Dr. Haydar Dümen Rol yapan mutlu olmaz
HABERİ PAYLAŞ

Rol yapan mutlu olmaz

Orgazm kadının büyük sorunu. Bazıları eşlerini ya da sevgililerini kaybetmemek için ilişki sırasında orgazm olmuş gibi davranıyor. Hanımlar, böyle yaparak kendinize ve ilişkinize zarar vermeyin. Rol yaparak nereye kadar yaşayabilirsiniz?

BÖYLE SORU YOK!

Kızlardan çabuk bıkıyorum 23 yaşındayım. Kızlarla çabuk iletişim kuruyorum. Ama bir kez ilişkiye girince bıkıp terk ediyorum. Bu böyle sürer mi?

CEVAP

Yani özel yapılanmış, cinsel konularda karşındakini düşünmeyenlerden misin? Biliyor musun, kurt, koyun ve kuzuların ağılına girdiğinde birini yer, geri kalan koyunların da yarısını öldürür. Ama sakın ha, ben böyle düşünmüyorum. Ancak ne istediğini anlayamadım. Bu süre senin elinde. Kızların da kız kardeşinin psikolojisinin aynısıyla donanımlı olduğunu hatırla. Bunları al yanına, çık ava. Bugün hangi ceylanı düşüreceksin avına? Galiba şımarık büyütüldün, cezasını da kızlara yükledin.

Haberin Devamı

BOYUNU UZATIR MI?

19 yaşındayım, penisim 11 santim, normal mi? Bir ilaç varmış, penisin boyunu uzatıyormuş, almalı mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, neyin peşindesin? Senin gibi aslan ve delikanlı bir genç santimlere mahkum oluyorsa ben üzülürüm. Demek oluyor ki sizler karşı cinsin ruhsal, psikolojik, estetik yanlarını düşünmüyor, santim, boy pos üzerinden yol almaya çalışıyor, saçmalıyorsunuz. Sizler delikanlı çağında, ilerideki evliliğinizin alt yapısını oluşturmalısınız. Aşkı ve sevdiğinizi santimlere kurban etmeyin, birbirinize destek verip hayata el ele atılın. Gelelim sana; penisin normal, bir şeye gerek yok. İşine bak. Asla ilaca milaca kulak asma, Haydar Hocan arkanda.

HER GÖRDÜĞÜM KIZI İSTİYORUM

27 yaşındayım. Penisim çok küçük geliyor gözüme; 12 santim. Her gördüğüm kızla ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Önce merhaba, sonra ne var ne yok diye sohbete başlayalım. Kızlardan önce hayat kadınları da var. Onu paşa gönlün bilir. Kız da düşmanın atı değil ki onu nallayıp allayıp pullayıp “Haydi yatağa” demek de doğru değil. Yani kıza “Seninle evlenemem, bunu bil. Sadece cinsel doyum için hadi gel” dersen de olmaz. Can sizin, beden sizin. Bilim bizim, vicdan bizim. Her kızla değil, bir kızla önce arkadaş ol. Yaşına, başına uygunsa önemse. Kız arkadaşın “İlla ki olsun” derse, o zaman bizim diyecek sözümüz yok, sadece mutluluklar dileriz.

Haberin Devamı

Yaralar çıktı

19 yaşında kızım. 7 ay önce adet zamanı erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve kızlığım bozuldu. Cinsel organımda yaralar çıktı. Erkek arkadaşım geneleve gitmiş, hastalık kapmış. Bu yaralar ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, koşarak bir kadın-doğum uzmanına git. Soruların benim uzmanlık alanıma girmiyor. Bazı hastalıklarda zaman önemli rol oynar. Önerilerim bunlar.

Zedelendi mi, yırtıldı mı?

Erkek arkadaşımla kıyafetlerimiz varken sürtünme yoluyla birlikte olduk. Benden açık renkte kan geldi. Acaba kızlık zarım zedelenmiş midir? Yırtılmış olabilir mi? İlişkiye girsem kan gelir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, tahriş oldu. Zar esnek değilse ilişkide kan gelecek. Esnekse gelmeyecek. Bunlar yapısal özellikler.

6 ay önemliymiş

18 yaşında kızım. 1 ay önce ilişkiye girdim ve kızlık zarım yırtıldı. Zar bozulduktan 6 sonra hamile kalınmazsa bir daha gebelik zorlaşıyormuş. Bu doğru mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, nereden çıktığı belli olmayan bu yanlışlar anaforunda dönüp duruyorsunuz. Yanlış, yanlış... Orgazm olamıyorum

3 yıldır evliyim. Bir oğlum var. Eşimi çok seviyorum ama ilişki sırasında bir şey hissetmiyorum. Bu konuyu eşimden saklıyorum. O çok sık ilişkiye girmek istiyor. Onu hiç reddetmiyorum. Bu konuyu eşimle paylaşayım mı? Hislerim nasıl canlanabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınların yüzde 50’si orgazm zorluğu yaşıyor. Eşin sanırım erken boşalıyor. Ama 3 yıldır sorununu onunla paylaşmamam yani orgazm olmadığın halde olmuş gibi rol yapman seni yorar ve aşağılık kompleksine iter. Zaman lehinize işleyecek. Bir parça eşinin ustalığı gerekiyor. Mutlaka fantezileri kullanmayı öğreneceksiniz. Ama şimdi ama 10 ama 20 yıl sonra. Eşinle bu olayı paylaşın. Sonra bizi ara. Adım adım gidelim çünkü bu huy sorunu, düzeltmek zaman alacak.

İkna edemiyorum

17 yaşındayım. Kız arkadaşım benimle cinsel ilişkiye girmek istemiyor. “Evlenmeden olmaz” diyor. Onu nasıl ikna ederim?

CEVAP

Değerli okurum, ilk önce 19 yaşına gireceksin. Ondan sonra bu isteklerin ve sorunlarınla ilgili bana mail atacaksın. O zaman ben sana gerekeni söyleyeceğim. Seni çok erken kalkmışsın. Acele etme, işinin başına dön ve ailenle ilgilen.

Seviyorum ama olmuyor

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişirken bir türlü orgazm olamıyorum. Onu çok seviyorum ama ne yapsam da olmuyor. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, “Orgazm olamıyorum” diye takarsan orgazm olamazsın. Erkek arkadaşın üzerine düşen rolleri biliyor mu? Sen kendini ne kadar sorguluyorsun ya da geriyorsun? Şimdilik takma, kendini rahat bırak. Öğreneceksiniz yavrum. Önünüzde tükenmez zaman var. Acele etmeyin yeter.

Bakire olabilir miyim?

20 yaşındayım. Nişanlımla 2 hafta önce ilişkiye girdik. Canım çok yandı, 1-2 damla kan geldi. Kızlık zarı neden yırtılmadı diye birkaç kez daha denedik, hep kan geldi ama az az. Acaba zarım esnek mi? Hâlâ bakire miyim? Bir jinekoloğa gitmeli miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, bilemem yavrum. Böyle bir bilmecede hakem de uzman da kendiniz, ruhunuz ve aşkınız olmalı. Gerisi hikaye.

Çok mutsuzum

15 yaşındayım. 1.50 boyundayım, cinsel organımın boyu 9 santim. Bu yüzden çok mutsuzum. Psikolojik sorunlar yaşıyorum. Sizce doktora mı gitmeliyim yoksa biraz daha beklemem gerekir mi?

CEVAP

Değerli yavrum, yumurtalar yerinde ve yeterince gelişmişse şimdilik bekle. Ama doktora gidersen ne olacak? Hiç. Gideceksin “Merhaba hocam böyle böyle bir sorunum var” diyeceksin. O da uzman olarak seni görerek karar verecek.

Acı çekiyorum

23 yaşında, 1 haftalık evli kadınım. İlk gece çok acı hissettim. Eşim ilişkiyi kesti, kanama başladı. Eşim tamponla kanamayı durdurdu. Jinekolog, zarın kalın olduğunu öğrendik. Doktor “1 hafta ilişki yok” dedi. Daha sonra denedik ama acı sürüyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, yazdıkların doğru ve olması gerekenler, yanlış yok. Böyle özenli davranarak, karşılıklı uyum içinde vajinayı penise alıştırmak gerekiyor.

Kız “Erken” diyor ama...

4 aylık ilişkim var. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istedim ama o “Erken henüz olmaz” dedi. Ben onu nasıl ikna edebilirim? Hep benimle kalsın diye onunla birlikte olmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir kadın, kız ufacık bir organla esir alınmaz. Zaten nereden belli senin ileride onunla evleneceğin? Bu yaşlarda sadece aşk vardır, aşk olmalıdır. Sevgi demek karşındakini kendinden çok düşünmek demektir.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgi, aşka “Nereye gidiyorsun?” diye sormuş. Aşk “Sana geliyorum” demiş. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder