Dr. Haydar Dümen Şans onlardan yana
HABERİ PAYLAŞ

Şans onlardan yana

Kadınların en büyük derdi orgazm. Ama öyle kadınlar var ki bu konuda çok şanslılar. Cinsel ilişkiyi seviyor, zevk alıyorlar. Ama her kadın onlar kadar şanslı olmayabilir. Bu işi dert etmeyin hem çözümü var hem de zaman size yardım eder.

BÖYLE SORU YOK!

Kızlar beni istemiyor

19 yaşındayım. Penisimin boyu 20 santim. Kızlarla ilişkiye giremiyorum. Çünkü görünce kaçıyorlar. Ne yapabilirim?

CEVAP

Acelen ne? Nereye yolculuk anasının kuzusu, babasının modeli oğlum. Organı reklam etmiyorsan idareli kullanmayı öğreneceksin. Kızlar kaçıyor çünkü kumar oynuyor, aradıklarını bulamıyor, sonunda da kaçıveriyorlar. Bence de iyi ediyorlar. Yani bu eylem, kuzuyu kurda teslim etmek gibidir. Senin ruhsal yapın, bir parça kurtluk taşıyorsa onların hesabı doğrudur. Kız “Evet” demişse, ben kızı elinden tutup sana getiremeyeceğime göre, hadi bakalım birkaç yıl ders çalış. Durumu sonra değerlendirelim.

Haberin Devamı

Neden kan gelmiyor?

Kız arkadaşımla ilk kez benimle oldu ama 9 aydır kanama yok. İnternette araştırdık, elastik zar, doğuştan olmama gibi şeyler yazıyor. Ne yapalım?

CEVAP

Değerli okurum, internette yetkili kişi ve kurumlardan bilgi almak doğrudur. Ne var ki dolandırma konusunda da internet işgal edilmiş gibi. Örneğin; cinsel organı büyütme gerçek olsa Amerika’dan Çin’e, Arabistan’dan Hindistan’a kadar niceleri konuyu kendilerine mal ederdi. Kızlık zarının esneklik oranı yüzde 25’tir. Doğuştan zar olmaması imkansız denecek kadar azdır. Zarın esneme kapasitesiyle penisin çapı arasında da bir ilgi vardır. Düşünülürse hesap meselesidir. Bu nedenle bazı kızlarımızın hayatları kararıyor. Sorun yoktur değerli okurum, mutluluklar dilerim.

Yeni evliyiz, ilişkiye giremedik

33 yaşındayım, evleneli 15 gün oldu, ilişkiye giremedik. Çünkü bende sertleşme olmuyor. Karım mutsuz. Nasıl çözüm bulurum?

CEVAP Değerli

okurum, evliliğinizi kutlar, nice yıllar dilerim. Ülkemizdeki evliliklerde ilişkinin yaşanması yüzde 50 oranında birkaç günden 5-10 güne uzanır. Ayları, yılları bulursa vajinismus diye nitelenir, özel tedavi yöntemi vardır. Sevgili eşin üzülmesin. Önünüzde 50 yıl var. Her şey sizindir, üstelik iki yanlı bıkkınlık bile olabilir. Erkekten yana deneyimsizlik, heyecan ve organdan yana olan sıkıntılar ereksiyonu engeller. Haydi aldınız bilgileri, eşinin gönlünü al, sevip okşa. İlla o gün olsun derseniz heyecandan takıntınızı ateşlersiniz.

Haberin Devamı

Neden boşalamadım?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, boşalamadım. Mastürbasyon yaparken sorun olmuyor. Kız arkadaşımdan zevk de almadım. Acaba nedendir?

CEVAP

Değerli okurum, kendini mastürbasyona şartlamışsın. Mastürbasyondan normal birleşmeye geçişte zamana ihtiyacın olacak. Mastürbasyonu sürdürürsen bu süre belki yılları bulacak. Mastürbasyonu azaltırsan kısa süre sonra sorunun üstesinden geliriz.

Vajinam çok büyükmüş

28 yaşında, 3 yıldır evli kadınım. Eşimle ilişkiye girdiğimizde bende aşırı sulanma oluyor. Eşim vajinamın çok geniş olduğunu söylüyor. Ne olur çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, sulanmayı kesemeyiz. İstek çokluğu ve senin psikolojik olarak sıcak bir kadın olmandan kaynaklanıyor. Zamanla normale döner. Vajina da belki geniştir ama kayganlıktan dolayı eşin genişmiş gibi algılayabilir. Doğumdan sonra daraltma ameliyatı yaptırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kısalığı yüzünden korkuyorum

21 yaşındayım. Penisim 8 santim. Düzenli mastürbasyon yapıyorum ve boşalırken sorun yaşamıyorum. Boyunun kısalığı yüzünden ilişkiden korkuyorum. Doktor, normal olduğunu söyledi ama yine de üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kilon varsa onu azalt, penis bölgesindeki yağ dokusunu indir. Yağlar alınabiliyor. Cinsel organ ameliyatla 2 santim kadar büyütülüyor. Bence son söylediğime gerek yok. Yola devam. Kafaya takıp komplekse girme, bu yeter.

Kız çok zevk alıyor

20 yaşındayım, kız arkadaşım 18 yaşında. Sevgilim ilk defa ilişkiye girmesine ve bakire olmasına rağmen çok zevk alıyor, 2-3 defa orgazm oluyor. Acaba kızın sorunu mu var?

CEVAP

Değerli okurum, ne şanslısın, bu kız seni çok seviyor. Senin kız hararetli ve canlı. Ateşli ve duyarlı, daha ne istiyorsun? Gözün korkuyorsa, ilişkinizi sınırla. İleride evleneceksen bu kıza bulunmaz nimet diye bakabilirsin. Ama bu yaşta evlenmeyi düşünmeyin, ikiniz de yanarsınız.

Zayıflasam işe yarar mı?

17 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde 8 santim. 1.72 boyunda, 80 kiloyum. Acaba kilomdan mı kaynaklanıyor? Zayıflasam mı?

CEVAP

Değerli okurum, işe yarar. İnebilirsen 65 kiloya in. Sonra bana ölçü bildir. Ben de sana “Bravo” diye selam göndereyim.

Hiç zevk almıyorum

48 yaşında, 20 yıllık evli, 2 çocuk annesiyim. Eşim beraber olmak istiyor ama ben zevk almadığım için istemiyorum. 4 aydır beraber olamıyoruz. Boşanmanın eşiğine geldik. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım gidişat ayrılık yönünde olacak. Bir ölçüde eşinin hakkı var. Ama senin de zorla olaya katılman, ruhuna ve etine ihanet. İleride ne olacak? Yeniden bir evlilik için ne düşünüyorsun? Bunların hesabı yapılmalı. Ama pişmanlığa kapılmamak için yetkili bir uzmandan da bazı tavsiyeler ve bilgiler alınmalı.

Birkaç gün yapmazsam

17 yaşındayım. 3-4 gün mastürbasyon yapmazsam durup dururken boşalıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, gün aşırı ritme gir. 6 ay sonra 2 günde bire geç. 1 yıl sonra bize mail atar, keyfinden yan gelir yatarsın.

Nasıl ispatlarım?

18 yaşında kızım. Biz evleneceğiz ama sevgilim bakire olduğuma inanmıyor. Zarı bozdurmadan nasıl kanıtlarım? Doktora gelmiyor. Küçükken bisikletten düşmüştüm, kan gelmişti. Kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili yavrum, sevgilin seninle evlenmeyecek. O senden daha akıllı. Geleceği iyi görüyor. Ne yapacak ki? Kendi karnı aç, bir de seninle evlenecek, derken birkaç çocuk. Yandı gülüm keten helva. Herkes kendi yoluna gitsin. Kimseye bir şey kanıtlama. Bisikletten düştüğün zaman gelen kan kızlık zarından değildi.

Zar esnek mi, değil mi?

22 yaşındayım, 2 aylık nişanlıyım. Penisim 15 santim. İlk ilişkimizde kan gelmedi. Zar bu kadar esner mi? Yardım edin yoksa nişanlımdan ayrılacağım?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarları epey yüksek oranda esnektir. Yani esnedi diye, sevdiğin, suçu olmayan kızı çöpe mi atacaksın? Bana inanıyorsan kızlık zarı esnek. Kızın duygularını, ruhunu da hesaba kat. Ben garanti belgesi ister gibi bir uzmanın önüne de yatırılması insanca bulmuyorum.

Penisim biraz küçülse?

19 yaşındayım. Bir sevgilim var ama penisim çok büyük. Kız dayanamaz diye endişeliyim. Cinsel organımı küçültmem mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, iki bakımdan dayanamaz. Hem yaşı küçük hem aile sorumluluğu var. İkincisi organla tanışması onu korkutur. Bu kötülüğü yapma ona.

GÜNÜN SÖZÜ

Tecrübeyle donanmayan akıl yanılmaya mahkumdur .H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder