstürme.

Penisim büyük

27 yaşındayım. Kızlarla beraber olamıyorum. Penisim çok büyük. 1 yıllık nişanlıyım. Nişanlıma bundan bahsetmedim. Onu kaybetmekten korkuyorum.

CEVAP: Değerli okurum, durumun özel. Aslında evlilikte birçok şey formüle edilir. Hayatı boyunca birlikte yaşayacağı adamın korkutucu boyutlarda penisinin olması kadının yaşam haklarına haksızlık gibi geliyor bana. Göstermenin yolunu nasıl bulursun, bilemem. Hayırlı olsun diyelim, mutluluk dileyelim.

Geneleve gitmek istiyorum

17 yaşındayım, geneleve gitmek istiyorum, sakıncası var mı? Bir de 4 kez mastürbasyon yapıyorum, zararı olur mu?

CEVAP: Değerli okurum, mastürbasyonun sakıncası yok. Geneleve gitmenin pek çok sakıncası olacak. Ruhunu ve hayallerini deforme etme. Biraz da bekle büyü be yavrum. Acelen ne?

Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Bundan 3 ay önce kız arkadaşımla seviştik. Ben boşaldım, onun vajinasına geldi. Acaba kız hamile kalır mı? Bu durum psikolojimi bozdu. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili yavrum, bana göre kalmaz. Ya da kalmayabilir. Ama doğa sürpriz yaparsa ona da ben karışmam. Çünkü doğa beni aşar

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk ekmeğinin mayası sevgi, hamuru özveridir. Ancak bu ekmek yürek fırınında pişerse kutsallığını kazanır. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder