Dr. Haydar Dümen Rol yapan mutsuz olur
HABERİ PAYLAŞ

Rol yapan mutsuz olur

Haberin Devamı

Evlilik çocuk oyuncağı değil. Kadınların çoğu huzuru bozulmasın diye ya da eşinin korkusundan orgazm taklidi yapıyor. Hanımlar, rol yaparak yaşanmaz. Bu ne size ne de yuvanıza mutluluk getirir. Eşinizle konuşmayı ve yardım almayı deneyin...

BÖYLE SORU YOK!

Şişme kadınla mı denesem?

22 yaşındayım, hâlâ milli formayı giyemedim. Acaba ilk denemeyi şişme kadınla mı yapsam?

CEVAP

Bak delikanlı, para kaynağının üzerine bastın ki haberin yok. İlk ilişki forma giymek demekse, bu fikir şıkır şıkır paradır.

Şişme bebeğin üzerine çok özel bir forma tasarlarsın. Her iki organa hak tanınır ve karikatür tekniği kullanılır. Gülen gözler, ağızdan çıkan erotik sözler ve süs figürleri iştah artırır.

Ayrıca evde, yatağında onu patlatana kadar da koynunda, ağzı var, dili yok, emrine amade. Sokak çapkınlığına da veda edersin.

Bu girişimle 2 yıl sonra lüks arabayı altına çeker, Hoca’na yüzde 10 telif hakkı verirsin!!!

Ufaklık biraz havai

19 yaşındayım, benim ufaklık havai. Durduğu yerde durmuyor, her kızla iletişime geçmek istiyor. Baş etmekte zorlanıyorum, yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, delikanlım, düne kadar anasının çocuğu, nedir bu organın uçukluğu? Sen her genç gibisin ama cinsel enerjini frene edememişsin. Bu konuda aklın kaynağını besliyor, ruhun da sofrayı süslüyor.

Mide ise açlığını kamçılıyor. Sen de o havaya katılıp adeta vitrin gezisine çıkıyorsun.

Böylece o parmak çocuğa tutsak oluyor, ona da ziyafet sofraları hazırlıyorsun. Aslında organ bahane, sen hep bıldırcın, keklik yiyorsun da onu bahane edip suçu organa atıyors, kendini hayalleri tutsak diyorsun.

Kız küçük buldu, çekip gitti

26 yaşındayım. Sevgilim penisimi küçük buldu ve “Büyütene kadar görüşmeyelim” deyip gitti. Penisim 12 santim. Kahroldum ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, boşuna yakınıyor, kendini suçlayıp depresyona giriyorsun. Aç gözlü, cinsellikte organa takılıp kalan, patavatsız bir kadından kurtulduğun için sevinmiyor, tam tersini yapıyorsun. Büyüğünü, küçüğünü neye göre ayarlıyor? Yani deneme-yanılma yöntemi mi yoksa pornodaki görüntüler gibi mi?

Keşke sorsaydın ve dersini verseydin. Aman kaçmasın diye bir de pazarlık yapsaydın, o da “22’den aşağı olmaz” diye tuttursaydı yine mi depresyona girecektin yoksa kurtuldum diye dua mı edecektin?

Yetersiz kalır mı?

29 yaşındayım. Penisin boyutu mutlu bir cinsel ilişki için ne kadar olmalı? Benimki 7 santim. Sizce bu yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, herhalde penisinin sönük hali 7 santim. Penis boyu ile mutluluğun bağlantısının oranı yüzde 10’nu geçmez. Ruhsal, psikolojik, duygusal bağlantıyla mutluluğun oranı ise buna cinsellik de dahil yüzde 90’dir.

Senin penisinin sertleşmiş hali 7 santim ise, işlevi de sürüyorsa idare edebilirsin diyebiliriz. Ama yine de bir üroloji ya da bu konuyla ilgili plastik cerrahi uzmanına danışmanda yarar var.

Biraz küçülse olmaz mı?

