Dr. Haydar Dümen Ruh ve beden uyumu şart
HABERİ PAYLAŞ

Ruh ve beden uyumu şart

Dünyadaki kadınların yarısının sorunu aynı. Eşlerini ve cinselliği seviyorlar ama orgazm olamıyorlar.

Bunu kendinize ne kadar çok dert ederseniz orgazm o kadar gecikir.

Her şeyi zamana bırakın. Cinselliğe önce ruhunuz ardından da bedeniniz uyum sağlayacak, mutluluk sizi bulacak.

BÖYLE SORU YOK!

İsteğim hiç bitmiyor

Sürekli seks isteğim var, mastürbasyon yapıyorum, geçmiyor. İlişkiyle de olmuyor. Erken boşalıyorum, yarım saat sonra yine istek geliyor. Sigara kullanıyorum. Evlenince karımı mutlu eder miyim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sekse düşkün bir kimlik sergiliyorsun. Bir de bunun üstüne erken boşalmayı eklersen sen seks yapmıyor tavada helva kızartıyorsun demektir. Bu koşullarda elbette eşini mutlu edemezsin. Üst üste ilişkiler ve doymayan bir iştah. Evlendiğinde ne olacağını sanıyorsun? Kıymetli yengemiz üzülecek, mutsuz olacak. Boşaldıktan sonra tekrar tekrar ilişkiye istemek hiperseksüalite grubuna girer. Sigarayı bırak. Kolay gelsin, karanlık ve karmaşık istikbalinden kurtul, yıpranma.

Canım yanıyor

27 yaşında kadınım. Eşim ilişki sırasında ne kadar nazik davransa da çok acı hissediyorum. O gün içinde bir daha eşimle olamıyorum. Acaba bunun tedavisi var mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, önce bir jinekolojik muayene şart. Orada bir hafif bir iltihap ya da mantar yoksa bu acının çaresi var.

Yıllardır olmuyor

20 yıllık evliyim. 44 yaşındayım. Klitoris orgazmdan bir türlü vajinal orgazma geçemedim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, o çare kolay değil. Sözle, telkinle, belirli ilaçlarla olay çözümlenmiyor. Ama iki kişinin gizemini bir psikiyatrın ağzından duymak iyi gelir. Fantezilere uyarak ve teknikte değişik şeyler uygulayarak orgazmı yakalama şansınız olabilir. Bu önerilerime uyarak hareket et, takıntı yapma. Çünkü orgazmı etkiler.

Sertliğini kaybediyor

23 yaşındayım. Cinsel ilişki sırasında penis sertliğini kaybediyor. Viagra bile işe yaramıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, sorunun olduğunu sanmıyorum. Korku ve heyecandan olur. ‘Acaba sertleşemez mi?’ dediğin anda zaten sertleşmez. İyi ortamda, zaman bolluğu içinde ve aynı kişi ile olursan, en iyi ilacın zaman olacaktır. Acele etme.

Haberin Devamı

Orgazm olur muyum?

25 yaşında kadınım. Birkaç defa erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama çok zevk aldığım anlarda bile sadece bir anlık bir şey oluyor, orgazm olmuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, tedirgin olma. O anlık şey iyiye işaret. Günün birinde orgazmı yaşayacaksın. Daha zamanı var, bekle. Kadınlarda doğrusu böyledir. Önce ruh alışacak sonra da beden. Sen şimdilik böyle devam et. Kendini sorgulama.

Gebe miyim?

19 yaşında kızım. Sevgilim de 25 yaşında. En son birlikteliğimizde prezervatif içeride kaldı. Yarım saat sonra çıkardığımda biraz sperm vardı. Gebe kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Olabilir yavrum, ama olmama olasılığı büyük.

Daha zevkli geliyor

26 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1 senedir ilişkiye giriyoruz. Orgazm olamıyorum. Ama mastürbasyon yapınca çok keyif alıyorum. Bir de ilk ilişkiye girdiğimizde kan geldi ama çok azdı. Kızlık zarımın bozulup bozulmama durumu nedir?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Son kalıntı, az bir bölüm kanamış olabilir. Buna kafayı takma. Klitoris orgazm doğaldır, kadınların bu konuda potansiyeli yüksektir. Vajinal orgazm zaman ve antrenman işi. Klitoris orgazmdan vajinal orgazma transfer olmak daha çok teknikle ilgili. Evlendiğinde vajinal orgazm sorunun varsa bir uzmana gidersin.

Nişanlım hamile mi?

Nişanlım 20 yaşında. Geçen gün ilişkiye girdik, adet kanamasına 2 gün vardı. 2 gecede toplam 3 kez ilişkiye girdik. 3’ünde de içine boşaldım. Üzerinden 4 gün geçmesine rağmen adet görmedi. Hamilelik ihtimali nedir? Hamile ise ne yaparız?

CEVAP

Değerli okurum, hamilelik ihtimali yok değil. Ancak eğer böyle bir şey olmuşsa aranızda konuşursunuz.

Sorun çıkar mı?

24 yaşındayım. Kimseyle ilişkiye girmedim. Penisim epey büyük. Yakın zamanda evleneceğim. Acaba sorun olur mu?

CEVAP

Evlen yavrum, ama yakın zamanda evlenme. Büyü biraz be canım. Hadi uslu uslu söz dinle. Organın büyük olduğu için de kızların tenini, ruhunu incitme. İdareli kullanma tekniğini de öğren.

Bozulmuş mudur?

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla sevişiyorduk. Cinsel organının başını vajinama soktu. Çok canım yandı ve kan geldi. Kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Okurum, kızlık zarı gitti yavrum. Şimdi sen söyle, biz ne yapalım?

Hemen sertleşiyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla telefonda konuşuyoruz. Normal konuları konuştuğumuz zaman bile benden zevk suyu geliyor. Yanına gittiğimde el ele tutuştuğumuzda bile penisim sertleşiyor. Sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor.

CEVAP

Değerli okurum, yardıma ihtiyacın yok ki yardım edeyim. İşin doğası böyle. Sende de bezler fazla çalışıyor. Ne yapalım? At senin, araba senin. Dizginler de senin elinde

Sinirim bozuluyor

18 yaşımdayım. 1.72 boyundayım, 130 kiloyum. Cinsel organımın sertleşmiş hali 8 santim. Bu durum sinirimi bozuyor, kimseye anlatamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, 2 kilo daha alırsan ortada penis menis kalmayacak. Yağ yutacak, tuvalette bile ararken zor bulacaksın. Zaten evlenmek de sorun olacak. Sihirli formül: İn 70 kiloya, bu sorunu daha sonra konuşalım.

Acaba bana döner mi?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım beni terk etti, başkasına gitti. Dönmesi için ne yapmam gerekiyor? Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmiyor. Giden gitmiş. Başkasıyla bir hayal de olsa dünya kurmuş. Kafasında planlar yapmış. Senden daha çok onu sevmiş. Seni unutmaya çalışmış ya da unutmuş. Kuş uçmuş ya da kelebek ölmüş. Ne yapabilirsin? Bırak herkes kendi kaderini yaşasın. Bir gün sana dönerse düşünürsün.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevilmeye çok alıştıysanız sevmeyi unutabilirsiniz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder