Dr. Haydar Dümen Santim hesabını bırakın
HABERİ PAYLAŞ

Santim hesabını bırakın

Doğru yer ve zamanda yaşanırsa her iki tarafı da mutlu eden cinsellik santim hesabı yapmaz. Önemli olan ruh ve tenin uyumudur. Erkeğin hayali büyük penis. Ama bunun kadına faydası yok. Zevk almak isterken o acıyla kıvranabilir. Hayalleriniz kâbus olmasın...

BÖYLE SORU YOK!

Öpüşmeden nasıl olacak?

23 yaşındayım, 4 aydır kız arkadaşım var. Biz birlikte olmaya karar verdik ama kız öpüşmek istemiyor. Öpüşmeden nasıl olacak?

CEVAP

Bilmem ki okurum. Görmeden bir şey söylemem ki. İlişkiden sonra kusanları, öpüşünce midesi bulananları gördüm ama uzaktan teşhis koyamam ki. Örneğin, ağzı kokuyordur ve bunu saklamak için öpüşmüyordur. Ya da yapısı gereği öpüşmekten tiksiniyordur. Belki senin ağzında ya da dişlerinde sorun vardır. Bunlar olmasa bile psikolojik takıntıları olabilir. Bulmuşsun kızı, almışsın tadını. Sonra da soruyorsun nerede bu yemeğin mayonezi diye? Aslanım, burun buruna geldiğinizde ona soruver, “Neden böyle?” deyiver.

Haberin Devamı

Her kadın beni tahrik ediyor

26 yaşında, evli, 2 çocuk babasıyım. Gördüğüm her kadın beni tahrik ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tahrik ola ola mı bu yaşta 2 çocuk sahibi oldun. 30’unda çocuk 4’e çıkacak. Olan da gençliğe olacak. Cinselliği yaşamadan anne olmaktan başını kaldıramayan eşine yazık olacak. Doğası gereği kadın yıpranacak, çocuklar ve senden yorulacak, erken uyumayı kurtuluş sayacak. Bu perhizi de seni çileden çıkaracak. Faldaki tablolar bu. Biz bu tablolara bir reçete yazalım. Her kadına sahipsiz gibi bakma. Onları kardeşin ve yengenmiş gibi görmeye çalış. Elin adamı “Madem böyleydi, neden erken evlendin?” diye sorarsa, senin de eğer vicdanın duyarsa bu soruyu kendine sor.

Eşimi nasıl ikna ederim?

32 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. Ne kadar istekli olsam da kocam kaçıyor. Onu mastürbasyon yaparken gördüm. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, senin gibi çok kadın var. Bu sorunun yüzde 90 sebebi erkeklerdir. Gençlikteki aşırı mastürbasyon cinsel bütünlüğün de katili gibidir. Kişisel kimlik çok önemlidir. Cinsel kimlik ise yer altı madenlerine benzer. Öyle söz ve gerçeklerle göz bazen uymayabilir. Kimi kendinden kaynaklanır, kimi bir tür lades oyunu gibidir. Ne aldatan ne de aldatılan bellidir. Evlilik kapalı bir kutudur. Kimi yatağında seks fakiri kimi de seks milyoneri gibi olur. Engin denizlerde uçar da eve gelince körebe oynar gibi kaçar.

Haberin Devamı

Çok canı yanar mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım benimle ilişkiye girmek istemiyor. Çünkü canının yanmasından korkuyor. Çok canı yanar mı yoksa boş yere mi endişe ediyor?

CEVAP

Değerli okurum, acı çok olur. Ama vajinasında değil, kızın ruhunda olur. Neden vajinasından önce kızın ruhunu düşünmüyorsun? O bir insan. İleride evlenecek. Sen ne yapacaksın? İşin bitince “Bay bay” diyeceksin.

Spermlerim artar mı?

16 yaşındayım. Uzun süre mastürbasyon yapmamak sperm sayısını artırır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hadi dediğin gibi olsun. Bu yaşta böyle şeyleri kafana takma. Artsa ne olacak, artmasa ne olacak? Hayat koşusuna çok erken başlamışsın. Umarım ayağın tökezlenip düşmezsin.

Sevgilim geç boşalıyor

Haberin Devamı

21 yaşında kızım. Sevgilimle düzenli bir cinsel hayatımız var. Ama sevgilim alkol aldığında çok geç boşalıyor. Bu durum bana acı çektiriyor. Sizce bunun nedeni nedir? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, genellikle böyle oluyor. Ne yazık ki geç boşalmalara kesin bir çözüm bulamıyoruz. Kendini denetlemesin, fantezilerini bolca kullansın.

Kızlık zarı yırtılmış mıdır?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Ertesi gün duşa girdiğinde pembemsi bir akıntı gelmiş, 2 damla kan görmüş. Acaba kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, bir yerden kan gelirse orada zedelenme olmuş demektir. Kılcal damarların incinmiştir, bir başka adı da zarın yırtılmasıdır. Ama belki de olmamıştır. Sizler böyle dolu dizgin gidin. Sonra da samanlıkta toplu iğne arayın.

Neden beğenmedi?

19 yaşındayım. Penisim 11 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girecektik. Sevgilim penisimi görünce “Mastürbasyon yapsam daha çok zevk alırım” dedi.

CEVAP

Değerli okurum, kız paçayı kurtarmış. Senin penisin de tıbba göre normal. Bırak, o mastürbasyonuna devam etsin. Sen biraz büyü yavrum be!...

Küçük diye dalga geçerler mi?

17 yaşındayım. Bir ağabeyim beni geneleve götürmek istiyor ancak penisim küçük olduğu için gitmek istemiyorum. 1.60 boyunda, 95 kiloyum. Genelevdeki kadınlar penisimle dalga geçer mi?

CEVAP

Değerli yavrum, en az 30 kilo vermelisin. Kasık bölgesi de fazla yağlandığından penisin dıştan görüntüsü 2-3 santim kadar o yağ tabakasının içinde kalır. Böylece gözüne küçük gelebilir. Geneleve gitme. Ama penisten değil, genelevin koşulları çok kötü olduğu için. Duygusallıktan yoksun, mekanik bir ortamda ilk denemeler şokla bitebiliyor. Kadın denemesini 19 yaşına ertele. Ne yap et, kilo ver. Her gün tartıl.

Yine de canım istiyor

23 yaşındayım. Başım hormonlarımla belada. Kontrol edemiyorum, günde 10 kez mastürbasyon yapsam da canım istiyor. Ne olur bana bir ilaç ismi verin.

CEVAP

Değerli okurum, uzaktan ilaç verilmez, zararlı olur. Böyle cinsellik bana göre hastalık. Ya tedavi ol ya da çelik gibi bir irade dizginini tak atının başına, çek yularını. Her şey senin elinde. Bunlar uzaktan müdahale ile düzelmez. Biraz akıl, irade. Şartlar uygunsa evlen.

İlişkiden korkuyorum

18 yaşındayım, yakışıklıyım. Penisimin boyu 7 santim. Sevgilimle birkaç kez ilişkiye girdik. Kız arkadaşım tatmin olmadığını söyledi. Sizce penisimin boyu yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, 7 santim ereksiyon halideyse uygun. Kız arkadaşınla ya da evlilikte idare edebilirsin. Doğrusunu istersen biraz ufak. Ama bu çocuk yapmana engel değil. Kilolu olup olmadığını bilmiyorum. Kasık yağın fazla ise 1-2 santim oradan kaybediyorsun. Çok aklına takarsan ameliyatla 1-2 santim büyütülebilir.

Neden anlamıyoruz?

Seviştikten sonra kız arkadaşımın orgazm olup olmadığını anlamıyoruz. Ne yapalım?

CEVAP

Değerli okurum, sevgilinin orgazmı onu ilgilendirir. Sen keyfine bak. Önünüze konmuş baklava tepsisini yarı yarıya bölüşmeye bakın. Ondan sonrası arkadaşını ilgilendirir. Onunla konuş. Özelliklerini öğren. Acemiliklerinden kurtul ve işleri zamana bırak.

Hamile mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif içinde kaldı. Boşaldıktan sonra çıkardık. Acaba kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, bu kuşkuları ben nasıl bileyim? Biraz sabredin. Adetini görmezse 15-20 gün daha bekleyin. Sonra bir gebelik testi yaptırırsın. Kolaydır, ucuzdur. Çünkü sözünü ettiğin gebelik olasılığı zayıf.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankörlük insanla hayvan farkını belirleyen bir davranıştır. Bu konuda hayvanlar daima bir adım önce insana karşı zafer kazanmıştır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder