Dr. Haydar Dümen Şans kadından yana...
HABERİ PAYLAŞ

Şans kadından yana...

Haberin Devamı

Cinsellikte kadınlar geri planda kalıyor, eşlerine isteklerini, mutlu olduklarını ya da canlarının yandığını bile söyleyemiyorlar. Ama öyle kadınlar var ki orgazmı tadıyor, beklentileri dile getiriyor. Onların kıymetini bilin, bu ikinizin de şansı...

BÖYLE SORU YOK

Geç boşalmamın sebebi maydanoz mu?

Maydanozu çok yiyorum. Kız arkadaşımla birlikte olurken geç boşalıyorum. Bunu maydanoza bağlıyorum. Kız benden bıktı, “Yeter artık yeme” diyor ama bırakamıyorum. Yardım edin.



CEVAP
Sorun dediğin şeye bak be okurum. İşini bilmem ama Doğu illerinden birine göçer, orada iş kurarsın. Sabahtan akşama bir tutam maydanoz arar ama bulamazsın. Köftelerde maydanozsuz kalırsın. Ama en iyisi her şeye maydanoz olmazsın. Nereden çıktı bu maydanoz hikayesi? İşte yarattın bir tıp mucizesi. Doğal ot tedavicileri hemen bu konuya el atarlar, senin gevezeliğinden bir servet yaparlar. Sana da koklaman için bir kavanoz kuru maydanoz yollarlar.

GÜNÜN SORULARI

Kendimi suçlu hissediyorum

26 yaşındayım, 1.71 boyunda, 74 kiloyum. 2 ay önce evlendim. Erken boşalma ve sertleşme sorunum var. Daha önce böyle sorunlarım yoktu. Kendimi suçlu hissediyorum. Bu sorun devam eder mi? Bana yardım edin.



CEVAP
Değerli okurum, seni ölçtüm, biçtim, raporumu ‘Sağlam’ diye verdim. Sanıyorum daha önce deneyimim yoktu ya da çok azdı. 11-12 yıl mastürbasyona talim eden organın önüne bir saray yemeği koyunca sinir sisteminin bağı çözüldü ve sende panik başladı. Nasıl olacak? “Ben bu yemeğe alışamadım” falan filan... Psikolojik baskıdan sinir sistemi darmaduman. Güvensizliği de buna ekle. Bu duruma dayanamaz kimse. Sen neden suçlusun ki? Neyin var da yardım edeyim. Kusursuz bir baş yapıt gibisin. 3-5 aya kalmaz ve de heyecanlanmazsan düzelirsin. Birkaç gün o bilinen mavi, sarı haplardan ilişkiden 1 saat önce bir tane alırsan muradına erersin.

Kızlar beni görmezden geliyor

20 yaşındayım. Kızlardan gözümü alamıyorum, 17- 28 yaş arası kızlara bakıyorum. Ama hiçbir kız bana bakmıyor. Sokakta beni görmezden geliyor. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP Değerli okurum, bu işte pratik bir zorluk var. Yaş sınırlarını nasıl saptıyorsun? Kendini kızların namusundan sorumluymuş gibi göstererek uygun yaşa göre onları sınava mı çekiyorsun? Kimine “Sen geçebilir”, kimine de “Sınıfta kaldın” mı diyorsun? Yaşı 28.5 olanlara hiçbir şans vermiyor musun? O garibanlara acımıyor musun? Bakmayan kızlara gelince; onların bir bölümü gizli serviste görevli. Şimdi herkes herkesten kuşkulandığı için ortada bir paranoya var. Sen ayrıca obsesyon yani takıntıya takılmışsın. Aslanım, kızlarda 16 yaşına inme, 29’ları sok devreye. Hatırım için onları da muhtaç etme hayal kurmaya. Sonuçta günde 3 mastürbasyon ve yaşadıkların laklaktan başka bir şey değildir.

Kızda yaralar çıktı

19 yaşındayım. Günde 2-3 kez sevgilimle ilişkiye giriyorum. Sevgilimin vajinasından yaralar meydana geldi. Ne yapmam lazım?

CEVAP Sevgili okurum, kızı bu kadar serbest nerede, nasıl ve hangi koşullarda buluyorsun? Bu yaşta hem kızın hem de kendi hayatını mahvederek cinsel organında yaralara sebebiyet veriyorsun. Aman yavrum, ben bütün bunları duymamış olayım. İradene hakim ol.

İsteğim geçer mi?

20 yaşındayım. Cinsel organım sürekli ereksiyon halinde. İnsan içine çıkamıyorum. Yemeğime şap koysam sorun çözülür mü?

CEVAP Değerli okurum, bu şapla mapla halledilmez. İradenin dışında rahatsızlık verecek dereceye varmış ereksiyon bir tür hastalık belirtisidir. Gerekirse bu bakımdan nöroloji uzmanına başvur. Zamanla düzeleceğine inanıyorum. Umarım aynı şey evlilikte de olmaz. Vallahi kadın kaçar gider.

Kız mıyım, değil miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Çamaşırımda kan lekesi vardı. O gün adetim yeni bitmişti. Başkasıyla evleneceğim. Acaba kız mıyım, değil miyim?

CEVAP Sevgili okurum, bana kızsın gibi gelir. Bazı kızlarımızda cinsel organ duyarlılığı zayıf olduğundan bir parça girişi bile sürtünme olarak kabul ediyorlar. Ya da kimileri kızlık zarının içeride ve derinde olduğunu sanarak birkaç santimlik barajı aşmanın kızlık zarıyla bağlantısını kurmuyorlar. Oysa kızlık zarı vajinanın tam kapısındadır.

Çabuk orgazm oluyorum

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girerken çok çabuk orgazm oluyorum. O henüz boşalmamışken ben üçüncü kez boşalıyorum. Ne olacak?

CEVAP Büyük şans yavrum, büyük şans seni kutluyorum. O pastadan bir dilim kapıp yiyene kadar sen devam et, 5 dilim ye. Bundan kim kazançlı çıkar? Hem sen hem sevgilin. Ya bir de orgazm olamasaydın?

Dikilen kızlık zarı ilk ilişkide anlaşılır mı?

26 yaşındayım, dikilen bir kızlık zarını ilk ilişkide nasıl anlarız?

CEVAP Değerli okurum, anlayamazsın. Beklediğiniz kan değil mi? Zar gerdek gecesinden 1-2 gün önce dikilmişse kanar. Kanı görünce kıza diyeceğiniz bir şey kalmaz. Sevgilinizin, eşinizin etine değil, ruhuna bakın.

Vajinamda kaşıntı var

İkimiz de 26 yaşındayız. Çocuk istiyoruz. Bir haftadır vajinamda kaşıntı, yanma var. Ne yapmam lazım?

CEVAP Sevgili okurum, uzmandan yardım al. Eşinin spermleri sayılsın. Çocuk yapacak yetenek ve sayıda iseler belki seninle ilgili bir sorun vardır. Her ikiniz de bire bir hekime başvurmalısınız.

Çok mu büyük?

17 yaşındayım, Penisim 18 santim. Çok mu büyük? İleride zorluk çeker miyim? Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP Değerli okurum, idare et. Şimdi büyük de gözükse onu tercih edenler olabilir. Takma kafana. Yaratan güç onun da çaresine bakmıştır. Bir alternatifini koymuştur.

İlişkiye girsem mi?

16 yaşındayım. İradem “İlişkiye gir”, aklım ise “Yaşın küçük” diyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, irade aklın ürünü yani çocuğudur. Akıl yönlendirir, irade harekete geçer ya da durur. Sen aklının dediğine uy. Bak ben de aklına uydum. İki akıl 100 iradeye bedeldir, kullanana helal olsun.

Başım ağrıyor

45 yaşındayım. Karımla ilişkiye giriyorum ama boşalırken başıma ağrıyor. Acaba neden?

CEVAP Değerli okurum, kas kasılmaları, bedendeki kimyasal değişiklikler, belki tansiyon. Önce işe tansiyondan başla. Normal ise sorun yok. Ağrıyan yere masaj yap veya yaptır. Elden geldiğince sakin ol. Belki kireçlenmedir. Ağrı geçmezse nöroloji uzmanının kapısını çal.

Kızlardan çekiniyorum

27 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Kızlardan çok çekiniyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, kendini harap ve feda etmeye adamışsın. Yapacağın bir tek şey var. Kızlardan çekinip korkma. Onlara da saldırma. Ortada dur. Bir fırsat yarat, kızlara doğru yaklaş, onlarla dost ol yavrum. Arkadaş, insanca yaklaşım sonrasını sizler belirlersiniz.

Gebe miyim?

18 yaşında kızım. 6 aydır ilişkim var. Sevgilimle ilişkiye girmek istedim. Öpüşürken vajinama boşaldım. Ben adetimin son günündeydi. Acaba hamile kalma ihtimalim var mı?

CEVAP Hayır yavrum, hamile değilsin.

GÜNÜN SÖZÜ: Kalıcı aşklar sabır biraz da çile ister. Akılla beslenirse derinlere kök salar. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder