Dr. Haydar Dümen Şans kadının yüzüne gülüyor
HABERİ PAYLAŞ

Şans kadının yüzüne gülüyor

Kadının en büyük derdi orgazm. Ama öyle kadınlar var ki bu konuda çok şanslılar. Cinsel ilişkiyi seviyor, zevk alıyorlar. Tabii eşleri de buna seviniyor. Zaman kadının yardımcısı. Orgazm sorunu yaşıyorsanız gözünüzde büyütmeyin, işler yoluna girer.

Nasıl büyütürüm?

25 yaşındayım. Penisim 13 santim. Yaşıma göre ufak mı? Büyütmek için ne yapmamı tavsiye edersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Zaten büyümez. Büyümeyecek bir şey için de bir şey tavsiye edemem. Normal bir penis için de hem kendini hem organını zorlamanı istemem.

Haberin Devamı

Geneleve gidiyorum

21 yaşındayım. Günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Telefonla konuşurken bile zevk alıyorum. Son 4 aydır hayat kadınlarıyla beraber oluyorum. Her hafta gidiyorum. Tahrik olmamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, akıllı olman gerekir. Başka ne yapılabilir ki? Yapılan her yanlışın faturası, bir bedeli olabilir. Hayat kadınlarıyla cinsel ilişkiye giriyorsan, mastürbasyona niye bu kadar yükleniyorsun?

Kız 3-4 kez orgazm oluyor

Ben 21, kız arkadaşım 20 yaşında. Bir yıldır beraberiz. İlişkiye giriyoruz. İlk defa ilişkiye girmesine ve bakire olmasına rağmen çok zevk alıyor, kendinden geçiyor. Abartısız 2-3 defa orgazm oluyor. Kendimden şüpeleniyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sendeki ne büyük bir şans. Kız seni çok seviyor. Ayrıca senin kız hararetli ve canlı. Ateşli ve duyarlı, daha ne istiyorsun? Gözün korkuyorsa, ilişkinizi sınırla. İleride evleneceksen bu kıza bulunmaz nimet diye bakabilirsin. Ama bu yaşta evlenmeyi düşünürsen her ikinizin de hayatı çıra gibi yanabilir.

Her kızı istiyorum

18 yaşındayım. Penisim çok küçük. Her gördüğüm kızla ilişkiye girmek istiyorum. Bu yüzden arkadaşlarım alay ediyor. Bir kız gördüğümde mastürbasyon yapasım geliyor. Ne olur bir yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, böyle devam edersen bir taraftan kompleks, bir taraftan istekler, ruhunda çatışma yaratır. Seni komplekse sürükler. Yanlış yollara bile düşersin. Her gördüğün kız senin kullanmalık malın mı? Her oyunun kuralı ve sırası var. Arada bir mastürbasyon yap. Kızları mastürbasyon malzemesi gibi değil, yüce varlıklar gibi gör. Ruhun gelişsin.

Haberin Devamı

Boşalıyorum

Rüyamda erotik şeyler gördüğüm zaman boşalıyorum. Uyandığım zaman gerçekten boşaldığımı görüyorum. Bu arkadaşlarımda da oluyor. Neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, yaşını yazmamışsın. Herkesin rüyaları, heyecanları, coşkuları farklıdır. Seninkisi öyleyse öyledir. Bunu kendine dert etmeye gerek yok. Zamanla düzeni normal ve fizyolojik yollara geçiş yapacaksın. Ne kendini kapıp koyuver ne de frenle. Ama doğru ilişkilerin yolunu belirle.

Bana yaklaşmıyor

18 yaşında, çok güzel bir kızım. Bir yıldır erkek arkadaşım var. Buluştuğumuz zaman ona yakın davranıyorum, elimden geleni yapıyorum ama o hareket bile etmiyor. Acaba neden?

CEVAP

Sevgili yavrum, senin oğlana fazla sataşma, sınırları aşma. Böyle tehlikeli oyunlara da bulaşma. Biraz daha büyüyüver be kızım. Sonra ben sana bak ne bilgiler vereceğim.

Pişman oluyorum

25 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum, sonra pişman oluyorum. Çünkü sporcuyum. Haftada 1 kez yapmam gerekiyor ama dayanamıyorum. Bir de yolda yürürken kızların bacakların bakıyorum. Penisim kendiliğinden sertleşiyor. Yoksa ben sapık mıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sapık falan değilsin. Halk deyimine göre sapına kadar erkeksin. Her gün mastürbasyon çok. Haftada bir gün olabilir. Hatta gün aşırıya indirirsen, sanırım hem iradenle büyük savaş yapmazsın hem de o boşalma bir bakıma zaten gerekli. Bir tek karşı geldiğim şey suçluluk duygusuna kapılmaman.

İlişkiye girmedim

28 yaşındayım ve bugüne kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim. Günde 2 kez mastürbasyon yapıyorum ve 2 ay sonra nişanlanacağım. Nişanlım benden korkuyor. Ben de çok tedirginim.

CEVAP

Değerli okurum, nişanlının korkusu ters. Olan sana olacak, mastürbasyona koşullanmak, ondan vazgeçememek gibi bir açmaza düşeceksin. Ve güzel karın seni içeride beklerken büyük olasılıkla sen banyoda mastürbasyon yapacaksın. Umarım böyle olmaz. Bu yıla kadar günde 2 mastürbasyon, sana da yazık evleneceğin eşine de. Sen işe kendinden başla. Zaman alışmalar, sevgiler yeni zevkler, yeni kapılar açarsa iyi. Açmazsa tedavisi kesin değil ama başka çıkar yol olmadığı için o yola başvurursun.

Sertliğini kaybediyor

Cinsel ilişki sırasında cinsel organım sertliğini kaybediyor. Viagra bile işe yaramıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, buna rağmen sorununun olduğunu sanmıyorum. Korku ve heyecandan böyle olur. ‘Acaba sertleşemez mi?’ dediğin zaman zaten sertleşemeyecek. İyi ortamda zaman bolluğu içinde ve aynı kişi ile korkusuz ve risksiz koşullarda olursan, en iyi ilacın zaman olacaktır. Acele etme.

Eşim tepki gösterir mi?

23 yaşındayım. Birkaç gün önce bir hayat kadınıyla ilişkiye girmek istedim ama kadın “Penisin çok kalın, seninle birlikte olmam” dedi. Acaba evlendiğimde eşim de bana böyle bir tepki gösterir mi?

CEVAP

Evleneceğin eşe bağlı değerli okurum, bu bir yapı ve bünye sorunudur. Tam tersi de olabilir.

BÖYLE SORU YOK!

Kızlık zarını görebilir miyim?

19 yaşındayım, kız arkadaşım var ve ben ondan şüpheleniyorum. Acaba kızlık zarına baksam görebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, göze yasak yok. Peki ne ile bakacaksın? Çıplak gözle mi, gözlükle mi? Büyüteçle mi, dürbünle mi? Heyecana kapılıp dürbünle tersinden bakarsan kadının cinsel organı sana 20 metre uzakta ufacık bir leke gibi gözükür. Bu nedenle kızlık zarını da göremeyeceğinden, aman yavrum aklını kaçırabilirsin. Neresine bakacaksın? Yeri biliyor musun? Neyse sana biraz yol göstereyim. O aşağı köşeye yerleşmiştir. Ama iki kat koruma altındadır ve asla ayrıntıyı göremezsin. Sevgilinin gözlerinin içine bak. Orada bulacağın hazineye göre davran. Hadi, yolun açık olsun.

GÜNÜN SORULARI

Günde 4 mastürbasyon zararlı mı?

29 yaşındayım, hiç seks yapmadım yani bakirim. Günde 4 kere mastürbasyon yapıyorum. Bunun bir zararı olur mu?

Okurum, bir günde 4 mastürbasyon mu dedin? Bunu duyan Haydar Hoca’n tabii ki zıvanadan çıkıyor, aklına karıncalar üşüşüyor. Yemek yemek ne kadar zevkli olsa da aşırıya kaçmak, sağlığı olumsuz etkiliyor. Ancak gereksinmeyi karşılayacak kadar yemek yararlı. Cinsel doyum da böyledir. Yavrum, enerjini sadece mastürbasyona harcamak anlamlı ve verimli değil. Aksine kendi kendine doyum ileride olumsuzluklara neden olur. Haftada birkaç yapılması normal olanıdır. Kendi zevkinin delisi olma, gerisi sana kalmış.

Kilo versem benimki uzar mı?

24 yaşındayım. 1.83 boyundayım ve 84 kiloyum. Cinsel organımın sönük hali 3, ereksiyon hali 12 santim. Boyu normal mi? Kilo versem uzar mı?

Ah benim aklını boy takıntısıyla bozmuş, kendi kendinin içini kemiren genç evlatlarım. Kendinizi boyunuz uzun diye iş görecekmiş zannetmeyin. Doğanın size sunduğunu kullanmasını öğrendiğinizde kendinizi bir şey zannedin. Elinde cetvel olan değil, usta olan kazanır. Değerli okurum, Tanrı sana gereğini yeteri kadar vermiş. İyi kullanmasını öğrenmek ise senin elinde.

GÜNÜN SÖZÜ

Bazen kalıcı bir söz üretmek, bir yıllık hasad üretmekten zordur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder