Dr. Haydar Dümen Şans kadından yana...
HABERİ PAYLAŞ

Şans kadından yana...

Haberin Devamı

Kadınların büyük derdi orgazm. Öyle kadınlar var ki bu konuda şanslı. Cinselliği seviyor, zevk alıyorlar. Tabii partnerleri de zorlanmıyor. Ama her kadın onlar kadar şanslı değil. Sorunu gözünüzde büyütmeyin, çünkü çözümü var...

BÖYLE SORU YOK!

O artık kanarya! 42 yaşındayım, 2 yıl oldu eşimden ayrıldım. Benimki kartaldı, kanaryaya döndü. Arada bir sesi çıkıyor, uçmuyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, sorun kanaryanın yemine bağlı. Zavallı girmiş fermuarlı kafese, sahip ne verirse onu yiyecek. Dili olsa, bana şu yaşta, şu tipte, yüzü şöyle, illa ki saçları böyle, belden kıvraklığı olmazsa olmaz mı diyecekti? Diyelim ki dilini ben tercüme ettim, sana bildirdim. Bekarsan ya çok paran ve zamanın olacak. Ya da yapın, boyun posun, illa ki aklın, kadına karşı nezaketli huyun da olacak. Bunlardan ne haber? Formül tamamsa, yolun açık gibi. Ama yetmez! Bu yaşta ya evleneceksin ya da idare edeceksin.

Hemen orgazm oluyorum

23 yaşında kızım, ilişkiye girmedim. Erkek arkadaşlarımla konuşurken bile içim fena oluyor, sanırım orgazm oluyorum. Bundan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Sevgili okurum, diyelim ki diyettesin, sana neyi ne kadar yiyeceğinin listesi verilmiş. Oysa karnın açlıktan zil çalıyor. İrade ile terazinin dengesi arasında büyük çatışma var. Çıkış yolu sana kalmış. Bir de buna toplum yapısıyla kişilerin psikolojik durumları eklenince dengeler daha çok sarsılır. Tıp bilimi çoğu zaman iki arada kalır. Genellikle toplum değerleri egemen olduğundan irade kişinin elinden alınır. Kolay gelsin, istekle orgazmı karıştırıyor olabilirsin. Aklın, ruhun ve toplumun her birine pay ayırarak idare et, yeter ki ayağın kaymasın.

Karımdan hep kaçıyorum

30 yaşındayım, 2 yıldır iyi giden bir evliliğim var. İlk aylarda her gün ilişkiye giriyorduk. Şimdi ben çok isteksizim. Bahanelerle eşimi atlatıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 2 yılda ne oldu da böyle oldu? Acaba 2’nin yanına sıfır koymayı mı unuttun? Yoksa eşin, muhterem gelinimiz uykucu muydu ya da önüne sossuz aynı yemeği mi koyuyordu? Yemekte iştahsız, hep geri çekilen mızmız mıydı? Sen isteksizlik ve monotonluğun bulanıklığında boğulur gibi mi oldun? Al karşına, oturt dizinin dibine, konuşalım “Benim de koşullarım şu şu” de. Ne olacağı bilinmez, evlilik kaderi kolay silinmez. Belki bir profesyonel yardım ilaç gibi işe yarayabilir. Bu da sizin elinizdedir.

Başarılı olamadım

21 yaşındayım. İlk denemede ereksiyon olamadım. Bunalıma girdim. Yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, ilk birleşmede pek çok genç ereksiyon olmaz. O heyecanla olur mu? Tecrübe en iyi hocadır. Tecrübe de adım adım, zamanla kazanılan bir yetenektir. Hiç kaygılanma keyfine bak.

Her ilişkide orgazmı yaşıyorum

29 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Ne zaman eşimle ilişkiye girsek ben orgazm oluyorum. Bu normal mi? Eşimin bazen bozulduğunu hissediyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, şanslısın. Bu normalin ötesinde büyük bir avantaj. Eşin de mutluluğu bulmuş. Umuyorum, daima mutlu bir hayat yaşarsınız.

Ya ortaya çıkarsa?

23 yaşındayım. Yakında askere gideceğim. 2 ay önce eski sevgilimle birlikte olduk. Sorun olursa benimle ilişkiye girdiği ortaya çıkar mı?

CEVAP

Değerli okurum, olan olmuş, geçmişe korkular üretmek ruh sağlığını bozar. Sen bize lazımsın. Güle güle askerliğini yap.

Nasıl uzatabilirim?

19 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde 10 santim. Acaba nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, 10 santim işini görür. Büyütme operasyonla ancak 1-2 santim büyür. Bence gerek yok. Şişmansan zayıfla.

Kızlar benimle ilişkiye girmek istemiyor

17 yaşındayım. Penisim 20 santim. Kızlar penisim çok büyük olduğu için ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sakın hiçbir şey yapma. Kızlar iyi yapıyorlar, doğru yapıyorlar. Bu kız bolluğu da sizin aklınızı aldı iyice, beni de panikletti doğrusu. Uslu durun.

Öpüşürken hoşuma gidiyor ama...

20 yaşında kızım. Sevgilim beni öptüğü zaman hoşuma gidiyor ama sonra midem bulanıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, nedeni cinselliğe karşı kötü, iğrenç yasakların beyninde oluşturduğu bir durum. Alışacaksın, başka çare yok. Evlendiğinde kocan senden cinsel mutluluk bekliyor. Öpüşürken de süreyi uzun tutma. Klasiktir ama biraz gözlerini kapat. Taa ki tehlike sınırına gelene kadar. İşte orada gözlerini dört aç.

Neden yırtılmadı?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, zarı yırtılmadı. Kız arkadaşımdan şüphelenmeye başladım. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, neden şüpheleniyorsun? Şüpheleneceksen niye yaptın? Evlenecek misin? Bana göre hayır. Ayrıldığınızda vicdanın rahat edecek mi? Kuşkularını kınıyorum. Bilimsel yorum tektir: Kızlık zarı esnektir, kanamadı.

His kaybı olur mu?

23 yaşında kızım. Vajinamın iç dudaklarında büyüme var. Dış dudaklardan epey büyükler. Estetik müdahale sonrası his kaybı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bazı kızlar bu sorundan yakınır ama buna erkekler önem vermez. Estetik bir operasyon istersen bunu evlendiğinde eşinin onayıyla yaparsın. Herhangi bir his kaybı olmaz. Doktor olarak bana göre de gerekmez.

Kadınlar aklımdan çıkmıyor, neden?

Penisim hep ereksiyon halinde. Kadınlar, kızlar hiç aklımdan çıkmıyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, irade, insanlık, kendi işlerine daha çok yoğunlaşmak ve yorulmak ve de bu konuyu kafana takmamak.

Karım alay ediyor

28 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim. Penisim 14 santim. Eşim şakayla karışık da olsa bunu dile getiriyor. Penis uzatma yöntemi var mı? Ya da ilaçlardan alsam olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, tek çözüm cerrahi tedavi. Onu da asla önermiyorum. Penisinin boyu tıbba göre normaldir. Nedenini sorarsan; kadının vajinası 8 santimdir ve girişteki ilk 2 santimi duyarlıdır. Eşinin orgazm olma güçlüğü varsa bunu sana yüklemesin. Erken boşalman varsa, onun için tedavi ol.

Birlikte orgazm olsak...

6 aylık evliyim, 33 yaşındayım. Karım her birlikte olduğumuzda acı çektiğini söylüyor. Vajinal orgazm olmuyor. Çok üzülüyorum. Bunun tedavisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiç merak etme, düzelecek. Karının zamana ihtiyaç var. Acı olayını hallederiz. Ama bunun için de zaman erken. 1-2 ay daha acıdan yakınırsa bir jinekolojik muayeneden geçmesi gerekir.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayal ile gerçeklerin, eğriyle doğrularının kesiştikleri noktada tek hüner pusulayı şaşırmamaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder