Dr. Haydar Dümen Şansınızı zorlamayın
HABERİ PAYLAŞ

Şansınızı zorlamayın

Haberin Devamı

Gençlikte başınızda kavak yelleri esiyor, hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Her şeyin merkezi cinsellik oluyor. Ama gençler sonra da pişmanlıkla kıvranıyorsunuz. Boyunuzdan büyük denemelere kalkıp üzülüyorsunuz. En iyisi şansınızı fazla zorlamayın...

BÖYLE SORU YOK!

Sürekli kadınları düşünüyorum

19 yaşındayım, haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyor, sürekli kadınları düşünüyorum. Bundan sıkılıyorum ama olmuyor. Ne yapıp kendimi durdurabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, alışkanlık tutkuya, tutku bağımlılığa, bağımlılık ise, normalin anormale tutsak olmasıdır. İşte tam bu sırada bizim de elimiz, kolumuz bağlanır. Normalden yana tavır alırsak senin konunda önümüzde alışılması zor bir dağ var. Eee, “Canım tutamıyorum kendimi” diyorsan, tutmasını öğreniver!!! Kırık not alıyorsan derslerine çalışıver. Kızlarla arkadaş kuramıyorsan alışıver. Ne desen, cevabı var. Yalnız bir şeyin cevabı ve yitirilen yılların geri döneceği yok. Öneri: Günde 3 öğün bu son tableti yutuver.

Seks yapmak istemiyorum

44 yaşındayım ve 2 yıl önce evlendim. Karım 33 yaşında. Hızlı bir gençliğim oldu, sanırım sekse doydum. Artık seks yapmak istemiyorum. Arada da sertleşme sorunum oluyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, bedel ödüyorsun. Hiç düşündün mü o ilişki kurduğun kadınlar, kızlar ne der? Başkalarının duygularıyla oynanmaz. Kürek çekerek okyanus aşılmaz. İki kişinin bütünleşmesine tek boyutta ulaşılmaz. Ruhunun aşk bankasının kasası boşalmış. O kasada simit alacak para kalmamış. Fatura binbir umutla evlenen kadının boynuna asılmış. Ne olacak yani? Hani hani o sonlardan bir öncesi, 20’lik var ya, ona mı takıldın? Yoksa aklına muzır neşriyat gibi ötekiler mi geliyor? Bak, kampana çaldı, “Bu kadar” diyor. Bence de kampana doğru söylüyor.

Bu hayat nasıl geçecek?

25 yaşındayım, enerjik biriyim. Cinsel yönden çok istekliyim. Ama kadınla beni istemiyor. Beni isteyenleri de ben istemiyorum. Bu hayat nasıl geçer?

CEVAP

Son 10 yılı nasıl geçmişse, öyle geçecek desem değil. Daha kötü gelecek, eskilerin tek tabanca dedikleri okurum olacaksın. Tetiğe dokun, dan dan, kurşun çıktı namludan. Bir gün böyle geçecek havadan sudan. Peki ne kazandın bu oyundan? İnsan satıcıdan yılbaşı bileti alırken ‘Ya çıkarsa?’ diye uyanır hayal uykusundan. Sana gelince; kuru ekmek, kuru soğan, uyan artık bu mastürbasyon tutkusundan. Gereken antrenmanları yap. Deneyimsiz kalırsan yani acemi çaylak, o zaman gelince “Ne yapacağım ben Hocam?” diye mail atarsın ciyak ciyak.

Neden böyle canı yandı?

23 yaşındayım, nişanlımla cinselliği yaşıyoruz. 3 gün önce yeniden ilişkiye girdik ama nişanlımın canı bu kez çok yandı. Penisim normal. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, bir olasılık iltihap ya da mantar bulaşmış olabilir. Ya da nişanlın kendini sıkmıştır. Zaten tek bir olayın sonuçlarına göre kesin böyledir diye karar verilmez. Ağrılar sürerse bir jinekoloji uzmanına başvurursunuz.

Çok sıkıldım

17 yaşındayım. Kız arkadaşımla konuşurken cinsel organımdan zevk suyu geliyor. Artık bundan çok sıkıldım. Bu doğal bir şey mi?

CEVAP

Değerli okurum, doğal bir olay.

Acaba uzar mı?

17 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim yani epey kısa. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, merak etme biraz daha uzayacaktır. Öyle bile kalsa evlenmene engel değil. 2 yıl kadar bekleyelim. Buradaysak yine konuşuruz.

Evleneceğim...

23 yaşındayım ve evleniyorum. Penisimin ereksiyon hali 7 santim. Bu durum beni çok etkiliyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ölçüm hatası olduğunu sanıyorum. Kasık bölgesinde deri altı yağ birikimi varsa, önce o halledilmeli. Tabii ki evlilik olacak. Uzmandan yardım alacaksın.

Geceleri boşalıyorum

22 yaşındayım. Geceleri uykuda boşalıyorum. Bu durum haftada 3-4 kere oluyor. Bunu nasıl durdurabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, niye durduracaksın oğlum? Maşallah kaynak zengin. Fazlası taşıyor. Bir süre sonra geçecek. Mastürbasyonu hızlı yapma, kendini yavaşa alıştır.

Kız korkuyor ama istiyor

18 yaşındayım. Penisim çok büyük. Kız arkadaşım korkuyor ama ilişkiye girmeyi çok istiyor. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, önerecek bir şey bulamadım. Bir yerde not var, onu sana okuyorum. Organla uzlaşma sağla. Kimsenin kanına, canına dokunma. Sabırlı ol, üzerine çökmüş bu çileyi çekmeye hazırlıklı ol. Kız arkadaşına da zarar verme.

Sorun olur mu?

17 yaşındayım, sevgilimle haftada 2 kez ilişkiye giriyoruz. Bu bir sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, yaratmış bile. Alışmış, bir periyoda bindirmişsiniz işi. Bir gün kız arkadaşın gittiğinde yani ayrıldığınızda yine canın çekecek, deli gönül bir başkasını arzu edecek. Ula kıyım makinesi mi olacaksın? O kızların bir kısmı da senin arkadaşın, kardeşin, öyle gör.

Eğriliği beni zorluyor

29 yaşındayım. İlişkiye girerken zorlanıyorum çünkü penisim sola doğru eğri. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, eşin için de sorun yaratıyorsa zor olmayan bir operasyonla düzeltilebiliyor. Üroloji uzmanıyla konuş.

Suçlu hissediyorum

22 yaşında kızım. Daha önce ilişkilerim oldu ama kendimi suçlu hissediyor, pişmanlık duyuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, şimdi aklın başına gelmiş. Ders almasını bil, önündeki yılları harcama.

Korunmasız ilişkiye girdim

Aralık’ta genelevde korunmasız ilişkiye girdim. Genelev kadınlarının sağlık kontrolünden geçtiğini öğrendim. Sizce hastalık kapmış olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, hayır. Ama bir tekerleme vardır; olmaz olmaz deme, olmaz olmaz.

Sertleşme sorunum var

40 yaşındayım, 4 yıl önce sertleşmeyi sağlayan haplardan kullandım, iyiydi. Şimdi sertleşme sorunum var. Üroloji uzmanına gittim, 1 iğne yaptı, jel verdi. Sonra beni psikiyatri bölümüne gönderdi. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, gereksiz yere kamçılayarak ereksiyonu sağladığın için olayın psikolojik, ruhsal kısmını hesaba katmadın. Yani bir yemeği iştahla, masanın adabına uygun yemek yerine, her şey hazır olsun, çal kaşığı karnım doysuna yöneldin. Ruhun isyan etti. Ürolog seni bu yüzden psikiyatra gönderdi. Ruhunun isyanını bastıracak. Bana göre bir 6 ay perhize gir, sabret. Sonucu bekle.

Risk yokmuş ama korkuyoruz

Kız arkadaşımla birkaç gün önce, adeti bittikten 3 gün sonra ilişkiye girdik. Prezervatif kız arkadaşımın vajinasında kaldı. Doktora gittik ve hamilelik riskinin olmadığını öğrendik. Acaba test yapsak mı yoksa beklesek mi?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey olmayacak, doktor doğru söyledi. Teste falan gerek yok, keyfinize bakın, dikkatli olun. Dibini görmediğiniz suya da balıklama atlamayın.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanoğlu, sayısız hayvanı ehlileştirme adına kendine köle yapmıştır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder