Dr. Haydar Dümen Romantizm işe yarar
HABERİ PAYLAŞ

Romantizm işe yarar

Haberin Devamı

Evlilik uzun ve yorucu bir maraton. Buna bir de kadının orgazm sorunu eklenince işler karışıyor. Çiftler romantizmden yardım almalı... Duygusal ve romantik ortamlar, keyifli sohbet her şeyi daha kolaylaştırabilir... Biraz çaba harcayın ki mutluluğunuz artsın...

BÖYLE SORU YOK !

Benimki uyku moduna geçiyor

21 yaşındayım. 2 günde 1 mastürbasyon yapıyor, erken boşalıyorum. İkinciyi denerken benim ufaklık uyku moduna geçiyor. Ne olacak benim halim?

CEVAP

İ
ki günde bir mastürbasyona selam, yola devam değerli okurum. Bu onaya rağmen sen gözü doymazlığa merdiven daya, “Daha daha” diye tırmanmaya çalış. Senin ufaklık senden dengeli. Bize göre yengeli bir hayata hazırlık yapıyor!!! Tüm enerjisini ve ritmini ona saklıyor. Elleşme, uyusun. Uyusun da büyüsün. Ninnisi bizden, eylemi sizden.



GÜNÜN SORULARI

Karımdan başkasıyla olmuyor

25 yaşında, 2 yıllık evliyim. Karımla düzenli ilişkimiz var. Her gün aynı yemek yenilmez diye düşünüp arada kaçamak yapmaya çalışıyorum. Ama karşımdaki kadınla yakınlaşsam bile eşimden başka hiçbir kadınla ilişkiye giremiyorum, sertleşme olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP


Klasik bir hikayedir anlattığın değerli okurum. Aslında eski filmler gibi 32 kısım tekmili birdendir ama sen iki bölümüne takıldın. Hani biri öylesine evrensel ki yani şu her gün aynı yemeği yemek meselesi... Sosu, yoğurdu, sarımsağı, ketçabı, kıyması, peyniri yok (makarnadan bahsettiğimi anladın sanırım) kaşıkla adamım kaşıkla! Sofraya otur kaşıkla, acıkır gibi oldun aç kapağını kaşıkla. Canın sıkıldı, ne duruyorsun? Al eline kaşığı kaşıkla! Midene de “İtiraz etme, bunu da bulamayanlar var” diye dayılan. Aslında bu soruna 32 cilt kitap yazılır. Yaşın daha genç. Ne yapacağının kararını kendin seç. Sorunun devam edeceğe benzer. Yine de olayın üzerine gitmeye değer.




Kuş kulubesine çekiliyor

24 yaşındayım. Kızları görünce benim kuş bülbül gibi ötüyor. Ama iş ilişkiye gelince kuş kulübesine çekiliyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, senin kafes kuşu, namı diğer bülbülün kafesini tam yuva bellemiş. Kendince “Hayat bu” demiş. Sorun: Sahibi onu eğitememiş. Apartman çocuğu gibi büyütmüş. Gak deyince yiyecek, guk deyince su vermiş. Kuşun keyfi yerinde, ne avcı görmüş ne de sahibi onu parka, yaylaya, dereye (anlayın canım tam kelimeyi yazamadım) götürmüş. Zavallıcık parkı işkence arenası, yaylayı sünnetçinin bahçesi, yüzme bilmediği için de dereleri boğulma aracı sanıyor!!! Hepsi bu kadar. Derin dersini aldın, bülbüle gül, sana da uzun ömür dileklerimle.



***************

Kızın canı yanıyor

23 yaşındayım, penisim 19 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde canı yanıyor. Ben sınırları zorlamak istiyorum ama çok canı yanıyor. Benden ayrılırsa ne yaparım?

CEVAP


Değerli okurum, hiçbir şey yapmazsın. Cinsellikte kızların da seçim hakkı var. Bu onun hayatı. Sen ileride bu kızla ya da başkasıyla evlendiğinde acısız birleşmeyi de öğreneceksin. Başka ne yapılabilir ki?




Mastürbasyondan sonra kan geliyor

19 yaşındayım. Günde 4 defa mastürbasyon yapıyor, doymuyorum. Penisimin ucu kıpkırmızı oluyor, kan geliyor. Zararı olur mu?

CEVAP


Değerli okurum, zararı olmasa bile devam edecek misin? Ne anlama geliyor bu? Psikolojik yorumu iradesizlik, sekse düşkünlük ve takıntı. Delikanlım, seç, seç, seç al hangisi hoşuna gidiyor ve uyuyorsa. Haftada ikiye indiriver. Sen rahat et. İleride evleneceğin hanım ve biz hekimler de rahat edelim.




Geç orgazm oluyorum

22 yaşında, 1 yıllık evli bir kadınım. Ben çok geç orgazm oluyorum. Acaba ne yapabiliriz?

CEVAP


Sevgili okurum, kadınlarda boşalma sorunu çok yaygın. Çözümü de zor. Sanırım fantezilerin devreye girmesi gerekiyor. Romantik, duygusal ortamlar yaratın, sen kendini frenlemeden “Acaba gene mi geç boşalacağım” demeden olaya girin bakalım.




Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum

19 yaşındayım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. İleride bana bir zararı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, alışkanlık olacak. Belki eşin yatak odasında seni beklerken, sen gizli gizli banyoda mastürbasyon yapacaksın.




Kilo yüzünden mi?

15 yaşındayım. Penisim 11.5 santim. Bazen görünmüyor bile. Biraz kiloluyum. Acaba ondan mı?

CEVAP


Sevgili okurum, tam kilonu soracaktım. Erit kasık yağlarını. 11.5 santim görüntüde 13.5 santim olacak. Zaten 13.5. 2 santimi yağ yutuyor. Bu yaşta bu kilo neyine gerek. Az ye, çok hareket et. Sağlığını ve cinselliğini koru.




Eşimle ilişkiye giremiyoruz

5 aylık evliyim. Eşimle henüz cinsel ilişkiyegiremedik. İkimizde de isteksizlik var ve zevk almıyoruz. Eşim ilişkiye gireceğimiz zaman acı hissettiğini söylüyor. Doktor kızlık zarının çok kalın olduğunu söyledi. Bu durum ilişkiye girmemize engel mi? Ne yapmalıyız?

CEVAP


Değerli okurum, ciddi ve önemli bir konu. Yüzde 100 çözümü var. Bu tür şikayetler doğrudan zar kalınlığıyla ilgili değil. Vajina kaslarının kasılıp açılmaması, acı, korku ve tedirginlikler bunu yaratıyor. Kesin tedavisi olduğunu, bunun yüz güldürücü bir şekilde sonuç verdiğini ben sana müjdeliyorum.



İlk geceden korkuyorum

21 yaşında nişanlı kızım. İlk geceden korkuyorum. Nişanlımın penisi 23 santimmiş. Biraz büyük değil mi? Ne olur yardım edin.

CEVAP


Sevgili okurum, fazlanın fazlası büyük. Korkmakta haklısın. Ama bir yandan doğa, bir yandan Haydar Hocanız yardımcınız. Hele o günlere varalım. Öteki koşullar yerinde ise evlilik olduktan sonra çaresine bakarız.




Mastürbasyon yapamıyorum

Ben mastürbasyon yapamıyorum. Acaba neden böyle oluyor?

CEVAP


Sevgili okurum, hiçbir şey yapma. Böyle idare et. Yaşını yazmamışsın. Eğer yaşın 20’nin üzerinde ise bir üroloji uzmanına gitmen yararlı olur. Şimdilik yapacak bir şey yok.



Çabuk sıkılıyorum

19 yaşındayım. Kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum. Tanıştığım kızlara yaşımı büyük söylüyorum. İlişkilerden çok çabuk sıkılıyorum. Yeni kız arkadaşlar ediniyorum. Bundan nefret ediyorum. Acaba ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP


Değerli okurum, ben de rahatsızım. Önüne geleni muz soyar gibi soyup, kabuklarını atıyorsun. Ya bir gün sen attığın o muz kabuğuna basarsan bir anda nalları havada bulursun. Hadi biraz aklını kullan.



Neden sertleşme olmadı?

22 yaşındayım. Kadınlara çok düşkünüm. Askerde bile sürekli geneleve gidiyorum. En son bir kadına gittiğimde sertleşme olmadı ve ben erken boşaldım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP


Değerli okurum, bu konuda bir heyecan, iki tedirginlik ‘Acaba yine mi sertleşmeyecek?’ korkusu etkili oluyor. Kuşkusuz genelev koşullarında ruhsal doyum sağlanmıyor. Yani bir yemeği çok kötü bir ortamda yemek başka. Aynı yemeği daha estetik bir sunumla, gözü gönlü doyuran bir yerde yemek başka.
Yani burada midenin kalleşliği söz konusu değil. Hiçbir şeyin yok, tedirgin olma.


GÜNÜN SÖZÜ:

Aşkı yakalamak kolay,
korumak zordur. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder