Dr. Haydar Dümen Pastadan eşit dilimler...
HABERİ PAYLAŞ

Pastadan eşit dilimler...

Haberin Devamı

Cinsellik pastaya benzetilebilir. Bu pastadan eşler eşit miktarda yemeli. Yoksa problem çıkabilir. Cinsellik aceleye gelmez, ilişkinin tadının çıkarın. Zaman içinde her şeyin yoluna girdiğini ve ne kadar mutlu olduğunuzu görüp sevineceksiniz

BÖYLE SORU YOK!

Dokununca sertleşiyor

Sertleşen penis hastalığım var. Kızlar vücuduma dokununca sertleşiyor, neden?



CEVAP
Değerli okurum, sen hâlâ kapı zili gibi bas butona zil çalsın da mı takılıp kaldın? Nice modelleri çıktı bunun. Bilgisayar donanımlı gibi butonla değil, parmağı görünce harekete geçiyor. Bunlara bakışmatik olanlar da eklendi. Bazen sonu kavgayla biter ama hoş görüle. Rüyamatikleri hiç sorma! Megafoniklere gelince; sırlar açığa çıkıyor. Bak yine bir sesli mesaj geldi: “Şevket daha ne duruyorsun? Beni mahvetti şehvet, bekliyorum acele et.” Bir de sessiz, nefes gibi olanı var. Onlara hiç niyetlenme, tık nefes olursun, üstünde kalırsın. Ben anlattım, sen haline şükret. Bir parmak neyse birkaç parmak olmasın dikkat et!

Balığım neden zıplamıyor?

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istediğim zaman balığım hiç zıplamıyor. Acaba bir problem mi var? RUMUZ: BENEKLİ ALABALIK



CEVAP
Alabalık dışında ala dana, ala kanat, ala kaz gibi sıfatlar verilmiş hayvanlar da var. Sana balık rastlamış. Biliyorsun balıklar suda yaşar, karada boğulur. Adın ala tosun olsaydı bu sorunu yaşamayacaktın. Daha uzaktan düvenin (ineğin ergen yaşı) kokusunu alınca seni tutana aşkolsun olacaktı. Neyse şu alabalığı inceleyelim: Onun işi zor. Tel sepeti, oltası, suyunu kesip köşeye sıkıştırılması gibi can pazarında ürkek ve korkak oldu. Bak yaz geldi, deniz mevsimi açıldı. Sen antrenmanları suda yap. Ama alabalık tatlı su balığı olduğundan denizde boğulursa beni sorumlu tutma. Tatlı sulara gitmek için dereleri kuruttular. Kurumuş bölgelere gitme, alabalığı tavalık etme!!!


Doğumdan sonra isteksizim

Doğum yaptıktan sonra bende isteksizlik başladı. Doğumdan önce çok istekliydim. Şimdi ise hiç yok. Ne yapacağım?



CEVAP
Cinselliğin sürprizleri bunlar sevgili okurum. Kız çocukları bebeklerle oynar, onları giydirir, ağızlarına bir şeyler vererek güya besler, uykuya yatırır. Sanki büyümüşler de anne olmuşlar gibi psikolojik bir havaya girerler. Böylece evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra bilinçaltı etki ile görevi bitmiş sayarlar ve cinsellikten soğurlar. Zevk ve eylem devresi kapanır. Sende de olan budur. Bu konuda uzman ve güvenilir bir psikoloğun seanslarından yararlanabilirsin.

Kızlığı bozulmuş mudur?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte oldum. Arkadaşımdan kan geldi. Kızlığı bozuldu mu?

CEVAP Evet, sevgili okurum bozulmuş olabilir.

Kız beni terk etti

25 yaşındayım. Bir süredir birlikte olduğum kız arkadaşım var. İlişkiye girmek istedik. Kız cinsel organımı görünce beni terk etti. Ben ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, büyük penisler erkeklerin derdi. Ama erkekler dert çeken kimi insanlar gibi hem derdinden yakınır hem de aynı derdi yaratmak için o derdin peşinden koşar. Kızın kaçması doğaldır. Kendine uygun birini bul.

Canım yanıyor

21 yaşında kızım. Sevgilim geç boşalıyor. Bu durum bana acı çektiriyor. Sizce bunun nedeni nedir? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Sevgili okurum, genellikle böyle oluyor. Ne yazık ki geç boşalmalara çözüm bulamıyoruz. Sevgilin fantezilerini yüksek dozda kullansın.

Sertleşme olmadı, neden?

17 yaşındayım. Cinsel ilişkide bulunmak istiyordum. Elime bir fırsat geçti. Ama penisimde sertleşme olmadı. Bunun nedeni ne olabilir?

CEVAP Sevgili okurum, nedeni heyecan, olumsuz koşullar, acemilik, ön yargı yani korku ve o atmosferin istem dışı sinir sisteminin alarma sokmasından başka bir şey değil. Belki de bu olay senin açından şanstır. Çünkü birleşme yapsaydınız ne olurdu sorusu aklıma geliyordu.

Penisimin boyu yeterli mi?

Cinsel organım 11 santim. Daha önce ilişkiye girdim. 2 ay sonra evleneceğim. Eşimi mutlu edebilir miyim? Bir de erken boşalıyorum.

CEVAP Değerli okurum, penisin eşini mutlu eder. Erken boşalman da evlendikten sonra çözülür. Doğru tıpış tıpış nikah masasına. Evlilik cüzdanı aldıktan 2 ay sonra erken boşalma konusundaki mailini bekliyorum.

Gelişir mi?

Genelevlerdeki kadınlar beni korkuttu. Penisimin küçük olduğunu söylediler. 18 yaşındayım, cinsel organım 11 santim. Acaba bu yaşta sonra gelişme olur mu?

CEVAP Değerli okurum, gelişme olmasa da sana yeter. Normal işlevini görür. Sakın kilo alma. Kilolu isen zayıfla. Böylece penis 1-2 santim öne çıkar.

Ona nasıl açılırım?

17 yaşındayım, 6 aydır ilişkim var. Onunla cinselliği yaşamak istiyorum ama kız çok utangaç. Ona nasıl açılırım? Ne olur yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, yol belli. Adam olma yolu. Daha küçüksünüz. Kızın ruhuyla oynama. Ne yani “Evet” dese götürüp odaya mı kapatacaksın?

Enseme ağrı giriyor

Kız arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz. Arada telefonda cinsellikten konuşuyoruz. Boşalırken enseme ağrı giriyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP Olayım sevgili okurum. Telefonda sosyal, sanatsal, şiirsel şeyler konuşun. Arada yemeğe acı biber koyar bahsedin Yardıma ihtiyacı olan insanlara ve hayvanlara el uzatın. Başın ağrıyorsa mastürbasyonu bırakıver. Bunu da ben mi öğreteyim?

İlk gece için endişeliyim

1 ay sonra evleneceğim, 21 yaşında kızım. İlk gece beni çok korkutuyor. Ağrı ve çok kanamadan endişe ediyorum. Nişanlım bana “Ağrı olmayacak” dedi. İlk gece ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, cinselliği yarısı senin, yarısı eşinin paylaşacağı bir pasta dilimi olarak düşün. Pastayı sert kesmeyin. Çatalla ağzınıza götürürken acele etmeyin. Belki ilk geceyi birkaç gün erteleyebilirsiniz de. Olayı doğal kabul ederseniz ne acı kalır ne de sıkıntı. Kolay gelsin mutluluklar.

Sevgilim gebe mi?

Kız arkadaşımla iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken ilişkiye girdik. Vajinasına boşaldım. Acaba gebe kalmış olabilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, yok. Ama yok diye şımarıp bodoslama dalmayın. Olduğunuz yerde kalın.

Nasıl dizginleyeceğim?

1 yıllık bir ilişkim var. Kız arkadaşımı çok seviyor ve arzuluyorum. Sizce ne yaparak kendimi dizginlemeliyim?

CEVAP Sevgili çocuklar, aşkın coşkusunu yaşamak başlı başına güzel bir şeydir. Sekse de sıra gelecek. Ama olay hem vicdan hem sosyal açıdan ruhunuzu kanatmasın. İşin bütün sırrı burada. Hadi güzel çocuklarım, el ele, parkı dolaşın.

İkisinden de korkuyorum

26 yaşındayım. Ne seks ne de mastürbasyon yaptım. Çünkü korkuyorum. Ne yapacağım??

CEVAP Değerli okurum, mastürbasyona başla. Bir-iki ay dene. Arapların bir atasözü vardır. ‘’Bir kuyudan ne kadar çok su çekersen kurur. Hiç çekmezsen gene kurur.’ Sen su çekmediğine göre şu kuyuyu kurutmamaya bak.


GÜNÜN SÖZÜ:
Akılsız mutluluk olacağına akıllı tutsaklık olsa daha iyi. H.D.

16

Sıradaki haber yükleniyor...
holder