26 yaşındayım. Penisim büyük. Ereksiyon hali 22 santim. Yakında evleneceğim. Acaba cinsel organım biraz küçülmez mi?

CEVAP

Değerli okurum, küçülmeyecek. Sen teknik öğrenip onu kullanmayı öğreneceksin. Yeter ki eşini korkutma. Üzerine fazla abanma. Zamanla daha değişik çareler bulursunuz. Sorun çıkarsa çözümü o zaman ararsınız.

Zevk almıyorum ama...

21 yaşında kızım. Nişanlımla sevişirken zevk alamıyorum. Üstelik ona da “Zevk alıyorum” diye yalan söylüyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili yavrum, alışacaksın. Yalan söylemeye biraz daha devam et. Ama sevgilin ruhuna giremediğini sanıyorum. Birbirinizle konuşsanız, duygu yoğunluğuna kapılsanız, birlikte manzara seyretseniz ne güzel olur değil mi? Şimdilik böyle gitsin.

Kendime hakim olamam diye korkuyorum

17 yaşındayım, her gün 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bazen gidip bir kızla ilişkiye girmek istiyorum ama kendime sahip çıkamam diye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli yavrum, çözüm aklın, iraden, aile terbiyen. Geleceğini düşün. Okulunu bitirip işini kur. Herkes gibi normal yollarda yürü. Bu yaşlarda kızlarla ilişkiyi hiç düşünme. Yeter mi yavrum? En iyisi mastürbasyonu haftada 3’e indirmen.

Hâlâ bakire miyim?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birkaç gün önce sürtünme yoluyla birlikte olduk. Arkadaşım sarhoştu. Yanlışlıkla penisi vajinama girdi. Benden kan gelmedi. Acaba ben hâlâ bakire miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek zara sahip birisin. Yüzde 25 dolayındaki kanamayan gruptasın. Olacak olan olmuş.

Hemen boşalıyorum

Kadınlarla cinsel ilişkiye girince hemen boşalıyorum. İkinci ya da üçüncü seferler daha uzun sürüyor. Bu konuya nasıl çözüm bulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal ve doğal. Bekarlık hayatı budur işte. Heyecanlar, cinselliğe yeterince alışıp deneyim kazanamamak erken boşalmada rol oyna. Şimdilik böyle idare edeceksin. Taa ki evlenene ya da sürekli partnerin olana kadar.

Bozulmuş mudur?

25 yaşında kızım. 3 yıldır birlikteliğim var. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Yarım saat sonra benden kan geldi. Ertesi gün devam etti. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı ne kadar bozuldu ya da zedelendi anlamak zor. Kesin kararı jinekolog verir. Sen zamanı gelinceye kadar bozulmamış gibi davran.

Her kadını arzuluyorum

26 yaşındayım, çok istekliyim. Karşı cinse karşı o kadar istekliyim ki tüm kadınları arzuluyorum. Her gün 3 kere mastürbasyon yapıyorum. İsteklerimin azalması için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sosyal ve ekonomik şartlar uygunsa evlen. Ya da kendini o kadar yor ki cinsellik aklına gelmesin. Ama o kadar mastürbasyon da olmaz ki!

Penisimin boyu yeterli mi?

Penisim 12 santim. Sizce bu boyut bir kadını tatmin etmek için yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, yeter ki kullanmasını bil.

İlişkiye kalmıyor

Ben daha cinsel ilişkiye girmeden, daha bir kadınla konuşurken boşalıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman var. Kadıncağıza da yazık. Bu işin sonu da iyi gelmez. Tabii ki tedavi olacaksın.

Rüya görüyorum

21 yaşındayım. Rüyamda seksi kadınlarla ilişkiye giriyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir. Birçok gençte olur. Fazla kafaya takma. Cinselliğin de dengeli. Geleceğini, karşı cinsi düşünerek mastürbasyonu da haftada 2-3 dolaylarında tutarak yola devam.

GÜNÜN SÖZÜ

Kronik sevgi şeker hastalığı gibidir.Biraz perhiz ister. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder