Dr. Haydar Dümen Ruhunuzu okşuyor mu?
HABERİ PAYLAŞ

Ruhunuzu okşuyor mu?

Kadınların cinselliğe alışması, bedenini tanıması zaman alıyor. Zevk almayı da, orgazmı da zaman içinde öğreneceksiniz. Tabii partnerin rolü çok büyük. Size önem veren, üzerine düşeni yapan ve ruhunuzu okşayan biriyse her şey yoluna girer.

BÖYLE SORU YOK!

Kızlardan utanıyorum

Kızlardan utanıyorum. Utanmamam için ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, ne güzel bir karakterin var. İşte senin farkın. Kızları eve götürme hayallerinden vazgeç. Dostluk ilişkilerinde utanmayı atın, kızlarla gezip dolaşman, kafede çay içmen, otobüsle şehir turuna çıkman doğaldır. Ama siz doğal takıldığınızda hemen ‘Çoğal’ emrine uymaya çalışıyorsunuz. Kız biraz neşeli ve canlıysa, aklınıza başka şeyler geliyor!!! Neyse, biz boşa kürek sallamayalım. Sen doğal yoldan hedefine marş marş. Önce matematik kitabı sayfalarını aç, yorulunca Türkçe kitabındaki şiirlerini ezberle, işte sana meşgale.

Haberin Devamı

Sevişmekten zevk almıyorum

25 yaşında kızım. Nişanlımla sevişirken zevk alamıyorum. Ona “Zevk alıyorum” diye yalan söylüyorum. Çok rahatsızım. Sizce ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, pek çok kadının yaşadığı sıkıntıyı yaşıyor, zevk almıyorsun. Cinsel ilişkide oyun kuralına göre oynanmalıdır. Tabii ki bunlar sözlü olmayacağına göre cinsel kitaplar okuyup akademik yardım almak da yaşama dahil edilmelidir. Elimizde ‘şunu iç orgazm olursun’ diyen bir preparat yok. Tek umut, evlilik koşullarında uzmanların size bilgi vermesi. Bunlar da olmuyorsa dene, tekneye ilaveler ekle. Bu konuda adeta iki görev üstleneceksin. Şaşırıp kalma, dibini görmediğin suya da dalma.

Enerjim hiç bitmiyor

24 yaşındayım, seksi çok seviyorum. Kızlarla ilişkiye girdiğimde enerjim bitmiyor. Çok ilişkiye girdim ama bu sorunu çözemedim. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Çocuğum, küçükmüşsün, top oynamış acıkmışsın. Anacığın fıstık ezmesini ekmeğine sürmüş, sen de doymuşsun. Tamam değerli okurum, artık büyümüşsün. Bahçe kalıntısı, kapkaç ya da ‘Nerede çalgı orada kalgı (zıpla)’ kuralı için keşke kızları uyarsaydım. Çünkü sen kızlarla bu arada oyun oynamışsın. Değerli okurum, bu davranışın yüzünden sana alkış tutmayacağım. Sadece o kızların nasıl bir ruh hali içinde olduklarına bak diyeceğim. Yine de düşün, kalmışsa vicdanın orada ne bulacaksın? Bulunca bana bir mail atıver, merakımı da gideriver.

Haberin Devamı

Penisim çok küçük

26 yaşındayım, bekarım. Penisim 10 santim. Büyütücü kullansam kısır olur muyum? 1.60 boyundayım. Sorun boyumdan mı kaynaklanıyor? İleri yaşlarda penisim uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzama olmayacak. Ama o boy sana yetecek. Tıbba göre normal.

Meni gelmedi ama...

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, meni gelmedi. Penisimi vajinadan çıkardığımda üzerinde beyaz ve saydam sıvı vardı. Kız arkadaşım hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kaldığını sanmıyorum. Büyük bir oranda olmadı.

Şap işe yarar mı?

Günde 7 kez mastürbasyon yapıyorum. Sokakta gördüğüm her kadından etkileniyorum. Şap alıp yemeklere koysam faydası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, şapı mapı bırak. Sen akıl ve irade hapını yut. Bu durumda sana hiç kimse yardım edemez. Sonun ne olacak? Evleneceksin. Kadın yatakta, sen banyoda ve mastürbasyon peşinde. Demedi deme. Çünkü irade yama tutmuyor.

Haberin Devamı

Hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kızlık zarı yırtıldı, kan geldi. Her ilişkiden sonra kızdan kan geliyor, acı çekiyor. Bir de korunmadık, hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız kasıyor kendini. Sen de anladığım kadarıyla acelecisin. Dikkat edin. Gerekirse uzmandan bilgi alın. Kızın cinselliği sağlam yere otursun. Acı korkusuyla geleceğini korkutmasın. Kemiklerim erir mi?

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapmak kemik erimesine yol açar mı? Vücudun gelişimini engeller mi?

CEVAP

Değerli okurum, arada bir yap. Sayı haftada 1-2 olabilir. Yalnız tekniğini iyi öğren. Karşı cinsi düşün. Fantezileri sınırlı kullan. Her genç gibi uykuna, işine, okuluna, cinsel isteklerine ayıracağın zamanın oranını iyi ayarla. Böylece ileride çok işine yarayacak bir düzeni korumuş olursun. Sevgilim neden orgazm olmuyor?

21 yaşındayım. Sevgilimle sürekli sevişiyoruz ama orgazm olmuyor. Sevişmemiz 2 saat sürüyor yine de olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, her kadının cinsel huyu ya da özelliği vardır. Burada şartlar önemlidir ama bütün koşullar yerindeyken bile kadınların çoğu orgazm güçlüğü çekiyor. Senin yapacağın bir şey yok. 2 saat ön sevişme çok uzun. Eğer kadın ısrar etmiyorsa yorulabilir. Şimdilik yapılacak bir şey yok. Biraz da kendini düşün. Bu partnerinin sorunu. Sen oyunu kuralına göre oyna.

Eşim isteksizleşti

Eşimle 24 yıldır evliyiz. Mutlu bir hayatımız var. 3 yıldır eşimde cinsel soğukluk ve orgazm olamama ortaya çıktı. İlaçlar kullandık ama faydasını göremedik.

CEVAP

Değerli okurum, kadınlar böyle. Orgazm zorluğu çekiyorlar. Bir süreden ya da doğumdan sonra artık orgazm olamamanın nedeni, kadının fizyolojik hem de psikolojik yapısından kaynaklanıyor. Bu şikayetler için verilen ilaçların yararı olmuyor. Genellikle eşlerin aralarında çözmeleri gereken bir sorun. Teknik yardımlara ihtiyacınız olabilir.

İlişkiye girmeye çekiniyorum

18 yaşında, 1.85 boyunda, 75 kiloyum. Penisim 10 santim. Ben çok küçük olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ilişkiye girmeye çekiniyorum. Ne yapmam gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, çok iyi bir tenis oyuncusu olsan da her şeyi elindeki rakete bağlamakn olmaz. Aslında o boy tıbba uygun. Bir tenis oyununda rakibinin elinde elek kadar büyük raket olsa o acemi, sen ustasın. Kim kazanır? Bazen hayat bir oyundur. Seninkini penise benzettin. İyi oynarsan kazanırsın.

Neden küçülmüyor?

20 yaşındayım. Penisim boyu normalden çok uzun. İlişkiye girince can yakıyormuş. Bunun için aktarlardan bitkisel ilaçlar aldım ama işe yaramadı. Bir türlü cinsel organımı küçültemedim. Bunun için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, o küçülmüyor ama tıbbın getirdiği yeni olanaklarla ileriki yıllarda belki sana ve senin gibilere yeni ufuklar açılır. O zaman umarım senin biraz paran olur ve bir çaresi bulunur. Yeniden evlenmek istiyorum

43 yaşındayım. Eşimden erken boşalma yüzünden ayrıldım. Kendime güvenimi yitirdim. Yeniden evlenmek istiyorum ama korkuyorum. 2 yıl ilaç kullandım ama geçmedi. Ne olur bana yardım edin. CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi için evlilik koşullarında olman gerekiyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Onur, aşkın altında serilen paspas değildir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder